Søk

Kategorier

juli 2011
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kina forfølger kristne

Forfølgelsen av kristne er verst i muslimske og kommunistiske land, og Kina er ikke noe unntak. Der har forfølgelsen av kristne pågått i varierende styrke siden kommunistene overtok makten i 1948, fremgår det av en oversikt fra Open Door. Den amerikanske kommisjonen for internasjonal religionsfrihet (USCIRF) bemerket i sin 2010 rapport at det har vært en markant forverring av religionsfriheten i Kina i de siste årene. En kristen pastor fra Øst Turkistan ble i oktober i fjor dømt til 15 års fengsel av en domstol i Kashgar.

Pastoren var anklaget for å ha lekket statshemmeligheter til en fremmed organisasjon, fordi han hadde kritisert undertrykkelsen av uigurene i samtaler med besøkende kristne fra USA, skrev Compass Direct News.

Pastor Alimjan Ymit og hans kone Gulnur var ledere for en uigurisk kirke før de ble arrestert i januar 2008. Den opprinnelige anklagen mot Alimjan gikk ut på at han hadde ”fremmet separatisme”, en vanlig anklage mot uiguriske opposisjonelle og menneskerettighetsforkjempere, samt at han hadde ”lekket statshemmeligheter”, som også er en vanlig anklage mot personer som forsøker å få støtte i vesten for deres kamp mot undertrykkelsen av menneskerettighetene i Øst Turkistan eller Kina.

Pastorens ble funnet skyldig i å ha pratet med amerikanerne om uigurenes situasjon og dermed i å ha lekket statshemmeligheter, og han ble dømt til 15 års fengsel, en dom som 16.mars 2009 ble oppretthold av ankeinstansen, som er provinsens høyesterett.

Samtidig med at det kinesiske kommunistpartiets kongress startet 17.oktober i fjor, startet også ”Den tredje internasjonale kongressen om å evangelisere verden” i Cape Town, Sør-Afrika. Gjennom årene har denne kongressen, kalt ”Lausanne kongressen” tiltrukket seg oppmerksomheten til folk fra hele verden.

I løpet av de siste månedene før kongressen begynte oppsøkte de kinesiske myndighetene de 200 kinesiske delegatene, enten det var kristne uigurer fra det okkuperte Øst Turkistan eller kristne kinesere fra Beijing. De kinesiske myndighetene advarte deltakerne mot å reise. Andre ble trakassert. Liu Guan fra Indre Mongolia ble arrestert og holdt fengslet i 15 dager. Alle ble avhørt. Også familiemedlemmer av de berørte ble truet, opplyste organisasjonen ChinaAid.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zlcm9z8PNY0

httpv://www.youtube.com/watch?v=D1TmKruwBhE&feature=player_embedded

 httpv://www.youtube.com/watch?v=gbgDlMmAGaw

httpv://www.youtube.com/watch?v=eJ7iaLRdGFY&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=qDmVUYE1LL4

3 comments to Kina forfølger kristne

 • Training 40,000 Missionaries Yearly

  Christian Aid first began helping Bible schools in China in 1990. Today over 132 Chinese Bible schools have received help from Christian Aid. This story tells how it all began.

