Søk

Kategorier

april 2011
M T O T F L S
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nei til muslimske skoler

“At islam kommer nærmere og nærmere oss her i landet, det er det vel liten tvil om? Nå vil muslimene også starte to islamske skoler i Oslo. Våre norske skoler holder ikke mål har vi blitt fortalt. Hørte denne talskvinnen, ”Mødre for en muslimsk grunnskole” uttale seg på Dagsnytt atten, NRK2, her forleden, godt innpakket i en svart Chador, hvor knapt nese, munn og øyner var synlig. Der hun uttalte følgende: ”Vi trenger et alternativ til norske skoler”! Bare måten hun sa dette på, fikk meg til å reagere med harme,” skriver vår kommentator Amund Garfors.

. For her merket jeg allerede forakten for oss nordmenn og våre skoler. Der hun framsatte sitt negative syn på nesten alt vi står for. Og jeg måtte undre meg på, hvorfor de skal ha sine egne skoler? For det er vel ingen som er så naiv og tror at dette bare gjelder Oslo? Dersom de får lov der, da vil det fort smitte over fra by til by over hele landet!

Videre måtte jeg tenke på at disse barna, som knapt forstår norsk ved skolestart, og langt mindre snakker språket vårt, de skal lære arabisk!  De får vel mer enn nok av muslimsk opplæring i sine hjem og i moskeene, der det også undervises i muslimsk lov og rett? Jeg er stygt redd for at dersom de skal få lov til å opprette sine egne skoler, da vil trolig norsk kultur, vår historie, og ikke minst kristendommen som dette landet er bygd på, komme langt i bakleksa. I ei undervisning som skal utføres av muslimske lærere, som underviser i islam, og hvor undervisningsspråket skal bli et slags kvasi-norsk.

Nei, denne kvasi-religionen islam, den må for all del ikke få lov til å utbre seg i vårt sekulære samfunn. Den har vel forårsaket nok elendighet? Først og fremst for muslimene sjøl, som har rømt fra sine heimland, og hit til oss, og bedt om beskyttelse, for å finne fred og ro. Hvorfor skal de da igjen dyrke og tilbe, og ikke minst oppelske denne ondskapens religion også i vårt land? For nå skal deres barn lære å motarbeide vårt land, vår kultur og vår religion, der de trolig også undergraver vår nasjonale identitet!

For jo mer islam, desto verre! Dette er faktisk ganske enkelt, og har ingenting med generalisering eller rasisme å gjøre. Skoleundervisning i norske skoler baserer seg på kunnskap som er forsket på, verifisert og – viktigst framfor alt – vært gjenstand for kritikk, forbedring og forandring. Men at de klarte å kaste ut kristendommen fra skolene, og erstatte den med dette intetsigende KRL-faget, det var ikke nok for muslimene. Nå skal det være alt eller intet. De er blitt mange nok til å utgjøre en maktfaktor, og norske politikere skjelver i buksene.

Egentlig, etter min mening, så burde islam være en forbudt religion i det offentlige rom. Hva folk tror på privat, det er deres egen sak. Men det går grenser hva vi nordmenn skal tåle av forandringer i eget fedreland. Og jeg mener også at alle moskeer, minareter og islamsk innflytelse i det offentlige rom bør forbys med lov! Og til det beste for både for muslimene selv, og for oss etniske nordmenn. For denne religionen/ideologien, den rir den globale arena som en mare med sin overhengende terror mot myke og sivile mål. Og derfor bør ikke islam få noen vekstmuligheter her i landet! Dette er et svært viktig argument som mange glemmer i den daglige debatten, der vi vet at islam ikke skiller mellom religion og stat. Noe som er strengt adskilt i vårt sekulære samfunn.

Om man tror på Allah eller på Gud, så har ikke dette noe med rettshåndheving eller vitenskapelig tenkning å gjøre. Og derfor hører private islamske skoler ikke hjemme i vårt land! Islam har heller ingenting i offentlige skoler å gjøre. Vi vet også det, at på muslimske skoler der er en stor del av undervisningen lagt til hjernevask og til pugging. Slik at man skal kunne det meste på rams! Ja ikke minst hvor elevene i hovedsak skal lære om livet til deres profet Mohammed. Og ingenting, absolutt intet der er gjenstand for den minste kritikk eller tilpassning til den nyere tid vi nå lever i.

