Søk

Kategorier

april 2011
M T O T F L S
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Innvandringskritisk finsk parti får nøkkelrolle i finsk innvandringspolitikk

Det innvandringskritiske partiet Sanne Finner, under ledelse av Timo Soini (bildet), gjorde et valgskred under riksdagsvalget i Finnland nylig, og overrasket verden med sin oppslutning på 19 prosent. Nå har partiene i den finske riksdagen fordelt komitevervene, og gitt Sanne Finner lederposisjonen i Forvaltningskomiteen, som er den komiteen i den finske riksdagen som behandler flyktning- og innvandringsspørsmål, skriver den svenske avisen Expressen.

Expressen har snakket med statsviteren Ann-Cathrine Jungar, som mener at denne tildelingen av komiteverv tyder på en aksept hos de øvrige finske partiene når det gjelder Sanne Finners syn på innvandringspolitikken. Hun understreker at det er regjeringen som styrer politikken, men at fordelingen av vervene, der Sanne Finner, fikk lederposisjonen i den komiteen som har en nøkkelrolle i flyktning- og integreringsspørsmål, gir et interesant signal.
”At Sanne Finner selv prioriterte denne komiteen tyder på at partiet mener flyktningespørsmål er viktig, selv om de forsøkte å tone dette ned i valgkampen,” sier hun. ”At de andre partiene godtok dette, tyder på aksept fro en strengere flyktningepolitikk,” legger hun til.

Sanne Finner ble det tredje største partiet i Finland under riksdagsvalget 17.april, men det manglet kun 1,4 prosent på å bli størst. Samlingspartiet fikk 20,4 prosent, Sosialdemokratene 19,1 prosent og Sanne Finner 19,0 prosent.

2 comments to Innvandringskritisk finsk parti får nøkkelrolle i finsk innvandringspolitikk

 • Ser ut til at finnene vil «ta tilbake» landet sitt, og dermed også hindre en forflatning av deres kulturarv. Dette kan varsle en fornuftigere og mer ærlig politikk, der man sier en ting og gjør akkurat dette.

  Mennesker som har en «dokumentert forfølgelse» med som f.eks. dissidenter etc, evt. dødstrusler fra landet de bor i, oppfyller FN’s krav og skal få en trygg havn. Hvis disses familier så blir trakassert og truet, greit nok, kom hit med dem også. Der går grensen for familiegjenforening for meg.

  Vi skal ha et system som gir beskyttelse for meningers mot og frie tanker. Men terrorister som søker beskyttelse som f.eks. denne Krekar-skikkelsen, skal ut fordi han har valgt å gjøre det han har gjort. Det MÅ være forbundet med demokratiske/menneske rettigheter og mot gjerning som skal beskyttes. Ikke noe annet.

  Da ville vi få mennesker som virkelig ville spilt en rolle mot regimer de kom fra, hatt et reellt hjelpeapparat som kunne beskytte og hatt en internasjonal tyngde som gjorde despoter, regimer og andre grupperinger «litt for varme i trøya».

  Da hadde vi hatt en mindre strøm av mennesker, og lykke-jegerne hadde ikke hatt disse drømmene om å fiske på fremmed grunn på bakgrunn av regelverk som ikke ga muligheter for dette. Disses familier hadde ikke kommet heller.

  Da hadde hvert menneske og evt. deres familier hatt mer hjelp og vi hadde hatt en mer positiv holdning til dette og tilogmed hjulpet for en smidigere integrering eller tilbakeflytting. Det hadde i det hele tatt gjort alle mer til lags.

  Vi hadde da hatt bedre muligheter til velte regimer og unngå at det dukket opp nye. Fordi vi hadde samarbeidet friere og myndighetene hadde hatt befolkningen i ryggen. Det gir sterkere stemmer og mer å jobbe med for de som skal avgjøre slike kamper.

  Hjelp på stedet utgjør bedre resultater for framtiden enn å motta hele grupper av mennesker som ikke vil bo der de bor. Det hadde vært mer å gi også, oppgraderinger av hele nasjoner hadde vært enklere med giverland som hadde en positiv opplevelse av hjelpen.

  Dette er visst umulig for politikere som vil ha internasjonal anerkjennelse og en karriere utenfor landets grenser. For det setter andre lands venstrekrefter ut av spill og da har vi visst spilt fallitt mot våre egne ????!!!!! som gradvis utraderer oss.

  Er det bare meg som ser dette?, nei, «noen» i Finland ser dette også.

 • Muslim Immigration Transforms Finland.

  As in other European countries (here and here), the politically correct guardians of Finnish multiculturalism have tried to silence public discussion about the escalating problem of Muslim immigration.

  In March 2009, for example, Jussi Kristian Halla-aho, a politician and well-known political commentator, was taken to court on charges of “incitement against an ethnic group” and “breach of the sanctity of religion” for writing that Islam is a religion of paedophilia. He was referring to the Islamic prophet Mohammed, who is believed to have married a six year old girl and consummated the marriage when she was nine.

  A Helsinki court later dropped the charges of blasphemy but ordered Halla-aho to pay a fine of €330 ($450) for disturbing religious worship. The Finnish public prosecutor, incensed at the lower court’s dismissal of the blasphemy charges, appealed the case to the Finnish Supreme Court, where it is now being reviewed.

  http://universalgeni.wordpress.com/2011/04/28/finland-gar-snart-tabt-i-multikultur/

  Danskene er ryset over Oslos tilstand.

  Hver tredje i Oslo har indvandrerbaggrund

  Stadig flere af de 4,9 millioner indbyggere i Norge er indvandrere eller børn født i Norge af indvandrere. Statistisk Sentralbyrå (SSB) siger, at antallet af indvandrere eller indvandrerbørn født i Norge har passeret 600.000.

  Gruppen udgør nu 12,2 procent af befolkningen. 47 procent af de 600.000 kommer fra Asien eller Afrika. Af de 600.000 er de 100.000 født i Norge.

  En stor del af indvandrerne og deres norskfødte efterkommere er bosat i Oslo.

  Det drejer sig om 170.000, og det svarer til 28,4 procent af hovedstadens indbyggere.

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-39304925:hver-tredje-i-oslo-har-indvandrerbaggrund.html