Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Danmark islamiseres

I Danmark stilles folk som kritiserer islam for retten helt uavhengig av om kritikken baserer seg på gjengivelse av fakta eller ikke, og myndighetene tillater bygd en kjempemoske med penger fra presteregimet i Iran, til tross for protester fra eksil-iranere. Muslimer som roper død over jødene og strekker ut hendene i Hitler-hilsen blir derimot tolerert. Er man muslim kan man stort sett si hva man vil. Det amerikanske kringkastingsselskapet CBN har laget denne reportasjen om islam i Danmark, der blant annet Lars Hedegaard (bildet) blir intervjuet:

httpv://www.youtube.com/watch?v=m2rJmSNA32M

32 comments to Danmark islamiseres

 • Rune

  Jeg har tenkt på dette med kristnes hat og hets mot muslimer. Kan det handle om misunnelse? Det at de muslimske landene fortsatt er muslimer, i motsetning til i vesten, hvor mindretallet er kristne? Ser man på dette som en trussel? Noe annet jeg tenker på er kristnes (heldigvis ikke alle) støtte til Israel, bortforklaring av uhyrligheter som ville fått Jesus til å rotere i graven, jeg tror det handler om dårlig samvittighet. Det er kristne som opp gjennom tidene plaget jødene. Dette har fått en vill reaksjon i at man klandrer muslimene for alt som er galt og trykker Israel til sitt bryst. Regner med folk ikke er enige med meg her, jeg kaster bort tiden min ved å skrive her kanskje, men jeg tror ihvertfall det er sånn.

  • Rune

   Man burde foreta en «jødetest» på alt som sies om muslimer. Kan man si de samme tingene om jøder uten at det kalles rasisme og demonisering av en hel folkegruppe? Jeg tror ikke denne bloggen ville bestått testen.

   • Geir

    Nå er det jo en veldig god og enkel grunn til at det blir galt å si det om jøder som man sier om muslimer, dumme Rune.

    Om vi f.eks. sier (som du sier) «Jøder sto bak 9/11» så blir jo det direkte feil. Bakmannen til 9/11 ligger og sover med krabbene nå, og han var muslim.

    Naturligvis står ikke dermed alle muslimer bak 9/11 (nødvendig presisering for at jeg ikke skal rammes av rasismeparagrafen. Presiseringen burde være unødvendig, da alle skjønner at jeg ikke tenker på alle muslimer.)

    Om vi sier «Jøder dyrker en profet som likte småjenter, og da på en måte som vi idag har forbud mot i straffeloven» så blir det feil, for jødene har ikke det, derimot har muslimer det.

    Naturligvis er ikke dermed alle muslimer pedofile.
    (nødvendig presisering for at jeg ikke skal rammes av rasismeparagrafen. Presiseringen burde være unødvendig, da alle skjønner at jeg ikke tenker på alle muslimer.)

    Om vi sier, «Jøder klikker og dreper dersom noen tegner en tegning de ikke liker» så blir det feil, for det er muslimer som gjør det.

    Naturligvis ikke alle muslimer.
    (nødvendig presisering for at jeg ikke skal rammes av rasismeparagrafen. Presiseringen burde være unødvendig, da alle skjønner at jeg ikke tenker på alle muslimer.)

    Etc. Etc.

    Så, som du ikke skjønner, vi kan jo godt gjøre som du sier, og bytter ut det ene med det andre, og da vil det nettopp som du sier bli rasisme og demonisering av en folkegruppe, men ikke av den grunn du tenker. Men fordi det er løgn å si disse tingene om jøder. Men ikke om muslimer.

    Naturligvis ikke alle muslimer. (nødvendig presisering for at jeg ikke skal rammes av rasismeparagrafen. Presiseringen burde være unødvendig, da alle skjønner at jeg ikke tenker på alle muslimer.)

    Nå er jo som kjent en hver kritikk av muslimer i dag straffbar. Men da ut i fra en definisjon skapt av muslimer og brakt til vårt land via FN

    http://www.sos-rasisme.no/anu-kokebok/view/12765

    http://www.unwatch.org/site/c.bdKKISNqEmG/b.5109305/k.891C/Confrontation_at_Durban_II.htm

   • Anonym

    Ja, og etterpå så skulle burde vi skrive om all rasismen og voldtekten mot nordmenn!

  • Moskus

   «Regner med folk ikke er enige med meg her»
   Nei, det kan du nok være sikker på
   «jeg kaster bort tiden min ved å skrive her kanskje»
   Så absolutt. Men det ville jo ikke vært noe gøy for oss andre uten noen (hel- eller halvkørka) meningsmotstandere.
   «men jeg tror ihvertfall det er sånn.»
   Har registrert det.