Sannheten er den at islam oppfordrer ikke i til kritikk, nytenkning, forskning eller nyskapning. Derimot står dette sentralt i europeiske skoler. Ja, også Europa hadde sin tid hvor vi måtte gjennom en opplysningstid og kriger, men det var i middelalderen. Da kunne kirka også herje som verst med sine undersotter. Men vi har lagt dette bak oss og ser nå framover. Derimot ligger islam på stedet hvil, 1400 år tilbake i tid.  Og slik kan vi ikke ha det i vårt land, som Storberget bruker å si. Det må være klinkende klart for muslimene, dersom de vil leve i fred med oss her!

Derfor kan vi aldeles ikke gi islam særlig gode vekstvilkår her i landet.  For det vil føre til at kristendommen blir skviset og tråkket på. For dersom vi gir etter og lar muslimene få sine egne skoler i bygd og by, da vil dette gi grobunn for all elendighet som følger i dets kjølvann. Og det kan være alt slikt som f.eks terror, koneplaging, kjønnslemlesting, æresdrap, tvangsgifting, kriminalitet i de fleste former, narko-langing, jødehat, hat mot USA og Israel og mye mer.

Derfor sier vi NEI til muslimske skoler i Norge! Slike skoler hører ikke hjemme i det fredelige Norge! Dersom ikke våre vanlige norske skoler holder mål, er bra nok og duger for muslimene, da får de heller kjøpe seg en returbillett, og dra tilbake til sine heimland. Til beste for både dem og oss!»

45 comments to Nei til muslimske skoler

 • Dette er jo respektløst over for Bård Vegard Solhjell, som hevder at Den norske solialistiske enhetskolen er best for alle.

 • Kurt Guldvik

  Boycott muslimer.Ikke ansett dem i jobber.De som ansetter muslimer,er medskyldige i at disse uønskede okkupantene tar over vårt land.Ikke ta taxi,vis du ser en som ligner en muslim.Ikke kjøp kebab,eller andre bakterieburgere disse skitne folka tilbereder.Ser du en muslim i kassa på supermarkedet,finn ei anna kasse.Eller legg fra deg varene og gå ut.Ser at både posten,og andre statlige servise bedrifter putter disse frekke uønskede muslim-inntrengerne i forskjellige stillinger.Muslimer er ikke velkomne i Norge.

  • Nå går du over streken kjære Kurt. Dette er de samme holdningene som jødene ble møtt med før krigen.
   Jeg spiser ofte hjemme hos muslimer, både i Norge og i utlandet, og kan ikke huske å ha besøkt norske hjem hvor det er mer rent og pent. Kroppslig renslighet er en del av deres religiøse tradisjoner. Det finnes eksempelvis vaskeritualer knyttet til bønn.
   Det finnes mange gode restauranter i Oslo som drives av muslimer. Faktisk er matkulturen noe av det positive innvandrere har brakt med seg til Norge.
   Din oppfordring om å boikotte mennesker kun fordi de er muslimer, eller likner på muslimer, er etter min vurdering å opptre uhøflig og uten respekt for medmennesker.

   • Kurt Guldvik

    Hvorfor skal man innlemme folk som tilber ondskap? Hva er så uhøflig med å forsvare sitt eget folk og fedreland? Jeg ser det som mere uhøflig å respektere de som prøver å presse seg inn i Norge,og deretter dyrke ondskapen videre.Hva skal disse folka egentilg her i Norge? Hvorfor skal ondskapen hus/skoler bygges og tilbedes her? Er det pågrunn av den naive velferden man forer disse frekke inntrengerne med? Hvorfor kan ikke disse bo i et muslimsk land?Dersom det er islam de tilbeder.Hvorfor skal vårt land legge seg flat for dette islamsvineriet? Hvorfor skal disse få betalt for okkupere og derette spre sin ondskap?

    • Vel. Jeg kjenner mange muslimer som bor i Norge og som på ingen måter er onde. Snarere tvert imot. Du behandler alle likt, kun fordi de tror på en spesiell religion. Og du behandler ikke hver enkelt muslim som et medmenneske, når du ikke vil sitte i en taxi kun fordi sjåføren er muslimsk. Kjører han dårligere bil av den grunn? Selvsagt gjør han ikke det. Det er kun et mindretall av Norges muslimer som har ekstreme holdninger. Det viser alle undersøkelser i både Europa og USA, men mindretallet er faretruende stort. Det er en annen sak. Men du kan ikke behandle en muslim dårlig, fordi andre muslimer er ondskapsfulle. Det har også noe med allminnelig dannelse, altså høflighet, å gjøre.

