Søk

Kategorier

desember 2010
M T O T F L S
« nov   jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Økt fare for ”terror fra innsiden”

Flere terrorister som planla å sprenge bomber i julerushet i London er arrestert, skriver VG. Nylig arresterte FBI  en amerikansk muslim som planla å sprenge i luften et militært rekrutteringssenter. CBN har reportasjen, og snakker med TV-selskapets terrorekspert. Han mener at faren for terror i stadig større gradkommer  fra amerikanske og europeiske  statsborgere, unge mennesker som er født i USA, Storbritannia, Sverige eller Norge og er inspirert av Koranen og radikale islamisters nettsider. 

httpv://www.youtube.com/watch?v=bdtGh7l62Go

USA trapper opp sikkerhetstiltakene i julen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=qEkTWy6hSbQ

VG: Bombealarm

VG: Stoltenberg advarer mot terror

49 comments to Økt fare for ”terror fra innsiden”

 • Kurt Guldvik

  Dette kan vestlige land takke seg selv for.Slik går det når man lar landssvikere sitte ved makten i sine respektive land.Her i Norge har man akseptert/bestemt at terrortrusselen er noe vi må leve med.Fordi de folkevalgte ikke bryr seg om sine egne folk,og eget land.Norske folkevalgte bør få seg en lærepenge,slik at det blir slutt med likegyldigheten.

  • Harry

   Det er nesten fælt og si det men når den første «vellykkede» bomben sprenger enten her i Norge eller et av våre naboland vil folk våkne opp og forstå hva dette uvesenet islam er. FRP vil få mange nye velgere og komme i regjeringsposisjon.Det vi trenger nå er full stopp i innvandringen fra muslimske land og knallhard behandling av de som allerede er her. Nulltoleranse og tilbakesending må bli sentralt.

  • Harry

   Hvem har forresten spurt det norske folk om det er greit at vi totalt forandrer hele samfunnet både religiøst og etnisk? Disse frekke sosialistene har misbrukt sin makt og ført det norske folk bak lyset.

 • Rune

  Ja, hold folket tåkelagt med skylapper foran øynene ved å skremme dem med «den muslimske fare», de fæle innvandrerne som får så mange barn og tar over Europa, de hundretusner av terrorister som nesten klarer å sprenge oss til døde.
  Nei, ærlig talt, dette er typisk for en dårlig økonomisk tid for Europa. Legg skylden på de svake, det har vi sett før i historien. Ikke se de virkelige problemene i øynene; EU og den totale destruksjonen av europeisk kultur, kapitalismen som presenteres som eneste løsning, urettferdige kriger vi dilter med på. Om høyrepopulistene, Wilders, Kjærsgård og deres venner, tar fram våpnene, skal jeg kjempe mot dem!

 • Kurt Guldvik

  Se på Grønlandsleiret i Oslo,så ser man hvor dette bærer.Der de rettmessige eierne er fordrevet vekk,av fremmede okkupanter.

  • Rune

   Oslo City er et eksempel på fremmed okkupasjon i Oslo. Store kjøpesentre med unorske butikkkjeder okkuperer det meste av offentlig plass. Bare for ca 30 år siden var det annerledes.

   • Kurt Guldvik

    Jeg er også imot høyhus og andre industrielle hærverk i sentrum av Oslo.Hadde det vært opp til meg,så skulle man kun bygget i gammeldags arkitektur,slik som man har i gamlebyen i Tallinn.Eller Riga for saks skyld.Det tror jeg hadde økt trivselen i sentrum betraktelig.

  • Harry

   Stemmer det,min svigermor var den siste i blokka si etter årelang mobbing fra muslimer. «Når flytter du din hore?» «Dra deg vekk herfra» etc. Brukte kondomer hengt opp på døra,søppelposer på døra,drapstrusler. Hun kunne ikke engang sole seg i BH på sin egen terrasse før styggingene skrek «hore» så det ljomet. Nå bor hun trygt på Eidsvoll.Enn så lenge.

   • Rune

    Hun har kanskje hørt feil – dårlig hørsel sikkert. Min farmor var veldig redd en afrikaner solgte bøker på døren hennes en gang – hun trodde han sa at han skulle STJELE bøker.

    • Rune

     Var litt flåsete nå, klart det er ille om det skjedde, og det gjorde det vel. En politisak forhåpentligvis!

