Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Imam fra Jerusalem sverger hevn etter bin Ladens død

En imam fra Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem sverger å ta hevn over «de vestlige hundene» for å ha drept Al-Qaida-lederen Osama bin Laden i Pakistan søndag, skriver Ynet News. Han har lagt ut en video tatt opp i moskeen i Jerusalem på YouTube. Samtidig demonstrerte studenter på Gazastripen mot drapet, og sa at bin Laden er en martyr. I en YouTube video lastet opp av imamen sier imamen:

“De vestlige hundene er glade etter å ha drept en av våre islamske løver. Fra Al-Aqsa-moskeen, der fremtidens kalifat vil utgå fra, med Guds hjelp, sier vi til dem: “Hundene bør ikke glede seg for mye over å drepe løver. Hundene forblir hunder og løven, selv om han er død, vil forbli en løve.»

Imamen går deretter til verbalt angrep USAs president Barack Obama, og sier: “Du personlig har bedt om å drepe muslimer. Du bør vite at snart vil du henger sammen med Bush Junior.»

Rundt to dusin palestinere samlet seg i Gaza-stripen tirsdag for å hylle den drept al-Qaida-lederen.  Om lag 25 personer holdt frem bilder og plakater av bin Laden og samlet seg utenfor Gaza City University. Publikum inkluderte al-Qaida-sympatisører, samt studenter som sa de var imot bin Ladens ideologi, men at de var sinte på USA for å ha drept ham, og at de betrakter ham som en martyr.

VG: Ser nyheter om seg selv på TV

VG: Her er Obamas tabber

VG: Prøvde å drepe al Qaida-leder

VG: Fant bin Ladens hus på reisebildene

VG: Truer med hevn

VG: Bekrefter massemorderens død

VG: Demonstrerer for terrorist

VG: Avslørte hemmelig terrormål

VG: Harselerer med bin Laden

VG: Derfor holdt hun hånden for munnen

VG: Skutt mot i døren

VG: Brukte spesialtrente hunder

VG: Nekter å utlevere konen

VG: Lurt av sin nærmeste

VG: Bilder av sønnen

VG: Nærmeste terrorvenner

VG: FBI advarer

VG: Slik planla han flukten

VG: Likvideret for å samarbeide med Israel

VG: Fanget i live, skutt og dept

VG: Terrornettverket

VG: Ikke delta i al-Qaida

VG: Terrortrusler 

VG: En seier dersom han blir martyr

VG: En meter unna i 2008

VG: Vi ser Geronimo

VG: Ingen konsekvenser for norske soldater

VG: Obama mer populær

VG: Var ikke bevæpnet

VG: Vinduer ristet

vg: Hvit suzuki førte til bin Laden

VG: Viktig Guatanamo-info

VG:Anested for al-Qaida

VG: Skutt over venstre øyet

VG: Trente med nordmenn

VG: Sjokk og vantro

VG: Konen ble ikke drept

VG: Her får Obama nyheten

VG: Slik er superstyrken

VG: Vil ikke vise bilder

VG: Pakistan hjalp

VG: Vil svekke al-Oaida

VG: Bin Ladens banemann

VG: Slk ble han drept

VG:Arvtakeren

VG: Ville helst tatt ham i live

VG: Truer med hevn

VG: Trump gratulerer

VG: Her ble han drept

72 comments to Imam fra Jerusalem sverger hevn etter bin Ladens død

 • Hans

  Holy shit .. 25 personer !? Dette kan gå riktig ille !

  • Det er ikke mange. Det kan vi nok være enig om. Men langt mer alvorlig er det at Hamas sin statsminister, som nå samarbeider med de palestinske selvstyremyndighetene om en fellews regjering, roser bin Laden som en arabisk og muslimsk krigfører (Se lengre nede på siden), og at en imam i Jerusalem sverger hevn. Samt at rundt hver tredje palestiner i en meningsmåling sier at de støtter både bin Laden og al Qaida. Med slike holdninger kan det faktisk gå riktig ille.

  • Christen

   25 er ikke mange. Men Qaradawi (som blant annet ønsker et nytt Holocaust) samler 1 million i Kairo. Det å utrydde et folk er i og for seg ikke akkurat det samme som å drive med terror. Men det er ikke så mye bedre, heller.

 • Hitler mustage

  Nu ska vi städa upp allt skit, gå på led och dricka sprit, sjunga kampsånger i kör.
  Köra upp Koranen långt upp i analen på dom som våldtar och förstör.
  Vi ska sätta dom i bur och behandla dom som djur för det är just precis vad dom är.
  Med geväret i min hand ska jag göra vad jag kan för nationen som jag håller kär.

 • Kristoffer

  Kan vi ikke bare få et baath parti vært eneste muslimsk land. Får de demokrati så velger de bare en fanatisk skrulle som lover død og fordervelse over vesten.

 • potet

  hva gjør alle vestlige i muslimske land!?trekk ut alle og send muslimene til muslimske land.

  • Houston Stewart Chamberlain

   Ein jævlig god idé og det klart mest fornuftige eg har sett deg skrive her.

  • For en gangs skyld er jeg enig med potene. Alle soldater ute av Irak og Aghanistan, de har ingen ting der å gjøre. La dem klare seg selv, og alle oljeingeniører og driftspersonell ut av Saudia og Quwait.

   Da får vi se hvor lenge det går før petro$ slutter å fylle bankkontine.

 • Ugle Sett

  Poteten har endelig kommet til fornuft.
  Ta også med deg Shakir til Lakenland.

 • Revox

  Jo mer disse radikale grupperingene truer og utfører terror jo mer motgang vil de få.

  Om det faktisk viser seg at de igjen går til angrep på USA, og da kanskje i større stil, er det kun en ting de vil oppnå. Bli jagd rundt jorda til de er drept eller satt i torturkammer i guantanamo.

  Jo flere de er som hopper på terrorvogna jo fler av de vil det være som dør.

  Ikke meg imot… Overhode…

 • Liv

  Ja ja sitte i Jerusalem og kaste skitt. Dette er det eneste land i Midt-Østen som er demokratisk. Nei rydd heller opp med dine egne du.

 • Bjørn

  Kjære Jan. Du har alltid ytret din motstand mot terrorisme……..eller skal vi si muslimske terrorister? At Israelske myndigheter terroriserer palestinere, Israelske arabere og beduiner bryr du deg ikke så mye om. Du minner meg om Kong Midas i reverse.