     • Kurt Guldvik

      Disse såkalt snille muslimene du snakker om,de kommer til å være en del av et muslimsk flertall snart.Og da er det ingen vei tilbake.Jeg akter ikke å sitte passivt å se på at min fedreland blir overgitt til muslimer.Da blir vi slaver i eget hus,og derfor er det viktigere å bekjempe disse frekke uønskede okkupantene nå.Om noen år er det for sent.Jeg fatter ikke at folk ikke ser hvilken stor tragedie dette er vårt vårt fedreland.

      • Anonym

       Det var moderate nazister under krigen. De ville bare sende jødene i arbeidsleir. Ikke til gassovnene.

      • jse

       I utgangspunktet er jeg enig med at ingen mennesker skal måtte oppleve mobbing og trakassering pga tro og religion, men Kurt Guldvik pirker borti et dilemma her.

       Den hyggelige og koselige muslimske naboen du har kjent i mange år kan plutselig forandre seg fordi det er kommet opp en ny moske i nærheten.

       Religioner driver kollektivt press, og når mange troende samles på et sted, kan de såkalt moderate raskt presses til å bli mer ekstreme.

       Kristne personer bør prise seg lykkelig over at forstandige folk fikk presset kirken og kristendommen til å reformere seg i opplysningstiden, ellers hadde nok mest trolig også kristendommen vært mer lik galskapen vi i dag finner i islam.

       Så i størst mulig grad bør man selvfølgelig vise medmenneskelighet med alle uansett religion. Derimot bør man slutte å vise respekt for religionene. Religioner bør plukkes i småbiter, dissekeres og debunkes en gang for alle.

       Selv om jeg sikkert trakker mange religiøse på tærne, er jeg i grunn godt enig med de som beskriver religiøsitet som en psykisk lidelse. Det dreier seg jo i grunn om tvangstanker og ønsketenking uten rot i virkeligheten. Men at disse tvangstankene har herjet samfunnet i så lang tid gjennom generasjoner at de er blitt akseptert av samfunnet.

       Nå opplever Norge og Vesten en invasjon av en religion som på mange måter er slik kristendommen var i middelalderen.

       Folkens. Det er dette som er religion! En religion kan fremstå som koselig og hyggelig så lenge den er noenlunde under sekulær kontroll. Men når en religion får fri utfoldelse vil den etterhvert gå i mer ekstrem retning.

       Nå er det helt klart stor forskjell mellom islam og kristendom/jødedom men likevel. En kamp mot islam må ikke resultere i at man gir slipp på den sekulære kontrollen av kristendommen. Snarere bør man få underlagt samtlige religioner under streng sekulær kontroll. Aller helst bør religiøse prøve å komme seg ut av den religiøse illusjonsverdenen og inn i den virkelige verden.

       I dag kan man lese om at norsk helsevesen skal begynne å tilby omskjæring av gutter. Hvorfor skal norsk helsevesen bry seg om en operasjon som ikke har noen medisinsk begrunnelse? Hvis det er slik at gutter blir skadet på grunn av religiøst tøys, bør man heller forby det, på lik linje med røykeloven!

       Hva er forskjellen mellom religion og vitenskap.

       Vel når du tror på noe låser du deg fast i en konstruert sannhet/usannhet. Selv om etterhvert virkeligheten viser seg å være annerledes vil troen tvinge deg tilbake til din konstruerte sannhet.

       Vitenskap opererer hverken med tro eller sannhet. I vitenskap er sannheten totalt ukjent. Vitenskap opererer med hypoteser og observasjoner. Man utfører tester og gjør observasjoner. Observasjonene danner en retning som ikke er forutbestemt. Hvis man har dannet seg hypoteser som peker i en annen retning enn observasjonene, forkastes disse hypotesene.

       Kreasjonister derimot jobber motsatt. De har bestemt retning og sannhet på forhånd. Observasjoner som ikke stemmer med deres konstruerte virkelighet forkastes, mens observasjoner som stemmer med deres virkelighet beholdes.

       Akkurat det samme så vi i programserien Hjernevask med Harald Eia. Kjønnsforskerne hadde allerede bestemt seg for sannheten: «Sosialismen». De var kun interessert i observasjoner som bekreftet en på forhånd bestemt sannhet.

       Altså begge deler er kvasi eller falsk vitenskap!

       Nei jeg ønsker hverken kristendom eller islam eller andre religioner inn i norsk skole. Jeg ønsker at våre barn skal ha en skoledag fri for religiøs og ideologisk tenking, og at de heller blir stimulert til filosofisk og vitenskapelig tenking.

       jse

     • Nusse

      Jeg setter meg aldri inn i en drosje med en muslimsk sjåfø som ikke snakker norsk.
      Statistikken fra Stavanger sier at da har jeg stor risiko for å bli voldtatt. En slik berikelse» ønsker jeg ikke !!!