  • Ugle Sett

   Jesus roterer i graven?
   Kristendommens grunnlag er faktisk at han skal ha stått opp fra graven Rune.
   Det du skriver her tyder nok en gang på mangel av kunnskap av det som selv norske barn vet.
   Lurer på hvem som er dummest, du eller poteten?

  • Haftor hansen

   Er du ironiske her, Rune? Hvis du skulle mene det du skriver er du enten blottet for kunnskap eller så er du ond. Jødene er fredelige. De driver ikke med terror. De forsvarer seg kun. Har du hørt om noen jøder som har sprengt seg selv eller andre i filler? Fant man jødiske selvmordsbombere i de tyske kirker etter krigen? Bergen-belsen fangene var kanskje ikke traumatisert nok.

   Golda Meir sa at først når palestina-araberne lærer å elske sine barn høyere enn de hater oss jøder, blir det fred. Hun sa også at vi (jødene) kan tilgi dere (palestina-araberne) for å drepe våre sønner, men vi kan ikke tilgi dere at vi tvinges til å drepe deres sønner.
   Rune du må støtte de mennesker og den tro som elsker livet. Islam elsker døden høyere enn livet.

   • Glimrende sagt. Kunne ikke ha sagt det bedre selv. Israelerne er ekstremt humane og tilgivende. Det samme kan man ikke si om Israels fiender.

   • Vidar

    Rune er nok IKKE ironisk, men er DU Haftor? «Jødene driver ikke med terror»…? Hva kaller du over 60 års behandling av arabere som bodde der jødiske TERRORISTER (google på IRGUNS hvis du ikke forstår begrepet..;-)) bestemte seg for at DE ville bo? Og er det så my bedre å sprenge ANDRE i filler, enn seg sjøl…?
    Det kreves nok evne til nestekjærlighet og tilgivelse fra ALLE parter i Midt-Østen, skal det noengang bli fred! De eneste JEG har opplevd noe slikt fra, er kristne – tidligere jøder OG muslimer!

  • Vidar

   «Når utgangspunktet er som galest, blir resultatet som oftest originalest…», eller noe sånnt 😉
   For det er jo ikke KRISTNe som hater MUSLIMER! Hvor har du fått DET fra? Det er jo tvert om! Det er MUSLIMER som roper «Allah akbar» og kapper hodene av «kristne»! Når hørte du om en KRISTEN som kappa hue av en MUSLIM sist…? 😉
   Og det er da heller ingen kristne som MISUNNER muslimer eller muslimske land??? Nok en gang er jo situasjonen det helt MOTSATTE! Det er jo helt åpenbart (og veldig forståelig…) muslimer som «flykter» til USA og Europa, strømmen av innvandrere går kun i EN retning, og det er IKKE mot noen MUSLIMSKE land! 😉
   Og mener du virkelig at det er KRISTNE (og ikke muslimer) som «plager jøder»…? Da må du 1. anse Hitler for å ha vært «kristen», og 2. se bort fra alle historiske facts etter 2. verdenskrig.
   Eller du kan jo bare spørre hvilken jøde som helst 😉
   Men «Rune»! Kan du ikke heller slutte å JUGE? Slutte å ta utgangspunkt i løgnaktige påstander for å «underbygge» dine både latterlige og løgnaktige påstander? Eller er det for krevende å være litt SERIØS?

 • Vår venn Rune anser seg selv som en isalm- og Midtøstenekspert. I wonder why. På søndag lærte jeg av Rune at Arabia var et lite land!

  «Jeg har tenkt på dette med kristnes hat og hets mot muslimer. Kan det handle om misunnelse? » spør Rune.

  Missunnelse på hva?

  «Mennesker fra de arabiske og mange andre muslimske land føler seg som tapere fordi det siden høymiddelalederen har gått jevnt tilbake med samfunnene deres. Om man ser bort fra inntektene fra råolje, klarer hele den arabiske verden seg ikke bedre økonomisk enn finske Nokia alene. Og selv for å vinne ut olje, er det oljeproduserende Midtøsten totalt avhengig av vestlig teknologisk bistand. Den arabiske verden har vært reaksjonær både økonomisk og politisk, noe som har ført til en massiv og ødeleggende hjerneflukt.»

  http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=305040

  Why it’s Islam vs rest of the world?

