Søk

Kategorier

juni 2011
M T O T F L S
« mai   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Innvandringen negativ for norsk økonomi

Meningsmålinger viser at 55,2 prosent av nordmenn mener velferdsmodellen blir svekket som følge av at Norge skal drive på som verdens sosialkontor.  23,6 prosent av de nordmenn som ble spurt mente at Norge ikke tåler disse økte utgiftene til innvandrere og fremmedkulturelle. Vår kommentator Amund Garfors, som er leder for Demokratene i Nordland, har denne kommentaren:

Her forleden kom ekspertene endelig fram med tall og fakta, og ikke minst med beregninger som er gjort vedr. fremmedkulturell innvandring, økonomiske og sosiale kostnader. Og de kostnadene viser seg at de langt på vei overskrider all verdiskapning og nytte Norge har av dette eksperimentet. Ikke minst påpekes de enorme konsekvenser denne nesten ukontrollerte innvandringen vil få for vår framtidige velferd. Det er bare å bøye seg, takke og bukke for at noen endelig har fått lov til å legge fram disse tallene – og som i årevis har vært feiet under teppet. I Norge skal man helst ikke snakke om virkelighet og realiteter. For det er så mye festligere å la slikt ligge, og heller la humla suse!

Det er bare å konstatere at norske medier synes det er greit at virkeligheten blir gjort synlig. Men mindre greit synes jeg det var at talsmannen for Regjeringen, som sjøl knapt nok har vært i lønnet arbeid, ikke synes å oppfatte at nordmenns innsats gjennom velferdstiltak, der over halve lønna forsvinner i skatter og avgifter, blir spist opp av ei ikke bærekraftig fremmedkulturell innvandring!

Selvfølgelig kan det vises til at indere, tamiler, thailendere og andre i Norge som er godt utdannet og er i fast jobb. Men da blir det feil at en samtidig unnlater å nevne de største brukerne av Velferds-Norge – nemlig muslimene!

18 comments to Innvandringen negativ for norsk økonomi

 • Geir

  55,2% av nordmenn MENER at innvandringen svekker velferden. Dvs at 44,8% MENER at innvandring er lønnsomt.

  TIL TROSS for at det altså nå er grundig dokumentert at innvandringen er tapsbringende, så tror det norske folk at man kan ha en MENING om dette. Men det er ikke noe å mene om, det er et FAKTUM at innvandringen er ulønnsom, og at det flerkulturelle Norge er en flopp.

  Nordmenn fortjener med rette navnet sitt: Fjellaper

  Nå er det riktignok mulig å skille mellom innvandrere, noen grupper er lønnsomme, andre er det ikke. Men det finnes ingen vilje blant fjellapene til å skille ut grupper av innvandrere, derfor gir det heller ingen mening å snakke om grupper av lønnsomme innvandrere. Totalt sett er det jo tap.

 • Vantro

  Negativt = innvandringen av muslimer til Norge.
  Stopp den, totalt.
  Den store verdikampen;
  vestlige Vs. middelalderske verdier.
  Og det er muslimer som sliter med å innordne seg etter de rådene forholdene i Norge. Muslimer som overstrømmer grensene er fra den tredje verden, har med seg sin usynlige ballast.
  I sekken sin så har de med seg kulturen sin, kasten sin, religionen sin. Den føydalistiske idéverden ligger i tillegg som en klam hånd rundt den største muslimske innvandrergruppen sammenlagt, nemlig innvandrere fra Pakistan og Øst-Pakistan.
  Andre tredjeverdens innvandrere har relativt mikroskopiske problemer med å tilpasse seg norske verdier.

  • arifkarim

   Somaliere og Irakere har faktisk større problemere enn Pakistanere. Sjekk ssb 😀

 • arifkarim

  «Men da blir det feil at en samtidig unnlater å nevne de største brukerne av Velferds-Norge – nemlig muslimene!»

  Kilde? Det er store forkjeller blant muslimske nasjoner fra ulike land:
  «Svært mange kvinner fra Somalia har mottatt overgangsstønad for fraskilte. Tre av fire blant de første somaliske kvinnene som kom til Norge, har fått overgangsstønaden. Tallet er oppsiktsvekkende da en annen gruppe muslimer, norskpakistanske kvinner, ligger langt under det norske snittet for mottak av slik stønad.