 • eurasiat

  muslimske skoler er en flott idè, bare se hvor bra dem gjør det i england, der lærer de å leve i fred og harmoni med folk av andre hudfarger, relgioner, sexuelle legninger og kulturer, hvis dem kan få det til i england så kan vi få det til her. vesten er avhengie av disse flittige og arbeidsomme menneskene, så det er bare riktig at de får egene skoler og hva skulle vi egentlig gjor uten kebaben dems???? vi hadde dødd av sult skal jeg si dere.

  • Nå ja. Ironi skal man ikke spøke med.

   Sons of Apes and Pigs.

   httpv://www.youtube.com/watch?v=dAFH36oKVl8

   • eurasiat

    har sett denne videoen, det er faktisk denne videoen, min ironiske kommentar har fått inspirasjon fra.

    sjøl om ting ser mørkt ut, så må vi ikke glemme å spøke å le litt 🙂

   • Moskus

    Ja, artig video, det der. Særlig interessant var det da hun forsøkte å bortforklare «aper og griser»-utsagnet med at det var «revet ut av kontekst». Det trengs nemlig ingen kontekstuell plassering av utsagnet for å forstå det – for det er såre enkelt. Det dukker opp i Koranen tre steder. I engelske versjoner; Sura 7:166 (det opprinnelige utsagnet fra Muhammed, eller «Allah», som han selv ville sagt), samt Sura 2:65 og 5:60.
    Muhammed babler ivei (i 7:166, altså første gang han bruker «aper og griser»-utsagnet) om at han er en profet, som profetene i jødisk tradisjon, så forteller han en historie, en legende, om noen jødiske fiskere, som ikke var så flinke til å følge Loven (Moseloven), og brøt Sabbaten jevnlig. Allah frister dem så, ved å la havet koke av fisk, og riktig nok, disse jødiske fiskerne lot seg friste, og dro ut på sjøen selv om det var sabbat. Og i den forbindelse kommer verset om jødene fra Muhammed (altså, «Allah», via Muhammed): «But when even after this they disdainfully persisted in that from which they were forbidden, We said to them, «Become apes—despised and disgraced!»
    Det er en obskur og uforståelig historie som gjengis, og gir lite mening, selv innenfor en arabisk kontekst, av den grunn at Muhammed her ser ut til å ville referere til en eller annen jødisk historie, men denne historien om de jødiske fiskerne som bryter sabbaten er ukjent i all jødisk litteratur (Muhammed føkker det som regel opp grundig, når han prøver å henvise til kristne eller jødiske tekster, for han kunne dem ikke skikkelig selv – hvilket er tydelig når man leser Koranen).
    Så, når Muhammed seinere i livet møter på de gjenstridige jødene i Medina (som han seinere massakrerer grundig), som nekter å anerkjenne ham som profet, så gjentar han aper og griser-uttalelsen, liksom for å understreke poenget ;o)…
    Og her er poenget: Moderne apologeter forsøker å «forklare vekk» hendelsen med at Muhammed mente dette symbolsk. For å få til det må de lirke inn et «SOM»…før «aper og griser». Men det står ikke noe «som» i originalteksten, og samtlige av de tidlige islamske lærde, fra generasjonene rett etter Muhammed, mente da også at Muhammed mente dette bokstavlig: At jødene VAR etterkommere av aper og griser, og altså ikke menneskelige.
    Så denne frøkna i videoen, som endog våger å stikke fram hodet sitt på landsdekkende TV uten å ha et telt tredd ned over hodet (hun forsøker å framstå som «sekulær»?) kommer ikke særlig langt med å bruke «du har revet det ut av kontekst»-argumentet heller. Og det gledet meg å se at denne journalisten gikk hardt på da han så at hun satt på kroken og ikke lot henne slippe. En NRK-journalist ville latt henne slippe med en gang «revet ut av kontekst»-argumentet dukket opp. Noe annet ville jo ikke vært PK, må vite.
    http://www.answering-islam.org/Authors/Arlandson/jew_apes.htm

  • undrende og litt dum

   Jeg ble riktig varm og fikk høy temperatur når jeg leste innlegget ditt. De senere innleggene fikk meg til å forstå at du ikke var blind og døv, bare mobbet litt.

   • eurasiat

    hehe 🙂 jeg er like misfornøyd som de fleste andre når det gjelder «det nye norge».

