Søk

Kategorier

juni 2011
M T O T F L S
« mai   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Markering mot voldtekter i Trondheim

I den senere tiden har det vært flere alvorlige voldtekter og voldshandlinger i Trondheim.  Den lokale avdelingen til Norsk Sykepleierforbund har derfor tatt initiativ til en markering mot volden under parolene ”Stopp vold og seksuelle overgrep mot våre barn og unge!” og ”Sammen bryr vi oss!” Demokratenes bystyremedlem Svein Otto Nilsen, oppfordrer medlemmene til Demokratene, og alle andre, til å delta i markeringen i morgen.

 “Som følge av voldtektene i byen vår i den senere tid, står vi sammen, og viser at handlinger som krenker menneskeverdet angår oss alle,” oppfordrer sykepleierforbundet.  De kaller aksjonen for en humanitær markering. Markeringen finner sted tirsdag kl. 18.00 med oppmøte på torget. Toget vil gå fra Ytre Kongsgård, plassen mellom Erkebispegården og Prinsens gate. Det vil bli holdt appeller av Arve Nordtvedt, stasjonssjef, Sentrum politistasjon, og Rita Ottervik, ordfører Trondheim kommune. Dessuten blir det kulturelt innslag av elever ved Musikklinjen, Trondheim Katedralskole

22 comments to Markering mot voldtekter i Trondheim

 • Kurt Guldvik

  Hva hjelper det at folk går i tog mot dette,når de samme folka går å putter sin stemmeseddel til støtte for de som importerer alt svineriet som står bak disse lovbruddene.

 • Realist

  Hele denne demonstrasjonen er nå kuppet av de rødgrønne. Trondheims ordfører Rita Ottervik (AP) skal holde appell:-( (Off topic: Ottervik har forøvrig uttalt til Adressa at hun boikotter israelske varer!!??) Håper trondhjemmerne snur ryggen til denne israelhatende og islamvennlige multikulturalisten!

  Denne rødgrønne gjengen som sitter og styrer landet og Trondheim er ansvarlige for voldtektsbølgen som herjer landet for tiden. Vi som har advart mot denne utviklingen er blitt kalt høyrefundamentalister og rasister. Vi har måttet tåle de mest ondsinnede merkelapper for å si sannheten. Jeg har fått de rødgrønne multikulturelle sosialistene (ikke at multikulturalistene i Høyre er bedre)fullstendig i vrangstrupen.

  Så lite verdsatte disse forræderne friheten at de ofret våre døtre på multikulturens og den falske toleransens og den enda mer falske dialogens alter.

 • Fulstendig enig med herrene, og hvordan fremskrider efterforskningen? Er det så mange fremmedkulturelle i Trønderhovedstaden at «polti» har mistet oversikten?

  Trøndelag Vegvesen har løsningen:

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/image003.jpg

 • Moskus

  100% enig med Realist. Politimester Killengren er en modig dame. For et par år sida gikk hun ut og sa rett ut at samtlige overfallsvoldtekter i Oslo de siste…(husker ikke antall år) var begått av «gjerningsmenn av utenlandsk opprinnelse». Såvidt meg bekjent har ikke dette endret seg noe. Hvor mange overfallsvoldtekter er det i Oslo i året? 15-20? I så fall blir det 150-200 over en periode på ti år. Kanskje er tallet enda mye høyere. Og ettersom flertallet av de som passer beskrivelsen «gjerningsmann av utenlandsk opprinnelse» i Oslo er muslimer/av muslimsk bakgrunn, betyr det at det vi bevitner er en muslimsk massevoldtekt av etnisk norske kvinner.
  Jeg lurer på hvor mye det egentlig er som skal til før det begynner å blinke en lyspære over hodene til folk.

  • Nusse

   Moskus. Det var nok politiinspektør Hanne Kristin Rhode som uttalte seg om innvandrernes hang til å begå overfallsvoldtekter. 100 % av alle overfallsvoldtekter de siste 3 år, er begått av innvandrede muslimske rovdyr. Gjengvoldtekter har de også tilført oss. Det har tidligere vært et ukjent fenomen her til lands. Skal si vi blir beriket !