  • Norge kommer aldri til å slippe opp på eksperter på midøstenkonflikten.

   En meningsmåling viser at flere palestinerne i Øst-Jerusalem foretrekker å være israelske borgere, fremfor medlemmer i en ny palestinsk stat.

   På spørsmål hva de vil gjøre hvis det opprettes en palestinsk stat, svarer 35 % at de vil være israelere, 30 % palestinere, og 35 % vil ikke eller kan ikke svare.

   Det stemmer dårlig med bildet som er skapt av en undertrykkende okkupasjonsmakt. En betydelig del av palestinerne foretrekker israelsk styre fremfor palestinsk.

   The survey sampled 1,039 Palestinians living in all 19 neighborhoods of east Jerusalem, and was supervised by Dr. David Pollock.

   Perhaps the most striking finding regarded the residents’ citizenship preference, after a two-state solution is reached: When asked if they preferred to become citizens of Palestine or remain citizens of Israel, only 30% chose Palestinian citizenship.

   Thirty five percent chose Israeli citizenship and 35% declined to answer or said they didn’t know.

   http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4064783,00.html

  • Du må bruke korrekt definisjon av terror. At noen mennesker føler seg dårlig behandlet av en regjering er ikke terror. Du kan ikke sammenlikne å sprenge seg i luften i en diskotekkø med å rive et hus som er ulovlig bygget, eller å sprenge en bombe ved en busstasjon med å måtte stå i kø for å bli kontrollert. Det er selvsagt meningsløst.

   • Når noen kaster en stein på meg så kaster jeg en stein tilbake! når familien min blir revet i små biter av israelske bomber som er laget i norge så skal jeg prøve og gjøre alt i min makt og reve i små biter israelere selv om jeg måte ofre meg for min familie OSV….når vesten invaderer midtøsten og dreper og dreper og dreper i «FRED»s som vi alle vet at vesten er etter olje, penger,gull,osv ,jeg må bare nevne det med terrorister er ikke genetisk man blir ikke født og velger og bli terrorist det er vesten selv skaper terror i midtøsten tenk dere hvor mange barn blir vokst opp uten noen rundt seg fordi israel el usa el norge har tatt livet av alle de hadde rundt seg i «Fred»s navn ,,hva skal vi forvente av et sånn barns fremtid ?og på hva slags øye skal det barne se på vestlige landene ?hvorfor vesten er der for og skape «FRED» når vi selv ikke vil ha det spesialt ikke et «FREDELIG» land som er skapt av usa og vesten ,,fjern dere fra mitt land sånn at jeg kan vende tilbake til mitt land ,,og så lenege vesten er der så vil vi være her ,og når vi er her og hører via telefon at din lille bror i hjemmeland på 8 år dessverre blitt revet av en bombe i små biter av USA og VESTEN som er der og skaper «FRED» så vil jeg ut og utslette usa….OSV send deres soldater hjem og begynn med og kaste oss ut hvis dere ønsker fred!

    • Jeg tror nok du plasserer ansvaret for drepte sivile gazanere på feil sted. Hamas startet krigen, og Israel var nødt til å forsvare seg. Så når sivile ved uhell blir rammet av krigen, burde befolkningen hevne seg ved å kaste Hamas.

     • Kjære Jan :spør du meg så synes jeg ISRAEL burde vart mellom Danmark Og Norge ,og ikke mellom arabiske landene;)

      • Når kom de første muslimene til Israel og hva het deres leder?

       Kom de som venner, eller okkupanter?

       Dylan, er du der?

    • Houston Stewart Chamberlain

     Dylan: Ei handling som er feil er ikkje mindre feil sjølv om det er andre som óg gjer det. Du må finne ut kva som er moralsk rett og handle deretter, uavhengig av kva andre gjer. Då er det mogleg å handle moralsk rett og du vert ikkje dregen ned på dei umoralske sitt nivå.

     Etter din logikk bør ein drepe borna til barnemordarar, fordi dei óg drep andre sine (uskuldige) born.

     Moralen din (slik den framstår no) er forkasteleg, men det er ikkje for seint å snu.

 • eplejuice

  Se «Jihad Watch» idag om rapport fra London pluss
  diverse.

 • Muslims hold mock funeral for bin Laden in London, threatening revenge and waving signs proclaiming «Islam will dominate the world»

  http://www.jihadwatch.org/2011/05/muslims-hold-mock-funeral-for-bin-laden-in-london-threatening-revenge-and-waving-signs-proclaiming-i.html

 • httpv://www.youtube.com/user/patcondell#p/a/u/2/BP9QXId4AtU

  For de som er ukjent med Anjem Choudry.

 • Ølpilen

  Pussig at det snakkes om å hevne et martyrium. Trodde martyr
  var det gjeveste man kunne bli. De burde være glade.

 • Dylan skriver:

  «-biter av israelske bomber som er laget i norge så skal jeg»

  Norge skrives som kjent med stor «N» i alle fall i Norge hvor du befinner deg.

  Hvor ligger denne norske bombefabrikken?

  Mere skvalder:

  «-når vesten invaderer midtøsten og dreper og dreper og dreper i “FRED”s som vi alle vet at vesten er etter olje, penger,gull,osv»

  Uten vestlige ingeniører, hadde oljen fremdeles ligget under sanden. Arabiske oljeproduserende land, selger oljen til dem som vil kjøpe den til markedspris, fastsatt av OPEC og markedet.

  Jeg betviler at vesten er ute efter lokal arabisk valuta, og hvilke gullproduserende land i midtøsten vesten robber, vet jeg sannelig ikke.

 • Asdic: gjør det noe om du blir drept av en bombe el blir skutt med våpen ?dessverre så har jeg ikke oversikt over hva slags våpen norge selger til israel ,men det jeg vet at de våpnene norge sleger til israel havner i brystkasse til midtøstens barn og kvinner ,og samtidig så sender vi nødhjelp til palastinere på den andre siden ,hehe vestlige ingeniører er ikke der og hjelper bare fordi dem er snill de gjør det for PENGER de får lønn for den jobben dem gjør ! det er når man begynner å se bak nyhetene,bak hendelsene,at man får det riktige innblikket. Det er en god regel i livet å leve etter mottoet som lyder : «Ingenting er som det kan virke som på utsiden»
  Og det stemmer forbløffende ofte!

