Søk

Kategorier

juli 2011
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Breivik sendte manifestet til meg og flere hundre en time før eksplosjonen

En time før det eksploderte foran regjeringsbygget sendte drapsmannen Anders Behring Breivik manifestet sitt til over tusen email-adresser, deriblant Frie Ytringers redaktør. Vedlagt i mailen var manifestet og et lengre følgebrev datert fredag den 22. juli kl. 14.26. “Boken vil være av stor interesse for deg om du er en moderat eller en mer dedikert kulturelt konservativ / nasjonalist,” skriver han. Mottakerne er “enten en tidligere Facebook-venn eller venn av min Facebook-venn”, skriver han, og ber om at manifestet blir distribuert videre.

Tirsdag kveld fikk FYs redaktør en telefon fra en journalist i Dagbladet som kunne fortelle at han stod på mail-listen til drapsmannen. Det kom som en overraskelse, men var likevel ikke så oppsiktsvekkende ettersom det ikke er unaturlig å ha adresser til redaktører og journalister på adresselister. Journalisten ville vite om vi hadde fått tilsendt boken. Vi svarte nei. Da vi, som et av de første nettstedene i Norge, la boken ut på nettet, var det fordi en av våre dyktige medarbeidere hadde funnet den på et utenlandsk nettsted.

Etter å ha tenkt over saken kom redaktøren på at han hadde mottatt en merkelig mail for en tid siden, som umiddelbart ble slettet etter rask skumlesning fordi den var sendt til mengdevis av mailadresser. Vi sjekket om dette kunne være en mail fra Breivik, og det viste seg å være riktig. Den var sendt fra Andrew Berwick, som er det navnet han bruker i boken.

I følgebrevet, som er skrevet på engelsk, og som vi ikke leste grundig før tirsdag kveld, forklarer han først om innholdet i kompendiet, ber deretter innstendig om at det må distribueres til så mange som mulig, og gir deretter en grundig teknisk forklaring på hvordan man åpner vedlegget, dersom noen har problemet med det.  Eksplosjonen foran bygningen skjedde kl. 15.26. Mailen ble sendt kl. 14,26, i følge Breivik selv til Facebook-venner eller venner av Facebook-venner. At FYs redaktør dermed mottok mailen skyldes nok at han har rundt 3500 egne Facebook-venner, har som prinsipp å svare ja på alle forespørsler fra alle som ber om å bli Facebook-venn, og derfor ikke har noen kontroll eller oversikt over hvem Facebook-vennene er.
Slik lyder mailen som ble sendt sammen med den vedlagte boken:

“Vesteuropeiske patriot,  

Jeg sender deg herved mitt nye kompendium (3 bøker), «2083 – A European Declaration of Independence», i Word 97 format, som omfatter følgende hovedtemaer:
 
1. Den pågående islamiseringen av Vest-Europa  

2. Den nåværende tilstand for de vesteuropeiske motstandsbevegelser (anti-Marxist/anti-Jihad bevegelser)  

3. Løsninger for Vest-Europa og hvordan vi, den kulturelle konservative motstanden, bør gå videre i de kommende tiårene.  

4. Og dekker alt, svært relevante emner, inkludert løsninger og strategier for alle de 8 ulike politiske fronter. 

Kompendiet / Boken presenterer avansert ideologisk, praktisk, taktiske, organisatoriske og retoriske løsninger og strategier for alle patriotiske-tenkende individer / bevegelser. Boken vil være av stor interesse for deg om du er en moderat eller en mer dedikert kulturelt konservative / nasjonalistiske.  

Etter år med arbeid er den første utgaven av kompendiet «2083» fullført. Hvis du har mottatt denne e-post og bok, er du enten en tidligere Facebook-venn eller er du venn av min Facebook-venn. Hvis du er bekymret for fremtiden til Vest-Europa vil du definitivt finne informasjonen både interessant og svært relevant. 

Jeg har brukt flere år på å forske og samle informasjonen og jeg har tilbrakt mesteparten av mine hardt opptjente midler i denne prosessen (i overkant av 300 000 euro). Jeg ønsker ikke noen kompensasjon for det arbeidet som er en gave til deg som en patriot.  

