Søk

Kategorier

juni 2011
M T O T F L S
« mai   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Osama lever videre i våre hjerter

“Bin Laden knuste korset”, og “Amerika er en fiende av Allah”, lød det fra høyttalerne da en sentral Hamas-leder Sheikh Munir Al-‘Aydi nylig talte under et minnemøte for Osama bin-Laden i Gaza. «Du er ikke død, oh Osama. Du lever videre i hjertene til oss alle. Osama lever videre i hvert menneskes hjerte. Alle våre sønner er Osama. Hele vår nasjon er Osama,» ropte Hamas-imamen til begeistring fra folkemassen, ifølge Israel National News.

«Denne velsignede mannen, Osama, Allahs se i nåde til ham, har gitt sine penger og sin sjel for Jihad for Allahs sak. I en tid når ekte menn er få, forenet han landet rundt monoteismen. Den mannen, Osama, forpurret den amerikanske planen i denne regionen, og gjorde det som ingen mann har gjort før, spesielt i vår tid”, sa Hamas-lederen, og fortsatte:

«Det er mannen som svingte våpnene for å kjempe mot fiender av Allah. Han ledet den globale fronten for Jihad mot USA og dets allierte, som tilber korset. Han fikk rettmessig tittelen “imamen i vår tid”. Det er mannen som knuste korsene. Det er mannen som brakte amerikanerne til knærne. Det er mannen som ydmyket hyklerne i øst og vest”.

Og dette sa Hamas sin statsminister da bin-Laden ble drept:

httpv://www.youtube.com/watch?v=EKcw-iyhobg&feature=related

32 comments to Osama lever videre i våre hjerter

 • arifkarim

  «Han ledet den globale fronten for Jihad mot USA og dets allierte, som tilber korset.»

  Trodde USA og dets allierte tilber sioniststjernen jeg. Sist gang vesten tilba korset (paven) var før-opplysningstiden. Etter opplysningstiden har man begynt å tilbe sioniststjernen (sionisme) istedet:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_David#History

  Denne mannen har klart virkelighetsforståelses problemer 😀

  «Det er mannen som brakte amerikanerne til knærne. Det er mannen som ydmyket hyklerne i øst og vest»
  Hæ? Det er amerikanernes skakkkjørte økonomi styrt av sionister som brakte dem i knærne, ikke Bin Laden. Hvem er ansvarlig for siste finanskrise, jo sioniststyrte finansinstitusjoner:
  «Hvis han erklæres skyldig er det tale om den største svindelsak noensinne i historien. Firmaet var et av de største og blant markedslederne på Wall Street. Madoff var også en ledende figur innenfor jødisk velgjørenhet, og frysningen av hans midler har i betydelig omfang påvirket et større antall jødiske velgjørende organisasjoner[2] en av hvilke, Lappin Foundation, har måttet lukke.[2][3]. Den 12. mars 2009 erklærte han seg skyldig i alle anklager.»
  http://no.wikipedia.org/wiki/Bernard_Madoff

  Bare beskyld videre vesten, muslimer, kristne, og islam, når det hele tiden har vært sionistiske krefter som jobber som makten bak makten 😀

  • arifkarim

   «The amount missing from client accounts, including fabricated gains, was almost $65 billion.[6] The court-appointed trustee estimated actual losses to investors of $18 billion.[5] On June 29, 2009, he was sentenced to 150 years in prison, the maximum allowed.[7][8]»
   http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Madoff#Investment_scandal

   Nevn et, kunn ett ikke-jøde som har svindlet, ranet, stjålet så mange verdier utfra «sine egne» klienter 😀 Det er klart disse skjulte jøder følger moselover som det er greit å svindle ikke-jøder så lenge man ikke blir tatt, men aldri ekte-jøder 😀 Rasistisk? Nei, bare litt sionistisk!

   • for noe rasistisk vrøvl. Denne forretningsmannen svindlet ikke fordi han var jøde, men fordi han var en kriminell grådig forretningsmann. Hans religion eller etniske bakgrunn hadde ingenting med saken å gjøre. Det er nettopp å påstå slike sammenhenger som er grotesk nazifisert antisemittisme. Like dumt som å påstå at en norsk ransmann skulle ha ranet en bank fordi han er norsk, og ikke fordi han er ute etter penger.

    • arifkarim

     «Hans religion eller etniske bakgrunn hadde ingenting med saken å gjøre.»

     Ikke? 48 % av amerikanske milliardærer er jøder:
     http://www.topix.com/forum/afam/TCEL6H6L79C279EVA

     Hvis bare 10 % av disse var sionister, er det 10 % for mye, da man burde vært lojal amerikaner og ikke en proisrael forræder.