  Etter 6–7 år i Norge er over 85 prosent av bosnierne i jobb, mens bare halvparten av somaliske menn har kommet seg i arbeid.»

  http://poetrixx.wordpress.com/2011/01/11/muslimske-innvandrere-underminerer-det-norske-velferdssystsemet/

  Muslimer fra somalia har dårligere arbeidsmoral sammenlignet med muslimer fra bosnia. Begge land har opplevd krig og mytteri, men der somaliere kommer seg vekk fra arbeidslivet, beholder bosnere sin plass arbeidslivet. Samme religion, ulik arbeidsmoral. 😀

 • Anonym

  Den økonomiske analysen dokumenterer at skal i ta inn
  folk(innvandring), så må det lønne seg økonomisk.
  Hvis innvandrere fra de minst utdannede land ikke
  bidrar mer aktivt i det norske samfunnet, får vi
  problemer. Det blir flere og flere som ikke klarer å forsørge seg selv, og blir en belastning for det
  norske samfunnet.
  Ifølge HRS-Innvandrings kostnader og velferdsstaten-
  bidrar de med norsk bakgrunn mest, og de med flyktningbakgrunn minst.
  Innvandrernes bidrag til samfunnet er særdeles skjevt, og noen grupper forblir konsumenter.
  Hvis vi ikke griper tak i dette problemet med overforbruk av velferden, så blir NAV (velferd) lagt ned, og vi trenger ikke noe innvandring i det hele tatt.

 • Rockman

  Til Geir.

  «Dvs at 44,8% MENER at innvandring er lønnsomt». Det blir vel litt feil å si, fordi det er sikkert en «vet ikke» gruppe her også vil jeg tro?

  Mvh.

  Rockman

 • Vidar

  JEg lurer paa om alle de innvandrings-vennlige «multikulturistene» ville applaudere at den summen som i dag blir brukt paa innvandring og «integrering», isteden blei brukt paa U-hjelp og «bistandsarbeid» i den 3, verden? Faktum er at p[enga i saa fall ville kunne hjulpet MANGE GANGER flere! Og ikke minst, hjulpet de som VIRKELIG lider noed, som VIRKELIG kunne trenge hjelp. Istedenfor aa bruke masse penger paa noen faa «luksusinnvandrere», og atpaa til paafoere vaart eget land og vaare egne innbyggere, store problemer!
  Men hva ER egentlig viktigst; aa hjelpe mennesker i noed, eller aa skape «det nye Norge»…?

 • Kurt Guldvik

  Det som forbauser meg litt er at Jan S. også mener at det er viktigere forenkle heisaturene med visumfrihet,enn det er og sikre at samfunnet oversvømmes av kriminelle innvadrere gjennom EØS/Schengen avtalene.

 • Kurt Guldvik

  Det som forbauser meg litt er at Jan S. også mener at det er viktigere forenkle heisaturene med visumfrihet,enn det er og sikre at samfunnet IKKE oversvømmes av kriminelle innvadrere gjennom EØS/Schengen avtalene.

 • Anonym

  Kadafi Zaman
  De maskerte muslimene

  PST har kontroll

  «Jeg har dekket mange demonstrasjoner i mange land i mange år. Både i muslimske og ikke-muslimske land. Men makan til flau oppvisning er sjelden kost. Og først da innså jeg behovet for å maskere seg. Å møte kolleger eller medstudenter etter å ha vært med på tidenes fiasko-demo, må være pinlig.

  Vi fotfulgte den tydelig frustrerte gjengen helt til de splittet opp på Grønland. Tre løp til venstre. Tre til høyre og to satte seg på en sykkel. Utrolig. Tre stykker klarte faktisk å falle fra underveis.

  Oppsummering: 20 juni 2011 var dagen da 99,99 prosent av muslimene i Norge viste radikale islamister at de er og blir en håndfull gjeng fanatikere. En akkurat passe farlig størrelse Politiets Sikkerhetstjeneste helt sikkert har en god oversikt over.»
  http://kadafi.tv2blogg.no/article2179279.ece

  Hva var Oppsummering etter 18.12.10 da Kadafi Zaman?

  Skuffet over oppmøtet under antiterror-markering
  «I dag er det kanskje 150 mennesker her, og halvparten av dem er etniske nordmenn.»
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10028415

 • Nei til innvandring

  Vi trenger ingen import av flere østeuropeere, tredjeverdens utlendinger el. muslimer til Norge.
  Nei takk!

  *Se bare på det kriminelle asiatiske miljøet i Oslo(nordmann skutt i hodet)
  *Muslimsk terror hengende over hodet på hvem som helst av oss.
  *Kosovoalbansk(muslimsk) mafia bak NOKAS-ranet.
  *Rumenske tigger(røverbander)
  * Narkosalg utført av afrikanere og arabere.
  *Østeuropeiske eldre/butikkranere/ hustyver/ lommetyver/hytteinnbrudd etc.
  Dette var bare tilfeldige eksempler over hva som rammer vårt gode fredelige land.

