Søk

Kategorier

april 2011
M T O T F L S
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hver tredje palestiner støtter barnedrap

32 prosent av palestinere på Vestbredden, Gaza-stripen og Jerusalem sier de støtter de brutale knivdrapene på den jødiske familien Fogel i Itamar på Vestbredden i mars.(bildet)  63 prosent sier de er imot. Tallene etter Itamar-drapene blir presentert av det Palestinian Center for Policy and Survey Research, som har gjennomført en meningsmåling i samarbeid med Hebrew University i Jerusalem. Feilmarginen i undersøkelsen er 3 prosentpoeng, skriver Miff.no. 

I september 2009 sa 68 prosent av den muslimske befolkning blant palestinerne at «selvmordsangrep eller andre former for vold mot sivile mål» ofte eller noen ganger «kan godtas for å forsvare islam fra dets fiender». Kun 17 prosent i de palestinske selvstyreområdene avviste selvmordterror og vold mot sivile fullstendig. Samme år ga 60 prosent av palestinerne på Gaza-stripen sin støtte til væpnede angrep mot sivile israelere.

Det er også gjort målinger på israelsk side i forbindelse med terrorangrepet i Itamar.

59 prosent av israelerne sier de går imot flere lettelser av sikkerhetstiltak på Vestbredden, som for eksempel fjerning av veisperringer. De siste årene har IDF fjernet et stort antall veisperringer for å gi økt bevegelsesfrihet for palestinere. Problemet er at dette også gir væpnede palestinere med hensikt å angripe israelske mål økt bevegelsesfrihet. Til tross for Itamar-angrepet, sier 33 prosent av israelere at de støtter en politikk med flere lettelser på Vestbredden.

32 comments to Hver tredje palestiner støtter barnedrap

 • Lisa

  Muslimer er barbarere: de skiller ikke generelt mellom at voksne/barn dør.
  For alle dør,hva så? Muslimer anser ikke liv som noe uerstattelig og «hellig» i den forstand slik som kristne,humanister og ateister gjør det.
  Apropos islam; man skal ikke sørge over sine døde. Da blir guden deres «sint». For «allahen» har sagt at det er «egoistisk» å felle tårer/ sørge over menneskers død. Hvis man feller tårer så er det fordi at man ikke fikk hjulpet den avdøde tilstrekkelig på rett kjøl etter koranens påbud. Da kan man felle tårer. Folk skal heller fokusere på gleden over at de skal død for å møte «allahen» sin/ eller respektivt dømt til evig pinsler i helvete.
  De trekker på skuldrene og sier at det er «Allahs» vilje. «Allah» dreper hvem han vil – hvis de ikke følger guden!

 • Hans

  Denne nettsiden er veldig interessant:

  http://www.faithfreedom.org/challenge.htm

  Anbefalt for alle uansett ideology.

 • Beer Man

  Tenk bare på hvor mye bedre palestinerne kunne hatt det, hvis det ikke hadde vært for den terroren som mange av dem driver på med! Da hadde ikke gravide kvinner fått problemer med å komme gjennom veisperringer til sykehuset. Den terroren som mange av palestinerne støtter slår tilbake på dem selv, de skjønner det ikke!

 • The credit loans suppose to be important for guys, which would like to ground their organization. By the way, it’s not very hard to get a financial loan.

 • Jonny

  Det er faktisk relativt vanlig for folk som er i krig – enten det gjelder indianerne i Amerika som kjempet mot hvite inntrengere eller i de fleste andre konflikter – å betrakte drap av barn som «preventivt». Tankegangen er at en gutt vil vokse opp til å bli en soldat som igjen vil kjempe mot deg, og en jente vil senere føde en soldat. At så dette er en avlegs tankegang i en moderne verden, er en annen sak. Overrasket er jeg definitivt ikke av den palestinske meningsmålingen. De lærer jo tross alt opp barna sine i barnehagene at drap av jøder er høyverdig og skaffer dem mange poeng hos Allah… Jeg tror IKKE at det blir fred i Midtøsten så snart de såkalte palestinerne (som jo heller skulle få slå seg ned blant slektningene i Jordan…) får sin egen stat. Charteret er og blir at Israel skal utslettes. Og DET står fast samme hvor mange fredsavtaler inngås. En muslim er som kjent ikke bundet av noen som helst avtale som er inngått med en vantro…

 • arifkarim

  Etter 60+ år med palestinske barnedrap av israelske våpen, hvis noen israelske barn dør, er det plutselig ut og frem med meningsmåling og propaganda mot palestinere. Bra jobba! 😀

  • Anonym

   Den palestinske søppla har bare eksistert siden rundt 1968.

