Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lørdagsfilmen: Prof. Alan Dershowitzs Oslo-foredrag

Professor Alan Dershowitz er en av USAs mest kjente jurister. Han ble USAs yngste professor i rettsvitenskap ved universitetet i Harvard og er regnet som en av verden beste strafferettsadvokater som fikk berømmelse i saker som OJ Simpson, Jonathan Pollard, Mike Tyson og mange fler.  Dershowitz er også kjent som internasjonal forkjemper for ytringsfrihet og menneskerettigheter, og han er en stor venn av Israel.

I mars besøkte den verdensberømte professoren Oslo for å delta under det såkalte Oslo Symposium, som Den internasjonale kristne ambassaden arrangerte sammen med Kristenfolket.  Arrangørene tilbød ham som foredragsholder ved flere universitet og forsøkte å få i stand møter med statsråder, uten å lykkes. Men her kan du høre hans foredrag:

httpv://www.youtube.com/watch?v=AVCfMeVqo7g

1 comment to Lørdagsfilmen: Prof. Alan Dershowitzs Oslo-foredrag