  Saddam er dø. Marken har båret han langt fra der han er gravlagt,men likevel driver Usa å herjer nede i Irak. For hva da? Gi meg en god grunn!
  For å innføre demokrati i Irak? Er det Usa’s greie det da?
  Eller kanskje de gjerne vil ødelegge landet for så å bygge det opp igjen selv,for å virke som de humanitære frontfigurene i verden,for så å ta det som en selvfølge at de kan få en finger med i spillet når olje-eksporten fra Irak kommer i gang for fult? At de samtidig har holdt i gang våpeneksporten sin,som verdens største våpeneksportører,gjør ikke saken dårligere for de. De er jo avhengig av at det til envher tid pågår minst 1 krig i verden for å opprettholde sin eksport og produksjon. Dette er penger som Usa er avhengig av. Uten tvil! Da er de ikke så opptatt av Nato-effekten i Afghanistan heller. For hver gang det sier PANG og BRAK så går telleverket i bankene i Usa…….

  I Syd-Amerika driver Usa og dominerer landene. Merco-Sul,som er handelssamarbeidet mellom de Latin-Amerikanske landene prøver Usa å holde nede. Det er jo en trussel mot Usa økonomiske herredømme må vite! Venezuela har mye olje,og derfor er Hugo Chavez en bæsj,på en eller annen måte. For det har Usa bestemt. Og da kan de gå til krig mot det landet også når det scorter på……

  I Chile støttet de kuppet og innsatte folkemorderen Pinochet….Fordi han var blånisse. At mange ble drept,fengslet og torturert uten grunn gav Usa faen i.

  På Cuba lider de. Og kanskje i mindre grad pga kommunismen,men pga Usa. De har bestemt at man fører feil politikk der og boikotter landet,noe som går ut over all handel.

  Usa vil ikke at Eu skal lykkes. Eu er en trussel mot tronen til Usa. Det også.For hva har vel egentig Usa gitt oss bortsett fra kriger,en etsende mørk leskedrikk,grisemat,biler som trives best på verksted,hjernedøde filmer og Donal Duck?

  Ingenting!

  Nei det handler nok ikke bare om olje,peppern.
  Det handler om økonomi,våpen og desperasjon etter å beholde tronen som verdensherskere.

  For skulle andre land begår den forbrytelsen å gå forbi Usa økonomisk,så dukker det opp en karismatisk fyr og spår verdens undergang ved at havet skal stige 200 fot. Da må alle andre land holdes nede økonomisk slik at de ikke går forbi Usa. DET er redningen på klimakrisen. Selvsagt. Enkelt og greit!

  og det finnes flere andre afrikanske land hvor mange mennesker blir drept på grunn av krig og uroligheter, uten at vestlige militærstyrker går til aksjon.
  – Interessene bak operasjonen i Libya dreier seg i stor grad om hvem som skal utnytte landets oljekilder!!!

 • potet

  merklig nok er vestlige i alle oljerikeland. neste land som blir okkupert blir iran. snart strømmer iranere til norge, takket være usa.
  muslimene trenger ikke vestlige ,de klarer fint selv.det var vestlige som dro til midtøsten,ikke omvent. her i vesten har de ikke engang nok mat for å overleve,de importerer alt.
  bare kom dere ut fra våre land,og dere er kvitt alle muslimer. lei tragiske landet her uansett,her driver myndighetene psy terror. folket her like falske som matproduktene ,ingenting er real.

 • Ugle Sett

  Jeg spiser fjellørret, skrei, kjøtt fra villsau,rein,høylandsfe, pluss nydelig villsvin mens du stakkars spiser kebab.
  De iranerne som er her rømte landet pga slike som deg hr. Potentat!
  Gledelig at du mistrives i et land du ikke er skikket til å bo i.

 • Når jeg leser det tøvet Dylan og potenen vår serverer, blir jeg for en gangs skyld målløs. Missoppfattet virkelighet, ispedd løgner fra moskeenes talerstoler.

  Uten motforestilliger, forårsaket av blodtåke og hat mot alt som smaker av Kristenmannsblod, blir det bare tøvete dumt og usammenhengende skvalder.

  Nicolai Sennels är en numera internationellt välkänd psykolog, samhällsdebattör och kandidat till det danska Folketinget. I augusti 2010 presenterade han en mycket omdebatterad rapport kring inaveln inom den muslimska kulturen på nyhetssidan EuropeNews. Rapporten belyser vilka långtgående effekter inaveln har på både individen och samhället. Rapporten spreds snabbt runtom i Europa och resulterade även i en uppmärksammad publicering på PI.

  PI har bestämt sig för att följa upp med en omfattande exklusiv intervju med Nicolai just av den anledning att han inom dessa områden besitter en ovanligt omfattande kompetens och frispråkighet. Medan man i den största delen av Västvärlden högt värdesätter den öppna debatten, är ämnen av denna karaktär, som bekant hopplöst tabu i Sverige. Intervjun känns i dagsläget extra aktuell – inte minst med tanke på den islamistiska självmordsbombaren i centrala Stockholm och de fortgående upploppen i svenska förorter.

  http://politisktinkorrekt.info/2011/01/23/exklusivt-for-pi-intervju-med-nicolai-sennels/

  • Beklager veldig at jeg startet og debattere her ,vet ikke hvem POTET er ,men det er tydeligvis ikke plass for ikke «norske»her virker det som for alt er bare TØV som blir ment og skrevet her fra ikke «norske»…i august så skal jeg til midtøsten en person som deg kunne godt tenke meg og spandere en billett til sånn at jeg kunne vise deg litt rundt så du kunne se med dine egne øyene alt som skjer der ,og ikke sitte foran en firkant skjerm og servere store ord på nettstedene som du har det fra mediene .Takk for meg

   • Kristoffer

    Du må gjerne debattere 🙂 men du må tåle å bli kritisert! Du er veldig kritisk til Israel og vesten, men ikke så kritisk til de ulike regimene i midt-østen. Jeg mener at hele midtøsten burde vært styrt av ulike former for baath partiet. Det er jo også en ganske ekstrem holdning, men jeg mener at de er de eneste som kan holde kontroll med folket og unngå at terrororganiasjoner griper makten. Hadde det ikke vært for at Hamas er ekstreme religiøse tullinger så hadde jeg ikke hatt så mye imot palestina. Thats it!