 • Charlie

  Sånne som han Quislingrune som er så misfornøyd med det land og den kultur de lever i, hvorfor flytter de ikke vekk ? Al shaabab, Al Qaida og Taliban har bruk for sånne personer nede i muslimhelvete, kanskje kunne de få æren av og bli selvmordsbombere. Og ikke hyl over Dansk folkeparti, et av de største politiske partiene i Danmark, valgt av folket, som er dødstrett av den daglige muslimske terror i landet. Hele bydeler er okkupert av bandittene, som er de verst tenkelige rasister,de som ikke lever som parasitter på sosialen, ernærer seg stort sett ved narkosalg, økonomisk svindel og kriminalitet av en hver slags. Men det forstår ikke hallalhippiene, for det er de ikke bgavet nok til. Så la dem bare hyle og skrike i kor med muslimene, de befinner seg stort sett på samme intellektuelle nivå.

  • Rune

   Dansk Folkeparti har kommet i den beklagelige posisjonen at de får påvirke innvandringspolitikken. Danskene pleide å være et raust folk, men nå har det konservative under den liberale overflaten kommer til syne for fullt. Faren i disse partiene ligger også i at de mer etablerte partiene tar over deler av politikken deres. Man tror faren er over når folk som Le Pen taper, men merker ikke at alt skyver til høyre.

   • Ugle Sett

    Jeg beklager ikke Dansk Folkepartis posisjon.
    Jeg derimot aplauderer og tar også en skvett Gammel Dansk i anledning dette gledelige faktum.

   • Harry

    Vet ikke du quislingrune hvorfor danskene ikke er rause lenger? skjønner du ikke det? det er det muslimene selv som har sørget for.Ingen andre.Å ta imot folk med åpne armer som kommer fra dårlige kår for så å bli spyttet og tråkket på gidder ingen normale å finne seg i i lengden, jo kanskje du Rune….

    • Rune

     Hva mener du med spyttet og tråkket på?`Rent konkret. jeg har aldri opplevd fiendtligheter fra muslimer i Norge.

     • Vidar

      Der maa jeg stoette deg, Rune! Jeg har selv diskutert med flere muslimer i Norge, og det er bare tull aa hevde at ALLE muslimer er saa utrolig haarsaare og «lett-krenkede»! De FLESTE er ganske normale mennesker, som verken er spesielt religiose eller har spesielt mye kunnskap om sin religion. Jeg har moett vel saa mye fanatisme i konservative KRISTNE miljoer som blant norske muslimer!
      Derfor forsoeker jeg ogsaa aa fokusere paa ISLAM, ikke paa muslimene… Det er IDEOLOGIEN som maa bekjempes, ikke de menneskene som forst og fremst er OFRE for denne ideologien…

 • ToreE

  Quislingrune…ja vi har kjente tradisjoner med quislinger dessverre. Det blir nok det samme denne gangen også med tilhørende landssvikeroppgjør til slutt.

  • Rune

   Høyrepopulismen er det farligste vi har sett i Europa på lang tid. Det finns forklaringer; at folk sliter økonomisk og innbiller seg at arbeidsinnvandrere fra muslimske land er ute etter dem. Men man må alle og enhver se inn i seg selv, se på sine moralske standarder. Vil vi ha et samfunn der store deler av befolkningen føler seg uønsket, der folk ikke får praktisere sin religion, der overvåkning er utbredt? Det er trist venstresiden står med lua i hånden og overlater scenen til ravgale mennesker som Geert Wilders. En mann som vil forby koranen. Nei, jeg er heller ikke muslim, heller ikke jøde, men jeg vil ikke forby koranen, bibelen, toraen for det! Høyrepopulistene oppmuntrer til det verste i folk; lyve, mele sin egen kake, være egoistiske, ikke strekke hånden ut til folk som har det verre enn seg selv, finne billige forklaringer på kompliserte problemer.

   • Ugle Sett

    Muhammedanere er ikke arbeidsinnvandrere Rune.
    Somalierne feks har ikke akkurat utmerket seg på dette området.
    Jeg ønsker derimot en arbeidsinnvandring fra feks Irland om det skulle bli aktuelt.

