Søk

Kategorier

mars 2011
M T O T F L S
« feb   apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bli dansk eller hold deg vekke fra Danmark

Danmark har fått en ny integreringsminister, Søren Pind fra Venstre, og Dansk Folkeparti jubler over hans første uttalelse. “Når du kommer til Danmark så kommer du for å bli dansk, og ikke alt mulig annet,” lød hans tiltredelseserklæring. “Enten skal utlendingene bli danske, eller skal de holde seg vekk fra Danmark”, sier han, og varsler i følge Jyllands Posten en tilstramning i utlendingslovgivningen.

Integreringsministeren mener at det må være klokkeklart at det i Danmark er plass til utlendinger som adopterer og respekterer danske verdier, normer og tradisjoner, ellers bør de ikke være i Danmark. “Min innfallsvinkel er at når man velger Danmark, så velger man Danmark fordi man vil være dansk,” sier han.

Søren Pind mener at man hittil har ført en misforstått integreringspolitikk der danske verdier som kvinnefrigjøring og retten til å gifte seg med hvem man vil er blitt bøyet i et forsøk på å gi plass for utlendinger. Men det går ikke lenger, for en slik politikk truer danmark, mener han. Han gjør det klart at han vil bekjempe det han kaller mulitkulturen så godt som han kan.

Hos Dansk Folkeparti jubler nestlederen Per Skaarup, skriver Jyllands Posten. “Det er flere områder hvor det er nødvendig med innstramning. Så markeringen fra Søren Pind er vann på vår mølle,” sier han.

Men mens Dansk Folkeparti jubler er Sosialistisk Folkeparti sjokkert. Deres integreringstalskvinne, Astrid Kragh, sier hun er rystet. “I mine øyne er nasjonen truet dersom ikke Søren Pind innser at han har noen konkrete oppgaver med ghettoer, utdannelse av unge med annen etnisk bakgrunn og arbeidsledigheten blant utlendinger, som må løses,” sier hun.

29 comments to Bli dansk eller hold deg vekke fra Danmark

 • undrende og passe dum

  Så har endelig Danmark vært svært heldig og fått en integrerings minister som har vett og mot til å si klart i fra. Kommer du til danmark så er det for å bli Dansk. Selvfølgelig går sosialistene inn i koma, ved at noen sier slikt. Sosialistene i Norge ledet ved SV og Arbeiderpartiet er sikkert allerede i koma. Det har de også vært i mange år. Håper det kan bli slike politikere i Norge også. Hvis du kommer til Norge så er det for å bli Norsk.

 • eplejuice

  Endelig en til som forstår at det ikke hjelper
  å lappe sår som må renses.
  Legg merke til renses, ikke rensket.
  Det skal være plass for alle som har kommet, men
  også de må innrette seg og følge retningslinjene
  som har bygger opp demokratiene i Vesten dersom
  de fortsatt skal være bærekraftige. Belastningene
  er allerede store nok, og kursen må endres om ikke
  neste stopp er ved stupet. Men da kan det være for
  sent.
  Det er overraskende enkelt å oppdage egentlig,
  om noen er villig til å legge vekk brillene et
  et lite øyeblikk, og særlig om de har rødtoner
  i glasset.

 • Kurt Guldvik

  Uansett så viser Søren Pind delvis uansvarlighet,når han sier:At det må være klokkeklart at det i Danmark er plass til utlendinger som adopterer og respekterer danske verdier, normer og tradisjoner.Hvor går grensen,for hvor mange inntrengere et land skal ta imot?

 • Kurt Guldvik

  I de skandinaviske land,så er befolkningen blitt så lei av innvandrernes samfunnsvandalisme,at man tillater fremmed inntrengere å ta over landet bare man oppfører seg som folk.Det er en farlig NAIV holdning,som bare vil bli brukt som skylapper for befolkningen.De skandinaviske land skal ikke oversvømmes av arabere,afrikanere,asiatere osv uansett.

 • Anonym

  Enig med Kurt Guldvik.
  De skandinaviske landene skal ikke oversvømmes av arabere,afrikanere, asiater osv.
  Konsekvenser ved videre innvandring, er at nordmenn blir mindretall i eget land.
  Det ønsker jeg ikke.