  http://www.christianaid.org/Missionaries/ByRegion/China/Training40000_print.aspx

 • Anomym

  Forfølgelsen er sikkert satt i gang av grupper med amerikanske jøder for å utrydde kristne slik de gjør det overalt i verden ved at visse grupper jøder styrer all matvareproduksjon og klesproduksjon i verden og disse gruppene med jøder har stoffer i matvarene til alle utenom i matvarene til visse utvalgte grupper med jøder. Når de har kontroll over matvareproduskjonen slik så er de voldelige og må i fengsel. Stoffer de har i maten nå i verden nedsløvet hele Sovjets befolkning som ikke var jøder slik at kommunismen ble nedsløvet. kommunismen som skulle bli mindre og mnindre diktatorisk og gå over til ikke diktatorisk sosialisme ble sabotert etter at Kennedy ble drept. Før Kennedy ble drept så lå Sovjet lang mer fremme i materiell utvikling og i velstand og i godt samfunnssystem enn USA gjorde før Kennedy ble drept. I USA i dag ser vi at de kristne som ikke er Abrahams barn snakker tregt og dermed tenker 60 % senere enn visse grupper med jøder og det ser v i overalt og på alle tv kanaler i USA hvis en som ikke er jøde intervjues. Intervjueren i alle medier i USA er antagelig en jøde siden han snakker over dobbelt så fort som den kristne hvis den kristne ikke er jødisk. Hvorfor kan så og si bare jøder synge? Det er fordi de slipper dette køddet i maten og i klærne sine som lager dårlig minne hos folk slik at de ikke husker en eneste hel sangtekst noen gang. Det er sant dette og det kan alle se, men det må bli slutt på dette og det er det visst grupper med visse jøder som ikke vi ha slutt på imens de fleste jøder vil ha slutt på at verden folk utenom jøder blir neddopet litt i over 140 år nå slik at jøder er flinkere på skolen enn andre. Hvis noen jøder som vet om dette tyster om dette så blir de straffet etter lover fra jøder. Jeg er en jøde som ikke vet hva dette er men har funnet ut at dette stoffet som gjør meg ukonsentrert er brukt på meg i hemmelighet og på de fleste andre i verden utenom visse grupper med jøder hvor de fleste jøder ville stoppet dette tullet hvis de hadde mulighet uten å bli hemmelig straffet. Alle jøder skjønner at hvis de ikke stopper dette så blir mange av dem hatet intenst. Jeg skjønte dette da nesten alle på høgskolene og universitetetene her er jøder for det nytter jo ikke for de som får disse stoffene i mat, klær og drikke å fikse høgskoler med bedøvet og ukonsentrert hode. De kan dårlig kanskje fikse visse fag på yrkesskolen og annet. Så det er løgn at oss jøder er klokere en andre slekter. Og hvis vi øver oss på å trene på å klare mediterer i en time om dagen i et år på meditasjoner fra boken :oppmerksomhetstrening kjernen i buddhistisk meditasjon skrevet av Nyanoponika Thera så vil vi alle kunne se at vi har vært gjenfødt igjen og igjen mange liv tilbake og vi har vært alle raser førut og vil bli alle raser i kommende liv. Så hvis vi har vært en egoistisk overtroisk sleip og grådig jøde i dette liv så blir vi ikke det i neste liv. Kanskje vi havner i en jødeskapt slum som den fattigste i neste liv eller som et innsekt. Livet er rettferdig i følge reinkarnasjonsloven og karmaloven. Ifølge Buddha så er det om å gjøre å tilpasse jorden til så mange mennesker som mulig og lære dem å bli egoløse og opplyste. Det er et visst antall levende vesener på planeten og i det universet vi ser og de fleste av disse levende vesener prøver etter hvert å få god nok karma til å bli gjenfødt som menneske slik vi har klart det før dem fordi vi har vært snille lite egoistiske dyr i tidligere liv for lenge siden. Dette er vitenskap som ditt eget sinn kan se ved å øve meditasjon. Så nå må overtroiske jøder som absolutt tror de er utvalgt til å eie verden av en stemme Abraham sa han hørte fra himmelen slutte å tro de eier andre mennesker og kan nedsløve dem og bruke dem til tjenere. For de som tror på at Abraham hørte stemmer så vet vi at både Muhammed og Jesus fikk kontrabeskjeder om at stemmen som Abraham hørte fortalte at etter Jesus tid så var det alle mennesker like mye verdt. Og Muhammed fikk beskjed om det samme gjennom engelen Gabriel. Så nå må visse grupper med jøder slutte å plage hodet til folk og huske på at vi er reinkarnasjoner som kan se dette selv.

  Visse grupper med amerikanske jøder som MEDITERER SELV HELE TIDEN FOR Å KUNNE LEVITERE bedøver chakraer og energikanale ir kroppen til andre mennesker over hele verden og LURER Kina til å forby meditasjon fordi disse jødene tror de eier de som ikke er jøder i verden som tjenere. Og disse gruppene med jøder kan levitere slik som halvparten av alle kinesere kunne før de britiske kolonijødene snikmyrdet og drepte så og si alle over 1 eller flere milliarder buddhistene i Kina som var verdens største buddhistiske land før den britisk amerikanske jødiske koloniseringen av Kina. Jesus og Muhammed kunne jo meditere og de kunne levitere og de kunne gå på vannet og de kunne helbrede med hendene for det hadde de lært seg av meditasjonsmestere. Og disse mennene fikk mange tilhengere raskt og det var mye pågrunn av sine levitasjoner. Nå bedøver visse grupper med jøder hele verdens folk slik at nesten kun noen millioner jøder kan levitere og de viser oss det litt etter litt og prøver å få oss til å tro at de er guds utvalgte folk og de eneste som er istand til å levitere pågrunn Av At de liksom er de eneste utvalgte. De må slutte med dette og hvis de hadde vært noe mer enn andre så hadde de ikke behøvd å dope ned andre mennesker slik de har gjort de iste over 140 år for å la kun jøder eie dype meditasjonstilstander. Det viktigste et menneske gjør sa hindumesterne før Buddha er å trene meditasjon så ofte og så lenge som mulig. Muhammed sa det samme. Muhammed mediterte i fjellhuler i mange å i timevis. Buddha og Jesus sa at meditasjon er det viktigste i livet. Dessverre så har noen løgnere som var jødiske tatt over boktrykkeriene i verden som trykket koranen og det nye testamentet og disse jødene som den gang løy tok meditasjonsundervisningen til Jesus ut av det nye testamentet og meditasjonsundervisningen til Muhammed ut av islam og de lurte mennesker til å tro meditasjon var noe uvesentlig imens jøder selvmediterte overalt selv for å utvikle seg selv bare. Ingen jøder klarte å bli opplyste fordi de hindret andre i å vite om meditasjonens utvikling av mennesket..

 • Vidar

  Kan ikke du snart kutte ut denne anti-joede-SPAMMINGA di, «anonym»?
  Foroevrig burde det vel ikke forbause NOEN at akkurat islamske og kommunistiske regimer forfoelger kristne… Kristendommen representerer jo akkurat det disse reginmene onsker aa bekjempe! Frihet, rettferdighet, kjaerlighet og naade! Og som representanter for totalitaere ideologier, representerer selvsagt ogsaa kristne «opposisjonelle» noe utaalelig!
  Men stoetten fra «vesten», til kristne som blir forfulgte og undertrykte i kommunist- og islam-stater er skremmende liten!