Søk

Kategorier

juli 2011
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Brasil fornøyd med forsvaret

Brasil avsluttet gruppespillet i VM 2011 veldig bra så langt og er det eneste laget som ikke slapp in et eneste mål og hovedtrener Kleiton Lima er storfornøyd med damenes prestasjoner hittil. ”Jeg er veldig fornøyd med forsvaret vårt. Vi spilte mot veldig sterke motstandere, men til vår fordel så var forsvaret vårt 100 prosent solid,” sier Lima som har klart å slå Norge, Australia og Ekvatorial-Guinea, skriver vår sportskommentator Ann Nguyen, og fortsetter:

“Mange mener at Brasils spillestil er litt gammeldags og at de har hatt problemer med forsvaret. Men etter søndagens kamp mot Norge (3-0) og onsdagens kamp mot Ekvatorial-Guinea (0-3) viser de åpenbart at det ikke er noe galt med forsvaret til Brasil i det hele tatt.

Til tross for at de startet litt svakt i første omgang mot Guinea, mener Lima at laget hans forbedrer seg hele tiden og han håper på at laget klarer å komme seg tilbake til finalen og denne gangen stikke av med seier og ikke tape som de gjorde mot Tyskland i 2007 i Kina.

Den brasilianske treneren mener at laget er på rett spor; ”jeg vet at vår prestasjon ikke har vært den beste, tvert imot. Vi må gjøre en del forandringer, spesielt fra et teknisk synspunkt. Jeg kjenner laget mitt veldig godt, og jeg tror vi hele tiden forbedrer spillestilen vår og gradvis vil oppnå målet,” sier Lima.

Den brasilianske spissen, Erika som ble kåret til kampens beste spiller under kampen mot Guinea sier at forventingene hjemme av underholdende fotball er helt herdet. Hun mener at det brasilianske folket kan ikke forvente at jentene skal sette på et heidundranes show hver gang de spiller kamp. Poenget er å vinne spillet, og dermed kan man ikke alltid forvente et spektakulært show. 

“Vi lagde kanskje mer show før, men vi kan ikke spille slik lengre siden i de avgjørende øyeblikkene var vi faktisk ikke gode nok til å vinne titler. Og det brasilianske folket har en tendens til å kritisere oss for og ikke lage show når vi spiller, og for at vi ikke klarer å levere ytelse og samtidig at vi ikke vinner 5-0. Men nå vet dere at målet vårt er ikke er det samme lengre. Vi vil nemmelig vinne alt.” Kanskje hun vil prøve på blackjack på nett også?”

4 comments to Brasil fornøyd med forsvaret