 • Kanske skjer det noe når fedre danner Vigliantegrupper i Oslo sentrum på fredag og lørdagsnetter, utsyrt med slagvåpen.

  Når Oslopolitiet konfiskerer førerkort og bil fra pirat-taxiene.

  Når assylmottakene får hengelås på porten.

  Når UDI og UNE nedlegges og de ansatte begynner å jakte på 30.000 assylanter som er forsvunnet fra mottakene.

 • Vantro

  Hvorfor voldtar muslimske menn norske piker? Deres egne trofaste pyntelige hellige hijabbekledde kvinner er haram
  Helt enkelt forklart:
  Fordi at de norske pikene blir sett på som vantro horer. Horer er jo muslimer frie til å forsyne seg med jfr. religionsstifterens egen oppførsel.

  Det andre er jo rett og slett at refleksen til XXX står opp og at impulskontrollen er borte. Det er jo selvfølgelig den vantro miniskjørt bekledde kvinnen sin skyld at XXX står opp! Derfor kan hun voldtas.
  Muslimsk logikk.

  • «Hvorfor voldtar muslimske menn norske piker?»

   Fordi det er deres rett i henhold til 4:23.

   http://www.inthenameofallah.org/quran%20chapter%204.html#bookmark3

  • Moskus

   «Fordi at de norske pikene blir sett på som vantro horer. Horer er jo muslimer frie til å forsyne seg med jfr. religionsstifterens egen oppførsel. »

   Akkurat. «De som din høyre hånd besitter», som Koranen kaller det. Opprinnelig refererte det til slavinner, men i muslimsk kontekst, ifølge «profetens» eget eksempel, er enhver ikke-muslimsk kvinne for en potensiell slave å regne. «Profeten» selv tok som slavinner kvinner omtrent hver eneste gang muslimene beseiret en fiendtlig, «hedensk» stamme/klan. For å oppsummere: Muhammed selv ville applaudert enhver voldtekt av ikke-muslimske kvinner (men han ville vært veldig nøye på at man må praktisere «avbrutt samleie», det arabiske kodeordet for «å hoppe av i svingen», slik at kvinnen ikke mister sin verdi for når hun senere skal selges på slavemarkedet).

 • Geir

  Kloke ord fra samtlige over her.

  Verdens dummeste folkeslag: De norske fjellaper

  Først importerer vi psykopater. Når problemene oppstår, da er løsningen et møte, og å holde en appell.

  Hørte jeg noen forlange at det opprettes en komité?

  Patetisk.

  • Moskus

   «Verdens dummeste folkeslag: De norske fjellaper

   Først importerer vi psykopater. Når problemene oppstår, da er løsningen et møte, og å holde en appell.»

   100% enig. I bunn og grunn får vi ikke annet enn det vi (som folk) fortjener, ettersom et såpass stort flertall av oss er såpass svake. Det er skammelig. Men det er ikke umulig å gjøre noe med det. Kjærringa må reises. Folk må manne seg opp. Så mange overfallsvoldtekter, så mange gjerningsmenn («av utenlandsk opprinnelse») som får en pitteliten smekk over fingra og en kort fengselsstraff (hvis de i det hele tatt blir tatt), og jeg har enda ikke sett eksempler på selvtekt. Hvor er fedrene til disse jentene som blir voldtatt? Hvor er brødrene, kjærestene? Har de ikke noen ryggrad? Fraværet er represalier er forstemmende.

  • Ugle Sett

   Det forlanges derimot ,,offentlige prosjektmidler,, fra muslimsk hold for å bekjempe ,,rasismen,, hos Ola Donk.
   Det er situasjonen med rødgrønjen ved roret.
   Bland rødt og grønt og se hvilken farge du får, nemlig brunt.

