Søk

Kategorier

februar 2011
M T O T F L S
« jan   mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Cameron er klok, Gahr Støre er naiv

Først kom kansleren Angela Merkel på banen, der hun erklærte  masseinnvandringen til Tyskland som mislykket. Så kom Frankrikes president Nicolas Sarkosy med samme utsagn om sitt land. Og nå kommer sannelig også statsminister David Cameron på BBC med liknende uttalelser. Vår kommentator Amund Garfors er fornøyd, men mener at politikernes reaksjoner kommer i siste liten, og konstaterer at vår egen utenriksminister har en annen oppfatning. Han har sendt oss denne kommentaren:

“Cameron sier det like ut, det som undertegnede har sagt og skrevet i 30 år, at det er den statlige og påtvungne fremmede multikulturen og muslimenes totale negativitet til Vesten som er grunnlaget for problemene med den islamske ekstremismen som vi ser i dagens Europa.

En sterk nasjonalstat er meget viktig dersom et land ikke skal gå til grunne! Og en sterk nasjonal identitet er den viktigste ingrediens til stabilitet og fred. I dette ligger at verdiene som nasjonalstaten er tuftet på, må få en brei oppslutning i folket. For det er frihet det handler om til syvende og sist.

Men denne friheten innebærer aldeles ikke at visse grupper fremmede som har tatt seg både ulovlig og lovlig inn i landet, prøver å innføre andre verdier i vårt samfunn. Og da samarbeider de gjerne med undergravere som kan være politikere, både på venstre og høyre side, samt biskoper, prester, lærere og nesten alle innafor ”godhetsindustrien” – som prøver å destabilisere samfunnet.

For den friheten vi har i Norge, den innebærer aldeles ikke, slik mange tror, at man har lov til å undergrave eget fedreland! For når nasjonalstaten blir borte, hva har vi da igjen? Da pulveriseres samholdet og fellesskapet, og ingen føler lenger noe ansvar for folk og land. Og da blir det fritt fram for alle de forskjellige grupper til å ta seg til rette i landet. Og der de alle vil ha sine ”rettigheter” og ideer som de førende. Slikt betyr anarki, ustabilitet, kaos, oppløsning og starten på en borgerkrig. Noe vi alle fikk en liten oppvisning på, da egypterne ville ha President Mubarak ut av landet nå i helga.

Det er bra at Cameron snakker fra levra. Men det begynner å bli dyktig seint. Hele landet som han styrer har allerede fått sin andel av multikulturen, og ikke minst de skjebnesvangre følgende som kommer i kjølvannet. Og som ingen kunne ha drømt om bare for 30-40 år siden. Derfor var det ganske rystende da jeg på internett leste uttalelser som vår egen utenriksminister Jonas Gahr Støre, leder for AP sitt integreringsutvalg, kom med til ei norsk nettavis.

Jeg siterer: ”All retorikk som kobler muslimer med fare, vold og terror må vi slås ned på! Vi må ikke stigmatisere folk ut fra hvilken religion mennesket har. Hvert menneske her rett til å bli sett og målt i forhold til hva det menneske er. Er det involvert i ting som er brudd med loven, så skal det følges opp. Men vi må ikke stigmatisere folk ut fra hvilken religion de kommer fra.” Sitat slutt.

Denne uttalelsen av Gahr Støre, den er jo totalt på trynet! Og ikke minst svært så skremmende. Fordi Støre nekter for, og vil ikke se den faren som islam representerer over hele Europa. Denne uttalelsen avdekker også samtidig at denne mannen er totalt ansvarsløs og naiv. Det er nesten ikke til å tro at denne mannen er etter manges meninger er partiets kommende leder! At nordmenn er blitt så lettsindig at de velger en slik person som Støre som svikter vår frihet og trygghet, det er nesten ikke til å tro! For denne Gahr Støre har nok ikke tenkt å våkne ennå. I stedet for å følge opp Merkel, Sarkosy og Cameron, så følger han heller sin egen agenda. Og det er å islamisere Norge!