 • Beer Man

  I stedet for å åpne for enda mer arbeidsinnvandring, burde vi heller satse på å få våre egne i arbeid. Vi har et enormt antall mennesker i arbeidsfør alder som står utenfor arbeidslivet. Det skal ikke mer til enn en hørselsskade før man blir ekskludert fra arbeidslivet. Dette er sløsing med ressurser!
  Dessuten må yrkesfagene på videregående skole gjenreises etter å ha blitt rasert av Gudmund Hernes & Co under Reform 94. Dermed kan vi utdanne våre egne håndverkere og ikke være avhengige av å importere polske.
  Tro meg, hvis ingen ting gjøres kommer Norge til å ende opp som Hellas: Konk!

  • undrende

   Det er svært vakker å lese om viktigheten av å få alle i Norge inn i arbeids livet. Det er ikke mulig å få utført bygnings arbeide i Norge uten de utenlanske Øst europeiske håndtverkere. Jeg ser daglig på noen «gode Norske» snakkere, de kommer på byggeplassen kl 8,30 om morgenen, de har mange lange pauser i løpet av dagen, deretter reiser de hjem kl 14, 45…? Den boligen de bygger har de sikkert fast pris for å bygge, men maken til sendrektighet har jeg knapt sett. Dette er en av de mange problemer som er i dagens håndtverker system.
   Andre problemer er kostnaden for å leie en Norsk håndtverker fra ett norsk firma. Det er ikke at jeg ikke unner dem den lønna de har, men det er for store påslag på alle ting som firmaene selger. Jeg har hatt flere håndtverker venne med meg på turer i Øst europa og når de ser vanlige utsalgspriser for elektriske deler og det samme med rør deler, blir de svært forundret over de priser det er på samme vare i Norge.
   Norge er på kolisjon med seg selv, desverre.

 • Anonym

  Kommentar fra Snaphanen:
  Det som forundrer meg er hvor måpende eliten står tilbake, i forhold til de problemer de selv har skapt.
  Voksne menn og kvinner som simpelthen ikke forstår den
  enkleste mekanisme i naturen.
  Svakhet belønnes aldri, men utnyttes til døden.
  Multikulturistene og de politisk korrekte har således
  mot deres forventninger ikke vurdert den tredje verdens
  kjærlighet med å oversvømme den med penger, nedlatende
  «forståelse», «romslighet», og «toleranse», men høster
  nå fruktene av nybyggernes åpenlyse forakt,dype mistro og religiøse hat.
  De frigjorte europeeiske borgerskap er etter godt 50 år med bare romper og jazzmusikk, ute av stand til å forstå at noen anser dem og deres barn som urene mennesker, som fritt kan overfalles og utnyttes.

 • Amund Garfors

  Brochmann-utvalgets utredning er tindrende klar: Ikke-vestlige innvandrere (muslimer) er rent nettotap – og er en trussel for hele velferdsstaten! Personer fra muslimske land er på TOPP i denne negative statistikken. Det er ikke dermed sagt at alle muslimer ikke jobber og bidrar til velderdsstaten, men rapporten er et uomtvistelig ubehagelig faktum for alle innvandringsvennlige politikere, og dette MÅ tas på alvor for hva det er, og ikke puttes i ei skuff og glemmes!
  Nå er jo ikke dette regnestykket noe nytt. Alle som følger med vet jo hvor pengene forsvinner i dette landet, der NAV betaler ut milliardbeløp til mennesker som kommer her ogt ALDRI har tenkt å klipe i ærlig arbeid.
  Næringslivets hovedorganisasjon har også tidligere sagt og ADVART om det samme. Ja ikke minst Hege Storhaug og Human Rights Service som kom med klare fakta i sin bok «Rundlurt»- og som alle politkere burde vært tvunget til å lese.
  Storhaug som er en lederstemme mot den uansvarlige og kontroll-løse sinnsyke innvandringen ble fordømt av svikeren Lysbakken, og opplevde regelrett heksejakt – hvor den motbydelige landssvikeren Lysbakken krevde Human Right Service erklært som rasistisk. Men denne kommunisten sjøl, gnir seg i hendene og ler når han ser at landet går rett i kloakken, og vil være på fremmedes hender om mindre enn 50 år, dersom vi ikke snart jager disse landssvikerne ut av det norske storting!

  • Geir

   Vi er nok fortapt. Det finnes ingen partier som har realistisk mulighet til å vinne flertall på Stortinget som har en alternativ politikk.

 • Anonym

  selvfølgelig er det skadelig for økonomien, men det er en bagatell i forhold til all den skade den gjør på det norske folk.
  Vi mister våre hjem og våre land, vi mister vårt livsgrunnlag, vi utsettes for et folkemord, ved «assimilering», «integrering» og fortregning av oss nordmenn, dette er kun en ting: FOLKEMORD:

  Innvandringen til alle hvite land og bare hvite land, i dag, er et målrettet folkemordsprogram rettet mot oss hvite.
  Antirasist er bare et kodeord for antihvit.