 • Poteten er sikker på at:

  «-muslimene trenger ikke vestlige, de klarer fint selv.»

  Iran makter ikke å forsyne egen bilpark med bensin, men må importere fra andre land som har raffineringskapasitet.

  Hvis nå den muslimske verden er så bra, hvorfor bor da mellom 30 og 40 mill muslimer i Europa?

  • eurasiat

   har lest og hørt at det er over 50 mill muslimer i europa jeg, men uansett så er 1 en 1 for mye.

 • Poteten postulerer:

  «-merklig nok er vestlige i alle oljerikeland.»

  Som f. eks. Afghanistan?

  Dylan fortviler over at Nammo selger våpen til land som har tenkt å bruke dem. Det må være imot reglene!!

 • Ugle Sett

  Poteten skal vel settes i jorda nå?

 • potet

  at det bor 30-40 muslimer som har rømt fra sine hjem er svada!!!hvor har du tallet ifra? klart muslimene flest er her pga krigføringen vestlige fører i muslimske land. irak er splittet afg bombet lybia splittet syria splittes pga usa vil ikke ha sterke muslimske land og seff israel. usa får støtte fra land som norge ,fordi norge tør ikke si noe imot. ikke uten grunn disse muslimene besylder vesten,HVOR MANGE MUSLIMSKE LAND KRIGER HER I VESTEN!??? kommer muslimene med våpen i henda??slik nordmenn gjør i afg??
  vi alle vet uten olje er ikke usa noe stormakt ,alt vil stoppe opp,hele verden vil stoppe uten olje.
  til dere som trur muslimene flytter tilbake,vi alle muslimer som har betalt skatt og bygget landet,krever pengene tilbake og del av den formuen vi har vært med å bygget. men det skjer aldri,politikrene vet norge vil stoppe opp uten muslimene,10% av arbedstokken er muslimer. så uten oss vil dere slite. uten oss ville nordmenn fremdeles levd som bønder,uten oss er dere ingenting. så vær glad vi er bedre enn dere i utlandet,spania vil ikke nordmenn lære spansk,de har skoler går 17mai tog,og krever spanjolene lærer norsk.
  så vi er hakk bedre enn fleste nordmenn. vi prøver ialfall mens dere gidder ikke …

  • Ugle Sett

   Betale skatt og bygd landet??
   Jeg ler oppgitt over denne poteten nok en gang.
   Det er nok å nevne taxinæringen og de lugubre butikkene og sjappene som serverer bedervet føde av ukjent opphav innsmuglet inn i landet.
   Poteten representer en ukultur hvor svindel, løgner, trusler og drap er de fremste kjennetegn.
   Slik kan det ikke fortsette, noe må skje…og det vil det garantert gjøre.
   Vær trygg på det din bedervede råttenpotet!!
   Norge klarte seg utemerket uten muslimer før 1970 da invasjonen startet, og vil gjøre det også i framtiden.
   Om landet vil trenge arbeidsinnvandring, så hentes det lett inn vennligsinnede mennesker fra vår egen kulturkrets, ikke sinnsforvirra muslimer som tilber en avgud fra oldtiden.
   Dra hjem, jo før jo bedre potet!!!

  • eurasiat

   det kom milioner av muslimer til europa lenge før iraq og afghanistan ble invadert av de allierte, og hvis «vestens» krigføring er grunnen til at muslimer kommer til europa så burde det ikke vært folk fra marokko, tunisia, chechenya og ellers rundt i kaukasus, egypt, pakistan, indonesia, malysia, yemen, sudan, albania , bosnia, eritrea, syria, jordan, iran, og tyrkia her i vesten. det har ikke vært vestlige hærstyrker i noen av disse landene bortsett fra fredsbevarende styrker på balkan og i sudan, eller siden marokko, algerie, malaysia og indonesia fikk selvstendighet av sine tidligere koloni herrer.

   og en ting til, dere har faen meg ikke byggd en dritt, muslimer er så og si totalt frahverende i byggebransjen, landbruket og fiskerinæringen. det er noen muslimer i industrien, servise næringen og liknende men ikke noe særlig mer en det, for det meste så går det i leve på trygd eller skuffe kebabkjøtt. sannsyneligheten er nok større for at dere skylder oss penger en at vi skylder dere!!!

 • Kristoffer mener:

  «Hadde det ikke vært for at Hamas er ekstreme religiøse tullinger så hadde jeg ikke hatt så mye imot palestina. Thats it»

  Har Kristoffer god innsikt i konflikten? Hamas styrer Gaza med jernhånd og terroriserer innbyggerne, sender rkettet til Israel og du mener at hadde det ikke vært for Hamas, så hadde du ikke hatt så mye imot palestina med lite «p»?

  Det er bare å gratulere norsk skoleverk, NRK, TV2 og pressen med «A Jobb well done»!!

 • Kristoffer

  Asdic Jeg sier det. Hvorfor skal jeg hate et folk? Det er jo myndighetene som må stilles til ansvar og på gaza er det Hamas. Jeg mener at baath partiet er det beste alternativet fordi de er sekulære og driter i religion akkurat som meg 🙂 . Religion gjør folk bare helt kokko uansett. Landet mellom Jordan elven og middelhavet heter palestina og for øyeblikket er det området befolket av kokko religiøse jøder og enda mer gærne palestinere og værst av dem alle er Hamas. Det var poenget mitt, men du er vell mer opptatt av hersketeknikker…. Så saken er vell at mens jødene dunker hue i klagemuren så lager palestinerne raketter osv…. Er så jævla lei av den konflikten ! ! ! !

  • NSDAP av forbilde for Baatpartiet. Mellom Jordanelven og Middelhavet ligger Israel.

   Ditt personlige forhold til religion, er ditt personlige forhold til religion.

   Ver det no’ mer?

   • Kristoffer

    Jeg mener ikke at baath partiet er ideelt, men faktumet er at det er en vill region og de trenger orden. Så for oss i vesten er det bedre med et sekulært regime enn et fanatisk muslimsk. Demokrati er utelukket. Valget er mellom de to formene for styre og hvilket velger du???

