Søk

Kategorier

februar 2011
M T O T F L S
« jan   mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Utenlandske imamer bør nektes arbeidstillatelse i Norge

Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet har den siste uken lansert nye forslag i innvandringspolitikken. AP vil stille krav om norskkunnskap til imamer, og det arbeidsgivervennlige FrP vil la innvandrerne underby norsk arbeidskraft på arbeidsmarkedet. Demokratenes leder, Vidar Kleppe, tar avstand fra FrPs forslag, og mener at AP ikke går langt nok.

Det er VG som i dag lekker et internt forslag fra Arbeiderpartiets innvandringsutvalg under ledelse av utenriksminister Jonas Gahr Støre. I følge avisen vil utvalget stille krav om at imamene består en språktest før de får anledning til å praktisere som imamer. Vidar Kleppe mener at forslaget er et fremskritt, men vil være vanskelig å kontrollere. Hans alternative forslag er å nekte imamer fra andre land arbeidstillatelse i Norge.

“I dag rekrutteres imamene stort sett fra Pakistan og andre muslimske land. De får arbeidstillatelse som imamer i Norge under et regelverk for spesialarbeidere. Det betyr at de kommer fra konservative, ofte fundamentalistiske, muslimske miljøer i sine hjemland uten den ringeste kunnskap eller forståelse for norsk kultur og norske verdier. Dermed vil de påvirke norske muslimer i helt feil retning, “ sier han, og legger til at man burde ha satt en stopper for denne praksisen for mange år siden.

Også Fremskrittspartiet har den siste uken kommet med et innvandringspolitisk utspill. Partiets innvandringspolitiske talsmann Per Willy Amundsen sier til VG at han vil vurdere å foreslå at arbeidsgiverne skal kunne gi innvandrere lavere lønn enn minstelønn slik at de lettere kan komme ut i arbeidslivet. “Det vil i så fall gå på bekostning av norske arbeidstakere,” mener Vidar Kleppe.

“Dersom en arbeidsgiver kan ansette en person med innvandrerbakgrunn for en lavere lønn enn en norsk arbeidstaker er det jo sannsynlig at han vil velge innvandreren. Resultatet vil være at den norske søkeren til samme jobben vil bli stående i arbeidsledighetskøen. Det korrekte må være å behandle alle arbeidstakere likt, slik at de konkurrerer på lik linje om de samme jobbene. Fremskrittspartiets forslag er dessuten arbeiderfiendtlig og vil bidra til å undergrave arbeidsmarkedet og arbeidernes faglige rettigheter, ettersom forslaget undergraver minstelønnsordningen”, legger han til.  Kleppe tror ikke mange fagorganiserte norske arbeidere vil stemme på Fremskrittspartiet dersom de legger frem et slikt forslag.

VG:Støre vil ha hijab-forbud i retten

VG: Vil ha innvasndrere i jobb

VG:Støre kopierer oss

VG: Ber FN stoppe krav om norsktest

VG: Ekspertene er uenig med Støre

VG: Krever forbud mot søskenekteskap

14 comments to Utenlandske imamer bør nektes arbeidstillatelse i Norge

 • Dette forslaget vil mest sannsynlig føre til at det opprettes et eget imamfakultet på norske universiteter for å kompensere for bortfallet av «ekspertise» fra Pakistan.

  Konsekvensene av dette vil antakelig være katastrofale fordi det vil føre med seg enda mer islamsk og anti-jødisk indoktinering på universitetene, samtidig som det er usedvanlig naivt å tro at hjemmegrodde imamer vil være mer moderate enn utenlandske.

  Alle imamer leser tross alt de samme bøkene, og det første de lærer er at alt de leser skal tolkes bokstavlig. Da blir det ett fett om imamen kommer fra Pakistan eller Trondheim.

  Beste løsning er å slutte å betale disse folka. Hvorfor skal den norske stat finansiere religiøs og politisk virksomhet?

