Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fredagsfilmen: Historien om Mossad

Vi skrev onsdag om den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad, som er kjent for å være blant de mest profesjonelle og dyktigste etterretningsorganisasjonene i verden. Organisasjonen har gjort sine feil i løpet av historien, og det er ofte feilene det blir fokusert på. Men i det store og hele har Mossad gjort en fremragende jobb i å beskytte Israel mot de mange farene som har truet landet. Dagens film handler om denne enestående og viktige organisasjonen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ga1QlgBXtQQ&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=fjum_hXWZaE&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=AtVB4lTIG3c&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=LTj8KJqlv0k&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=-jnFYfU6bFc&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=pjtOxvTBmXs&feature=related

VG: Israel beklager

14 comments to Fredagsfilmen: Historien om Mossad

 • Shakir

  Hvorfor er Israel redd for at Palestina skal bli en selvstendig land og at flere land i europa og verden skl annerkjenne Palestina som en selvstendig nasjon?? Er det fordi europa og menneskerettighets forkjempende land skal gi Palestina rettigheter??

  • janne

   israel er i k k e redd for at «palestina» skal bli et eget land. problemet er at det er kaos i det «palestinske» området, og vi ser en gruppe mennesker uten noen som helst realistisk mulighet til å danne en stat. dette er så opplagt at til og med det muslimske brødrefolket i egypt innser dette.

  • Shakir: Israel er ikke redd for at vi skal få en ny stat med navn Palestina. Den israelske regjeringen er i likhet med Israels forrige regjeringen i prinsippet tilhenger av en tostatsløsning, men en slik løsning bør selvsagt komme som et resultat av forhandlinger og ikke presses frem uten noen fredsavtale mellom Israel og den nye staten. Det er vel ikke særlig vanskelig å forstå.

 • Mata Hari

  Mossad er redde for Hamasdiktaturet. Muslimske palestinere faller lett i islamistfellen. Hamas er ekspertene. Hamas sin daglige propagandakrig om at de «stygge» jødene som skal utryddes. I hele Gaza tuter moskeene om budskap fylt av anti israelsk propaganda – hver dag hele året. Planer om utrydding av jøder planlegges hver dag helt opp til selvstyremyndighetenes nivå. Et selvstendig Palestina – betyr ulykke for staten Israel.

 • Shakir

  Jan Simonsen@ Jeg viser til en tidligere nyhet i vg for knapt 1 mnd tilbake. Der en fra knesset sier at de er redd for at Palestina skal bli selvstendig og et hodebry for Israel. Dersom flere europeiske og vestlige land annerkjenner Plestina som en selvstendig nasjon!! Jødene sier dette ikke jeg!! Det er også bred internasjonalt enighet om Israels krigsforbrytelser og brudd på menneskerett!!

 • Shakir

  Jan Simonsen@ Det finnes nok hat propaganda i bloggen din også!!

 • Shakir

  Enda en gang så dreper jødiske soldater en uskyldig mann på alder med Jan Simonsen mens han ligger og sover. Selvfølgelig sier de at det ikke var meningen og beklager hendelsen. Vi veit jo ikke om de bare drepte han i sinne. Det er aldri noe garanti og ingen grunn til å sluke alt jødene serverer med sluk og stang! Unnskyldningen din kan du fortelle til denne uskyldige mannens familie og se om de vil skjønne og tilgi deg! Skjønner du hvorfor det er en stadig voksende hat mot Israel. De dreper uskyldige og bare beklager hendelsen hver gang. Og Jan som er en nyttig idiot nøyer seg med å si! Ser dere de beklager det hele. Men når dette skjer flere ganger i året så har den jødiske beklagelsen null verdi! Nesten som ulven ulven! Jeg er redd mørketallene er store og de Israelske soldatene har så stor feilmargin at de kan finne på og skyte sine egne. De er rett og slett dårlig organisert og hver gang så går det ut over sivile. Man blir ikke god av å skyte på sivile palestinere med snikskytter rifle når dem kjeder seg! Som jeg sa så er mørketallene store og Isrel driver med statlig sensur.