 • Jeg er overbevist om at eurasiat vil finne interessante holdninger her.

  http://universalgeni.wordpress.com/

  Bolggen drives av en ukjent dansk venn.

  • eurasiat

   bloggen til til din danske venn er artig og informativ.

   • Asdic

    Så bra at du liker den.

    Om du kommenterer og huker av begge boksene, kommer nye artikkeler til din innboks.

    (…) er veldig produktiv.

 • old sailor

  Ja det meget merkelig dette at disse folka som rømmer vekk fra problemene i sine hjemland, de fatter og begriper ikke at selve kjerne ved deres problemet ligger faktisk i denne kvasireligionen og krigsideologien islam som de tar med seg i kofferten hit til oss. Det første de må gjøre er å kaste dette svineriet overbord, før de kommer og ber om beskyttelse hos oss. Og det burde Jan Simonsen prøve å forklare dem, istedet for å løfte dette opp til noe positivt. La gå at de vasker hender og føtter, før de går i moskeen og ber, men vi dusjer hver morgen, så når det gjelder renslighet har de neppe noe å lære oss.

  Og jeg så også dette programmet med denne nokså usympatiske dama som vil presse denne ørkenreligionen på oss, og som har stått på stedet hvil i 1400 år, og det var meget irriterende, og jeg ble utrolig provosert av denne arrogante – og stillferdige måten hun pratet (dårlig norsk) på. Slik stillferdig taleteknikk tar på en farlig måte bort både arrogansen og mye av den fiendligheten som ligger lett skjult i deres budskap, om hvor mye bedre islam er enn vår kristendom, der de nå skal ha dett6e inn i våre norske skoler. Og det var langt fra nødvendig av programleder Radøy å dra denne dama inn i studio og sette kamera på henne slik hun var kled opp. Hun burde fått beskjed om å ta av seg en slik bekledning, for dette er NORGE og ikke Iran! Og dette gjørt de bare for å markedsføre deres plan som de har, der de skal snu også våre skoler på hodet. Jeg oppfordrer disse menneskene til å reise tilbake der de hører hjemme, før helvete også bryter ut her hos oss!
  Ja jeg tror nok sikkert det var mange tilhengere av det multikulte Norge og det «flerkulturelle samfunnet» som kanskje oppfattet denne dama nokså harmløs, men hun lurte ikke meg!

 • Madina=Medina

  Islam er en farlig religion, som har fått alt for stort feste i Norge!
  I grunnen er det rart når man tenker seg til at halve Norge er avkristnet og ØNSKER at kristendommen seiler sin egen sjø!
  Humanistene i regjeringen har åpnet en pandoras boks fylt med islamsk grums – som viser seg å være verre en enn det kristne Norge noensinne har vært i moderne tid!

  • jse

   Våre politikere er ideologer. Politikken er sentrert rundt en ideologisk høyre/venstre akse. Hvis du tenker over det, er eneste forskjell mellom ideologi og religion at religioner inneholder tro på en eller flere magiske gudefigurer, mens ideologier er sentrert rundt troen på et politisk standpunkt. Multikulturalisme er således en ideologi med mange av de samme egenskapene som religioner.

   Både religioner og ideologier er bygd på at man konstruerer en sannhet. Det spiller mindre rolle hvorvidt denne konstruerte sannheten stemmer med virkeligheten. Hvis så ikke stemmer vil en ideolog før forsøke å forandre virkeligheten før de prøver å forandre ideologien. Ideologier er sånn sett en gift i samfunnet som gjør mennesket arrogante og påståelige, og hvor de nekter å innrømme feil.

   Samfunnet og politikken bør derfor heller prøve å bevege seg mer i filosofisk og vitenskapelig retning. Dermed vil man lettere kunne åpne for at feilslåtte politiske avgjørelser blir stoppet på et tidlig stadium og at man får korrigert kursen.

   Religioner og ideologier regner seg gjerne som absolutte og ufeilbarlige sannheter, noe som selvsagt er utopi og ønsketenking. Vitenskap og filosofi erkjenner at den kan ta feil og vil derfor hele tiden tilstrebe å korrigere seg mot virkeligheten.

   Det har ikke manglet på advarsler mot globalisme og multikulturalisme. Men når våre politikere er ideologer sitter det utrolig langt inne å innrømme feil.

   jse

 • Jeg hadde to muslimske venner i 1983, de vare gode muslimer og var kunder i butikken jeg jobbet i, det var slik jeg traff dem. Jeg var alene på den tiden jeg traff dem, og ble godtatt på sekundet og ble en god venn på kort tid.

