Søk

Kategorier

november 2010
M T O T F L S
« okt   des »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ingen turistboikott av Israel

Vi har dette året skrevet mye om nye turistrekorder til Israel, ettersom den ene månedsrekorden har fulgt etter den andre. Her er mer: I går ettermiddag ankom turist nummer 3 000 001 dette året til Tel Aviv. Dermed er årsrekorden fra 2008 slått allerede i november. Det foregikk ikke uten oppmerksomhet. Den lykkelige turisten fra Sao Paulo i Brasil fikk en varm velkomst av den israelske turistministeren Stas Misezhnikov, skriver Ynet News.

Turist 3 000 001 dette året viste seg å være pastor Jomber Araujo Vladislav, som ankom sammen med 119 andre kristne pilegrimer. Han vant en fremtidig gratis tur til Israel, skriver Haaretz. Turismen fra Brasil til Israel har hatt en økning på 82 prosent hittil i år.

“Det er symbolsk at turist nummer 3 000 001 kom fra Brasil, et land som vi åpnet turismebånd med for bare to år siden”, sier turistminister Miseznikov til Jerusalem Post. “Det viser hvilke prestasjoner som kan oppnås når det offentlige og private foretak samarbeider. Samtidig som vi åpnet vårt turistkontor i Brasil begynte El Al å operere direkteruter til Sao Paulo,” forteller han.

Miseznikov sier også at det faktum at Vladislav kom til Israel som leder for en gruppe evangeliske pilegrimer fremhever turistdepartementets suksess med å nå ut til det kristne fellesskapet som potensielle turister. Det er investert store beløp i markedsføring av israelske reiselivsprodukter til dette fellesskapet.

“Det evangeliske kristne fellesskapet er en valgt målgruppe for departementet for turisme. De elsker Israel, og ved å komme hit både støtter de oss økonomisk og blir goodwillambassadører på våre vegne”, sier Miseznikov.

httpv://www.youtube.com/watch?v=On108AP8guM&feature=player_embedded

4 comments to Ingen turistboikott av Israel