     «A national study reveals that religious affiliation plays a powerful role in how much wealth Americans accumulate, with Jewish people amassing the most and conservative Protestants the least. Mainline Protestants and Catholics fall in between and are about average with the rest of the population. Moreover, people who attend religious services regularly build more wealth than those who do not.
     Overall, the median net worth of Jewish people in the survey was $150,890, more than three times the median for the entire sample ($48,200). The median net worth for conservative Protestants (which included Baptists, Jehovah’s Witnesses, Seventh-Day Adventists, and Christian Scientists, among others) was $26,200. Mainstream Protestants (including Episcopalians, Methodists, Presbyterians, Lutherans, Unitarians, and others) and Catholics were similar to each other and about the average for the entire sample.
     »
     http://findarticles.com/p/articles/mi_m1272/is_2703_132/ai_111403491/

     • Det går da ann å være pro israelsk og samtidig en god amerikaner. Store deler av amerikanere som er tilsluttet frimenigheter, pinsevenner, ol. er også sterkt pro israelske. Jeg er kristen og jeg støtter også Israel. At mange jøder i USA er rike viser kun at de er dyktige og gir et positivt bidrag til amerikansk økonomi gjennom å etablere arbeidsplasser for andre amerikanere. De driver ikke noe hemmelig samarbeid for å styre USAs økonomi.

      • arifkarim

       «Det går da ann å være pro israelsk og samtidig en god amerikaner.»
       Virkelig? Man jobber for 2 lands aller beste samtidig? Hva om USA må ofre seg selv for å beskytte Israel i fremtiden, skal dagens proisraelske amerikanere være villig til å gjøre dette kun for å redde sioniststaten? 😀

       «Store deler av amerikanere som er tilsluttet frimenigheter, pinsevenner, ol. er også sterkt pro israelske. Jeg er kristen og jeg støtter også Israel.»
       Og det vet jeg klart hvorfor:
       «Christian Zionism is a belief among some Christians that the return of the Jews to the Holy Land, and the establishment of the State of Israel in 1948, is in accordance with Biblical prophecy. It overlaps with, but is distinct from, the nineteenth century movement for the Restoration of the Jews to the Holy Land, which had both religiously and politically motivated supporters. The term Christian Zionism was popularized in the mid-twentieth century. Prior to that time the common term was Restorationism.[1]»
       http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Zionism

       De kristnes initiativ for å utplassere hele verdens jøder tilbake til ISRAEL er eldgammel og er ingen ny fenomen:
       «1891: Rev. William E. Blackstone «presented a petition to US President Benjamin Harrison calling for reinstatement of the Jews to Israel; among the signatories were Cardinal Gibbons, John D. Rockefeller, J.P. Morgan and more than 400 other leading Americans.» The petition did not cause the American government to take any action. 4″
       http://www.religioustolerance.org/chr_isra.htm

       Når verdens rikeste og mest maktsyke personer er for sionisme, hvorfor skal ikke du som en kristen ikke bite på denne propagandaen fra eliten? 🙂

       «At mange jøder i USA er rike viser kun at de er dyktige og gir et positivt bidrag til amerikansk økonomi gjennom å etablere arbeidsplasser for andre amerikanere. De driver ikke noe hemmelig samarbeid for å styre USAs økonomi.»
       Svada! Arbeidsledighet + gjeld til den amerikanske staten har aldri vært større:
       http://www.bls.gov/news.release/empsit.nr0.htm
       http://www.usdebtclock.org/

       Slik svarer sionisten Greenspan (tidligere sentralbanksjef av USA) når han blir konfrontert med fallende levestandard for den menige amerikaneren siste 30 åra:
       http://www.youtube.com/watch?v=VFdhGJEEwLI

       Hjernevasket? 😀

  • Det du skriver er jo bare antisemittisk vrøvl av beste nazimerke. Det er så enkelt som dette: Flertallet av befolkningen i USA og Europa er i alle fall for øyeblikket kriste, og tilber derfor korset. Forøvrig er jødiske, humanistiske og kristne verdier noenlunde de samme, og står i motsetninger til toneangivende verdier innen islam. At rundt 5 millioner jøder bosatt i USA, under 2 prosent av landets befolkning, skulle styre USAs økonomi etter felles retningslinjer og mål faller på sin egen urimelighet og er knapt verd å diskutere imot. Det er rett og slett tøvete antisemittiske konspirasjonsteorier.