Innholdet i kompendiet tilhører alle og er tilgjengelig til å distribueres ikke-kommersielt på alle måter og i alle former. Faktisk spør jeg bare om en fordel fra deg, jeg ber om at du distribuerer denne boken til alle du kjenner. Vennligst ikke tro at andre vil ta seg av det. Beklager å være sløv, men det virker ikke slik. Hvis vi, det vesteuropeiske motstandsfronten, mislykkes eller blir apatiske, da vil Vest-Europa, og din friheter med det. Det er helt avgjørende og veldig viktig at alle er presentert for sannheten før systemene våre kommer til å styrte ned i løpet av 2-7 tiår.

Så igjen, jeg ber deg ydmykt om å re-distribuere boka til så mange patriotisk tenkende individer som du kan. Jeg er 100 % sikker på at fordelingen av dettee kompendium til en stor del av europeiske patrioter vil bidra til å sikre vår seier til slutt. Fordi innenfor disse tre bøkene ligger verktøyene som kreves for å vinne den pågående vesteuropeiske kulturelle krig, krigen mot den anti-europeiske hatideologi som kalles multikulturalisme.  

Multikulturalisme (kulturell marxisme / politisk korrekthet), som du kanskje vet, er årsaken til den pågående islamiseringen av Europa som har resultert i den pågående islamske kolonisering av Europa gjennom demografisk krigføring og erobring. Dette kompendiet presenterer løsninger og forklarer nøyaktig hva som kreves av hver og en av oss i de kommende tiårene. Alle kan og bør bidra på en eller annen måte, det er bare et spørsmål om vilje.  

Jeg håper du liker dette kompendiet. Det tilbyr for tiden den mest omfattende databasen av løsningsorienteringer. Som nevnt, jeg bare spør om en ting fra deg, om at du distribuerer denne boken til vennene dine og ber dem om å videresende den til «sine» venner, spesielt til personer som har en patriotisk tenkemåte. Vennligst hjelp oss å hjelpe deg selv, din familie og venner ved å bidra til å spre verktøy som vil sikre vår seier, for sannheten må være kjent … Det er ikke bare vår rett, men også vår plikt å bidra til å bevare vår identitet, vår kultur og vår nasjonale suverenitet ved å hindre den pågående islamiseringen. Det er ingen motstandsbevegelse dersom individer som oss nekter å bidra.  

Tid er det viktigste. Vi har bare noen få tiår til å konsolidere et tilstrekkelig nivå av motstand før våre store byer er fullstendig demografisk overveldet av muslimer. Å sikre vellykket distribusjon av dette kompendium til så mange europeere som overhodet mulig vil bidra vesentlig til vår suksess. Det kan være den eneste måten å unngå våre nåværende og fremtidige dhimmitude (slaveri) under islamsk flertallsstyre i vårt eget land.  
Jeg har ikke kunnet sende dette kompendium til mange mennesker, av ulike grunner, så jeg virkelig håper du vil være villig til å bidra. 

Dette kompendiet er sendt til deg i Word 2007 – docx-formatet. Hvis du ikke har MS Word 2007 eller nyere kan du få en «2007 Word Viewer» uten kostnad på de viktigste Microsoft nettstedet, eller bare få en prøveversjon

Åpne en docx-fil 

Microsoft introduserte Docx-filformat i Office 2007 og Word programmer og ønsker å erstatte det vanlig brukte doc-format. Problemet med endringen fra doc til docx er at mange brukere fortsatt arbeider med tidligere versjoner av Word (XP spesielt) eller ingen Microsoft-produkt i det hele tatt og møter problemet at de ikke kan laste inn docx filen fordi den ikke er støttet i søknaden sin.  

Eldre versjoner av Microsoft Office eller Microsoft Word:  

Eldre versjoner for eksempel Office XP støtter ikke docx-formatet fordi det ikke var kjent da de ble utviklet og solgt. En enkel måte å lese docx og xlsx filer er å velge ett av følgende alternativer:  

1. For Word XP eller eldre versjoner – installere Microsoft Compatibility Pack, som legger til støtte for nye filformater, eller;

2. Last ned Word 97 Viewer eller nyere, eller;  

3. Du kan bruke Open XML Translator for Open Office for å kunne lese og redigere docx filer med Open Office, eller;  

4. Den gratis online docx converter lar deg konvertere docx dokumenter. Dette er en ganske god løsning hvis du ikke ønsker å installere den tidligere nevnte add-ons. Husk, å få tilgang til dette kompendiet være vel verdt tiden din!
 
For oversettelse fra engelsk til andre språk vil jeg anbefale at Google oversettelse motoren som en kortsiktig løsning.  