 • NHO: Hele oljeformuen kan gå tapt
  Lav yrkesaktivitet blant innvandrere kan føre til enorme kostnader for Norge de neste tiår. Integreringspolitikken må legges om for å unngå alvorlige nasjonaløkonomiske problemer, mener NHO.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1348280.ece

  – Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo
  Samtlige som er anmeldt for overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene, er innvandrere med ikke-vestlig bakgrunn.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

  Oppskriften på asyl i Norge
  Praksisnotatene gir en detaljert beskrivelse av hvilke typer medlemskap, bosted og familieforhold som kan gi grunnlag for asylstatus i Norge.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2599190.ece

  Mange lever for godt på norsk velferd

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3181656.ece?service=bildeviser&nr=1&felt=brodtekst

  Trakk skatt, tok pengene selv
  Drosjejukseren trakk ansatte i skatt, men unnlot å betale det videre til kemneren. På samme tid utførte han godt over en million kroner til Pakistan.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1948805.ece

  Skal jeg fortsette?

  Så til tøvet:

  «potet
  8. mai 2011 00:48 · Svar

  at det bor 30-40 muslimer som har rømt fra sine hjem er svada!!!hvor har du tallet ifra? klart muslimene flest er her pga krigføringen vestlige fører i muslimske land.»

  I 1972 var det ingen vestlige land som førte krig i Pakistan, like vel kom de i skarer på turistvisum. Turister reiser normalt hjem, når besøket er over.

  23000 somaliere bor i Norge. Hvilke vestlige land «kriger» i Somalia?

  «vi alle muslimer som har betalt skatt og bygget landet»

  Vi hadde selv bygget landet i 1000 år, før dere fant veien til NAV.

  Fulle fly til Bagdad – med turister

  http://www.frie-ytringer.com/2009/06/02/fulle-fly-til-bagdad-%E2%80%93-med-turister/#more-7056

  Bør vi være takknemlige for at vi har mange 10-tusner av muslimer med samme intellektuelle nivå som poteten i Norge?

  Fungsjonelle analfabeter skal redde oss fordi vi får for få barn. Dette blir flott, dere.

 • Nå er det ikke første gang det kommer vanlig muslimsk oppgulp fra den kanten. Jerusalems muslimske ledere har en historisk sett normal tilegning av islam. Det er fordi boken deres og fatwaene inneholder ekstreme ytringer og derfor må disse utspillene sees på som normalen.

  Jeg har tidligere skrevet om Stormuftien av Jerusalem, så jeg skal ikke gå inn på dette nå, for det finnes nok dokumentasjon på denne muslimske nazisten.

  Men dette viser i all hovedsak en retning, og det er danning av det verdensomspennende muslimske kalifatet. De gjør dette via barnevogner, terror og løgner.

  Flukten fra Kirken og den nesten pubertale frihetstrangen gir ingen forankring i historien og dermed faller de foregående generasjoners kamp om denne nasjonens ve og vel. Vi har tidligere bygd nasjonen på Bibelens mange gode forsetter, men disse faller en for en og blir erstattet av en apati for nasjonen som entitet. Vi blir egne mikrokosmos og da er det slutt på det samhold og sveis som har gitt nasjonens indre liv en mer eller mindre unison stemme.

  Derfor taper vi det lange løp, fordi en muslim er en del av en kollektiv tanke, han er visket ut som individ, han er slave av sin gud. Vi derimot skal alle være konger i eget liv og støtte opp om individets krav på løsrivelse fra alt som lukter gammelt, men som virket, ikke perfekt men bedre enn det vi har i dag. Det var bedre før.

  • Kristoffer

   Enig Ole Christian. Muslimene er farlige pga at de er står sammen som en gruppe, mens vi er individer. Problemet er ikke at færre og færre nordmenn er kristne, men at nasjonalisme har blitt et «fy ord». Personlig er jeg ganske langt ute på høyre siden i norsk politikk (ikke nazist) og blir ganske lei av alt dette våset om flerkulturelt samfunn blablabla. Ikke faen. En kultur, et folk og ingen religion hadde vært perfekt.

 • Kristoffer.

  (ikke nazist) = sosialisme.

  Den meste successrike del av verden er den som er befolket av WASP. Det er den verden som tiltrekker seg flest innvandrere, assylsøkere og lykkejegere. Det er den verden som muslimene forakter for dens dekadense, men som de flokker til i millioner.

  Det er den del av verden som bygger på judeo/kristne verdier, som har kommet lengst i humanisme, velstand, velferd og frihet, ytringsfrihet og demokrati.

  White Anglo Saxon Protestants.

  Hva vil vi ha? Dette?

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/RUBB27-04-11009.jpg

  Eller dette?

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/DSC_0557.jpg

  Sylling kirke med krigsgraver.

 • HOW TO MOVE A 100 YEAR OLD CHURCH…

  Dekadent, ja vel. Men har noen i et muslimsk land noen gang greid å flytte en moske?

  I forrige uke sprengte sysrake soldater en moske, og vi hørte ikke ett ord fra hverken FN eller SV.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=tfXm2eJxXII&feature=player_embedded

 • Linken til Anjem Choudry postet 7. mai 2011 12:03 ble feil.

  http://www.youtube.com/user/patcondell#p/a/u/2/BP9QXId4AtU

 • old sailor

  Takk Asdic for dine to photobuckets du la ut! Det gjør meg inderlig forbannet å se denne forferdelige moskeen som disse muslimske inntrengerne har fått lov å sette opp, klint inn ved E-6. Og vi vet alle hva disse moskeene blir brukt til. OG ingen må tro at de bare ber sine bønner til denne måneguden sin der. Men der planlegges kriger og konflikter og all fanenskap som de kan få til, her i vårt sårbare samfunn. Jo flere av dette pakket som kommer til vårt land, jo værre vil det bli! Helt til også vårt land er balkanisert. Men da VIL de smelle! Og det bør våre uansvarlige politikere og myndigheter bare være fullstendig klar over og orrientert om. For før eller siden vil det smelle noe jævli i dette landet, og borgerkrigen vil være et faktum! Takket være disse arrogante, uansvarlige og nasjonalfiendtlige politikerne som dessverre får lov til å kjøre dette landet rett mot katastrofen, og rett i avgrunnen,slik de også klarte det i 1940!