   • Kurt Guldvik

    Rune.Venstresiden/sosialdemokratiet i flere land har misbrukt sitt folks tillitt i år etter år,valg etter valg.De har tatt seg friheter/myndighet til å gjøre store samfunn forandringer uten at folket får ta del i folkeavstemninger.De folkevalgte har etterhvert utøvd mere lojalitet til sitt eget parti,enn til sitt eget land.De har direkte rasert land etter land,i sin redsel for å måtte tape demokratiske valg.Venstresiden i de fleste land,har drevet masse verving av nye statsborgere.Med det formål å befeste sin makt i de respektive land.Folk har blitt påtvinget en globalisering,man fremdeles ikke tør se katasrofen av.Men som man begynner å se konturene av,Desverre.Det at folk begynner å stemme FRP,forteller vel det meste.FRP er ikke et parti nordmenn identifiserer seg med.Men som det norske folk har blitt drevet i armene på FRP.Dette fordi venstresiden har misbrukt velgerne tillitt i år etter år.Det har godt så langt at nesten 30 % av befolkningen er villige til å la FRP privatisere og ødelegge solide statsbedrifter,i bytte mot en restrektiv innvandringspolitikk.En innvandrings politikk som er egentlig en stor bløff.

   • Moloko Vellocet

    Jeg synes vi burde besvare muslimenes angrep på europeiske sivilister ved å bombe Mekka, helst under hejiraen. Først litt napalm for å steke de «troende» fulgt av bunkerbusterbomber som smadrer den helvetes kaabaen, den jævla, bedritne gråsteinen som muslimene tilber – smadre den til grus. Vesten burde utrydde den helvetes jævla religionen islam, verdens avføring.

    Kanskje vi burde be israelerne om å gjøre jobben for oss. Muslimene er jo barske overfor kvinner og barn, og de ubevæpnede som de myrder i Europas gater. Men mot bevæpnede israelere? Da er det bare jammer og tenners gnissen mens de løper i full firsprang til FN og hyler om de fæle israelerne som våger å forsvare seg mot de «troende» som vil drive dem i havet. Bare tenk det over – jødene som muslimene har sånn forakt for kan grisebanke de beste som den muslimske verden kan sende mot dem! Tre og en halv millioner jøder gir fingeren til hele ummaen, omtrent 1,3 MILLIARDER mennesker. Jo, det gir en god beskrivelse av verdien av å være jøde sammenliknet med en muslim.

    • Roger

     Måtte tatt med kristendomen, Jødedomen og annet autoritere religioner med det samme da.

     • Vidar

      Hvorfor blande inn «respektable» religioner? Det er «utysket» ISLAM som er problemet! Eller er du en forblinda «religions-relativist» som ikke evner se de store ideologiske forskjellene mellom de forskjellige religioner?

   • Moloko Vellocet

    Den store franske forfatteren Gustave Flaubert skrev i 1878:

    «Je demande, au nom de l’humanité, à ce qu’on broie la Pierre-Noire, pour en jeter les cendres au vent, à ce qu’on détruise La Mecque, et que l’on souille la tombe de Mahomet. Ce serait le moyen de démoraliser le Fanatisme.»

    Oversettelse:

    «Jeg krever i menneskehetens navn at den svarte steinen skal bli smadret og asken kastet i vinden, at Mekka skal ødelegges, og Mohammeds grav bedrites. Det er måten til å ta motet fra fanatikerne.»

 • Kurt Guldvik

  Latterlig at en av de absolutte medskyldige i terror trusselen mot Norge,nå går ut og advarer mot terror.Kun for å tvinge gjennom ei ny EU tilpasning.Lenge leve frekkheten. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10012600

 • Kurt Guldvik

  Vidkun Quisling ville vel trolig ALDRI påføre sitt folk så stor skade,som dagens etablerte folkevalgte har drevet med de siste 40 årene.Jeg sier ikke at Quisling gjorde alle ting riktig.Men er rimelig sikker på at han hadde bedre visjoner for Norge og det norske folk,enn det de fleste av dagens folkevalgte har.

