Søk

Kategorier

februar 2011
M T O T F L S
« jan   mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Norsk forsvarsliga demonstrerer i Oslo

British Defence League har lenge operert i Storbritannia som en folkelig motstandsbevegelse mot den økte innflytelsen til islamistiske muslimer. Organisasjonen kjemper for britiske verdier mot islamistene sharia-lover og manglende respekt for ytringsfrihet.  Ofte har deres demonstrasjoner endt i håndgemeng etter at deres medlemmer er blitt angrepet av venstreekstremister og islamister. Nå har British Defence League fått en søsterorganisasjon i Norge: Norwegian Defence League.

 Ifølge TV2 har den norske gruppen omkring 340 medlemmer på Facebook og omtaler seg som en «gruppe som protesterer fredelig mot militant islam i Norge og Europa». Den norske forsvarsligaen planlegger en demonstrasjon på Domkirkeplassen i Oslo 26.februar kl. 17.00. “Vi er kjent med denne demonstrasjonen, men har ikke besluttet om vi vil ha noen motmarkering”, sier nestleder i Antirasistisk senter, Mari Linløkken, til ABC Nyheter.

“Dette er en gruppe som har sin opprinnelse i England, der de ligner grupper vi så på 80-tallet, da det politiske klimaet var ganske voldelig og ekstremt. På den samme tiden fikk man en oppblomstring av tilsvarende grupper i Norge. Men hvem som er med i den norske gruppen vet vi for lite om”, sier Linløkken.

“Erfaringsmessig ser vi at individer fra tidligere grupper går inn i nye, men vi vet ikke om det er tilfelle her. English Defence League minner sterkt om grupper man så på 80-tallet i både England og Norge. De tilhører ytterste høyre fløy og er kjent for å oppfordre til, og gjennomføre vold”, sier hun.

Det er ledelsen i Norwegian Defence League sterkt uenig i, og tar til motmæle på organisasjonens nettside: ”Hvor denne såkalte anti-rasisten får sine opplysninger er usikkert, men at de er feilaktige er det ingen tvil om og vi skulle vist hvor på NDLs websider Mari Linløkken finner oppfordringer til voldsbruk,” spør nettredaktøren. Han har ellers denne kommentaren:

“Selvfølgelig har ikke ABCnyhetene forsøkt å komme i kontakt med NDL for å formidle objektive og korrekte nyheter slik man skulle trodd en seriøs nyhetsformidler gjorde. Nei her går de rett til ytterste venstre og ber dem kommentere en folkelig aksjonsgruppe som ønsker å bekjempe en totalitær politisk ideologi med fredelige midler.

Vi må også si vi finner det meget merkelig at man skal ta kontakt med antirasistisk senter for å hente opplysninger om NDL som selv på mange måter er en anti-rasistisk organisasjon som ønsker å samle norske borgere fra ALLE samfunnslag i kamp mot islamistenes terrorvelde.

Dersom ABCNyhetene hadde tatt seg litt tid ville de fort sett at NDL ønsker folk av alle etniske grupper velkomne og at vi ikke aksepterer noen former for rasisme.”

Det blir understreket at NDL hverken har oppfordret til vold eller på noen annen måte truet hverken innvandrere eller etniske nordmenn. I Storbritannia har British Defence League egne underavdelinger for jødiske medlemmer, og egne underavdelinger for homofile. Organisasjonen viser ofte frem israelske flagg under sine demonstransjoner, og kan åpenbart ikke stemples som noen nynazistisk gruppe, men må snarere betraktes som en organisasjon som kjemper for menneskerettigheter mot islamistenes kamp for et totalitært sharia-samfunn.

Lederen for den engelske forsvarsligaen intervjues her av BBC og Sky TV:

httpv://www.youtube.com/watch?v=DINBNtfS2xs

httpv://www.youtube.com/watch?v=6Wkh1AZtLm8&feature=related

Her diskuterer lederen for den britiske organisasjonen islam:

httpv://www.youtube.com/watch?v=vcHTI-hlUOM&feature=player_embedded

36 comments to Norsk forsvarsliga demonstrerer i Oslo

 • Rune

  Tapere.
  I Norge har vi plass og ressurser til innvandrere.

  • Vidar

   Jada, Norge har plass til baade flere tapere og flere innvandrere. Naa kan vi jo godt stille sporsmaalet HVORFOR vi skal prioritere akkurat DISSE gruppene, men det er jo ikke temaet denne gangen.. 😉 Og det er heller ikke temaet for det nystarta NDL! NDF vil bekjempe ISLAMS innflytelse i Norge, og har aldri uttalt seg om «innvandring»!
   Si meg, hva mente du egentlig med replikken din?