 • potet

  asdic . muslimene topper ikke fengselsinsatte ,det er slike som dere kristne fra østeuorpa som topper alt.
  muslimene er fredlige mennsker i norge, dere er bare hjernevasket av media usa england styrer. dere er likemye hjernevasket som terroristene. jeg ser ingen forsell,dere har samme hatet i dere. begge er rasister.
  moskene skal bygges i norge,så lenge kristne har moskeer skoler i muslimske land, ja da blir det moskebygging i norge. fleste muslimske land lever muslimer kristne fredlige sammen,men norge ligger så langt etter og er fulle av fordommer og hat.
  i usa har en farget mann blitt president,verdens mektigste mann. så lille norge,når skal en farget bli statsminister i norge? vil det skje!? har faktisk ikke tru på det,nordmenn er jo tilbakestående i forhold til amrikanere. uansett hva rasister sier så blir det moskeer og relgiøse skoler.skolene finnes idag på nett.snart blir det i oslo.dere som ikke liker muslimer får flytte til langtvekkistan.

 • Poteten ralljerer vidre med gullkornene:

  «så lenge kristne har moskeer skoler i muslimske land, ja da blir det moskebygging i norge.»

  Kristne moskeer hører til skjeldenhetene.

  «muslimene topper ikke fengselsinsatte»

  Norske fengsel blir fylt opp av utlendinger, og blant varetektsfanger er de nå i flertall.

  Seks av ti som sitter i varetekt, er utlendinger.

  I Bergen fengsel sitter det fanger fra 29 land. Nigerianere og rumenere er de største utenlandske gruppene. Og dette er bare starten, mener Kriminalomsorgen region vest.

  På landsbasis har nær en av tre fanger utenlandsk bakgrunn. Omang 60 prosent av varetektsfangene har utenlandsk bakgrunn, skriver Bergens Tidende.

  http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/article403938.ece

  Rumenere et notoriske kjeltringer, og nigerianere er for det meste muslimer. De resterende 27 nasjonene kan vi bare tenke oss.

  Jeg vil ikke ha noen av dem her.

  «fleste muslimske land lever muslimer kristne fredlige sammen,men norge ligger så langt etter og er fulle av fordommer og hat.»

  Ja ikke sant? I iran og Irak flykter de kristne ut av landet. I Nigeria og Elfenbenskysten har det vært de kristne som har fått ungjelde under og efter valgene. I Marokko blir det fengsel hvis en kristen har en Bibel.

  Egypt og kopternes stillig:

  http://www.google.com/search?q=UNREPORTED%20WORLD:%20Egypt%27s%20Rubbish%20People&tbm=vid

  I natt satte salasfitne fyr på to koptiske kirker i Cairo.

  Ni drept i sekterisk vold i Kairo
  Ni mennesker ble drept og over 100 ble skadd i sammenstøt mellom muslimer og kristne i Kairo lørdag.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4114544.ece

  For poteten er opp ut og ned er inn.

  Det resterende tøvet poteten har skrevet, er en sak for psykiatrien.

 • Hvem inviterte poteten m/familie til Norge?

  «dere som ikke liker muslimer får flytte til langtvekkistan.»

  Med dine holdninger, som er ganske representative for muslimer av 2. gen. bør det ikke forbause at dere er upoppulære.

  Innse facts som Anjem Choudry allerede har gjort, og reis hjem.

  Anjem Choudary: Islam Cannot Survive in a Secular Society

  httpv://www.youtube.com/watch?v=2Es7KxktpQs&feature=player_embedded

 • Svar til eurasiats posting:
  8. mai 2011 18:56

  Det er ren dynamit, dette her. To videoer, der bare skal ses!

  Western and Muslim culture will not mix peacefully, Dr Udo Ulfkotte, a German journalist told RT. “We have a clash not only of civilizations and religions, we have also a clash of ideologies.”

  Dr Ulfkotte also believes that the economical problems Europe is now facing have been made worse by immigration. “The migrants in Germany have taken about one billion euros more out of our social welfare system than they have paid back. One billion euros.”

  A recent survey in Germany showed that some thirty per cent of people feel the country is being taken over by foreigners.

  http://universalgeni.wordpress.com/2010/10/19/video-udo-ulfkotte-om-indvandringens-pris/

 • Tiltak mot uforenlige motsetninger

  Europa bli aldri muslimsk !
  Foreløpig har Europa hatt medfølelse med mennesker
  i nød. Nå er det blitt overtydelig gjennom poteten
  og andre supremasister at de ikke vet hva takk er.
  De aner heller ikke hva «den gyldne regel» er, eller
  hva som kan føre en kultur fremover.
  Dette har nå gått opp for Europas borgere. Vi ser
  at AP som har vært arkitekten for multikulturen nå
  er i ferd med å snu, og til og med ABC-nyheter slipper nå igjennom svært kritiske kommentarer.

  Det er ikke til å skjule lenger at innvandringen
  bringer større problemer enn hva Norge på sikt er
  i stand til å bære. Derfor vil motstanden øke mer
  og mer inntil det blir klokkeklart at islam ikke
  vil dominere Norge.
  Det er tross alt kun ca 5% muslimer i mange land
  i Europa og langt mindre i Norge.
  Dette vil Europa klare. Islam har ingen fremtid i
  det offentlige rom. Det har Frankrike bl.a sagt
  klart fra om ved burkaforbudet, og flere vil komme etter. Det får være grenser for å hoppe i firsprang
  i århundrer tilbake i utvikling.

 • The Muslim Brotherhood «Project»