Oppriktig og patriotiske hilsen  

Andrew Berwick, London, England – 2011  

Justiciar Knight Commander for Knights Templar Europa og en av flere ledere i nasjonale og paneuropeiske Patriotic Resistance Movement  

Med hjelp fra brødre og søstre i England, Frankrike, Tyskland, Sverige, Østerrike, Italia, Spania, Finland, Belgia, Nederland, Danmark, USA osv. “

198 comments to Breivik sendte manifestet til meg og flere hundre en time før eksplosjonen

 • Dag Reidar Bye

  «Multikulturalisme (kulturell marxisme / politisk korrekthet), som du kanskje vet, er årsaken til den pågående islamiseringen av Europa som har resultert i den pågående islamske kolonisering av Europa gjennom demografisk krigføring og erobring.»

  Dette er vel egentlig ikke riktig. Islamsk innvandring ble drevet frem av den økonomiske og politiske eliten rett etter oljekisen i 1973. Oriana Fallaci skriver en del om dette i «Force of Reason».

  Det er da merkelig at han ikke går til angrep på dem, men i steden angriper multikulturalisme, ser det som en «årsak», mens det i realiteten kun er ett av mange virkemidler for å etablere NWO.

  Det er helt nødvendig med islamsk masseinnvandring inn i Europa, siden det også er ett effektivt middel til å ødelegge Europa, og Jagland vil ha 100000000 nye arabere/muslimer fra Midtøsten inn i Europa, og en prøver også å utvide EU til å omfatte alle landene rundt Middelhavet, sånn at også disse innbyggerne kan få fri tilgang til Europa.

  Makt eliten skaper ganske enkelt en krise som bare eliten kan løse. Dermed må Europas befolkning tvinges til å akseptere NWO. Om de klarer det er en annen sak.

  Dr Webster Tarpley og Alex Jones forteller her hvorfor Oslo bomben egentlig er en operasjon styrt av NATOs etteretning, britisk etteretning, som også kontrollerer deler av norsk politi:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=jvdpeLBq63Q

  httpv://www.youtube.com/watch?v=-BrLWL_MP7A

  httpv://www.youtube.com/watch?v=9mgXl_T2oYM

  httpv://www.youtube.com/watch?v=yYZIzZCMsBY

  De viktigste grunnene ser ut til å være at Norge nå trekker seg ut av Libya krigen, som utgjør 10% av NATOs bombe kapasitet. NATO vil sette ett eksempel som sier: Heretter gjør dere hva dere får beskjed om, hvis ikke så ta konsekvensene.

  De klarer også å demonisere mange av dem som oppfattes som nasjonalister, kultur og verdi konservative, innvandringsmotstandere. De blir satt i gruppen «høyre ekstreme» og en har nå fått den nødvendige begrunnelsen for å kunne overvåke de fleste av dem, dvs alle dem som motsetter seg globalismen, dvs bringe dem til taushet. Her er det ikke Stoltenberg som kontrollerer etteretningstjenestene, og hans ord om mer demokrati, som svar på Oslo bomben, behøver ikke bety noe som helst.

  Dette skal det bli spennende å følge med på, men det ser ikke særlig lyst ut. Ulike etteretningstjenester har høyst sannsynlig kontakt med rabiate venstre ekstremister som er klare til å gå til voldelig angrep på nasjonalister, så fort de får muligheten.

  Breivik tror på militær diktatur. NWO tror på globalt diktatur. Det er ingen grunn til at de ikke skal kunne samarbeide.

  • Christen Krogvig

   Hva er dette for et motbydelig og usaklig personangrep?

  • K.

   Kristian Jones!

   Reidar Bye sin ideer er helt spinville og idiotiske men opp mot deg framstår han som et geni. Du er det man kaller for genestisk søppel.

   • Dag Reidar Bye

    Jeg påstår ikke at det Webster Tarpley sier er riktig. Poenget er at dette er ett perspektiv som ikke kommer frem i norsk media, og derfor bør det også gjengis.