 • rune

  jeg liker å lese om gerald celente for hans trenforecaster «spådommer» treffer meget bra 🙂
  ‘Muslims in Europe, pack your bags and run. You are not safe anymore! Soon ethnic cleansing will begin, the displacement of millions of people which none would have thought possible years ago.’This predicts trends forecaster Gerald Celente

  • eplejuice

   Og jeg liker ikke å lese slike kommentarer.
   På sikt vil folk rømme bloggen om det blir
   mye av det. En skaper ikke momentum for en
   annen politikk ved slike ytringer, tvert om.

   • Det er jeg langt på vei enig med deg i «eplejuice», men vi må tåle andres meninger, og kan lett hoppe over de vi ikke vil lese, også.
    Selvsagt skal vi ikke jage mennesker ut av Norge, med mindre de er kriminelle. Og de innvandrerne som har fått fast bosettingstillatelse og kanskje til og med statsborgerskap, skal vi selvsagt behandle med den respekten deres egen oppførsel tilsier som enkeltindivider. Samtidig bør vi stramme kraftig inn for videre innvandring fra muslimske land utenfor Europa, og heller satse på innvandrere fra vår egen europeiske kulturkrets. Det er mitt ståsted.

    • eplejuice

     Her er jeg helt enig, og jeg vil berømme denne
     bloggen for at den nettopp har mot og styrke til
     å ta imot direkte publiseringer. Kun slik kan
     hele spekteret av ytringer komme frem. Og det
     finnes vel knapt et så åpent demokratisk forum
     som Frie Ytringer i Norge hvor sensuren nærmest
     er fraværende, og slik at «det politisk ukorrekte» og kan komme frem. Dette anser jeg som svært viktig for ytringsfrihetens kår, og jeg vil igjen benytte anledningen til å takke for alt arbeidet
     du legger for dagen.

     PS. opprett gjerne en link-knapp med mulighet
     til å støtte litt via paypal/bankkort e.l. så
     det er enkelt å trykke over en hundrelapp av og til, som om en er ute for å kjøpe brød, bensin
     osv.

    • Kurt Guldvik

     Jan.Hvordan skal så denne utsilingen av innvandrere fra naboland forgå,når de fleste av våre naboland er stappe full av muslimer og andre som ikke deler vårt demokratiske syn?Siden de aller fleste flerkulturelle innvandrere søker gode velferdsordninger,så er det vel naturlig at disse forflytter seg seg først fra våre naboland,til vårt naive velferdssystem.

     • Fordi Norge er medlem av EØS åpner det for arbeidsinnvandring fra andre europeiske land. De aller fleste som har benyttet seg av denne muligheten kommer fra Polen, som er det landet i Europa med den laveste muslmske befolkningsandelen i forhold til folketallet. Polakkene integrerer seg lett i det norske samfunnet. Det samme gjør de etterhvert ganske mange russerne som er gift med nordmenn. Dersom Norge skal unngå å få et muslimsk befolkningsflertall mot slutten av dette århundre, er en økt fast innvandring fra Øst Europa redningen vår. Andre realistiske mulgheter finnes neppe. Derfor ønsker jeg at flere polakker, tsjekkere, rumenere, og gjerne også russere skal bosette seg her. De deler erfaringsmessig våre demokratiske verdier. For meg gjør det heller ingenting at mange av dem er kritiske til islamisering og ofte stemmer på Fremskrittspartiet.

      • Ugle Sett

       Ta også med irer pluss andre ikke muslimer fra hele Europa Jan!
       Irland opplever nok en gang masseutvandring.

    • Smellboy

     »Og de innvandrerne som har fått fast bosettingstillatelse og kanskje til og med statsborgerskap, skal vi selvsagt behandle med den respekten deres egen oppførsel tilsier som enkeltindivider. »

     Jeg mener det kreves mye mer enn det, enn at vi skal godta alt de finner på bare de ikke bryter norske lover-for mye.
     Alle muslimer som arbeider for å ødelegge vår kultur bør utvises, om nødvendig etter å ha blitt fratatt statsborgerskapet. å arbeide for at vår humane og overlegne sivilisasjon skal erstattes av et religiøst fascistisk shariadiktaur er en forbrytelse og et FORRRÆDERI ikke bare mot vårt land…men mot hele menneskeheten…og det skal ikke tolereres!