  • Eirik, 18

   Beklager å måtte si det, men her er du ute og kjører. Du nærmest bagatelliserer det motbydelige landssviket til nazisten Vidkun Quisling – nazisvinet som fikk hundrevis av norske jøder deportert til konsentrasjonsleirene. Det er en veldig grov sammenligning du kommer med her, selv om jeg også ser at vi ikke er helt tjent med den store masseinnvandringen som startet på 1970-tallet, mangel på arbeidskraft eller ei. Ja, islam avler terror, men de fleste muslimer forkaster denne form for jihad. Disse muslimene er ikke rettroende. Dette ifølge Mark Gabriel, en tidligere muslim og professor i islam på verdens mest prestisjetunge islamske universitet. Nei, apene (AP) og resten av sosialist- og AKP-gjengen hadde ikke like onde hensikter som Quisling hadde under WW2, men de var og er bare noen naive, godtroende fjols som ikke ser hvilke konsekvenser islam i Europa vil få for det vestlige samfunnet i fremtiden. For den kommer til å få stor innflytelse i samfunnet; fødselraten for muslimer er større enn for andre nordmenn i Norge, og i tillegg til økt innvandring… jeg vil ikke at mine fremtidige barnebarn skal vokse opp i et samfunn der halvparten av befolkningen er muslimer og kristne er minoritet. Sharialovene kan i verste fall komme til å råde over Grunnloven, kristne og jøder (hvis de ikke har flyktet til Israel) vil bli forfulgt av radikale muslimer, og kvinnene blir pålagt å bære hijab eller nikab. Dette er til å grøsse av. Jeg har null respekt for islam, men jeg har like stor respekt for muslimer som for resten av mine medmennesker. Jeg har også gode muslimske venner. Men jeg syns synd på dem, ettersom de er blitt bundet til denne religionen fra fødselen av. Og fordi de ikke får muligheten av sine foreldre til å bli kjent med Jesus, vår Frelser.

   • Rune

    Hva skal man gjøre da? Sende ut de som allerede bor her? om Frankrike gjorde med sigøynerne nylig. Selv de med norske pass? Annen- og tredjegenerasjon? Mange av norske muslimer er egentlig mer sekulære enn religiøse, og det vil bare fortsette etter som tiden går, så jeg ville tatt det helt med ro om jeg var deg. Tror det vil gå med islam mye som med kristendom. Fødselsrate også. Men det er bare å godta at innvandrerne og deres etterkommere her, det går ikke å forandre på.

    • rune

     hva mener du med at det går ikke ann å forandre?? så klart det kan forandres 😉

    • Eirik, 18

     Vi skal selvsagt ikke sende ut de som allerede har fått statsborgerskap. Det er imot loven. Men vi bør snarest redusere innvandringen fra muslimske land. Alle muslimer er ikke ekstremister og jihadister, men denne andelen muslimer øker jo flere muslimer som kommer til Norge.
     Leste nylig at 1 av 3 muslimske studenter i UK støtter den voldelige formen for jihad, samt at 40% av dem er for å innføre sharialov. Dette er intet annet enn skremmende!

     • Vidar

      For det foerste; Dersom utlendinger som har faatt norsk – eller europeisk – statsborgerskap virkelig utgjoer en trussel, boer de selvsagt sendes ut! Lover har blitt endra foer…
      For det andre; Hvorfor skal vi bare «redusere» innvandringa fra muslimske land? Hva skal vi med denne innvandringa overhode??? De eneste «innvandrere» vi boer akseptere, er spesial-arbeidskraft – i det tidsrom vi trenger det – samt ektefeller til NORDMENN! Utover det boer vi KUN akseptere FLYKTNINGER, i form av et avtalt antall FN-kvote-flytninger!
      Hva er egentlig argumentene for at lille Norge skal «ta imot» en eneste innvandrer utover dette?

   • Dette var et meget balansert og fornuftig innlegg, Eirik.

   • Harry

    Det kommer ikke til å skje Eirik, det vil komme til en voldsom etnisk krig mellom muslimer og oss «kristne», ingen tvil. Men hvem taper? Bare sjekk historikken til begge parter ,her er store forskjeller i mot,moral,taktikk og våpen.Jeg synes egentlig synd på de som måtte komme i mellom.
    Spark ikke en sovende bjørn i ræva….