    På den andre siden så har du også en annen fra Alex Jones Show, Dr. Steve Pieczenik, som mener at ABB opererte utelukkende alene, basert på en tro om på at det sterke individ alltid vil være sterkere enn en stat. ABB ville da vise dette, sette ett eksempel for andre, som viser at det er mulig for den enkelte i å utføre terror med STORE konsekvenser. Pieczenik mener også at Oslo bomben er en mye mye farligere terrorhandling, faktisk farligere enn alle andre terroraksjoner, bla fordi det vil være nesten håpløst å stanse det. Hvis det er sant, som ABB sier, at det nå er flere som venter på å utføre det samme som han har gjort, så er det i hvertfall for meg skremmende. Det vil være helt ødeleggende for samfunnet.

    Webster Tarpley er også den personen som har kommet med de sterkeste argumentene om at 9/11 var en «innside job». At enkelte oppfatter ham som «spinnvill», overrasker ikke meg. Problemet er bare at det faktisk er mange «spinnville» mennesker i den amerikanske makteliten, som ikke lever i den virkeligheten som vanlige mennesker lever i. Det som er utenkelig i Norge behøver ikke være utenkelig i USA.

    • knut hansen

     Det neste er vel at de konspirerer med at ABB drakk så mye lettbrus med aspartam at han ble styrt med mindcontrol!

  • Dag Reidar Bye

   Hvor har du de tallene fra? Hvis du er så interessert i min nettoinntekt så er den i år 228000. Det var omtrent det samme i fjor også. De tallene som kommer fra likningskontoret er veldig ofte feil. Det er da også godt kjent.

   • T.Teng

    Kjæere Dag Reider,
    jeg er desverre av oppfattningen, at du mister din tid med dette blogget her.
    Det finns ikke nok inteligens på 95% av autorer… og jeg lese nå et goodt stund her 😉
    Jo mer en person skriver, jo mindre er kvalieten.
    Og tusen takk for videoer
    Xie xie, håper virkelig å lese mer fra deg,
    TT

 • Asdic

  «Dette er vel egentlig ikke riktig. Islamsk innvandring ble drevet frem av den økonomiske og politiske eliten rett etter oljekisen i 1973.»

  Det er heller ikke riktig. Hvordan begynte det?

  Her er noen avisutklipp fra den tiden:

  Dagbladet, 8.juni 1971, (sitat):INGEN KAN HJELPE PAKISTANERNE I OSLO
  Ikke ett eneste menneske. ikke en eneste organisasjon,absolutt ingen! kan hjelpe de stakkars pakistanske turister i Oslo.Problemet skyves vekk ikke av motvilje så langt derifra,alle vedkjenner seg problemet.Men det finnes ikke hjemmel for noen til å ta et initiativ.Imens vokser og vokser problemet.
  -Kan ikke Oslo Kommune gjøre noe?Dagbladet stiller spørsmålet direkte til sosialrådmann Hans Cappelen:
  -Gjøre og gjøre,svarer han.-Vi kunne naturligvis gi dem mat.Ellers kan vi vanskelig foreta oss noe.
  -Men har ikke Oslo et eget kontor for fremmedarbeidere?
  -Nei.Problemet er jo nettopp dette at de pakistanske mennene som daglig vandrer rundt i Oslos gater befinner seg her som turister.Følgelig er deres problem et problem for Sosialdepartementet.Oslo kommune kan ikke skaffe dem boliger,ikke arbeide,men muligens husly fra natt til natt men da kommer de automatisk inn i den gruppen som går under betegnelsen uteliggere -og det vil vi nødig. (sitat slutt).

  Arbeiderbladet 3.juni 1971 (sitat):Komite blir nedsatt for å se på fremmedarbeidernes forhold: SER MEGET ALVORLIG PÅ MENNESKEHANDELEN?
  -Jeg ser meget alvorlig på opplysningene om at det drives menneskehandel med fremmedarbeidere som ønsker seg til Norge, sier statsråd Odvar Nordli.Kommunal- og Arbeidsdepartementet forbereder å få nedsatt en komite som skal vurdere problemene i forbindelse med fremmedarbeidere i Norge. Statsråden ser meget alvorlig på opplysningene om at det drives menneskehandel med pakistanere som ønsker seg til Norge.Denne handelen påstås å finne sted i Hamburg.
  Departementet er innstilt på å ta saken opp til behandling så snart man får en henvendelse om forholdet fra Statens Utlendingskontor.Til i dag er en slik henvendelse ikke kommet.Statsråden minner om at Regjeringen har foreslått lovregler som skal forby privat arbeidsformidling i framtida.Det vil bl.a. bety at det heller ikke blir tillatt for f.eks.nordmenn å drives slik arbeidsformidling i utlandet.Et forbud av denne karakter kan således stanse den umenneskelige dirigeringen av fremmedarbeidere som det nå hevdes finner sted i Tyskland.Komiteen skal også vurdere hvordan man skal kunne få stoppet slik arbeidsformidling som drives av norske firmaer i utlandet.
  -Nå går for øvrig tendensen i den retning at vi får inn fremmedarbeidere fra strøk i verden som i høyeste grad vanskeliggjør en riktig tilpasning for alle.Så lenge vi får tilførsel av arbeidskraft fra de nordiske land og fra øvrige europeiske stater,byr dette ikke på store problemer sosialt sett.Disse arbeiderne har lettere for å gli inn i det norske samfunnssystem.Grupper som derimot kommer fra f.eks. Pakistan møter her et samfunn som er totalt annerledes enn de er vant til.Også dette forhold må den nye komiteen vie stor oppmerksomhet,sier statsråd Nordli.Han vil personlig gjøre det som er mulig for å få satt en stopper for en ukontrollert arbeidsformidling av pakistanere som vil til Norge. (sitat slutt).