  * Networking and coordinating actions between likeminded Islamist organizations;
  * Avoiding open alliances with known terrorist organizations and individuals to maintain the appearance of “moderation”;
  * Infiltrating and taking over existing Muslim organizations to realign them towards the Muslim Brotherhood’s collective goals;
  * Using deception to mask the intended goals of Islamist actions, as long as it doesn’t conflict with shari’a law;
  * Avoiding social conflicts with Westerners locally, nationally or globally, that might damage the long-term ability to expand the Islamist powerbase in the West or provoke a lash back against Muslims;
  * Establishing financial networks to fund the work of conversion of the West, including the support of full-time administrators and workers;
  * Conducting surveillance, obtaining data, and establishing collection and data storage capabilities;
  * Putting into place a watchdog system for monitoring Western media to warn Muslims of “international plots fomented against them”;
  * Cultivating an Islamist intellectual community, including the establishment of think-tanks and advocacy groups, and publishing “academic” studies, to legitimize Islamist positions and to chronicle the history of Islamist movements;
  * Developing a comprehensive 100-year plan to advance Islamist ideology throughout the world;
  * Balancing international objectives with local flexibility;
  * Building extensive social networks of schools, hospitals and charitable organizations dedicated to Islamist ideals so that contact with the movement for Muslims in the West is constant;
  * Involving ideologically committed Muslims in democratically-elected institutions on all levels in the West, including government, NGOs, private organizations and labor unions;
  * Instrumentally using existing Western institutions until they can be converted and put into service of Islam;
  * Drafting Islamic constitutions, laws and policies for eventual implementation;
  * Avoiding conflict within the Islamist movements on all levels, including the development of processes for conflict resolution;
  * Instituting alliances with Western “progressive” organizations that share similar goals;
  * Creating autonomous “security forces” to protect Muslims in the West;
  * Inflaming violence and keeping Muslims living in the West “in a jihad frame of mind”;
  * Supporting jihad movements across the Muslim world through preaching, propaganda, personnel, funding, and technical and operational support;
  * Making the Palestinian cause a global wedge issue for Muslims;
  * Adopting the total liberation of Palestine from Israel and the creation of an Islamic state as a keystone in the plan for global Islamic domination;
  * Instigating a constant campaign to incite hatred by Muslims against Jews and rejecting any discussions of conciliation or coexistence with them;
  * Actively creating jihad terror cells within Palestine;
  * Linking the terrorist activities in Palestine with the global terror movement;
  * Collecting sufficient funds to indefinitely perpetuate and support jihad around the world;

  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476

  Er et lett å kjenne igjen disse trendene? Det er nøyaktig det vi opplever idag. Norske myndigheter kommer den muslimske befolkning imøte, før de stiller kravene!

  • eplejuice

   Dette vil snu kjære Asdic.
   Her er altfor mange oppegående mennesker til
   at denne trenden vil fortsette. Allerede ved
   neste valg vil det skje en dreining.
   Muslim Brotherhood vil bli avkledd til skinnet
   og deres hensikter vil bli avdekket både i
   Norge og Europa forøvrig.
   Tilmed en islam-vennlig kommentar på ABC-nyheter
   satte «brorskapet» i bås med Hamas, Hisbollah osv.
   De har ingen fremtid i Vesten, men det er på høy
   tid at myndighetene våkner også på venstresiden.
   Det vil de nok gjøre ettersom de står for
   diamentralt motsatte verdier om det meste.

 • Du er meg en fin epleblomst…

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/08-05-11Blomstring005.jpg

  Med en konstant innvandring siden Innvandringstoppen fra 1975, som bare fortsetter, uansett om vi styres av Rødgrøten eller et slags borgelig styre. Trine Grei Strande kan jo ikke få nok av disse greiene!!

  Folk stemmer med ryggmargsrefleksen, for som du vet, vi må ikke skjære elle muslimer over en kam. Hørt det før?

  • eplejuice

   Trine Schei Grandiosa er snart politisk historie,
   og heldigvis for det..

 • Norske myndigheter og domstolsadministrasjonen sier JA! til at muslimske dommere skal får bære hijab, før det er blitt et krav. Hvor mange muslimske mannlige og hvor mange muslimske kvinnlige dommere har vi i landet?

  Nå er det fa.. meg halal meg her og halal meg der. Hvorfor, når vår mat i henhold til koranen har prefetens godkjennelse.

  5:5 I dag er alle gode ting tillatt for dere! Skriftfolkenes mat er tillatt for dere, og deres mat er tillatt for dem!

  http://spoox.org/q/5

  Med 50 mill, and counting, muslimer mellom Ural og Atlanterhavet, er jeg redd det er kjørt.

  Føst får vi sammenbrudd av velferdstaten, derefter får vi borgerkrig.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=-nqxP2bpF7I

 • Jeg spør meg det mest basiske spørsmålet :

  Hvordan kan en gruppe mennesker som er bundet til annen gud klare å leve med andre som opptrer særdeles egenrådige og selvstendige ?

  Det er så stor kløft mellom kristne og muslimer at denne er grunnlaget for konfliktene, drapene, brannene og selvmordsbomberne. De dreper i islams navn, og da er det kun en gud jeg tenker på som gjemmer seg bak, Beelzebub.

  Hvorfor er noen mindre verdt når de preker om fredens lære, for det er annen lære som står meget nære islam og som ble godtatt på høyeste hold i Det Tredje Riket.

  En totalitær lære som islam er, var sikkert kun myntet på de okkuperte områder Muhammad la under seg, for å ha total kontroll over sine nye undersåtter. Derfor ville ikke Muhammads egen stamme ha denne nye læren. Salman Rushdie skrev om denne siste tiden i hærførerens liv, og fikk en dødsfatwa over seg for å ha skrevet sannheten.

  Sannheten ja, det er en dynamisk entitet i islam. Siden saker kan tolkes hit og dit, hvorfor ville en allmektig gud forvirre sine undersåtter på en slik måte. Beelzebub forvirrer, slakter, lyver og setter folk opp mot hverandre alt til sin ære, høres dette kjent ut ?

  • jse

   Hei Ole Christian.

   Det er interessant å se en kristen person definere Allah i islam. Jo mange kristne vil nok tenke på Allah som en magisk Beelzebub eller Lucifer eller Satan. Vel for meg er Allah en gammel steinstøtte. British museum i London har et eksemplar.

   Jahve i kristendommen har nok og sikkert et opphav i gammel avgudsdyrkelse. På et nettsted fant jeg vel en forklaring på at Jahve kan ha vært en gammel jødisk fruktbarhetsgud.

   Å finne historien bak islam var forholdsvis enkelt. Med sider som:

   http://www.islam-watch.org/

   med sine svært godt gjennomførte sider. Å finne den historiske forklaringen bak kristendommen har vært usedvanlig mye verre. Svært mange sider kommer opp med forklaringer som viser seg å være falske, men etterhvert begynner nok trådene å samles også her.

   En konklusjon er nok som sagt at både Allah og Jahve er bygget på gammel avgudstro. Troen på disse gudene i dag er nok for å være litt direkte overtro og fri fantasi.