  • Vidar

   Quisling hadde da aldri til hensikt aa paafoere Norge eller nordmenn noen SKADE? Han mente faktisk at det var langt bedre med en NORSK statsleder i Norge, enn med en tysk… Og etter at baade kongen og regjeringa hadde flykta med halen mellom beina, laa jo landet aapent – for Vidkun Quisling. Som blei domt fordi han tilhoerte den tapende part da Tyskland og nazistene tapte krigen…
   Naa maa ikke dette misforstaas dithen at JEG forsvarer verken Quisling eller nazismen, men aa hevde at Quisling hadde ONDE hensikter for Norge og nordmenn, er direkte galt!
   Forsaavidt tror jeg heller ikke DAGENS norske politiske ledelse har noen «onde» hensikter! De handler ut fra kunnskapsloeshet, naiv godtroenhet, politisk opportunisme og onske om EU-tilpassning. (Dvs. helst medlemsskap! ;-)) At de, selv etter det mislykka selvmordsattentatet i Stockholm, ikke skjoenner tegninga, maa tilskrives «aktiv laeringsvergring». At vi velgere fortsetter aa stemme paa de samme folk og partier er imidlertid minst like alvorlig! I et demokrati, ER det faktisk «folket» som baade bestemmer og er hovedansvarlig for politsk kurs og utvikling!

 • jse

  Godt observert Kurt.

  Den muslimske trusselen er farlig. Absolutt. Men jeg er mindre og mindre i tvil om at den likevel er en avledningsmanøver for den virkelige trusselen: Globaliseringen! Så riktig. Vi har en to-fronts krig å utkjempe! Både mot islamisering og mot globalisering.

  Til Rune og andre. Kommunisme og kapitalisme er begge ideologier. Altså det nærmeste du kan komme en religion uten å trekke inn en gud. Velger du å følge hvilken som helst av disse ideologiene får du sauebjellen godt festet rundt halsen, enten du nå velger å forgude en politiker og å gi vekk alt du eier (kommunisme), eller du springer hjernedød rundt i butikker for å kjøpe en masse søppel du ikke trenger og bryter ned intelligensen din med reality-tøys på fjernsyn (kapitalisme). Du lar deg uansett styre av en maktelite.

  Makteliten i verden er opptatt av makt og kontroll. Den beste måten å beholde denne makten er å skape frykt. Her er muslimene nyttige for våre politikere. Nå bruker Jensemann islamsk terror som unnskyldning for å innføre DLD. Samtidig blir Mullah Krekar tydeligvis boende her i landet. Hvis våre politikere virkelig hadde ønsket å stoppe terroren så burde denne innvandringen vært stoppet for lengst!

  Ved å globalisere får makteliten større makt, samtidig som folket mister demokratiet. Muslimene sørger for å skape den frykten som globalist-politikere trenger for å legitimere å underkaste oss stadig mer overvåkning og kontroll!

  jse

  • Moloko Vellocet

   Jeg håper at Geert Wilders-bevegelsen sprer seg over hele Europa så fort som mulig for å forhindre at kontinentet drukner i muslimdritt. Venstresiden har feilet totalt i sin primære oppgave: å styrke fagbevegelsen og se til at arbeiderne får sin rettferdige del av økonomien. Siden de internasjonale handelsavtalene har vært inngått har stadig mer av produksjonskapasiteten flyktet til det Fjerne Østen hvor de ikke har tradisjoner som arbeiderrett og demokrati. Dette har kapitalistene utnyttet, og venstresiden har ikke vært i stand til å motstå angrepet på vestens levestandard som det tok 100 års kamp til å opprette. Arbeidsløsheten i Europa og Amerika er et direkte resultat av alt er billigere når det er laget i Kina. De internasjonale avtalene har trukket sosialistenes tenner, og nå må vestens arbeidere kjempe for sine jobber. Det fortelles om stålmagnaten Dale Carnegie at han delte arbeiderne i teams som måtte konkurrere mot hverandre om hvem som kunne produsere mer stål. Alle i teamet som tapte fikk sparken fra jobben. Dette var fortiden, men er også nåtiden for vestens arbeidere. Nå som venstresiden har tapt den økonomiske krigen har det vendt seg mot de sosiale aspektene av kapitalismen. Dette forklarer sosialistenes forsvar av «likeverdige kulturer» og økt muslimsk innvandring. De tror at kapitalistenes makt kan bli svekket ved å innføre et destabiliserende element. Foredraget til hovedkassereren av SOS Rasisme, Larsen tror jeg han heter, beskriver et eksempel på denne fremgangsmåten. (Foredraget var omtalt i pressen.) SOS Rasisme er på aktivt søk etter «svart ungdom som er forbanna.» Som hevn for å ha tapt den økonomiske krigen har venstresiden erklært krig mot Israel i dets rolle som bufferstat mot Islam. Sosialistenes mål er å se Israel tape og dermed svekke vestens sivilisasjon og kultur, og de har funnet villige allierte i fanatiske muslimer som bruker vold til å spre frykt i Europa. Jeg husker tiden da sosialistene holdt nesa når ordet religion kom opp, men nå er de på siden av «de undertrykte muslimene,» og mot jødene og spesielt Israel. Dette er grunnen til at venstresiden hyler og skriker når Israel skyter 9 aggressive blokadebrytere, men er stille som mus overfor de 2000 som er blitt massakrert av andre muslimer i Kirgizstan.