   • arifkarim

    Søppla var jo allerede der da jødene begynte sin masseimmigrasjon til «søppelområder» 😀

   • Anonym

    Herfra kommer de som kaller seg palestinere: Egypt, Syria, Libanon, Sudan, Algerie og Libya

    • arifkarim

     Nei, palestinerne (palestina arabere, jøder og kristne) har bodd der lenge før masseimmigrasjon av europeiske jøder engang begynte på 1900-tallet:
     «Closely related to Jews, Palestinians represent «descendants of a core population that lived in the area since prehistoric times.»[17] Since the time of the Muslim conquests in the 7th century, Palestinians have been predominantly Muslim by religious affiliation and linguistically and culturally Arab.[13]»
     http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_people

     Hvor hjernevasket går det an å bli under sionistiske hjernekontroll? 😀

     • nord

      De såkalte (arabiske) palestinerne kommer egentlig fra 15 forskjellige land.

      Den jødiske innvandringen begynte på 1800-tallet.

      Ingen var palestiner før 1922 da britene innførte dette som innbyggernavn. Før den tid så var man syrer, marokaner osv.

  • Anonym

   @arifkarim; walk out your house, walk a few blocks around your neighbourhood, take a few good breaths of fresh air, enjoy the outside… Go back «home», back to your pc, press start, run cmd.exe, type in FORMAT C:, press enter, walk away and never touch a computer ever again.

   The Truth about the IDF

   httpv://www.youtube.com/watch?v=OrA56DrnIAQ&feature=youtu.be

   • arifkarim

    Propaganda-idiot? Du tror ikke på meg, men kanskje du tror på dine egne «norske» leger snakke ut om israelske barne og kvinnedrap på palestinere:
    «Norwegian Dr Mads Gilbert say that Israel is killing Babies and Children in Gaza when he was interviewed by BBC reporter on Monday 5 January 2009:
    httpv://www.youtube.com/watch?v=ucASnDua9BE
    http://persia1.wordpress.com/2008/04/29/isreal-killing-children-in-gaza-photos-18/

    Det er krig, og barn og kvinner blir drept på begge sider. SÅ ta og gjerne formater din egen hjerne, propagandist!

    • Anonym

     But who is pallywood actor Dr. Mads Gilbert? Is he a credible and objective medical practitioner? No! Noting Gilbert’s many media appearances, Melanie Phillips writes:

     «Gilbert was presented as just an ordinary doctor. But Gilbert appears not to be just an ordinary doctor. He is a political activist and member of the Norwegian Maoist ‘Red’ party. Not only is he viscerally hostile to Israel and a long-standing activist in the Palestinian ‘solidarity’ movement, but he even supported the 9/11 attacks. A reader posting on this website http://mosquito-blog.blogspot.com/2009/01/reality-in-gaza-dr-mads-gilbert-of.html — which features a video of further inflammatory remarks by Gilbert — provided his own translation of Gilbert’s remarks to this effect, as well as Gilbert’s Wikipedia entry which contained the following (translated from Norwegian):

     Shortly after the attack on the World Trade Center in the United States in September 2001 stirred the excitement when Gilbert defended oppressed moral right to attack the United States. ‘If the U.S. government has a legitimate right to bomb and kill civilians in Iraq, they have also suppressed a moral right to attack the United States with the weapons they had to create. Dead civilians are the same whether they are Americans, Palestinians or Iraqis.’ On the direct question whether he supported the terrorist attacks on the United States, Gilbert said: ‘Terror is a bad weapon, but the answer is yes, within the context I have mentioned.» http://www.spectator.co.uk/melaniephillips/3210031/the-hamas-broadcasting-corporation-ctd.thtml

     Why are media outlets relying on a radical Marxist anti-Israel propagandist for comment? And why are they portraying him as a neutral and objective source?

