Søk

Kategorier

desember 2010
M T O T F L S
« nov   jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stolt over å ha giftet bort 6 mindreårige

Hvordan er praksisen med barneekteskap i den arabiske verden? Et TV-innslag fra Abu Dahbi TV, sendt 17.oktober i år, gir oss et interessant innsyn. Innslaget er nylig tekstet på engelsk av MEMRI TV, som overvåker og tekster TV-innslag fra arabiske land for å gi vesten et bedre innsyn i muslimenes tenkning og praksis. I dette innsalget intervjues en seksbarnsmor som er stolt både over sine barn og 32 barnebarn. Hun giftet bort alle døtrene mens de var mellom 11 og 16 år gamle.

Det gjør henne til en ærerik person blant landsbyboerne i den delen av Egypt der hun bor.

Se innslaget her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=6sNpwodUh4U

2 comments to Stolt over å ha giftet bort 6 mindreårige

 • Eivind

  Dessverre er sånt som dette noe den politisk korrekte eliten enten vender kinnet sitt til eller til og med omfavner.
  Islamsk holdning kommer ganske tydelig frem også her:
  httpv://www.youtube.com/watch?v=Ak0_UvzjgnU

  • Nto

   Det politisk korrekte er selvsagt ikke å omfavne slik barbari, men å hevde at dette er noe som henger igjen fra gammelt av og vil forsvinne av seg selv, og at det selvfølgelig ikke har noe med islam å gjøre, for islam er en fantastisk tollerant og fredelig religion! Det vet vi jo alle.

   Her og der er det riktig nok noen som missforstår denne fantastiske religionen og tolker det helt bokstavelig at man skal drepe for allah og at man kan gifte seg med jentungene så snart de får mensen, men når de hellige skriftene kommer med slikt og imamene sier at dette er slik ting bør og skal være, så er det selvfølgelig ment i en overført betydning.

   Og det at de mest bokstavtro tilhengerne av islam også er de som mest sannsynlig begår jihad og gifter seg med småjenter, viser jo bare hvor viktig det er å få lært opp imamer i Norge som kan forkynne den norske versjonen av islam, som selvfølgelig vil være helt i tråd med den ekte varianten av islam, som de politisk korrekte er så sikre på at alle disse andre ikke helt har forstått.

   For islam er fredens religion og hvis vi bare får lært opp imamer i Norge så vil denne fantastiske berikende religionen føre til et harmonisk og spennende mangfold som vil berike oss alle.

   Så da er det bare for alle oss skattebetalere å bla opp for å få bygget noen flotte norske islamskoler. Ikke bare i stammeområdene i Pakistan, hvor vi har bidratt til opplæring av glade og hyggelige talibanister i årevis, men også her i landet hvor talibanistene kan spre sitt glade budskap til oss alle.

   Hipp hurra for fredens religion!