  Europa hadde ikke behov av for det meste analfabeter uten utdannelse eller kunnskper i Engelsk, fransk, tysk.

  De som kom kom på eget initiativ.

  • Dag Reidar Bye

   Jeg vet godt at det var muslimsk innvandring før 1973.

   Dette er fra vedtak som ble gjort i 1975. Det er i hvertfall det som gjengis i Fallaci’s «The Force of Reason».

   The Strabourg Resolution

   «A medium and long term policy must be formulated through the technology that from now on the European Community will provide the Arab countries in exchange of crude oil and Arab manpower reserves. With the inclusion of manpower reserves such exchange will lead to the recycling of petro-dollars and to the complete economic integration between Europe and Arabia» And later. «The Parliamentary Association for Euro-Arab Cooperation calls on European governments to prepare special measures to safeguard the free movement of Arab workers who will immigrate to Europe, as well as respect for their fundamental rights. These rights must be and will be equivalent to those of national citizens. Furthermore they will have to establish equal treatment in employment, housing, helth care, free schooling, etcetera».

   Oriana Fallaci:

   «The Strasbourg Resolution goes on talking about the needs that will arise when the «human trade goods» will get to Europe. First of all, «the need to enable immigrants and their families to observe the religious and cultural life of the Arabs». Then «the necessity to use the press and the various information outlets to create a climate favourable to the immigrants and to their families». Finally, «the urgency to exalt through the press and the academic world the immense contribution given by Arab culture to European development».

   Cairo Convention by the Committee of Experts:

   «Together with the inalienable right to practise their religion and habits plus maintain close links with their countries of origin, the immigrants shall have the right to export their culture to Europe. That is, to propagate and disseminate Islamic religion and habits».

   At the Cairo Convention, the Committee of Experts did something else. It clarified that from the purely technological field the European co-operation had to expand into banking, financial, scientific, nuclear, industrial, and commercial fields. Worse: it stated that in addition to sending «manpower» the Arab countries would purchase from Europe «massive quantities of weapons». Something which does not surprise. Wasn’t it in the late Seventies that France began to fill with «manpower»….»

   • Asdic

    «Finally, “the urgency to exalt through the press and the academic world the immense contribution given by Arab culture to European development”.

    Det er kunnskapsløshet nok til alle. Hvilen contribution?

    Arabernes betydning for den vestlige sivilisasjon

    http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=54&tekstid=1828

    Les Dem opp her, herr Bye.

    • Dag Reidar Bye

     Jeg tror ikke jeg skal gå for langt bort fra det som er utgangspunktet for denne tråden. Poenget var bare at ABB ser på ideen om multikulturalisme som en «årsak» til det han oppfatter som Europas probler. Problemet stikker langt dypere.

     Det blir hele tiden sagt at ABB var veldig intelligent. Det tror jeg overhode ikke noe på. Jeg tror egentlig han vet temmelig lite, og at det også er en av grunnene til at han føler han er nødt til å utøve terror.

     Jeg kan likevel kort nevne at «The Strabourg Resolution» , «Cairo Convention by the Committee of Experts» var med på å danne grunnlaget for å se på islam som noe ubetinget positivt, fordi det var politisk og økonomisk fordelaktig å gjøre det. Når en så gjør dette, kan en heller ikke se på Pakistansk masseinnvandring som ett problem. Pakistansk masseinnvandring kommer nærmest som en logisk konsekvens.