     For more on Gilbert, see CAMERA’s expose: http://www.camera.org/index.asp?x_context=2&x_outlet=35&x_article=1580

     • arifkarim

      Sorry, ur debunking and discreding propaganda against Gilbert didnt work:
      «Gilbert har i lang tid vært engasjert i solidaritetsarbeid i Palestina, og han har en rekke ganger vært i legetjeneste i området. Han ble internasjonalt kjent under Gaza-krigen, da han og legekollegaen Erik Fosse lyktes å komme inn i Gaza og dermed var de eneste vestlige vitnene til krigshandlingene. De ble i den forbindelse intervjuet av bl.a. TV-kanaler som BBC, CNN, ABC og Al Jazeera. Høsten 2009 gav de ut boka Øyne i Gaza.»
      http://no.wikipedia.org/wiki/Mads_Gilbert

      Only two western observes allowed during israeli massacre on gaza, shows how crooked and corrupt ur israellove has become. 😀

      Where were the «other» westener palestinalovers at this time? Watching TV?

     • Anonym

      ANOTHER Blood Libel fake photo from the Pallywood propaganda machine! Palestinians have posted this photo on FaceBook which purports to depict an Israeli soldier standing on the chest of a Palestinian child while her distraught mother looks on. Problem is, the gun the soldier is holding is a Russian-made Kalashnikov, something the Arabs use. The IDF uses American-made M-16 rifles. The green uniform and black gloves are also evidence that they are Palestinians, NOT Israelis.

      See picture on: http://aschkel.over-blog.com/article-alerte-pallywood-une-photo-falsifiee-pour-condamner-israel-77435967.html

    • Anonym

     Hamas Booby Trapped School and Zoo 11 Jan. 2009
     IDF forces document the extent to which Hamas has transformed Gaza into a war-zone. Here a school and zoo have been rigged with explosives, showing Hamas’ willingness to use the Palestinian people as human shields.

     httpv://www.youtube.com/watch?v=uHhs9ihSmbU

     • Anonym

      Footage of Israel Air Force guided missile fired against terrorist targets being aborted due to the unexpected proximity of uninvolved civilians – 11 Jan 2009: http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=3276848&ak=null

     • arifkarim

      «De forteller om fryktelige scener på sykehuset. Tidligere i dag sendte Gilbert denne SMS-en til sine kontakter i Norge:

      «De bombet det sentrale grønnsakmarkedet i Gaza by for to timer siden. 80 skadde, 20 drept, alt kom hit til Shifa. Hades! Vi vasser i død. Blod og amputater. Masse barn. Gravid kvinne. Jeg
      har aldri oppleve noe så fryktelig. Nå hører vi tanks. Fortell videre, send videre, rop det videre. Alt. GJØR NOE! GJØR MER! Vi lever i historieboka nå, alle!»»
      http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=535487

      Som sagt, i krig blir det drept uskyldige sivile på begge sider, og ikke kun den ene siden. Hjelper ikke å drive prop-agenda for Israel hele tiden.

 • Tor H

  «Hver tredje palestiner støtter barnedrap», i følge Jan Simonsen, som referer videre til miff.no. Ingen eksakt referanse er tilstedet. Dere må korrigere meg om jeg tar feil.

  Alle påstander av en slik karakter må ha korrekte og verifiserbare referanser.

  Det krever et betydelig arbeid for å samle inn og behandle statistisk materiale. Det å kunne konkludere påstanden må være et resultat av et stort statistisk arbeid, og dataene av disse må foreligge.

  Likevel, ser det ut for meg at det finnes ingen referanser til hvor påstanden kommer fra, og ingen personer som kan underbygge at en slik påstand faktisk er sann.

  Mitt spørsmål er da:

  Hvor kommer dataene fra som understøtter påstanden om at «Hver tredje palestiner støtter barnedrap»?
  Hvem har utarbeidet dette tall-materialet, og hvem har utarbeidet statistikken for dette?