  • Petter

   Rune ,da syntes jeg du skulle huuse noen hjemme hos deg og betale for de + betale 30% mer i skatt ,noe alle som støtter denne galskapen burde gjøre for og finansiere galskapen .

  • crist

   Du er det som kalles hykler.
   Fromme meninger er billige Rune!

   Den dagen Egoet ditt er nødt til å krympe for å få plass til
   flere muslimer, blir du den du egentlig er, en som fint kunne ha jobbet som konduktør på togene til konsentrasjonsleirene.

   Du vet det ikke selv fordi du er en liten mann, sånn som de fleste venstrevridde er, små mennesker på huk bak store Egoer.

   • Rune

    Det mest patetiske er at de skal forsvare Norge, men ikke kan bruke et norsk navn på banden sin. «Norsk forsvarsliga» virker en smule mer seriøst enn engelske Norwegian Defence League. Jeg vil heller forsvare meg mot at vi snakker engelsk i Norge enn at muslimske innvandrere bor her.

 • Kurt Guldvik

  Rune.Hvorfor skal Norge være vert for alt skrotet? Og eventuelt hva skal skrotet gjøre i Norge? Er det for godt at etniske nordmenn skal få ha sine verdier i fred?

 • Henry

  @Rune, her blir det ikke diskutert om vi har ressurser og plass til innvandrere eller ikke, denne organisasjonen kjemper mot islamistene sharia-lover og manglende respekt for ytringsfrihet. Vi har de siste årene uten tvil hatt en viss innskrenkning av ytringsfriheten i Norge, og derfor er det viktig at dette blir offentlig diskutert. Om denne organisasjonen er den rette til det, vet jeg ikke, men et sted må man begynne.

 • I utgangspunktet positivt, men hvorfor stifte enda en organisasjon mot islamiseringen? Hvis NDL har fem hundre medlemmer som det stod å lese om på TV2-Nyhetene, da burde heller disse gått inn i de organisasjonene som allerede finnes i Norge og være behjelpelig med å trappe opp aktiviteten der i fra.

  Å drifte en organisasjon kreves tid og resurser. Da ingen islamkritiske- eller nasjonalistiske organisasjoner i Norge mottar statsstøtte, kreves det mye av fritiden, og for ikke å snakke om økonomisk støtte.

  Historien gjentar seg. Vi har her i landet hatt en rekke små-partier gjennom de siste 30 år som ville gjøre innvandrings- og EU-saken til fanesaker. De fleste av disse er i dag en saga blott.

 • Ugle Sett

  Rune en skrotnisse….

 • Beer Man

  Typisk den politisk korrekte venstresida å stemple alle slike organisasjoner som rasister. Det er omtrent som gjetergutten som ropte «Ulv, ulv!» Til slutt er det ingen som gidder å ta advarslene alvorlig mer når en virkelig rasistisk gruppering kommer på banen.

 • Først vil eg takke jan for en god blogg 🙂
  Såå vil eg sei til Rune at NDL ikke er imot innvandring men strengere innvandring fra islamske land.

 • Kyrre

  Bare i Sør Sudan er det 500 000 flyktninger. Vi kunne gitt disse et langt bedre liv dersom vi hjalp flyktninger der i stedet for å la noen få få hjelp i Norge. Din holding demonstrerer derfor en skremmelde kynisisme overfor verdens flyktninger!

 • Kyrre

  NDLs facebook gruppe er nå på 606 medlemmer. Det varer ikke lenge før det er flere tusen.

 • Ugle Sett

  Ser gjerne en ny paragraf i Grunnloven som nekter muslimer adgang til Norge med henvisning til ,,Rikets sikkerhet,,

  • Vidar

   Akkurat DET ville vaere like idiotisk som de paragrafene som forboed baade joeder og jesuitter adgang.
   Det er ISLAM vi maa si nei til, ikke muslimer!

   • Kyrre

    Henger ikke islam og muslimer sammen? Er det slik at der det er muslimer gror islam frem. Og der det ikke er muslimer finnes heller ikke islam. Når det først bor muslimer et sted, er faren stor for at de blir tilhengere av ekte islam.

   • Ugle Sett

    Som nordmann vet jeg at gjærsoppen må ha en eller annen sukkerart for å bli alkohol.
    For at islam skal etableres med sine skadelige virkninger, må det muslimer og moskeer til.
    Derfor innvandringstopp kun for muslimer pluss forbud mot islam pga sikkerhet.
    Repatrierng neste steg….