  A whole gamut of Muslim intellectuals were invited to address sessions with subjects as diverse as religion and globalisation, modernity and Islam and the shared roots of Western and Islamic culture. Arab princes spoke, as did professors and scholars from the Islamic world and women in hijab who argued that the West try and understand that democracy and gender issues had different meanings in different cultures. The Grand Mufti of Bosnia was there alongside the former American Archbishop of Canterbury and representing the Indian subcontinent was, ironically, General Pervez Musharraf.

  As I watched him expound on his theory that Islam was a peaceful religion that sought only friendship and peace with the world, I found myself wondering why then it had been necessary to break India up for reasons of Islam. But, that is the sort of politically incorrect question nobody asks these days just as we do not ask why the Kashmir Valley’s struggle for autonomy has ended up becoming part of the international jehad against Americans, Jews and Hindus. Political correctness was very much the mood of the World Economic Forum’s annual meeting so many of those who spoke for Islam got away with blaming the West for their woes.

  http://www.indianexpress.com/storyOld.php?storyId=40236

  Artikkeln nevner genderissues.

  La oss se hva det betyr i den muslimeske verden, som driver oss til vanvidd av missunnelse.

  Islamisk kvindeundertrykkelse og perversioner.

  Overset aspekt

  Rigtige mænd og rigtige kvinder forsvarer kvinders rettigheder og udfordrer deres undertrykkere.

  En amerikansk militærrapport har afsløret nogle af konsekvenserne ved et nedsættende kvindesyn. Her fortæller militærlæger f.eks., at de måtte forklare en lokal afghansk mand om, hvordan han skulle gøre sin kone gravid.

  Da manden havde fået forklaringen, spurgte han med væmmelse:

  «Hvordan kan man føle begær efter kvinder, som Gud jo har gjort urene, når man kan have sex med mænd, som jo er rene?»

  Den amerikanske militærrapport fortæller videre, hvordan «afghanske mænd har problemer med deres seksuelle identitet».

  Rapporten beskriver, hvordan det er helt almindeligt, at afghanske mænd «har sex med andre mænd, beundrer andre mænd fysisk, har seksuelle forhold til drenge og afskyr kvinder».

  Det var også tilfældet blandt de afghanske tolke, som jævnligt smittede hinanden med gonoré.

  Den psykologiske forklaring på den udbredte og selvpåførte homoseksualitet blandt muslimske mænd er enkel og anerkendt:

  Alle mennesker har seksuelle lyster. Når adgangen til de modsatte køn forstyrres (gøres unaturlig eller forhindres af religiøse, kulturelle eller personlige årsager), kan seksualiteten finde andre veje til forløsning.

  Her et det selvfølgelig vigtigt at skelne imellem medfødt homoseksualitet og den form for homoseksualitet, som opstår ved, at ens religion eller kultur afskærer én fra naturligt samkvem med det modsatte køn, og derfor tvinger en til at søge andre veje til seksuel tilfredsstillelse.

  http://www.sappho.dk/islamisk-kvindeundertrykkelse-og-perversioner.htm

  Begynner missunnelsen å avta en smule nå, Rune?

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/534vztx-1.jpg

  Missunnelsesverdig!

 • Afghansk folkedans er populært, spesielt når unge gutter danser for eldre menn som missbruker dem efter forestillingen.

  http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/dancingboys/

 • Det vil alltid være tilstrekkelig med: Dumskap, uvitenhet, misunnelse, hat, jødehat og fattidom i denne verden.

  Og ingen kan gjøre noe med det.

 • Ugle Rimosen

  1. Det å sende penger til land i midtøsten er som å be om juling. Konflikten holdes igagng nettopp aav utenforstående som tror deres penger går til noe annet enn mer elendighet, så de får enda mer penger fra naive skandinaver/europeere.

  2. Islam er veldig klare på én ting: de skal drepe alle som ikke tror på allah og underkaster seg.

  3. Hamas vet de ikke kan vinne noen krig med en militær operasjon mot Israel, -de har forsvarsmidler.
  Deres strategi er å provosere Israel med det de har av raketter og annet småtteri, men nok til at det tvinger Israel til å reagere selvfølgelig, og dermed er mediesirkuset i gang.
  De vannprosjektene Norge har gitt støtte til, bl.a. et kloakksystem for å ikke forgifte drikkevannet. Der ble rørenene revet rett opp av bakken igjen, for å benyttes til produksjon av flere primitive raketter. Israel reagerer, fordi de kan ikke ha det sånn, og går til Atak, hvilket i sin tur gir hamas og palestinerne kilometervis av spalteplass fra indignerte venstreorienterte og like naive journalister. Det er et spill for galleriet uten like.