   • arifkarim

    «At rundt 5 millioner jøder bosatt i USA, under 2 prosent av landets befolkning, skulle styre USAs økonomi etter felles retningslinjer og mål faller på sin egen urimelighet og er knapt verd å diskutere imot.»
    Nei, den faller ikke på sin egen urimelighet og er verd å diskutere særlig når man ser proisraelsk / projødisk holdningen USA har hatt siste 60+ åra:
    «The extent of Jewish financial control is indicated by examining the roster of Directors of America’s leading Corporations. By the 1960’s for instance, Sidney Weinberg of Goldman, Sachs was on the Board of Directors of the Ford Motor Company.

    By the 1970’s, other Jewish partners of Goldman, Sachs were on the Board of Directors of such companies as: Continental Can; McKesson and Robbins; Champion Papers; United Biscuit; B.F. Goodrich; Pillsbury; and Sperry-Hutchinson. Partners of the Jewish banking house of Kuhn, Loeb are directors of: Westinghouse; Sears Industries; U.S. Rubber; Getty Oil; and Kennecott Copper, to name a few.

    Lehman Brother partners are directors of: Pan American Airlines; 20th Century Fox; Cheesebrough Pond’s; Bristol-Meyers; RCA; and Caterpillar Tractor, again to name only a few.»
    http://www.realjewnews.com/?p=55

    Kilden er en kristen konvertitt fra jødedom, så jeg slipper antijødisk merkelappen her 😀

    • arifkarim

     Han trenger ikke ditt råd. Ignoranse fra vestlige mennesker til å forstå muslimsk versjon av historien er en av store årsakene til denne ISLAM vs VEST krigen som pågår daglig 🙂
     Som ahmadinejad sier: Vi har ingenting mot jøder, men vi driver kamp mot ekstreme politiske sionister. Jøder som kristne er «bokens folk» og islam lærer om respekt til alle mennesker, og spesielt tillater ekteskap med bokens folk uten ekstra krav.

 • Anonym

  Hva gjør du på denne siden? provosere?? Du er jo totalt vridd i hode.Jeg er gift med en JØDE og har aldri sett noe til dette tulle om penger, Vi har JOBBET for pengene,når min mann kom til Norge fikk han ikke en krone..han var ingen sosialmottaker…Nei,han måtte jobbe og betale SKATT slik alle nordmenn.

 • Geir

  Fantastisk. Judas Gahl Støre sin bestevenn i Hamas kaller altså bin Laden for en martyr.

  Trenger vi vite mer. Vi har en regjering som gjør Vidkun Quisling til en smågutt.

 • Anonym

  For en uke siden var det artikkel om 63 drepte i Syria,hvem bryr seg??Ingen!!men når det gjelder Israel og jødene er det hett.Jødene har vært forfulgt i århundre, alltid er det noen, nå er det på grunn av Israel,under krigen var det ingen Israel,under spanske syken var det ingen Israel..min familie måtte flukte fra Spania til Marokko, og derfra til Israel i 1962.Hva fikk de med seg fra Marokko,ett piano..

  • arifkarim

   «For en uke siden var det artikkel om 63 drepte i Syria,hvem bryr seg??Ingen!!»

   Ingen? Man prater allerede om vestlig innblanding i denne konflikten også:
   http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-13728972

   Kan noe muslimsk land få lov til å blande seg inn i Hellas, Spania eller Georgias interne konflikter, drap og vold mot demonstranter osv med millitæret sitt? 😀

   «Jødene har vært forfulgt i århundre, alltid er det noen, nå er det på grunn av Israel,under krigen var det ingen Israel,under spanske syken var det ingen Israel»
   Men under begge kriger hadde man aktive sionister og israelvenner.

 • Anonym

  kjære arifkarim
  Jeg har jødisk familie i New York,kjenner meg ikke igjen i dine påstander.

  • arifkarim

   Jeg kjenner også maaange muslimske familier her i norge, vesten, hjemlandet og ellers i verden, og er meg ikke bekjent de FAKTAENE denne bloggen serverer om islam og muslimenes ekstreme holdninger ovenfor vantroende.

  • Arifkarim er en lavpannet nynazist som på en barnslig måte synes det er morsomt å provosere med antisemittiske konspirasjonsteorier fanget opp fra gammelt nazistisk grums. Ingen seriøs person å ta hensyn til.

