Søk

Kategorier

juli 2011
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Søndagsfilmen: Økonomiske konsekvenser av muslimsk innvandring

Hvor mye koster innvandringen av innvandrere som ikke er villige til å la seg integrere, for Europa og Tyskland?  Den tidligere tyske sentralbanksjefen Thilo Sarrazin mente at det var viktig å ta debatten, og provoserte gjennom en bokutgivelse. Men han er ikke alene i den tyske debatten.  Forfatteren dr. Udo Ulfkotte har også skrevet flere bøker der han advarer mot innvandringen og spesielt mot det han mener er en ukontrollert islamisering.

Udo Ulfkotte mener at innvandrede asiater ikke utgjør noe problem, og selvsagt heller ikke den jødiske befolkningen i Tyskland. Problemet er muslimske innvandrere, noe han mener blant annet har rot i deres kultur og religion.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XDCUelzQAN8&feature=related 

Her er noen andre konsekvenser av den manglende integreringsviljen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=anYi5cvsq9U&NR=1

4 comments to Søndagsfilmen: Økonomiske konsekvenser av muslimsk innvandring

 • arifkarim

  «Udo Ulfkotte mener at innvandrede asiater ikke utgjør noe problem, og selvsagt heller ikke den jødiske befolkningen i Tyskland. Problemet er muslimske innvandrere, noe han mener blant annet har rot i deres kultur og religion.»
  Hahaha. Typisk sionistisk propaganda. Innvandrende asiater utgjør like mye trussel mot vesle europas suverinet som alle andre ikke-europeere. Europeiske stater klarer ikke engang å gi nok sysselsetting for sine egne etniske borgere, og om det ikke var nok, importerer svikpolitikere ikke-vestlige tullinger i hopetall fra øst og sør som kompensasjon for avfolkning. Forresten, asiater «kan» også være muslimer 😀
  «Islam is currently the largest religion in Asia. The total number of Muslims in Asia in 2010 was about 1 billion (25% of the total population). Asia is home to the largest Muslim population, with the (Western) Middle East, Central Asia, South Asia and Southeast Asia being particularly important regions. 62% of the world’s Muslims live in Asia, with Indonesia, Pakistan, India and Bangladesh having the four largest Muslim populations in the world.»
  http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Asia

  Mao, 62 % av verdens muslimer som stammer fra asia er «inntergrerbare», ifølge idioten Udo Ulfkotte, mens resterende 38 % fra resten av verden er et «problem» 😀

  Makan til bullshit som kommer fra enkelte islam-muslim-fiendtlige vestlige politikere 😀

 • Nå er det rudt regnet 1,2mrd. indere i India. Av disse er 150mill. muslimer. Det er få muslimer i Kina, og Thaier er ikke vragne med tanke på integrering.

 • Jeg vil be Arif lese dette:

  Offerrollen blir dyrket i hver eneste skolebok, Vesten har skylden i absolutt alt. At Abdel-Samads hjemland Egypt var kolonialisert av Tyrkia i 507 år blir knapt nevnt i landets skolebøker.

  http://www.document.no/2011/07/den-islamske-verdens-undergang/

 • Det eneste muslimer kommer med er «Typisk sionistisk propaganda» og ikke eneste tanke på å løse integreringsproblemet.

  Det er fordi de ser ikke integrering på som noen løsning. Skriver jeg noe om empati eller nestekjærlighet, er muslimene flydd fra banen. Det gjaldt på islam.no og flere andre ekstreme sider.

  Problemet er at muslimer ikke skjønner hva nestekjærlighet, og bruker eksempler på det motsatte for å dempe denne forskjellen. Men det hjelper ikke, for det er ingen nestekjærlighet i islam for andre med en annen tro.

  Menneskesynet deres er i dag på 600-tallet og vi vet hva de gjorde den gangen. Kanskje på tide med litt GT opplæring, så vi kan svare med samme mynt.