     Jeg ser ikke på islam som ubetinget negativt heller. Problemet ligger i at vestlige politikere bestemmer seg på forhånd for at islam er kun positivt, kun for å støtte opp om en politisk avtale, istedenfor å vurdere hva islam er ut i fra behovet om mest mulig sannhet, eller hva som er moralsk riktig og moralsk galt. Slik det er nå så, blir islam vurdert, og har vært vurdert, ut i fra prinsippet om hva som er lønnsomt, særlig for politikere. Det skaper konfliker. Det er ikke noen god måte å gjøre det på.

 • Det sier bare litt om hvilken rolle du faktisk har i det norske samfunnet i forhold til det du selv tror Jan. Det er høyt på tide at dere islamofober tar ansvar for det deres ideologi har fostret frem – det verste i det norske folk, en morder uten like, en islamofob uten like. Mange av dere er enige med ham og jeg håper at dere skal, før det klikker for dere fullstendig slik det har klikket for deres BOY Andy B, ha anstendighet nok til å meldere dere til PST frivillig slik at resten av smfunnet kan spares for død, fortvilelse og massakeren uten like.

  • Christen Krogvig

   Hei, Jasmin. 99% av anti-jihadistene tar avstand fra ideer som legitimerer terror.

   Gjør du det? Tar du avstand fra ideen om at den eneste måten man kan være sikker på å nå paradiset på er å dø i jihad?

   Hvis ikke, er det dessverre du som ikke vil ta anstand fra ideer som legitimerer terror.

   Jeg må si jeg synes det er temmelig motbydelig med når folk som selv nekter å ta avstand fra terror-ideer, selv ikke etter et enormt angrep mot Norge, tillater seg å rette en pekefinger mot de som kategorisk avviser slike ideer!

  • Asdic

   Terror er no’ dritt:

   8:12 Remember thy Lord inspired the angels (with the message): «I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.»

   Mord også:

   9:5 But when the forbidden months are past, then fight and slay the Pagans wherever ye find them, an seize them, beleaguer them, and lie in wait for them in every stratagem (of war); but if they repent, and establish regular prayers and practise regular charity, then open the way for them: for Allah is Oft-forgiving, Most Merciful.

   Her har vi oppfordring til mord, tvangsomvendelse og pengeutpresning.

  • Hvordan kan du dokumentere at jeg er «islamofob». Her på bloggen har jeg stort sett lagt ut sannferdige og seriøse nyhetsartiker som blant annet forteller om grove menneskerettighetsbrudd i islamske land, og hårreisende anti-demokratiske holdninger i enkelte radikale islamistiske miljøer i Europa. Jeg har mange gode venner som tror på islam. Jeg frykter først og fremst radikaliseringen. Og den er det all mulig grunn til å frykte.

  • Anonym

   «Islamophobe» Do not fear being labeled an «Islamophobe.» Winston Churchill was once accused of being a «Naziphobe.»

   httpv://www.youtube.com/watch?v=1Xkt-8ItSlU

 • knut hansen

  ALEX JONES er søppel.

  • Per

   Riktig. Samme er David Icke som tror på at det er øgler som styrer verden.

   • Dag Reidar Bye

    Når det gjelder øglene til David Icke så tror jeg det er mer ment som ett poetisk uttrykk, litt på samme måte som en snakker om «rovdyr kapitalister», «ensomme ulver» osv. (Her er det mulig jeg tar feil. Jeg har ikke lest bøkene til David Icke).

  • Dag Reidar Bye

   Du aner ikke hva du går glipp av. En av gjengangerne hos Alex Jones er Lindsey Williams: (se og lytt fra 3:50)

   httpv://www.youtube.com/watch?v=AgtVaBM8Z3M&feature=channel_video_title

   fra 4:51 – 4:47 sier Williams: «The elite wants a Middle East crisis within 4-5 months time» Programmet ble sendt 10.21.2010. Krisen i Midtøsten skulle da begynne ca i midten feb/mars 2011. Hvem andre er det egentlig som visste at det skulle skje noe voldsomt i Midtøsten i feb/mars 2011?

   Williams sa også i 2009 at det to år frem i tid ville bli en stor krise i midtøsten: (fra 1:53

   httpv://www.youtube.com/watch?v=YMRSrXE2SgM&feature=channel_video_title

   Fra 1:53 – 1:57: «Turmoil in the Middel East two years from now»

   Kan du eller noen andre forklare hvorfor Alex Jones Show skulle være søppel? Eller er det kanskje fordi enkelte synes søppel er positivt?