  • Jeg tipper Demokratene også er imot at imamer skal utdannes på skattebetalernes regning. Det korrekte må være at de utdannes på muslimske private spesialskoler, uten statsstøtte. Jeg er ikke det minste i tvil om at det er en bedre lsning enn å importere imamer fra Pakistan. En imam som er født og oppvokst i Norge vil ha en helt annen forståelse for norsk kultur og norske verdier enn en pakistansk imam, og Koranen fortolkes jo åpenbart ulikt, ettersom det finnes mange ulike meninger blant muslimene om mange ting.

   • Godt poeng! Men vi må ikke glemme at mange av de mest radikale elementene i de europeiske muslimske miljøene er hjemmegrodde, så jeg er langt fra sikker på at imamer nødvendigvis blir fredselskende liberalister så sant de blir utdannet i Norge.

    Eventuelle imamskoler bør følges opp for å passe på at de ikke maner til forrakt for norsk lov, og dermed blir en trussel mot rikets sikkerhet.

    • Vidar

     Dersom man skal kreve at «imamer ikke maner til forakt for norsk lov», kan man likegodt droppe heile ideen om «norsk imam-utdanning»! En imam er tross alt en som skal undervise og forkyunne i samsvar med ISLAMSK teologi, i samsvar med hva som staar skrevet i Koranen, i Hadithene og i samsvar med «pedofeten»s eksempel…
     Og alt dette er TOTALT det motsatte av «norsk lov»!
     Naar skal norske MYNDIGHETER fatte dette???

     • Rolls Royce Silver Spur

      Vi trenger nye myndigheter. Men når tilmed
      Frp. om jeg har forstått det riktig støtter
      en slik ide, – er det ikke mye håp igjen.

   • Anonym

    Reformist imams are heretics. Islam is as Islam has always been. Muhammad said: Bukhari:V9B88N174 «I heard the Prophet saying, ‘Islam cannot change!'»

 • Beer Man

  I det minste må vi stille klare krav. En person som skal komme til Norge for å arbeide, må lære seg norsk og tilegne seg kunnskaper om norsk kultur og samfunn. Man må også respektere de lover og regler og den kulturen som vi har i Norge. Det mener jeg er et minstekrav.

  Videre må vi gjøre det helt klart at oppfordring til jødehat, terror eller brudd på norske lover og regler ikke blir tolerert. Det er tross alt de som velger å komme hit!

 • Dette må vi ærlig talt regne med skulle bli responsen.
  Det er STERKE krefter, som bruker radikale etniske norske som nyttige idioter, for og fremme sin sak.
  Det er ingen ønske om integrering, det er ikke ett ønske om å leve som hva vi oppfatter norsk.
  Når skal ola dunk få dette INN I HUE!

  De vil ha sitt miljø, sitt språk, sin kultur uten innblanding, men med de frynsegoder Norge som nasjon har.
  Flere statsministere hever nå røsten høy fra Merkel i Tyskland til PM i UK om en farlig utvikling i Europa.
  Norge som samfunn vil forsvinne, og vi står ovenfor på mange måter en ekstensiell krise.
  Vil vi at etniske norske skal gå med Niqad og hijab 10 -15 år fram tid så er vi garantert rett vei, med maks speed.
  Det er ditt liv, dine barn og vi må ta ett valg.

 • Iman skole i Norge er ingen ide. Man bør, før det eventuelt kommer på dagsorden (det vil det), se til UK hvor skolene primært er fødested og arnested for hat mot vesten. Dette har allerede begynt ved muslismke førskoler, primary, middle and upper second schools.
  I UK antar man at der 3000 tvangs ektekap, og flere mindreårige tvangsekteskap helt ned til syv år (pedofili kaller vi det på norsk men satt i system).
  Norge er delt, man kan lukke øynene, man kan leve i naivismens verden, men det er ett faktum. 1/2 del muslimsk og 1/2 del norsk.
  Spørmålet integrering er passè. Spørsmålet er hva slags samfunn vi vil ha.
  Vil vi ha etniske jenter tvunget inn kjønsdelte klasser med Hijab tvang der de er minoritet? For der er vi på vei, med max speed.

