Søk

Kategorier

mars 2011
M T O T F L S
« feb   apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mislykket integrering i Sverige

Bydelen Rosengård i Malmø er dominert av innvandrere fra Midt-Østen. Nå viser en rapport fra den svenske skoleinspektøren at 87 prosent av elevene ikke når målsetningene i alle emner, melder Sydnytt. Skoleinspektøren har vurdert samtlige skoler, førskoler og fritidshjem i bydelen, og sett på elevenes kunnskap og resultat, men også på hvor trygt det er på skolene.

Og resultatet viste altså at 87 prosent av elevene stod til stryk.

Gjengoppgjør på åpen gate, bilbranner og skuddsalver mot offentlige busser er på kort tid blitt vanlige innslag i bybildet i Malmø, skrev Ekspressen i oktober ifjor. Og volden rammer også Malmøs næringsliv. Ifølge politiet har truslene mot enkeltpersoner økt. Nylig advarte næringslivsledere mot de skadevirkningene det kan få for byens næringsliv med det ødelagte ryktet.

Nesten all volden i Malmø blir utført av ungdommer med muslimsk innvandrerbakgrunn. Under valgkampen nylig ble sverigedemokrater utsatt for voldelige angrep både mot møter, eiendommer og enkeltpersoner. Fredelige demonstrasjoner for Israel er blitt angrepet av steinkastende muslimske ungdommer. Jøder blir trakassert på åpen gate. Nylig ødela en eksplosjon flere ruter i synagogen. Mange jøder har flyktet fra Sverige og bosatt seg i Israel.

I mai skrev vi om skolebarn som steinet en ambulanse. En elev på en barneskole besøkte skolens lege, som mente at eleven var så syk at han trengte øyeblikkelig hjelp. Legen ringte etter ambulanse. Da ambulansen kom til skolen flokket elever av innvandrerbakgrunn seg rundt ambulansen og begynte å kaste steiner. De ga blaffen i at flere voksne fra skolens ledelse var til stede.

Bydelen Rosengård i Malmø består nesten bare av personer med innvandrerbakgrunn, hvorav mange kommer fra Midt-Østen. Det har vært opptøyer i bydelen med jevne mellomrom de siste årene, og både politifolk, brannmenn og ambulansesjåfører er nervøse for å gå inn i bydelen.

15 comments to Mislykket integrering i Sverige

 • rune

  jeg håper muslimene i sverige går fullstendig berser og slakter ned for fote for noe mer patetisk og selvdestruktivt enn svensker skal man lete lenge etter…
  ps.vi må bygge en mur mot sverige så ikke de feige,metroseksuelle pyse guttene flykter til norge når det blir for tøfft for de!!!!

 • HT

  Er integrering av en annen kultur og tankesett egentlig mulig?

  Skal man forvente at alle i et samfunn skal vaere prikk-like?

  Hva er egentlig vitsen med aa laere innvandrere aa gaa paa skitur?

  Er ikke integrering i og for seg et naturstridig fenomen?

  Kanskje vil skal godta at noen bruker hijab privat og paa skolen? Man kan jo se ansiktet fremdeles.

  Man skal naturligvis forvente at innvandrere ikke bedriver kriminalitet, men rent bortsett fra det, hvorfor skal de absolutt integrere seg saa fryktlig?

  Jeg er etnisk norsk og bor i et land i en annen verdensdel, og jeg gidder ikke aa integrere meg 100%. Det ville vaert unaturlig.

  Hvis invandrerne bare faar lov aa vaere slik de er og blir respektert for det, vil de naerme seg det norske samfunnet paa en mye bedre maate enn det som skjer naa i dag.

 • Ennu et bevis på det mange forskere hevder i dag. Det multikulturelle samfunnet er ikke et bærekraftig samfunn. På sikt vil samfunnet gå til grunne fordi det ikke er folk igjen med vett nok til å ta seg av de mest elementære oppgavene i samfunnet.

  Tenk det Norge som en større utgave av Malmø. For slik vil det bli i framtida. Krig og elendighet venter oss.

  Multikulturalistenes utopi bilde av et paradisisk samfunn bestående av alle nasjonaliteter, er så hinsides all fornuft at det grenser mot sinnsykdom.

  Hvis de ikke allerede nå har oppdaget at det multikulturelle eksperimentet er totalt mislykket, må det være noe alvorlig feil med synet og oppfattelsesevnen.

  Men nei. Løsningen til multikulturalistene er å pøse på med mer. Nå vil de ha amnesti til alle papirløse i landet for å gjøre skandalen komplett.

  Man kan undres på hva som foregår i skallen på disse folka. Ser de ikke hvor det bærer?

  Sverige skal til våren stemme over et forslag som vil gi alle papirløse rett til å starte eget firma i Sverige og fri innvandring. Og Norge ligger ikke så lengt etter i løypa.

  Er det virkelig dette det norske folk vil?
  Er det ikke på tide å få sparket sosialistene, som har gjort dette sviket mot nasjonen Norge mulig?