   Det ER en skjult maktelite som styrer verden. De kontrollerer også Norge, mer eller mindre. Det er i ett slikt perspektiv Webster Tarpley sine teorier må sees ut i fra.

   Slik jeg ser det er det ikke muslimene, islam eller muslimske ekstremister som utgjør den stor trusselen mot Norge. Det er krefter innen for den globale eliten, som også kontrollerer muslimske ekstremister, som er hovedproblemet.

   • Asdic

    Herr Bye bør finne mengder med enda mere idioti her:

    CONSPIRACY PLANET

    THE ALTERNATIVE NEWS & HISTORY NETWORK

    http://www.conspiracyplanet.com/index.cfm

    God fornøyelse, men ikke del det med oss.

    • Dag Reidar Bye

     Jeg har da heller ingen interesse av hva som står på den nettsiden.

     Kan du kanskje forklare hva som er grunnen til at Williams er i standt til å forutsi Midtøsten opprøret to år før det skjer?

     Hvem er det egentlig som er idiot her? Jeg er selv idiot på mange områder, og jeg ser heller ikke på det som noe negativt.

     • Asdic

      Om man har fulgt med i en del år, som jeg har gjort, og sett utviklingen i MØ, og på bakgrunn av the Muslim Borotherhoods agena, var det vi så i Tunis og Egypt som ventet og nøye regissert av TMB. Så fulgte Libya, men der gikk planen i vasken. Kongen av Maroco ble livredd og lovet at han skulle slippe litt av den politiske makten.

      Vær så god: http://globalmbreport.org/

      Prison Planet er på en annen planet.

      • Dag Reidar Bye

       Forskjellen er at Williams forteller NÅR dette skal skje. Hvem andre har gjort dette? Han fikk forøvrig informasjonene fra Ken Fromm, fra Atlantic Richfield. Han har fått slik informasjon siden 1984, og over 90% av det Williams har fått tilgang på av informasjon har vist seg å være riktig. Han har nå kontakt med en annen på toppen av eliten.

       Den viktigste grunnen er at eliten vil stenge oljeproduksjonene i Midt-Østen, er for å få høyere olje pris for den oljen som snart skal begynne å produseres i USA. Der er det nå to gigantiske oljefelt som enda ikke er benyttet, og som snart skal åpnes.

       Ett annet eksempel: Gull prisen ligger nå på $1613 per unce. Frem til Aug vil den ligge omtrent konstant. Fra sept-des vil prisen ha steget med 20-25%. Det vil vise seg om han får rett.

       Hva som ellers foregår på Prison Planet angår ikke Lindsey William.

     • Leave Anders Alone

      Det er jo store kriser i Midtøsten hvert jævla år! Å si at det kommer en krise i Midtøsten er omtrent en like spenstig spådom som å si at trekkfuglene kommer tilbake i 2012.

      • Asdic

       Hver jæ.. år? Hele tiden og i mange hundrede år.

       Muhammadan Islam an Obstacle to Progress

       httpv://www.youtube.com/watch?v=TJ73cfT8Ljk&feature=player_embedded

      • Dag Reidar Bye

       Det er kriser overalt hele tiden. Når han nevner at det skal bli en omfattende krise i Midt-Østen 2 år frem i tid, 4-5 månder frem i tid, så er det her snakk om en større krise enn den som tidligere har vært der, og det viste seg også å være rett. Hvis krisen bestod i de samme krisene som det vanligvis har vært, med de samme frontene, med de samme menneskene, så er det heller ingen som hadde trengt å ta Williams alvorlig.

       Alle vet at det vil være problemer i Midt-Østen. Når hans så føler behov for å fortelle om en stor krise i Midt-Østen, så vil det jo implisitt bety at det er en krise som er større enn de vanlige krisene, og det er jo nettopp det som har skjedd.

       Hvorfor er det egentlig mer sannsynlig at Williams sitter å gjetter seg frem til slike uttalelser, som om det var ett slags spill. Dette er bare ett av en lang rekke eksempler på at det faktisk FINNES en skjult maktelite.