 • Vidar

  i t Norge, med svaert strenge regler til og med for TURISTVISUM for folk fra «fattige land», har det alltid undrameg at det er saa tilsyneltende enkelt aa faa «arbeidstillatelse» som IMAM!!! Et «yrke» som NORGE overhode ikke har noe behov for!
  Norske myndigheter boer heller ganske enkelt INNDRA alle arbeis- og oppholdstillatelser for denne «yrkes»-gruppa, og aldri innvilge noen nye!

 • Kurt Guldvik

  Man skal verken tillate,eller utdanne såkalte imamer i Norge.Det må da være den største selvfølge.Det å tillate slikt svineri,er det samme som å legalisere overgrep mot vår egen befolkning.Hvor lenge skal naive folkevalgte få herje på.Hva blir det neste???

 • Moskus

  Camilla Stoltenberg sier: «Et forbud kan virke stigmatiserende for dem som allerede er gift med et søskenbarn»
  Ja, giiid, man må for all del ikke støte noen.
  Faktum er at søskenbarn-ekteskap, når det blir gjentatt ned gjennom X antall generasjoner, er skadelig for genbasen i en befolkning. For at en gruppe pattedyr skal være en levedyktig populasjon, i den forstand at den ikke degenereres av innavl, må gruppen inneholde minimum 500 dyr (hvilket forøvrig gjør også norsk rovdyr-politikk helt høl i huet, for vi kan ikke ha 500 ulv ute i skauen uansett). I praksis innebærer det at innvandrere fra muslimske land, der forfedrene har holdt seg, rent genetisk, innenfor en populasjon på rundt, la oss si, hundre personer, grunnet konsekvent søskenbarn-ekteskap, er degenererte (med nedarvede genskader og genfeil) allerede i utgangspunktet.
  Og nå sier en LEGE at denne type praksis må vi tillate?!? Hvor er etikken, Stoltenberg? Hvor er din Hippokratiske ed?

  • Vidar

   Det der med for all del ikke aa «stoete», «krenke» eller «stigmatisere» alskens utlendinger og minoriteter ved aa paatale eller kritisere NOE av det de gjoer eller staar for, er visst blitt en slags psykotisk tilstand blant politikere og alle som proever aa vaere»politisk korrekte»!
   LEGEN Stoltenberg vil altsaa heller at folk skal fortsette aa innavle fram degenererte unger, enn aa bruke sin medisinske viten til aa ADVARE mot dette!!!
   Og POLITIKEREN Stoltenberg er leder for et parti og ei regjering som nylig INNROEMMA at bruk av burka og niqab var kvinnediskriminerende – men som likevel vil tillate at selv smaajenter i barneskolen paatvinges dette symbolet paa undertrykking!
   Hva ER det som gjoer folk saa paralyserte av islam og muslimske «krav»…?

 • Det er at vi er et veikt folkeslag, som har mistet all styrke og evne til og tenke selvstendig.
  Ett eksempel, er i Juli 2010, uttalte vår sannferdige Statsminister følgende :Vi er nærmere en utlevering av Mullah Krekar. Alle innlegg fra godtroende nordmenn: Endelig, bra gjort Stoltenerg etc. Ikke 1 bortsett fra undertegnede skrev at dette er en omgåelse av sannheten.
  Nordmenn er redde. De er redd øvrigheten, DNA. Alle som kritiserer det som skjer er, Hitlinger (ett nytt skjellsord, som er betegnede for muslim elskere i Antirasister) siden , rasist er ute på dato. Hitlinger er ett grovt skjellsord som også betyr at vi, etterkommere av de som falt under annen verdenskrig, i kampen mot Hitler og fascismen.
  Nå er det en ny Fascime som banker på døren, til Europa og Norge, kalt ISLAM.
  Men det er de få som må igjen ofre sitt patriotiske blod, for at flertallet kan lev fritt.
  From time to time must the tree of liberty be watered by the blood of patriots and tyrants…..