 • Geir

  rune- så hvidt meg bekjent har det ikke gått med liv ennå i muslimenes herjinger i Europa, ja bortsett fra han jødegutten i Frankrike som ble torturert til døde, samt en og annen kritiker av Islam.
  Jødegutten teller liksom ikke for folk flest ,som er hjerevasket av sosialistpropagandaen.

  Før eller siden vil det stryke med uskyldige som det gjør i Egypt, India, Thailand og de fleste andre land der muslimer bor sammen med andre religioner og folkeslag.

  Spørsmålet er hva vi kommer til å gjøre med det . Dine antagelser om en flyktningestrøm ut av Sverige til nabolandene er nok dessverre ikke tatt ut av løse lufta. Om noen år tror jeg det ikke bare er jøder som må rømme Malmø området.

 • eplejuice

  Integreringen er en fiasko også i Norge, og nå må vi
  bære følgende av Arbeiderpartiets feilslåtte politikk
  også her. Dette vil utvilsomt føre til radikalisering
  og større motsetninger fordi Norge har vært dominert
  av et arrogant, selvtilfreds og verdinøytralt parti eller rettere sagt verdiløst som har fremmet denne utviklingen i alle år.

 • den siste viking

  Må bare si meg 100% enig med TOBY. For dette sinnsyke eksperimentet, det kommer til å ende slik vi nå ser det utvikler seg i Libya. Bare vent så skal dere få se når disse hordene setter igang. Fikk vi ikke en liten oppvisning på dette vi har i vente i Januar i 2009? Da gikk disse inntrengerne fullstendig bananas på Karl Johan og knuste og raserte for millionbeløp. Og ikke en eneste av disse «berikerne» turde onkel politi å arrestere, langt mindre fengsle eller dra inn i en rettssal.Og disse folka vet at Ola Dunk er et lett offer som legger seg flat for krava til disse som har bløffet og lurt seg inn i landet, men Koranen i hånd og som de en dag skal gjøre til Norges Lover. Men fortsatt er disse evneveige kjøtthuene som er rikelig betalt og sitter på Stortinget og halvsover totalt uvitende om hvilke helvete som også venter dem og oss.

 • Anonym

  Det er på tide å sparke sosialistene og aldri gi de makt igjen!

 • Petter

  Hva er integrering?
  Det er et nytale-ord oppfunnet av kommunistene, da de folkemyrdet russere i millioner, for å late som om det skulle bli bedre, når alt var helt forferdelig.
  Det eksisterer ikke noe som heter «integrering » som noen sinne i noe samfunn har skjedd. Det er et ord bruk til «sosial konstruksjon» når psykopatene ødelegger vårt land, den eneste menning det kan ha er de parallell-samfunn som oppstår i et samfunn som invaderes og koloniseres, i et mellomstadie,i en tid før de fremmede overtar.

  Det er ingen som flommer over Japan med flere titalls ikke-japanere og sier at japanerne skal «integrere» seg og «assimilere» seg ut av sin eksistens, dette skjer bare i hvite land, dette folkemordet er rettet mot hvite land, bare hvite barn rammes av dette, bare hvite barn blir en minoritet i sine egne hjem, det er folkemord, folkemord rettet mot hvite.

 • Petter

  Flere titalls millioner ikke-japanere, skulle det stå

 • Vidar

  Det som skjer i Malmo er baade tragisk og uakseptabelt! Og selvsagt et VELDIG klart bevis paa en totalt feislaatt politikk! Men DEN politikken har absolutt intet med «sosialisme» aa gjoere!!! Hvorfor er det sasa utrolig viktig for enkelte her aa benytte all feilslaatt INNVANDRINGS-politikk til aa kritisere «sosialistene» og «venstresiden»? Er det DET som er deres EGENTLIGE agenda…? For faktum er jo at det har vaert en samstemmig politisk enighet om innvandringspolitikken i de skandinaviske landa! Kun enkelte smaa-partier eller enkelt-politikere har kommet med vesentlige protester, og det er den samme politikken som har vaert foert, totalt uavhengig av hvilke partier osm har danna regjering! Innvandrings-politikken er som f.eks. samferdssels- og forsvars-politikken; den fortsetter uandra helt uavhengig av skiftende regjeringer 😉
  Og peset om «sosialistene» er en velkommen avledningsmanovre som ihvertfall de som vil at alt skal fortsette som foer, er veldig fornoyde med!

 • Anonym

  Geir
  I dag begynner rettsaken for etioperen Emhrem Tadele Yohannes, tiltalt for grov voldtekt og mord på svenske Elin Krantz.

 • Petter

  Det er ikke «innvandrings»-politikk, det er et folkemordsprogram rettet mot hvite nasjoner, og bare mot hvite nasjoner.

 • Petter

  Folkemord:

 • Greger

  Rune-Rune-Rune, Dette er en patetisk svenske som ber deg å flytte til Rosengård.Der kan DU gå berserk om du vill.
  Om det er noen her som er Patetisk så er det DU.