Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat
Skriv ut Skriv ut

Søndagshumor: God ide til stortingspresidenten

I Ukraina lar ikke presidenten i nasjonalforsamlingen ser pille på nesen, og aksepterer slettes ikke å bli kalt fariseer.  Visepresident Adam Martynyuk presiderte under et møte i nasjonalforsamlingen onsdag, da en annen folkevalgt, Oleg Lyashko, ville holde en tale, men ble nektet av ordstyreren. Lyashko mente da at ordstyreren var en fariseer. Hvordan det ble taklet av nasjonalforsamlingens visepresident kan du se her:

Da den russiske flåteavtalen med Ukraina ble vedtatt forlenget tirsdag denne uken, sørget opposisjonen for at det luktet råtne egg i den samme nasjnalforsamlingen. Det viste seg at rejgeringspartiene vant eggkrigen, og avtalen ble sikret:

Og her er et nytig ferietips.

Les også:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>