 • Jeg sier det igjen:
  Politikere er like verden over og består for det meste av idioter!

 • Amund Garfors

  Her får du min fulle støtte Olaf! Ingen tvil om at de fleste politikere er idioter, og politikk er djevelens verk!

 • Rockman

  Til Geir.

  Der fikk du kledd av denne «rune» figuren skikkelig. Jeg leser en del av hans innlegg, snakk om premie kverulant….

  Du siterer, «Naturligvis er ikke dermed alle muslimer pedofile». Men vi må vel konkludere med at de som tar til seg den muslimske lære, også automatisk «godtar» at Muhammed var pedofil.

  Mvh. Rockman

 • Rockman

  Rettelse, skal være Rune med stor «R».

  Mvh. Rockman

 • Lars Hedegaard udtalte selv efter dommen: «The real losers today are freedom of speech and Muslim women»

  (…) «and that is why I’m flying to Denmark tomorrow. I will tell this Judge how disgraceful he is to our plight», lød reaktionen fra den syrisk-amerikanske psykiater Wafa Sultan.

  Wafa Sultan er sammen med den norske menneskeretsforkæmper Hege Storhaug, professor og arabist Hans Jansen, der er Geert Wilders’ kronvidne i retssagen, inviteret til at holde oplæg på konferencen, hvor også vores egen formand Lars Hedegaard vil tale.

  http://www.trykkefrihed.dk/international-konference.htm

  Wafa Sultan-Terrorism and Islam (New)

  httpv://www.youtube.com/watch?v=lYB4pG3kHIY

 • «THIS IS A MAN THAT DISERVE TO DIE.»

  httpv://www.youtube.com/watch?v=Jh-r52832ls&feature=player_embedded

  I’m feeling the love from this comment left at YouTube on the video of my address at the Vienna Forum in Austria, May 8, 2010:

  http://www.jihadwatch.org/2011/05/this-is-a-man-that-diserve-to-die.html

 • Poetrixx

  Helt ufattelig at Danmark har en lov der ytringer om islam er forbudt dersom noen erklærer at de kjenner seg krenket av disse ytringene … LIKEGYLDIG om ytringene er sanne eller ei!!! Dermed er jo ytringsfrihetn stjålet fra danskene … og Danmark kan naturligvis ikke kalles noe demokrati mere.

  Dette er en politisk kriminell lov, det er et kupp mot demokratiet!

  Man har altså stilt seg i den vanvittige og fullstendig horrible og hårreisende situasjon at det er FORBUDT å kritisere et system som har til hensikt å ødelegge demokratiet og den vestlige sivilisasjon!

  HVA ER DET SOM SKJER I VESTEN NÅ????

  Hva slags tullinger er det som har innført denne loven? ER DE BARE KOMPLETTE FJOLS, eller er de kanskje betalt av søkkrike islamister i Arabia?

  • Vidar

   Men dette er jo FEIL! Det ER (meg bekjent) ingen klar lovtekst i Danmark som forbyr kritikk av islam! Men (uvisst av hvilke årsaker…, frykt?, islam-sympatier?, misforståelse av begreper som «religionsrihet», «ytringsfrihet» og «hat-ytringer»?, eller bare en total misforståelse av hva ISLAM virkelig er?) det er vokst fram en opinion blant politikere og jurister at det er «kriminelt» å kritisere akkurat islam og muslimer, og det er denne holdninga som ser ut til å bidra til at de samme politikerne og juristene både TROR og TOLKER lovtekstene slik at islamkritikere de facto blir dømt!
   Hvis jeg tar feil her, at det virkelig er innført en klar LOVTEKST i Danmark som FORBYR og kriminaliserer kritikk av islam, ber jeg om at noen viser til denne loven. Den er nemlig også komplett ukjent i Danmark!!

 • Poetrixx

  Og de fremmede som fritt og åpent erklærer at de har til hensikt å invadere Vesten og ødelegge vår sivilisasjon, har full rett til å ytre hva faen de vil…likegyldig hvor vanvittige og hatefulle deres budskap er.

  Forræderne som vanstyrer oss like inn i undergangen må fjernes, bringes for retten og aldri mere tillates å ha politiske verv…

  • Anonym

   Vestlige eliter arbeider for å demontere sine egne land, og knuse den hvite flertallsbefolkningen gjennom multikultur og masseinnvandring.
   Europeiske ledere demonterer urbefolkningen på et helt kontinent, kulturelt og demografisk.
   De undertrykker alle tilløp til bekymring hos den innfødte befolkningen, og saboterer også alle tilløp på å bremse denne utviklingen.
   Vi vil som en liten nasjon bli knust, viss vi ikke får stoppet denne galskapen.