  Etter ca. 1 år ble jeg sammen med en jente. Og da begynte presset pent og gradvis, jeg måtte jo gifte meg med henne før jeg gjorde «noe» med henne. Det gikk ca. et halvt år, da kunne de ikke sees sammen med meg.

  De var gode muslimer, og når jeg ble for «norsk» og moderne med egne tanker om hvordan jeg ville ha livet mitt, så var det farvel. Jeg ville at hun skulle bestemme like mye over sitt liv som meg, 50/50 hele veien. Det ble for mye for dem.

  Kvinner HAR ikke like mye verdi i islam, punktum. Det er mannens hegemoni og retten er på hans side, punktum. Hadde dette vært slik de sier og lyver til oss, ja da hadde disse gode muslimene sagt ok, det er ditt liv.

  Så jeg begynte å studere dette på alvor i 2003, for å komme ryktebørsen til livs. Når islam kan fremmes, kan de lyve så mye de vil til de får sin vilje igjennom. Men de kan ikke lyve seg imellom om trivielle saker, der de like som oss. Avtaler mellom muslimer er likt også, med et unntak, æresbegrepet sitter og troner først i alt.

  Vi bruker medmenneskelighet, nestekjærlighet og folkevett. Dette er ekskludert fra tanker en muslim kan ha for en ikke-muslim. De skal opptre korrekt med en god følelse, men du kommer ikke inn i dypt vennskap med dem. Det ser bare slik ut.

  Derfor skal de ha sine egne skoler, for de vil ikke omgås oss som skolevenner etc. De kommer de for dypt inn i saker de ikke vil inn i, de kunne bli for vestlig orientert (les: kaffer). Det finnes så mye på fatwa online i England etc, som viser til dette jeg skriver pluss mye mer.

  Jeg utga meg for muslim på islam.no under en annen identitet, siden jeg har lest boka deres og masse arabiske gloser. Jeg spurte rett ut for jeg var i «villrede» og svarene sjokkerte ikke, for jeg visste hva som kom.

  Jeg kunne ha sendt denne korrespondansen til folk i Regjeringen, men det hadde ikke nyttet fordi de ikke reagerte på 60-minutes fra landsbygda i Saudi-Arabia eller skjult kamera her i landet.

  Vi blir sakte men sikkert ranet for kulturarven vår av våre egne myndigheter. Når kirkene tømmes og Bibelen omskrives med homofili og annet er jeg sikker i min sak.

  Jeg sa allerede på slutten av 80-tallet at min generasjon var den siste som hadde gode og sunne oppvekstvilkår. En generasjon er 30 år, og vi er nå kommet til de barna som begynner på skolen i 2017-18.

  Hva vil de oppleve som etnisk norsk kulturarv ?

  Det er ikke bare innvandringen som har skylda her, globaliseringen har også en stor skyld i forflatningen av høykulturen og saker man vil gi videre.

  Jeg spør igjen jeg ? Hva er norsk om 7 år ? 17 ? 27 ?

  Ibsen og hans like vil være der pluss noen andre, men identiteten er falmet til en blek kopi. Krigen er glemt og vi vil få en ny og hardere en når folk har fått nok i et stort land med internasjonal styrke som vil velte ut i en konflikt som ender med WW III.

  Akkurat som WW I hvor skuddene i Sarajevo trigget krigen krigen. Den ville ha kommet uansett for Europa var like stabil som gelé allerede etter 1910 og Weimarrepublikkens retorikk. Det samme vil skje igjen men med annet innhold, mark my words.

  Europa er ikke EU, men en skokk med mennesker som fortrenger nasjonal stolthet for samarbeidets ånd. Når dette rakner sammen med eksplosjonen av nye landsmenn versjon 10, vil ustabiliteten resultere i ekstreme former for retorikk som til sist vil barke i hop og så har vi det igjen.

  Håper jeg er borte før det.

 • Asdic

  @ Moskus.

  Idén om aper og svin, basserer seg på en fiskeskrøne.

  Kan jeg friste med en til?

  5:60 Say: «Shall I point out to you something much worse than this, (as judged) by the treatment it received from Allah? those who incurred the curse of Allah and His wrath, those of whom some He transformed into apes and swine, those who worshipped evil;- these are (many times) worse in rank, and far more astray from the even path!»

  Den beste koranoversettelsen på hele Internett.

  http://spoox.org/q/

  Hvis du godtar at koranen kan oversettels, altså.

  Jan Simonsen har min e-postadresse, om du vil ha kontakt.