   Men til tross for at jeg er ateist, og som en oppmuntring og overraskelse til deg Ole Christian, så er det selv i ateistiske kretser og blant seriøse historikere en stor konsensus for at Jesus Kristus faktisk kan ha eksistert. Men dog som et helt normalt menneske, med menneskelige foreldre. Trolig var nok Josef biologisk far til Jesus. Jo faktisk, jeg stiller spørsmål ved om Jesus rett og slett kan betraktes som en klok filosof!

   Jesus var jøde, og det er ikke urimelig å tenke seg at også Jesus i likhet med andre jøder den gang var religiøs og sånn sett trodde på jødene sin gud Jahve. Heller ikke umulig å tenke seg at han kanskje og anså Jahve som sin åndelige far.

   I det gamle testamentet var Jahve en sur, grinete og hevngjerrig gud. I GT er der beskrivelser av en øye for øye, tann for tann mentalitet. Jeg vil anta at Jesus rett og slett anså dette som dårlig etikk, og at han dermed gikk i mot dette, og dermed istedet lærte menneskene om tilgivelse og kjærlighet og medmenneskelighet slik vi er blitt kjent med.

   Etter Jesus sin død definerte vel apostelen Paulus Jesus som Messias. En bevegelse rundt Jesus bygde seg sakte men sikkert opp i likhet med myten om Jesus som sønn av Gud. Keiser Konstantin tiltok kristendommen fra sin mor. Ved et kirkemøte i Nikea i år 325 fikk keiser Konstantin Vatikanet over fra gammel solguddyrkelse og over til kristendommen, og kristendommen fikk dermed sin første store utbredelse. Der er noen uklarheter om myten om den treenige gud kan ha oppstått på dette møtet.

   En kortfattet, og sikkert ikke helt presis forklaring på kristendommen, men her vil jeg forsøke å finne flere kilder etterhvert.

   Som ateist er jeg nok rimelig sikker på å kunne konkludere med at det ikke finnes magiske guder, hverken Allah eller Jahve eller andre. Disse finnes nok utelukkende i folks fantasier. Omtrent som å tro at det finnes tusser og troll og spøkelser. Skulle det mot all formodning eksistere en gud, så har mennesket uansett aldri klart å observere denne guden, og vi kan nok med stor sikkerhet konkludere med at vi mennesket sitter med det fulle ansvaret for vår egen skjebne.

   Problemet med magiske guder er at de er praktisk talt umulig å hverken bevise eller motbevise!

   Dette paradokset gjør at religiøs tro på magiske guder åpner for svært vide tolkingsmuligheter. Noe som gjør at troen og religionen lett kan misbrukes for å oppnå makt og kontroll. Derfor har vi sett negative utslag av religiøs tro også innenfor kristendommen. Ref middelalderen, hvor en magisk gud ble benyttet for å bygge opp en mektig og maktmisbrukende kirke og geistlighet.

   Men som sagt Jesus kan faktisk godt trolig ha eksistert. Det samme har grunnleggeren av islam: Muhammed.

   Sammenligner man disse to hovedpersonene i disse to religionene vil man selvsagt finne lysår av forskjeller mellom dem. Muhammed var en blodtørstig, hevngjerrig pedofil landeveisrøver, mens Jesus sånn sett lærte mennesket om kjærlighet og tilgivelse og medmenneskelighet.

   Så selv om den kristne kirke hadde en mørk fortid fra middelalderen med tortur og maktmisbruk, og med mye skremselspropaganda om en magisk gud og djevel og trussel om helvete, så har kristendommen likevel en person i Jesus, som satte seg opp mot gudebildet i det gamle testamentet mot en hevngjerrig og blodtørstig Jahve.

   Dette står selvfølgelig i klar motsetning til islam, hvor Muhammed utelukkende tok i bruk den gamle måneguden Allah for å kunne gi seg selv evig og gudommelig makt. Og ved å skape et gudebilde like ondskapsfull som han selv, så forklarer nok dette hvorfor vi finner så mye aggressivitet blant mange muslimer.

   En annen viktig forskjell mellom islam og kristendom er og at islam har sanksjonert seg selv som totalt evig og uforanderlig ved å hevde at koranen er direkte overlevert fra Allah. Dette har medført at muslimer i dag utviklingsmessig har forandret seg lite de siste 1400 årene.

   Kristendommen har ikke i samme grad motsatt seg forandring. Dette åpnet for at man i opplysningstiden fikk mer sekulær kontroll over den, slik at geistligheten eller kongelige ikke så lett kunne bruke kristendommen for eget maktmisbruk.

   Så konklusjon: Selv som ateist ser jeg at man nok ikke kan avskrive eksistensen av Jesus, men velger nok å anse ham som et klokt og godt menneske og filosof, og ikke som sønn av noen gud. Magiske guder velger jeg nok å avvise som ren overtro!

   En interessant artikkel i så måte er denne som er å finne på ateisten Richard Dawking sine sider. «Atheists for Jesus»!

   http://richarddawkins.net/articles/20

   Selv om Jesus kunne ha mye klok visdom og etikk, er det nok ikke alt man kan være like enig med. Å vende det andre kinn til kan virke overraskende i starten men etterhvert vil nok mange fortsette å slå uansett. Å vende det andre kinnet til må aldri bety at man aksepterer undertrykkelse og urettferdighet. Islam utfordrer nå dette, og tiden er inne for å handle for å få stoppet denne religiøse galskapen.

   jse

 • eplejuice

  Jeg har før uttalt på denne bloggen at
  jeg skal flytte om 7 år dersom du får
  rett. Frem til da vil jeg leve i håpet
  og glede meg over at slike som Asdic
  skriver og skriver.
  Har intet snudd underveis kan den norske
  befolkning ha det så bra.

 • Svar til jse
  9. mai 2011 00:49

  Dette var veldig bra, og et reflektert innlegg.

  Skal vi fortsette med å se disse videoene?

  http://universalgeni.wordpress.com/2011/05/08/video-debat-med-michael-nazir-ali-richard-dawkins-og-flere/

  Koranen som den er og har oppstått.

  Koranen er fusk

  httpv://www.youtube.com/watch?v=1-0EgbrNz8c&feature=related

  Quran – The Book of Error

  http://www.liveleak.com/view?i=e07_1293209388

  Kan vi nå se det hele i et annet lys?

 • @jse.

  Takk. Nå er det leggetid. Jeg skal lese den i morgen.

  Om du orker:

  http://www.1000mistakes.com/

  Natta!