  Jan Simonsen: kan du hjelpe meg med disse spørsmålene? Jeg tror det er viktig for oss alle å jobbe videre mot sannheten. Vi må unngå å stigmatisere en hel befolkningsgruppe.

  Samtidig må vi jobbe videre mot fred mellom menneskene som bor i Israel og Palestina.
  Enig? Eller er du uenig?

  Takk for oppmerksomheten,

  Hilsen
  Tor

  • eplejuice

   Jeg kan ikke hjelpe konkret her, men
   tallene overrasker ikke selv om dette
   er en fæl måte å bli presentert for
   tallene på. I Boken «Hvorfor jeg ikke er muslim»
   utgitt på Humanistisk forlag i 2003 står det at
   71 % av palestinerne støttet Bin Ladens handlinger.
   Jeg vet ikke hvor du kjenner til ortodokse sunni-
   muslimer, men her er det opplagt at de ikke viker
   tilbake for vold for å tjene Allah, og dø som martyr.
   Vær klar over at Abbas hyller terrorister offentlig.
   Jeg tror du har et stykke å gå når det gjelder å
   identifisere mentaliteten her. Det er beklagelig, men
   Mermri TV, Russia TV og youtube har en rekke klipp
   hvor imamene åpent står frem og sier at de skal drepe
   jødene. Hamas Charter har jo dette også i art.7 hvor
   Kybar analogien brukes. Her halshugget Muhammed egenhendig mellom 600 og 900 jødiske gutter og menn.
   Tror nok at du bør oppdatere deg her.

  • Dette er en ren journalistisk reportasje. Jeg refererer i artikkelen til en undersøkelse foretatt av Palestinian Center for Policy and Survey Research. Hvorvidt dette instituttet har gjort en skikkelig jobb eller ikke kan jeg selvsagt ikke innestå for, men det går for å være et seriøst meningsmålingsfirma. I dette tilfellet har de dessuten samarbeidet med Hebrew University i Jerusalem. Det er merkelig at du kan ha lest artikkelen uten å få med deg denne referansen.

 • Tor H

  Takk for svar Eplejuice,
  Du gjør dessverre samme feil som Jan Simonsen, der du påstår at 71 % av palestinerne støtter Bin Ladens handlinger. Du refererer til en bok, men viser ikke til siden, eller hvor den evt. igjen refererer til sine referanser igjen.
  Jeg har vanskelig for å tro at en befolkning som bor i Gaza, Vestbredden og Jerusalem alle skal ha støttet Osama bin laden med 71%. Grunnen er at jeg tror at det vil være svært vanskelig å foreta en korrekt og vitenskapelig statistisk undersøkelse av dette. Vi snakker om flere millioner mennesker. Et slikt statistisk materiale burde uansett være synlig for offentligheten, slik at vi alle kunne vurdere dette. Hvem har foretatt undersøkelsen? Hvem er blitt spurt? Hvor ligger dataene for det du påstår? Osv.

  mvh
  Tor

  • eplejuice

   Dette står på side 13 i IBN WARRAQS
   veldokumenterte og grundige bok på
   nærmere 600 sider. eg vil mene at jeg
   har ordene i behold, og at jeg ikke har gjort meg skyldig i påviselige feil. Abbas er dessverre kun en
   hudna løgner som sier en ting til Vesten en dag og
   stikk motsatt på hjemmebane den neste. Men her må du
   følge med på lokale, og ikke kun norske nyhetsmedier.

 • eplejuice

  Jeg oppfattet dette som et seriøst og
  velment spørsmål fra din side, men
  kanskje det ikke var det. Se artikkelen
  om å samle jødiske hodeskaller på FY. Ellers
  kan jeg forsikre om at henvisningen jeg gav holder
  vann og mere til. Dette står i forordet til boken
  som jeg refererte fra, og som er ført i pennen av Lars Gule. Om disse spørsmål har særlig interesse, så vil jeg og anbefale Document.no i tillegg til mange av Jan Simonsens utmerkede artikler. Fra den øvrige presse som lever ved regjeringens bord er det ikke mye å hente om temaet her.

 • Kjetil R

  Støtter rovmord på små barn … stort mer MOTBYDELIG kan de ikke bli