Men heldigvis virker det som Europa ikke riktig ennå vil legge seg ned og overgi seg til islam. For det er håp når vi ser at lederen for Tyskland, Frankrike og Storbritannia står sammen mot dette uhyret som vi også har sett en spe begynnelse på i Egypt. Det er en ganske klar trussel som Europa, Israel og hele Vesten i disse farlige tider står overfor. Og for å si det enkelt, til alle disse eventyrerne der ute på venstre flanke: Husk, de har ikke større sans for dere enn for alle oss andre som kjemper imot dette spøkelse. Men de har i alle fall forstått at dere kan være fine og nyttige idioter!

For Gahr Støre & Co, de har aldri forstått at lederskap det er å tørre noe, slik David Cameron nå gjør. Og ikke minst gjelder det å ta beslutninger, og ikke deretter stå på dette, og ikke la alt bare skure, slik vi ser i dagens Norge. Videre betyr det at man kan ikke gjøre alle til lags. Det betyr heller at vi skal forsvare norske verdier, vår egen religion og kultur. Og ikke minst våre egne etniske innbyggere som drar lasset i landet!

Det er sannelig ikke en dag for tidlig at Gahr Støre forstår og snart begynner å bekjenne seg til våre egne verdier, slik hedersmannen og statsminister David Cameron gjør framfor en hel verden.”

httpv://www.youtube.com/watch?v=6lejQP2EbNo&feature=player_embedded#

httpv://www.youtube.com/watch?v=z3xsnEzA8Fw

8 comments to Cameron er klok, Gahr Støre er naiv

 • Stein-Erik Mattsson

  Jeg skulle virkelig ønske du hadde rett, Jan! Men jeg er redd sannheten fort kan være at han kun er fryktelig kynisk og ambisiøs… Vebjørn Selbekk omtaler jo i boken sin hvordan Støre går ut på arabisk TV under karikaturstriden og prøver å bagatellisere offentliggjørelsen med at det bare er et bittelite internettorgan som ingen leser som har offentliggjort tegninger, når det vitterlig ikke er sant og attpåtil er lett efterprøvbart. Og uansett hva man måtte mene om selve karikaturstriden, så er det definitivt en spent situasjon der Norge ikke er tjent med at utenriksministeren prøver seg på «en spansk en». Nylig ble han tatt med buksa nede i å tale med to tunger igjen. Alt for å legge til rette for en senere internasjonal karriére, må vi tro. Da blir det Krekar-saken om igjen. Der vi selvsagt ikke kan kaste ham ut med de internasjonale forpliktelser vi nå har påtatt oss, men står fritt til å tre ut av disse på redelig måte først og så kaste ham ut. Men akkurat denne problemstillingen hører man ingen politikere gå ut med. For en slik «oppsigelse» vil naturligvis sette bom for enhver ambisjon om internasjonal karriere, en ambisjon det ser ut til at svært mange av våre politikere nærer. Men så er det jo den forskjellen at dersom man er forbundskansler i Tyskland eller Her Majesty’s Prime Minister i UK, så har man på en måte nådd et toppunkt i karriéren. Noe ambisiøse mennesker ikke føler at de at har kun ved å bli f.eks. utenriks-, stats- eller bistandsminister i lille Norge… Så da burde kanskje de som fronter regningen for disses, efter norske forhold, forholdsvis bra lønninger og øvrige levekår snart spørre dem rett ut: «Who’s your daddy now?»

 • Når Støre ønsker å fremstå som tøff, så foreslår han at vi betaler ekstrakurs i norsk og samfunnsfag til imamer, og så går han selvfølgelig i dialog med Islamsk Råd der et eget imamfakultet på norske universiteter står på agendaen.