  • Vidar

   Folkevandringer og globalisering hoerer sammen, men er neppe to sider av samme BEVISSTE strategi! At en del folk flykter fra muslimske land, er jo hoyst forstaaelig… Og med «globaliseringa» er jo dette gjort saa mye enklere den siste generasjonen.
   Kapitalismen er ogsaa en fiende, en trussel! Merkelig hvordan folk ser ut til aa overse det! F.eks. er jo nettopp KAPITALISMEN den drivende krafta for nettopp GLOBALISERINGA! Det er kapitalismen som onsker – og som har framelska – det verdensvide «markedet»! Det er kapitalismen som var drivende for kolonialiseringa, som var initiativtaker for aa danne EEC/naa EU, og det er «vestens» kapitalisme som har paatvunget den tredje verden alt sitt soppel – i langt stoerre grad enn muslimene har tvunget seg pa OSS!
   Men for oyeblikket er det ideologien ISLAM som er den umiddelbare trussel mot VAAR kultur og velstand. Uansett om den ogsaa kan opptre som en «nyttig idiot» for baade globaliserings- og overvaakings-tilhengere…

 • Hege

  Takk Arbeiderpartiet for en fantastisk innvandringspolitikk – som allerede NÅ kan spores de store fremtidige ødeleggende konsekvenser av! Død for norskhet!!!!

  • Vidar

   La meg bare minne om at Arbeiderpartiets politikk i forhold til innvandring generelt og muslimer/islam spesielt OVERHODE IKKE skiller seg vesentlig fra den politikken diverse «borgerlige» regjeringer har foert de siste 30-35 aara!
   La meg ogsa minne om at det faktisk er demokrati i Norge, og at det er det norske folk som har stemt paa baade dagens og gaarsdagens politikere og politiske partier…

   • Anonym

    Ikke rart Norge går rett til helvete når man ser hvem som har styrt siden 2 verdens krig.

    AP-regjeringer siden andre verdenskrig:

    05.11.1945 – 19.11.1951 : Gerhardsen 2
    19.11.1951 – 22.01.1955 : Torp
    22.01.1955 – 28.08.1963 : Gerhardsen 3
    25.09.1963 – 12.10.1965 : Gerhardsen 4
    17.03.1971 – 18.10.1072 : Bratteli 1
    16.10.1973 – 15.01.1976 : Bratteli 2
    15.01.1976 – 04.02.1981 : Nordli
    04.02.1981 – 14.10.1981 : Brundtland 1
    09.05.1986 – 16.10.1989 : Brundtland 2
    03.11.1990 – 25.10.1996 : Brundtland 3
    25.10.1996 – 17.10.1997 : Jagland
    17.03.2000 – 19.10.2001 : Stoltenberg 1
    17.10.2005 – 15.07.2009 : Stoltenberg 2

    Siden vår første regjering etter andre verdenskrig har det gått 64 år. AP har sittet i regjering i 45 av disse årene. Resterende år har hovedsaklig vært styrt av diverse koalisjoner (unntatt én ren Høyre-regjering).

    • Vidar

     Og har man et visst minstemaal av historisk kunnskap om hvordan det sto til i Norge da nazistene omsider blei lempa ut i 1945, blir paastanden om at Norge deretter har hatt slik en negativ utvikling, direkte latterlig!
     Og aa blande inn diverse GERHARDSEN-regjeringer i debatten om dagens innvandringspolitikk, gjoer gliset bare enda stoerre 😉

 • […] This post was mentioned on Twitter by Tannlege. Tannlege said: RT jansimonsen: Økt fare for ”terror fra innsiden”: Flere terrorister som planla å sprenge bomber i julerushet i London er arres… http://bit.ly/hWzE3R […]