   • uderzo

    @off topic kommentar til Uglesett:
    Jeg er personlig Rød/Grønn fargeblind
    (av den grunn fikk jeg ingen stor karriere i luftforsvaret)
    Når jeg ser rødt/grønt sammen
    det blir «kaos i mine små grå»
    medesinsk faktum!
    tolk min kommentar etter ditt eget ønske
    «du får nå tre valg!»:
    dum kommentar tast 1
    noenlunde humoristisk kommentar tast 2
    seriøs kommentar tast 3
    avslutt med stjerne 😉

    • Ugle Sett

     tast 2 uten tvil..men også 3 går passer..

     • Ugle Sett

      Du slipper ihvertfall å være på bærtur slik nesten alle politikerne er på fulltid uansett årstid i dagens tulleland Norge.

 • rune

  kall en spade for en spade og gå med skilt som sier «100% av ofrene er ikke muslimer og 100% av overfallsvoldtektene er begått av muslimer»

  «vi er okkupert av en fiendlig styrke»
  «våre politikere jobber for å utslette oss»

 • Terje Brønstad

  3 av de 6 overfallsvoldtektene/forsøkene er offrene under 18 år.(en 14 åring og 2 17 åringer) Alle de mistenkte med unntak av en sak er begått av arabere og mørke afrikanere(sannsynligvis somalere). 14 åringen tok sitt eget liv for ikke lenge siden. Ja, dette er nye norge. Dette er resultatet av de rødgrønnes integreringspolitikk, eller rettere sagt ukritisk import av all slags søppel. Våre barn betaler prisen. Nå skal mange av de samme rødgrønne samt deres støttespillere(sykepleierforbundet er helrødt politisk tro meg) holde appell og oppfordre disse dyrene om å slutte. Patetisk. Her kreves sterkere midler, men det skjer ikke med den saueflokken v makta. Ta gatene tilbake, ta tryggheten tilbake! Kast de rødgrønne ut av alle landets politiske verv! Det er i alle fall en start. Og som siste utvei er det alltids borgervern. Jeg er med

 • Vedrørende apellen som skal holder i Trondhjem.

  Muslimske voltektsmenn gjør ikke annet enn det koranen tillater at de gjør. Det er deres rettighet.

  Når de slutter å være muslimer og forrandrer sitt kvinnesyn, har vår døttre muligens en sjanse.

  Muslim men are never, ever allowed to be around, see, converse with or otherwise interact with any females outside of their families. However, they are permitted to act as chaperones for their female first cousins. If your first cousin is the only person of the opposite sex you ever get to interact with, is it any surprise that Muslims are marrying their first cousins more as the rule than as the exception?

  http://www.americanthinker.com/2011/04/the_keystone_of_the_islamic_mi.html

 • Ugle Sett

  Unge agressive muslimske menn opptrer alltid 3 og 3 sammen eter anbefaling fra Muslimsk Brorskap.

 • Anonym

  Oslo-byråd Sylvi Listhaug (Frp) tør ikke å gå alene i egen by. Nå vil hun ha plakater som advarer mot voldtektsforbrytere. Publisert 23.02.10 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=586842

 • eurasiat

  det skulle heller vært en lynsjemob mot voldtekt, og hva faen har kloakkrottene i fra ap, sv og sånt der å gjøre? de er jo hoved ansvarlig for voldtektene i trondheim!

 • Anonym

  Kommentar fra Snaphanen:

  Når man nå er født i 1943 og vært interessert i politikk og historie, så er det «nye» at politikerne vil meg ondt.
  Aldri før hadde jeg den oppfatning.
  Det kunne være en folkevalgt kommunist har og der, men aldri som nå, hvor jeg klippefast både føler og vet at politikerne virkelig vil meg ondt.
  De lever nok i den oppfattelse, at det vil bli bedre verden, men dessverre for oss har de jo helt fornektet sannheten om deres førte politikk.
  Den forferdelige vold og ødeleggelser de er skyld i, fornekter de, for de er jo de gode, så vi som protesterer er rasister og nazister.
  Støtten til islam beviser at de vil oss ondt.
  Så enkelt er det. Og de forstår det ikke.
  Hvordan kan noe så enkelt ikke forstås?
  Har vi noe håp, annet en gjenoppbygging etterpå?