   • arifkarim

    Jeg ønsker vanligvis ikke å drive personhets eller personangrep på nettfora, blogger, andre diskusjonssider. Men siden du proveserer, har jeg en kommentar til deg:
    Jan Simonsen er en storpannet sionist som på en barnslig måte synes det er morsomt å provosere med antiislamske / antimuslimske konspirasjonsteorier fanget off fra gammelt og nytt sionistisk grums. Ingen seriøs person å ta hensyn til. Han er alltid proisrael uansett hva israelere foretar seg, og er alltid anti-islam / anti-muslim uansett hva de foretar seg 😀

 • Anonym

  hvorfor gidder du å være her da? Jeg har bodd i Israel og har faktisk muslimske venner der,de er kjempekjekk helt normale mennesker..vi må slutte og dømme folke ut fra hvilken religion de ble født inn i.hvis det skal bli fred i verden,må vi se på menneske ikke religionen.I 1979 bodde jeg ett år i Israel,jeg ble forelsket i en jøde og venninnen min i en muslim,begge var kjempe kjekke gutter,som vi ble glad i på grunn av det de var ikke religionen.

  • arifkarim

   «Jeg har bodd i Israel og har faktisk muslimske venner der,de er kjempekjekk helt normale mennesker»

   Tar du en DNA-test for en muslim og en jøde, vil du dessverre ikke komme til denne konklusjonen. Ekstreme jøder har i over årtusner skrevet om jødisk overlegenhet i motsetning til ikke-jøder. En studie viser følgende «vitenskapelig» funn:
   «En gjennomgang av 11 000 prøver av mitokondrisk DNA fra 67 nasjonaliteter, avslørte at ca 40% av dagens askenasiske jøder – rundt 3,5 millioner mennesker – nedstammer fra bare fire jødiske kvinner som dro fra Midtøsten til Italia i de to første hundreårene e.Kr. Disse fire kvinnenes genetiske signatur gjenfinnes i dag hos deres etterkommere, men er sjelden hos ikke-askenasiske jøder og nærmest fraværende hos ikke-jøder. [3]»
   http://no.wikipedia.org/wiki/Askenasiske_j%C3%B8der

   Muslimer, kristne, hinduer, budhister er ikke opptatt av denne sammenhengen mellom tro og blod, men det gjør enkelte ekstreme jøder / sionister:
   «Benjamin Netanyahu, who has served as Israel’s prime minister, frankly regards Jews as members of a racial group. Speaking to a gathering of nearly a thousand Jews in southern California, he said: «If Israel had not come into existence after World War II than [sic] I am certain the Jewish race wouldn’t have survived.» (Daily Pilot, Newport Beach/Costa Mesa, Feb. 28, 2000, front page)»
   http://www.ihr.org/jhr/v19/v19n2p63_Weber.html

   Mer rasisme fra ekstreme jøder:
   http://www.davidduke.com/general/are-jews-a-race_473.html

  • Glimrende kommentar fra Anonym.

 • Ugle Sett

  Etter ca 1000 år er ,,alle i slekt,, innenfor et gitt geografisk område med ensartet populasjon framkommet av tidligere sammensmeltinger av ulike etniske stammer.
  Nordmenn flest nedstammer fra Harald Hårfagre og Djengis Khan har over 10 mill etterkommere.
  At det da er spor etter fire levittiske kvinner hos askeneskiske jøder etter 2000 år ingen vitenskapelig sensajon med andre ord.
  Askenesijødene hovedsaklig i slekt med sentalasiatiske folk som tyrkere/uigerere, dvs khazarene som var enerådene ved Svartehavet for over 1000 år siden og som hadde jødisk tro og meget oppblandet jødisk blod.

  • arifkarim

   Denne khazarteorien som tilknytter askenazi-jøder til khazarområdet er blitt tilbakevist av mainstream akademia for lenge siden:
   «Bernard Lewis stated in 1999:
   This theory… is supported by no evidence whatsoever. It has long since been abandoned by all serious scholars in the field, including those in Arab countries, where the Khazar theory is little used except in occasional political polemics.[33]»
   http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars#Debate_about_Khazar_conversion_to_Judaism

 • Anonym

  Du er faktisk litt skrudd i hode afrifkarim,men du leser veldig mye på wikipedi og det er jo bra.Når du er så engajert,hva tror du skjer i 2012? kommer mohammed tilbake til jorden? eller er det Jesus?

 • Ugle Sett

  Troll sprekker som kjent i dagslys.
  Det samme gjør islam.
  Afrikakanin har etter sigende skiftet ham fra kanin til trollet som er seg selv nok.
  Allah og hans lærling den onde Muhammed greier å omskape selv små gnagere til troll.
  Fantastisk for ikke å si satanisk!
  Wikipedia ikke seriøs men underholdene lik trollet vårt her.
  Her lukter kristenmannsblod!!

 • Her kasn trollet og andre lese om «fredens» religion fra insidenter rundt om i verden.

  http://universalgeni.wordpress.com/

  De siste to måneders berikelser.

  http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

 • Ugle Sett

  Trollet tilhører fareklasse C.
  Osama og hans kumpaner, fareklasse A.
  Begge utøvere av den giftige idelogi islam.