    • Vidar

     Hvorfor ikke en GENERELL innvandringsstopp? Hvilke «invandrere» som IKKE er muslimer mener du vi trenger…?

     • Ugle Sett

      Irer,islendinger, svensker, skotter, svensker, dansker, tyskere og andre nært beslektede ønskes velkommen hit av meg.
      Irland opplever nok en gang en masseutvandring.
      Om vi skulle ha behov for nye hender, kan de hentes i nabolaget.
      Hvorfor hoppe over bekken for å hente vann når man som en bieffekt også får dødskulten islam?

      • Vidar

       Joda, men baade dansker, svensker og islendinger har hatt «fri tilgang» i aarevis, pga. NORDISK enighet og samarbeid. Foroevrig et samarbeid som er blitt kraftig satt tilbake pga. EU…
       Men i forste omgang trenger vi en generell INNVANDRINGSSTOPP, slik at vaare myndigheter kan komme ajour med alle som oppholder seg her uregistrert og ulovlig! DERETTER kan vi selvsasgt vurdere om, og i tilfellet hvilke, utlendinger vi vil onske som «vaare nye landsmenn»! 😉

 • crist

  Den dagen Rune går ned i levestandard eller må endre livsstil på grunn av innvandringen blir han akkurat som alle andre.
  Akkurat nå er han bare en pyse som skor seg på å være en «snill og human» politisk korrekt raddis.

  Det er alltid sånn. Da de offentlig annsatte i Hellas mistet privilegier ble de hysteriske av raseri, mange av dem var sosialister med kommunistiske sympatier som hadde preiket om sosial rettferdighet, urettferdig fordeling, kapitalismens forbannelse osv.
  Den dagen de måtte ned i levestandard og ikke kunne ta to ukers ferie i London eller spise ute tre ganger i uka, da
  glemte de all den billige ideologien sin fort gitt.
  Rune kommer til å bli en av dem som skriker og skjeller ut innvandrerne den dagen alle vet kommer.

  • Kyrre

   Du må huske på at det er en masse kjøtthuer som ikke innser at dette med innvandring koster skjorta. Og at den regningen er det vi som betaler…

   • rune

    problemet er at venstresiden tror islam tilfører ressurser til felleskapet vårt…stakkars hjernevaska fascister på venstresiden.
    E E EDL E E EDL

 • Vidar

  Bare en generell kommentar;
  Er det UMULIG for enkelte her paa forumet aa forholde seg til at andre debattanter vaager aa hevde synspunkter som ikke er helt «ForumKorrekte»…?
  Aa komme med personkarakteristikker («Rune er en skrotnisse» f.eks.), saagar uten videre begrunnelse eller argumentasjon, er egentlig talentloest lavmaal i en debatt!
  Har man ikke noe anna enn dusteri eller dritt aa komme med, er det langt bedre aa ikke skrive NOE!

  • Ugle Sett

   Som upastorisert,frittalende trønder så har blitt kalt for verre ting enn ,,skrotnisse,, både her og ellers uten at jeg har tatt særlig notis utav det Vidar.
   Såpass må sarte sjeler som du og Rune tåle…

   • Ugle Sett

    Har diskutert med Rune tidligere, den ene setningen kan man kalle for en konklusjon fra min side.

   • Vidar

    Kan ikke svare for «Rune», men selv har jeg ingen problemer med hjernetomme «personkarakteristikker» fra folk som ikke er istand til mer saklige kommentarer 😉
    Men mitt anliggende var at slike DUSTE-kommentarer kun virker oedeleggende paa enhver DEBATT! Derfor, har man ikke noe konstruktivt aa si – saa hold kjeft!
    Eer ikke ogsaa DU egentlig enig i det, gamle ugle?

 • jkl

  Vidar, det er riktig, jeg mener også at på dette forumet skal man diskutere og ikke mobbe. Man kan ha forskjellige meninger. og hvis man kan overbevise andre til å skifte mening etter en diskusjon, da har man gjort en god jobb.

 • Anonym

  First Germany, now France has declared ‘mulitculturalism is a huge failure!’ When will the Norwegian Left wake up and smell the stench of Islamism resulting from liberal multiculturalism? http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4027258,00.html

  httpv://www.youtube.com/watch?v=-Azu7biTbWY&feature=player_embedded

  • Vidar

   Why are you only asking for the Norwegian «LEFT» to wake up? Ever heard ANY politicians in Norway declaring that «multiculturalism is a huge failure»? Not to say that «islam should be banned»…?