  • Moskus

   Heisann. Takker for linken (og ja, klart koranen kan oversettes, i den grad en hvilken som helst bok kan oversettes, påstanden om at den ikke kan det er bare nok et muslimsk forsøk på å stilne all kritikk).
   Skal bruke den linken. Jeg leste Koranen for noen år sida, men skjønte ingenting, fordi jeg ikke hadde innsett at den ikke kan forstås (overhode) uten at man først kan historien om Muhammeds liv.
   Ok, 5:60: Såvidt jeg vet er det et vers man ikke kjenner den fulle konteksten til (men det gjelder jo store deler av Koranen), men det er et Medina-vers, uttalt i den perioden det spissa seg til mellom Muhammed og de tre jødiske Medina-stammene. Det er vanskelig å si, hele 5 kapittel er jo fullt av jødehets. Mulig det kom i forkant av oppgjøret med Banu Quraysh etter slaget ved gravene, men jeg er ikke sikker.

   • eplejuice

    hei Moskus og Asdic;
    Jeg har et spørsmål til dere
    to historisk beleste om hvor
    sannsynlig det er at palestinerne
    søkte å opprette sin stat allerede
    fra 1880 under det osmanske riket
    med kalifat og mahdi frem til 1924?
    Ligger det en selvmotsigelse her,
    eller kan dette være mulig?

 • old sailor

  Etter at jeg så denne videoen som Jan har lagt ut, så får vi bare bekreftet at disse menneskene, de har absolutt ingen respekt og takknemlighet for de land som har tatt imot dem, gitt dem en ny mulighet i livet, betalt deres skoler og utdannelse, gitt dem hus og heim, betalt deres regninger og kjøpt alt de har behov for i sine hjem. Likevel er vi bare aper og svin!!! Og selv om denne tøffe reporteren konfronterer denne muslimtispa gang på gang med denne avskyelige teksten de har i disse bøkerne, som fortsatt brukes i undervisningen, så ljuger hun eller prøver å dekke fakta til så godt hun kan. Og selv om han spør om de skal fjerne disse avskyelige bøker som det undervises etter, så er det umulig å få denne tispa til å forstå alvorligheten.

  Ja, jeg tenkte at disse rødgardistene som jobber i NRK, de adde aldri kommet til å kjøre så tøft som han gjorde. Til det er de altfor muslimvennlige og altfor kommunistvennlige, der de gjerne ser at også Norge får slike bøker i disse nye koranskolene som nå er under oppseiling i Oslo. Fy fanen, det er til å spy av!

 • Utfordring

  Moderate muslimer i Norge. Helt vanlige mennesker som vi møter i hverdagen.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=dwdUUHXkRSM&feature=related

 • old sailor

  Meget bra det du her skrev JSE! Du fikk virkelig sagt sannheten, og du traff blink!
  Ja den sto til en sekser!

 • Madina

  Tulle-AP/SV regjeringen har foreslått at rituell omskjæring av muslimer/jøder* skal underlegges offentlig sykehus og betales av fellesskapet!(*les muslimer; hvis jøder alene har prøvd å få det til – så hadde det blitt et rungende -nei til offentlig maltraktering av guttebarn!)

  Sett foten ned til alle religiøse særkrav!
  Siv har rett; snikislamiseringen er sann!

  • p

   Ikke bland inn jødene inn i dette. Jødene har helt egne og spesielle omskjæringsritualer som kun kan utføres av 2-3 leger på en privat klinikk i Oslo. Dette betaler de for selv. Prisen er 8600kr.

   • p

    Det fødes et titalls jødiske guttebarn i Oslo i dag pr år mot mange tusen muslimer. Jødisk omskjæring er null problem.

    Åtte dager etter fødselen skal jødiske guttebarn omskjæres. Det er en gjentakelse av pakten Abraham inngikk med Gud. I toraen står det at Abraham omskjær sønn Isak når han var åtte dager gammel. Barnet løftes ut av armen på sin mor og bæres av sin bestemor til rommet hvor omskjæringen skal skje. Her venter en forsamling av slekt og venner som hilser barnet med ordene: ”Velsignet være han som kommer.” Barnet blir lagt på en spesiell pute på fadderens fang. Mens forhuden fjernes, leser faren en velsignelse over barnet som nå bærer tegnet på Abrahams ætt. En liten dråpe vin legges i barnets munn, og foreldrene kan nå gi ham navn.

    • jse

     Har noen spurt det åtte dager gamle barnet om det selv ønsker dette inngrepet, som tross alt er et inngrep uten noen medisinsk begrunnelse.