     Simple as that…

     • Smellboy

      og alle innvandrere som kommer hit eller allerede bor her skal avsverges lojalitet til det norske og vestlige sivilisasjonen og erklære på tro og ære AT DE AVSTÅR FRA Å STØTTE DET ISLAMSKE SHARIASYSTEMET…HVIS IKKE SKAL DE DEPORTERES…

      og alle muslimske menigheter og moskeer skal konsekvent og konstant overvåkes og dersom noen uttrykker støtte til terror eller ødeleggelse av vårt samfunn skal de utvises.

   • Vidar

    Her har du VELDIG rett, «eplejuice»! Skal kampen FOR Norge, MOT skadelig innvandring, vinnes, er det helt nodvendig med et BREDT folkelig engasjement! Uttalelser som de «rune» kommer med, har akkurat motsatt effekt!
    Men til Jan; Sporsmaalet om utvisning av utlendinger vs. «respekt» for tidligere utdelte oppholdstillatelser og statsborgerskap ER vanskelig! JEG tror faktisk vi boer innfoere en obligatorisk «lojalitets-ed», der alle som vil ha opphold i Norge maa avlegge en «ed», et lojalitetslofte til NORSKE lover og NORSK «levesett», for overhode aa faa lov til aa bo i VAART land! OG jeg mener faktisk at denne eden ogsaa maa kreves av de utlendingene som ALLEREDE har faatt sine tillatelser! Som da selvsagt burde ha anstendighet nok til selv aa ta konsekvensene av en eventuell nekting… I motsatt fall maa norske myndigheter gjoere det!
    Foroevrig er det da ikke nodvendig med «arbeidsinnvandring» (foroevrig et idiotisk ord, siden de fleste som «innvandrer» med denne begrunnelsen, alldeles ikke er «arbeidere», men FAMILIE til folk som har – eller har hatt… – arbeid i Norge…) for aa unngaa muslimsk dominans i Norge? Hvis vi er enige om at vi ikke ONSKER islam i Norge, faar vi «ganske enkelt» erklaere den ideologien/religionen uonska og irrelevant! Blir ganske folksomt her i landet etterhvert hvis vi skal poese paa med ost-europeere for hver muslimsk innvandrer som flytter hit, for ikke aa si for hvert BARN disse innvandrerne faar!!!

  • undrende, men bare passe dum.

   Rune,
   Du har rett til å ha dine meninger, selvom de av og til er svært sære. Det er ingen grunn til å påpeke at de er i fare og må pakke sekken sin (full av trygd)
   Du faktisk skader målsetningen om begrensning av uønsket innvandring ved slike uttalelser. Det er ikke så mange som legger in innlegg lengre og det er et tegn på at de med svært sære meninger, slik som du, legger et galt nivå på bloggen. Det som må til er en endring av foks holdning slik at det blir naturlig for politikerne å endre regelverket. Det må også bli lett å frata statsborgerskap for kriminelle mennesker og for de som ikke vil integrere seg må få store begrensninger. Det er i dag mange feil som de offentlige gjør og jeg tenker her på alle de titusner ulovlige innvandrerne som går løs. Jeg kjenner for fakt at det som eks i Polen blir disse plasert i integrerings leirer med svært skarp bevoktning. Det er likedan i Litauen. Norge må gjøre det samme for å få slutt på den store gruppen. Det har vært skrevet mye snørr og tårer angående den russiske jenta som måtte ut. Grunnen til det er at samboeren er juronalist i klassekampen. De som huser ulovlige innvandrere med hensikt må få en førstegangs bot på 100 000,- og en andregangs fengselstraff. Da blir det slutt på den delen og det vil fort bli gård eiere som sjekker hva og hvem de har leid ut til… Husk hvis det er 28 000 ulovlige i Oslo så bor de også et sted og det er ikke på fortauet og i parkene. kansje man ved en slik regel endring kan få klarhet i hvordan Kosov Albanere som lever på trygd kan kjøre feite lising mershedeser og kontrolerer flere resturanger i Oslo.

   • rune

    nå var jo ikke dette min mening men et sitat fra gerald celente som har vært meget nøyaktig i sine future trends før. sjekk han ut for det er spennende tider vi går i møte ser det ut til.