 • Anonym

  Anonymt innlegg i Dokument i forhold til voldtektsepedimien i Oslo Line 2008:
  Jeg forbanner de som har ødelagt min trygghet og frihet.
  Jeg forbanner politikerne,
  de som har latt dette skje, og de maktmenneskene som har tilbedt og tilber multikulturen. Måtte de alle stå til rette for alle voldtektene, ran og drap, som de har forvoldt ved å slippe inn alle de som er sluppet inn.
  Disse ondskapsfulle menneskene, som kun er ute etter egen vinning(de rike tjener på sosial dumping, og en destruering av velferdssystemet, dessuten har 68-generasjonen tjent seg styrtrike på et horribelt eiendomsmarked, fullstendig ødelagt av innvandringen),
  disse menneskene voldtar daglig landet vårt med multikulturen sin.
  Etter Nurnbergdomstolen er det satt en presedens som sier: Man kan ikke bare si at man bare fulgte ordre.
  DERMED ER ALLE SOM STØTTER DETTE MEDSKYLDIG.

 • Hans

  Det mest ironiske med sosialistenes agenda for innvandring er følgende: De har skapt en velferdsstat som koster enormt mye og som er avhengig av en stadig voksende befolkning, for å kunne betale for de som ikke kan jobbe og for de som har nådd pensjonsalderen.

  Samtidig har kvinnefrigjøringen(merk jeg er ikke imot likestilling, dette er bare en konsekvens av den) lagt en demper på barnefødslene, som fører til lavere befolkningsvekst enn det som er nødvendig for å opprettholde velferdsstaten.

  Løsningen til sosialistene er da å hente arbeidskraft fra utlandet. Dette fungerer på kort sikt, men dessverre viser det seg at innvandrerne synes det er like greit å forsyne seg av de sosiale godene som velferdssamfunnet tilbyr, og etter 10-15 år i arbeidslivet ender de fleste på uføretrygd.

  Resutatet blir en liten etnisk norsk del av befolkningen som får både sine egne trygdede og pensjonister som de var for få til å underholde fra før av, samt de nye landsmennene på toppen. Trenger ikke å være samfunnsøkonom for å skjønne hvor dette må ende hen.

  Derfor får vi ikke vite hva det multikulturelle eksperimentet har kostet oss. Det ville vært det største svik mot den etnisk norske delen av befolkningen noen sinne og ingen politiker vil sitte med det ettermælet.

  • Anonym

   Ifølge Human Right Service
   Tell ikke meg (2009)
   Innvandringens kostnader og velferdsstaten

   De med norsk bakgrunn bidrar mest, og
   minst bidrar de med flyktningbakgrunn.
   Innvandrers bidrag til det norske samfunnet er særdeles skjev, og noen grupper forblir konsumenter.

   Vi har bruk for innvandring i fremtiden, hvis vi skal sikre velstandsutviklingen, men de økonomiske analyser dokumenterer at skal vi ta inn folk, så må de bidra økonomisk.
   Hvis innvandrere fra de minst utdannede land, ikke blir mer aktiv del av det norske samfunn så får vi langsiktige problemer. Det blir flere og flere som ikke klarer å forsørge seg selv, noe som er en belastning for samfunnet.
   Hvis ikke evnen til selvforsørgelse bedrer seg for enkelte innvandrere, så blir med tiden NAV lagt ned.
   Da har vi ikke behov for innvandring i det hele tatt.

 • Hans

  Denne dokumentaren om radikal islam er verdt å ta seg tid til, om du ikke orker få i det minste med deg kapittel 3:

  Kap 1: http://www.youtube.com/watch?v=gMLJJEDDDGc
  Kap 3: http://www.youtube.com/watch?v=1bJE6bIiXps&feature=related

 • MISSLYCKAD INTEGRATION – GIGANTISKA BELOPP (Sverige 2005)

  http://groups.google.com/group/no.samfunn.diverse/browse_thread/thread/c645a8e1ba843909

  Sveriges Integrasjonsminister, Erik Jörgen Carl Ullenhag,
  uttalte på SR i dag.

  “Under den tid jag varit integrasjonsminister, har 80.000 fått uppehåll i Sverige, och det är jag stolt av”

 • @Vidar
  6. mai 2011 11:28

  Ofte, ikke alltid kan det være fornuftig å lese hva andre har skrevet, før du hopper inn i tråden høyt oppe og skriver i vei.