     Altså jeg ser ingen formildende omstendigheter om det er jøder, muslimer eller kristne som utfører et slikt inngrep. Det er utført på noen som ikke er i stand til å gi sitt samtykke, og unnskyld meg, jeg gir blaffen i om religionen heter islam, jødedom eller kristendom.

     Hva en myndig person på 18 år velger å gjøre med sin egen kropp er en annen sak. Siden inngrepet ikke har noen medisinsk funksjon bør vedkommende betale for inngrepet selv.

     jse

     • ErlendSimon

      JSE

      Helt rett. Muslimene får gjøre som jødene og betale for dette selv.

      • jse

       Men jeg understreker at man faktisk bør totalforby disse inngrepene på barn, og at man må vente til man er myndig og kan bestemme selv.

       Dette gjelder enten man er jøde, muslim eller kristen eller tror på andre religioner.

       Medisinsk unødvendige inngrep må alle betale for selv!

       jse

       • ErlendSimon

        JSE

        Enig med deg. Man bør også forby å døpe norske barn samt konfirmasjon. De er altfor unge til å skjønne hva de begir seg inn på.

   • Madina

    Klartekst til deg! Mitt innlegg er ironisisk ment – les mellom linjene om hva jeg skriver i parantesen ovenfor; (*les muslimer; hvis jøder alene har prøvd å få det til – så hadde det blitt et rungende -nei til offentlig maltraktering av guttebarn!) Jeg Ref. KUN til begrunnelsen fra Dagsnytt 18 og NRK sine txt.-sider der regjeringen skyver jødene foran seg – i det som EGENTLIG er ment som en REN muslimsk foranordning

    • p

     @Madina

     Beklager. Du har helt rett. Skumleste innlegget ditt og ble så rasende etter å ha hørt en radiodebatt så jeg rotet litt. Du har helt rett. Du var ironisk. Det blir morsomt å se hva nynazistene mener om oss i denne saken:-) God jobbet!!

 • Profeten Muhammed

  Muslimske skoler er topp. Hvis en absolutt skal ha innvandring, håper jeg for all del at en får parallellsamfunn, shariatullinger og alskens galskap som strider mot all norsk kultur. I lys av ondet (innvandring) er parallellsamfunn et mindre onde enn assimilering, for med assimilering kommer raseblanding.

  Arisk blod er omtrent en million ganger mer verdt enn semittisk blod. Det blir omtrent som å blande en fin vin med piss. Hold Norge rent, folkens!

 • Asdic

  Faktaopplysning.

  Det finnes ikke én eneste nasjonal eller internasjonal helseorganisasjon i verden som anbefaler omskjæring av gutter eller jenter. Omskjæring av jenter er i tillegg forbudt mange steder.

  http://www.nocirc.no/

 • antonym

  du vet faen meg ikke noe om islam ! jeg er muslim og jeg syns ikke vi burde ha muslimske skoler. Men du kan ikke skrive om noe du ikke vet en dritt om ! man lærer om så mye mer. men vi bor inorge og burde da gå på norske skoler. og de fleste barn kan fatisk norsk -,-

 • antonym

  det er ikke lov å omskjære jenter i islam -,- lær dere noe først a !

 • In countries where Muslim’s practices FGM, they can justify it, in the words of the Prophet Mohammed, in these two controversial sayings that are found in the Sunnah (words and actions of Mohammed)
  # A discussion was recorded between Mohammed and Um Habibah (or Um’Alyyah), a women performed infibulation on slaves. She said that she would continue the procedure «unless it is forbidden and you order me to stop doing it». He replied (according to one translation) «Yes it is allowed. Come closer so I can teach you: if you cut, do not over do it, because it brings more radiance to the face and it is more pleasant for the husband.»

  # Mohammed is recorded as speaking of the Sunna circumcision to Ansar’s wives saying: «Cutting slightly with out exaggeration, because it is more pleasant for your husbands.»
  These passages are regarded to have little credibility or authenticity with in the Muslim religion and is contradiction in the Qur’an:
  # God apparently created the clitoris for the sole purpose of generating pleasure. It has no other purpose. There is no instructions in the Qur’an or in the writings of the Prophet Mohammed which require that the clitoris be surgically modified. Thus God must approve of its presence. And also, it should not be removed or reduced in size or function.

  # the Qur’an promotes the concept of a wife being given pleasure by her husband during sexual intercourse. Mutilated genitalia reduces or eliminates a women’s pleasure during the act.

  Islam forbyr det ikke. 95% av Egypts kvinner er lemlestet.

  http://www.members.tripod.com/~Wolvesdreams/FGM.html