Søk

Kategorier

juni 2011
M T O T F L S
« mai   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Søndagshumor: Hitler fikk ikke møte Lars Von Trier

Den danske filmregissøren Lars Von Trier var ikke helt heldig med sin spøk på pressekonferansen under filmfestivalen i Cannes.  Trier uttalte at han var nazist og forstod Hitler. Dermed fikk han problemer med sponsorene. “Triers uttalelser er grove og veldig sjokkerende for oss. Vi har derfor behov for å overveie om vi overhodet skal fortsette å støtte filmene hans,” sier eksempelvis filmdirektør Michel Reilhac i mediegiganten Arte. Adolf Hitler selv er opprørt over at Trier ble kastet ut av filmfestivalen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=aezomVPkJPk&feature=player_embedded

8 comments to Søndagshumor: Hitler fikk ikke møte Lars Von Trier

 • arifkarim

  «Trier uttalte at han var nazist og forstod Hitler.»

  Herregud, for noe nazi-hysteri fra sionistiske medier. Fyren sa klart at han elsket jøder og hadde ikke noe mot dem. Før han uttalte om han var nazist fordi hans familie var tysk, sa han det klart at han ville bli jøde, eller trodde at han var fra en jødisk familie, inntil han kom frem til den motsatte konklusjon. At vestlig medier lagde en hel sak ut av en enkelt kommentar, viser hvor mye de er styrt av sionistene.
  http://www.youtube.com/watch?v=C-raC_rhOGQ

  Er lars von trier en nazi bare fordi hans familie har vært nazi? Er barn av tyskertøser «automatisk» nazister? Er et barn av en jødisk mor automatisk en jøde? Trodde menneskebarnet hadde firhet til å velge hva en ønsket å bli som voksen, men hallo? Barn er jo helt ukjent med denne verdens tullete grupperinger og forkjeller. De er helt uvant med at vi er puttet inn i de ulike rase, religion, nasjon, ideologi båsene helt siden barndommen. La barn være barn, og la dem velge hva de ønsker å assosiere seg med når de endelig er voksen!

  • Styrt av sionistene? For noe tull. Du må ha misforstått kritikken av Von Trier. Det er da ingen som har tatt ham på alvor, og seriøst oppfattet ham som nazist. Kritikken går ut på at spøken hans var smakløs. Jeg synes forøvig også at den knapt var verd et presseoppslag.

  • Geir

   Husk at barn kan velge hvilket kjønn de vil være når de blir voksne også.

 • Geir

  Ut i fra klippet arifkarim lenket til, kan man jo mistenke at von Trier først og fremst ble kastet ut fordi han snakket som om han var rusa på narkotika.

  Han høres jo ut som en komplett tulling.

 • HT

  Von Trier viste frem en litt spesiell type humor, men at det skulle faa saa voldsomt med konsekvenser synes jeg var unodvendig.

 • Anonym

  U.K.: Comedy show host threatened over Mecca Suicide Bomber joke! If you are a Muslim with the proverbial stick up your ass, you will want to write to the BBC Complaint Department at the link below:
  The YouTuber, DaggersOfTruth, who posted this says, “Yesterday 6/3/11 on BBC1 at 9pm the host of a satire show made a comment which was basically saying that Mecca is a breeding ground for suicide bombers. Look, DON’T IGNORE THIS! Put a complaint in to the bbc. https://www.bbc.co.uk/complaints/forms/
  http://www.youtube.com/user/DaggersOfTruth

  (I suggests you write them a letter of praise for this brilliant comedy bit)