 • undrende, men bare passe dum.

  svært fornuftige resonomanger fra Jan igjen. I en statestikk i Aftenposten for en tid tilbake kom det fram at Litauen hadde Europas høyest utdanned befolkning. Det er flere leger, arkitekter og ingenører som i dag arbeider i Norge. Polen har bidratt sterkt til bygge bransjen i Norge og man kan vel si at uten dem hadde Norge stått stille. Bare i Trondheim distriktet er det ca 4500 Litauere. Disse Polakker og Litauere er over 90% katolikker. Desverre sitter noen av disse baltiske folk også i fengsel, men det var ikke bare solskinns barn Norge eksporterte til USA under emigrasjonen. Russere er hardt arbeidende mennesker de også, ikke vant med å snylte på sammfundet slik som disse «fine » somaliere og Pakistanere.

 • Rockman

  Jeg undres på hva de politiske partiene på tinget vil mene den dagen et Islam vennelig parti kommer på vippen? Men det er vel sikkert ok for dem det også, da de alle skal være så fordømt politisk korrekte til enhver tid?

  Mvh. Rockman

  • Vidar

   Men kjaere deg, «Rockman», vil du kalle de partia som I DAG sitter, ikke «paa vippen», men i REGJERINGA, som noe ana enn «islam-vennlige»???
   FINNES det anna enn «islam-vennlige» partier paa Stortinget i dag?

 • Rockman

  Hehe ja, du sier noe. Men jeg mente jo et slik parti som styrer f.eks. i Iran. Hehe, men det skjønte du vel…..

  Mvh. Rockman

 • HT

  Hvorfor er det problematisk for Danmarks integreringsminister at innvandrerne er annerledes saa lenge de er lovlydige? La oss slippe denne skandinaviske selvgodheten.

 • Anonym

  Det er ikke likgyldig hvilke kultur en har i et land.
  Alle kulturer er ikke like , uansett om noen prøver å forelle at de er det.
  Se forskjellen mellom katastrofen i Japan og Haiti, på hvordan folk oppfører seg.
  Japanerne hjelper hverandre, mens andre samfunn opplever koas og plyndring når katastrogen inntreffer.
  Dette vil jeg påstå viser at kulturene er forskjellig.

  • Vidar

   Selvsagt er kulturer forskjellige, og like selvsagt GAAR ikke alle kulturer sammen. «Et fargerikt fellesskap», kan fort utvikle seg til et fargerikt FAENskap!
   Og det er ganske spesielt aa se hvor DISIPLINERTE og beherska japanerne oppfoerer seg i det utrolig vanskelige situasjonen de er oppe i naa. LANGE koer med tolmodige og saagar SMILENDE mennesker. Tilsynelatende INGEN slosskamper, ingen krangling, ingen som sniker i koene – og forst og fremst, ingen «lloting», ingen som robber verken skada butikker eller folketomme hus! Men dette staar ikke bare i relieff til HAITI! Hvem husker ikke nyhetssendingene fra flommen i Los Angeles? Hvor baade organiserte bander og enkeltpersoner plyndra alt fra gatekjokkener til gullsmedforretninger OG eneboligen til naboen! En reporter/kronikkoer hadde noen interessante refleksjoner om nettopp dette paa Fox-news i gaar!
   (Og jeg gjorde meg den refleksjonen at jeg dessvaerre tror en tilsvarende situasjon i NORGE, hadde ligna mer paa, om ikke Haiti saa ihvertfall Los Angeles, enn Japan! OG jeg gjorde meg ogsaa visse STYGGE refleksjoner om GRUNNEN…;-))

  • Smellboy

   Er det ikke på tide vi innrømmer at det er biologiske forskjeller på menneskene også…

 • Vidar

  OOPS, det skulle vel vaert NEW ORLEANS, tenker jeg 😉

 • Cindrella

  hei. Jeg er en muslimsk jente gift med en nordmann. Det er ikke lett å bli godtatt av familien, men en må kjempe for kjærlighet. En norsk mann er like verdt som en muslimsk mann.

  • Anonym

   MENNESKER – det være seg muslimske jenter eller norske menn – er selvsagt like mye verdt! I det minste iflg. vårt vestlige, kristne menneskesyn… En av grunnene til at vi ikke aksepterer islam, er nettopp at ditt syn ikke er i overenstemmelse med islam!
   At du kaller deg muslim ,enderer ikke på det…