 • crist

  Ikke glem at Støre bare er en slesk politiker som bryr seg
  om EN ting, seg selv. Sleipe Jens er av samme ulla.
  Selv om K Halvorsen er en naiv sosialist tror jeg hun ihvertfall mener det hun står for.
  Jens og de andre sleipingene på Oslo vest meler kaka så lenge det varer og mener akkurat det som gir dem mest fordeler i nuet.

  Ingen av dem vil bli husket som statsmenn.

 • eplejuice

  Gahr Støre vil bli husket for å ha sveket Israel og jødene.
  Han vil bli husket for kunnskapsløshet om hva som driver
  konflikten i Midt-Østen. Han vil bli husket for å støtte en
  organisasjon som har folkemord på agendaen. Han vil bli husket for å opprette ambassade til fordel for en stat
  som er fascistisk og hvor det ikke er religionsfrihet
  jmf. bokhandleren som ble bestialsk myrdet fordi han hadde
  kristne bøker osv.osv. Han vil bli husket for støtte til en
  rasistisk stat som ikke skal ha en eneste jøde. Jonas Gahr
  Støre vil gå over i historien som rasistisk, fascistisk og
  nazisistisk. Han har ikke gjort hjemmeleksen sin, og kan umulig ha satt seg inn i hvorfor islamistene på Mavi Marmara sang «Khaibar, Khaibar, o jøde». Han må da snart
  våkne opp av dvalen og begynne å se.

 • Vidar

  Jonas vil hoyst trolig ikke bli huska i det hele tatt! Ihvertfall ikke for sin innsats i den norske, roed-gronskete regjeringa!
  Baade Merkel, Sarkosy, og naa Cameron, har «kommet til sannhets erkjennelse» etter maaange aar med blaaoyd naivitet. Og forst etter at det (omsider) er blitt stuereint og politisk akseptbelt aa saa smaatt kritisere baade «multikulturen», innvandringspolitikken – og islam!
  Og vaer sikker, norske politikere (kanskje saagar mr. Stoehre…) dilter nok etter naar de bare finner det opportunt!

 • Kurt Guldvik

  Er ikke så sikker på at det er bare naivitet som driver Gahr Støre.Jeg tror han er slu nok til å se de enorme skadene innvandringer er i ferd med å påføre Norge,og ser at de folkevalgtes lek med den etniske befolkningen er i ferd med å ødelegge fedrelandet.Mye av samfunnet er allerede offer for stor ødeleggelser,og mere er i vente.Dette vet de folkevalgte,og forsøker som best å fremstå som godheten selv,som en slags brobygger mellom de rettmessige eiere av vårt fedreland,og de uønskede inntrengerne.Norge opplever fortiden et samfunns-hærverk uten sidestykke,og mange av de folkevalgte vet utmerket hva de er skyld i.Derfor er den såkalte parti-lojaliteten mye sterkere enn lojaliteten til fedrelandet.Dette er fordi at forbryterne liker å fremstå som en sterk gruppe,slik at fremtidige skyldspørsmål ikke skal kunne spores tilbake på enkeltpersoner.

 • Kurt Guldvik

  Forts. Og derfor driver mange av de folkevalgte landssvikerne,masseverving av nye statsborgere.De er kjærkomne velgere,som skal sikre at den etniske befolkningen aldri skal kunne gjøre krav på en opprydning av fedrelandet.Derfor er de fleste folkevalgte for at man tvangs-integrerer de uønkede okkupantene i alle sikkerhetsrelaterte myndigheter snarest,slik at ødeleggelsene er så store at den etniske befolkningen kapitulerer,og dermed bidrar til å «renvaske» landssvikeren herjinger.De ønsker og gi oss det inntrykket at de er offer for internasjonale avtaler,eller en naturlig for globalisering.Noe som er feigt å gjemme seg bak.Hvor er mottoet alt for Norge??? Ikke engang kongen vet hva det betyr.

 • Landsforræderen Jonas Gahr Støre burde stilles for riksrett. Straffelovens § 83