  httpv://www.youtube.com/watch?v=1xmO8lLH87s&feature=player_embedded

 • Anonymous

  Det som er viktig er å vite at Hitler tysklands nazisme (nasjonalsosialisme) ikke var rasistisk. Så nazismen var ikke rasistisk og Hitler elsket alle raser på jorden og han var også glad i jøder. Hitlers nasjonal sosialisme var ute etter at alle mennesker på jorden skulle leve sammen og ta vare på hverandre og dele mest mulig likt på godene i verden og hjelpe hverandre slik at alle ble rikere og rikere. Ny nazismen er ofte rasistisk mot mørkhudete og det har ingenting med Hitlers nazisme å gjøre, så det er noen som har lurt de som er ny nazister til å tro at nazismen var rasistisk. Rasisme er noe fælt som ingen burde være tilhenger av for alle mennesker er like innvendig ved fødselen og så blir noen mennesker påvirket av andre mennesker til å tro forskjellige ting som er vrangforestillinger om livet og om andre mennesker. Ofte har det vært slik at hvis et menneske i en rase eller kultur gjør en stygg gal handling så tror noen at hele denne kulturgruppen eller rasen med mennesker er farlige og mordere. Det var vel det som skjedde før første andre og verdenskrig i Russland og i Tyskland og mange andre steder i Europa da noen grupper med millioner jøder var grusomme slektsrasister, snikmordere, massemordere og andre fæle ting og folk i Europa turde ikke ha disse terrorjødene gående løs lenger og de visste heller ikke eksakt hvem som var de grusomme jødene av jødene og de visste heller ikke hvorfor de drepte og plaget og terroriserte andre ved å ha et stort samarbeid om å plage andre. Så dermed så samlet de jøder inn og puttet dem i konsentrasjonsleirer for å avhøre dem for å vite hvem som var grusomme jøder. Jeg er jøde selv og er en jøde som er buddhist slik jøden Albert Einstein var. Albert Einstein var ateist også. Jeg er det vi kaller en ikke-teist. Og Buddha var også en ikke-teist. DVS at Buddha sa at det var ingen som kunne bevise at det eksisterte et høyeste vesen. Buddha underviste i Buddhadharma som er Buddhas lære og Buddhas lære inneholder ikke teisme. Mange buddhister tror det finnes et høyeste vesen som noen kaller gud eller andre navn og mange buddhister tror det ikke finnes noe høyeste vesen, men siden buddhisme ikke har noe med teisme å gjøre så kan man være buddhist selv om man tror det finnes et høyeste vesen eller ikke.
  Buddhas lære er en lære om sinnet vårt og om hvordan vi utvikler vårt sinn til å nå oppvåkningen som i buddhismen kalles buddhanaturen eller Nirvana eller andre navn.
  Buddha fant Nirvana og Nirvana er i alle veseners sinn og Nirvana er millioner ganger større enn universet som også er en del av vårt sinn. DVS at vårt sinn og alle levende veseners sinn er det største av alt. Vårt sinn skaper universet rundt oss. Etter den tankerekken du tenker nå og før den neste oppstår er det et mellomrom og i det mellomrommet er Nirvana. Buddhas lære lærer oss å åpne dette mellomrommet og gjøre det større og slik at vi kan gå ut og inn av dette mellomrommet. I tanken i vårt sinn. Alle må nå dette mellomrommet i sinnet for å bli fri fra gjenfødsel igjen og igjen. Når en person klarer å nå dette mellomrommet i sinnets tanker og når den personen klarer å åpne dette mellomrommet når som helst og være i dette mellomrommet så lenge han vil så blir personen kalt en Buddha. Og den personen kan gå inn i nirvana etter døden og bli fri fra gjenfødsel som er den største lykke. Hvis vi mediterer oppmerksomhetsmeditasjon en time hver dag eller mer så vil vi i løpet av en tid et år eller mer eller mindre kunne se at vi har levd ufattelig mange liv før dette livet og vi vil kunne se at vi har vært født som alle raser før dette livet og at vi kan bli gjenfødt som hvilken som helst rase i neste liv også.10 minutter med meditasjon hver dag er også utviklende. Så all rasisme bør det bli slutt på . En bok å anbefale til meditasjon er Oppmerksomhets trening, kjernen i buddhistisk meditasjon, av Nyanaponika Thera. Det er fire sider som forklarer en meditasjonsteknikk som dreier seg om oppmerksomhet på pusten i boken og det er bra å praktisere oppmerksomhet på pusten i 1 time eller mer når du har tid og da vil du skjønne hva det dreier seg om etter en tid. I begynnelsen de første ukene du prøver oppmerksomhet på pusten så vil du ikke klare å ha helt oppmerksomhet på pusten i et sekund engang i løpet av en times trening med oppmerksomhet på pusten. Men etter noen uker eller måneder så vil du plutselig klare det i et sekund eller mer og da åpner en ny verden seg for deg.

  Her er et svar jeg ga til en videre å dette innlegget:

  Ja det var grupper med jøder som hadde korsfestet tusenvis av snille pasifistiske tibetanere som var i Europa og kom til Europa med fredlige budskap til verden for å gjøre alle mennesker på jorden like rike på penger. Og grupper med jøder hadde til og med korsfestet og drept Dalai Lama i 1932. Og grupper med jøder og andre hadde gjemt unna milliarder med diamanter og andre edelstener og mineraler og de hadde gjemt unna millioner med tonn med gull, sølv, platina og mye andre skatter som tilhører to tulkulamaer fra fremdeles + Dalai Lama. Og denne skatten er fremdeles gjemt vekk fra eierne og den må leveres tilbake snarest. Tror du jødene drepte pasifistene grunnet slektsrasisme eller pågrunn av at de trodde de da skulle slippe unna med å levere skattene tilbake? Selv om mye skatten ble gjemt vekk fra eierne på 1800 tallet av forfedrene til de som er i besittelse av skatten nå så må denne skatten leveres tilbake til eierne av de som nå er barn, barnebarn, tippoldebarn, oldebarn til tyver. Husk dette er en evig lov at den skatten må levres tilbake. Den skal gjøre slik at alle på jorden har det like godt økonomisk. To av tulkulamaene som eier skatter er gjenfødt som norske i dette livet. Dalai Lama er tibetaner.

  Jeg fikk en spydig melding på dette som lød lignende at dette er klassisk jødehat.
  Svar på spydig innlegg her på mitt inlegg i::::

  • Er du en jøde som ikke kan historien og ikke tåler å høre sannheten. Jeg tviler på at du er soldat. Soldater liker ikke å bli lurt til å krige mot de som ønsker at alle skal ha det bra på jorden. Amerikanske soldater ble lurt til å krige i andre verdenskrig mot Hitler. Hitler ble lurt til å krige mot Stalin av Winston Churchills og andres løgner. Hitler og Stalin var egentlig allierte. Jeg er født som Abrahams barn, men liker ikke løgn.