       «Rothschild, the lord and master of the money markets of the world, and of course virtually lord and master of everything else. He literally held the revenues of southern Italy in pawn, and monarchs and ministers of all countries courted his advice and were guided by his suggestions. Governments do not govern, but merely control the machinery of government, being themselves controlled by the hidden hand.»

       – Benjamin Disraeli
       Prime Minister of the United Kingdom (Feb 20, 1874) – (April 21, 1880)

   • knut hansen

    Alex Jones er søppel. Elendig research!! De er spesielt raskt ute og konspirerer før all fakta er på bordet. Feks De mener at det er NATO som står bak terroren i Norge.
    Det er sikkert mye interresant i det de sier ellers, men deres kommentarer rundt terrorsaken i Norge viser bare hvor patetiske de er:

    1. De sier at polititet viste navnet på ABB når de stanset han. Derfor må det være en inside jobb. Politiet viste hans identitet grunnet 2 ting. Leiebilene hans. De har overvåkningskamera hvor bombe bilen er observert, samt at de de sjekket bilen som stod utenfor utøya.

    2. De nevner at politiet brukte 1,5 time for å komme frem. Bullshit. De pågrep Anders nøyaktig 1 time etter skytingen.

    3. Alex Jones er overbevist om at det var 2 skyttere på Øya. Noen vitner har ment at de har hørt 2 skyttere. Ingen kan nøyaktig beskrive den andre. Husk at dersom man er ute i naturen og hører skyting så finnes det Ekko som gjør at man ikke alltid vet hvor skytingen kommer ifra samtidig som at lyden kommer tilbake.

    4. Spesialstyrker/beredskapstropp i Norge holdt en øvelse visstnok ved operahuset noen dager i forkant av hendelsen. Dette er jo så mistenklig at vi må konspirere at «staten» viste at noe kom til å skje.
    Norske spesialstyrker og beredsskapstroppen har mange øvelser. Mange av disse holdes på type scenarior som nevnt. Hærens jegerkommando har gjentatte ganger holdt terrorøvelser på Danskebåten. DETTE ER TRENING!!

    5. Det neste er vel at de skal sette opp en link mellom Gården til Anders og millitærleieren på RENA hvor HJK holder til.

 • Per

  Gjennom tidene har mange har opplevd at ustabile personer tar deres uttalelser til inntekt for sitt forvrenge syn på saken. Slikt misbruk av andres verk har til alle tider vært vanlig blant ekstreme fra ytteste venstre til ytterste høyre fløy.

  Akkurat nå virker det som om media har mistet alt perspektiv i denne saken. Man lister opp en rekke personer som Breivik tar til inntekt for sitt syn og stempler dem alle som høyre-ekstreme. I realiteten har ikke disse menneskene stort annet til felles enn at de er kritiske til islamsk ideologi og til masseinvandring fra kulturer som står i konflikt med vestlige normer og verdier. Politisk spenner Breiviks såkalte forbilder over hele fargespekteret. Blant eks-muslimer som fremstår som islam-kritikere er sågar de fleste humanister solid forankret i den sosialistiske leiren.

  Robert Spencer er blant dem som fremheves som ekstreme. Hvor mange steder i hans bøker og skrifter oppfordrer han til drap og andre overgrep mot mennesker som ikke deler hans syn? Sammenlign det så med Koranen og andre islamske skrifter. Hvem er så de ekstreme? De eneste oppfordringer til vold jeg kan finne i Spencer’s verker, artikler og blogger er hans utallige sitater fra Islamsk litteratur.

  Ayan Hirsi Ali putter media også i kategorien høyre-ekstrem. Hun var da vitterlig en parlamentariker som representere PvDA, det nederlandske arbeiderpartiet.

  • Christen Krogvig

   Sant nok. Brevik har ingen Trotsky, Marx, Engels eller Muhammed som har utferdiget ideer som forsvarer det han har gjort.

   Å kritiser anti-islamsitene for det han har gjort blir derfor som å kritisere folk som liker godt vær for en terrorhandling som måtte bli begått for å blidgjøre værgudene.

  • Asdic

   Bra skrevet, Per.

   Pressen har gått av skaftet i denne saken.

   Sverige Demokratene har fått en henvendelse fra ABB. Nå grilles Åkeson & Co, og tvinges til å ta avstand.

   Det hele er like absurd som om:

   Hitler var vegetarianer. Skal norske vegitarianere stå frem og ta avstand fra nazismen?

   • Christen Krogvig

    Vet ikke om jeg er helt enig i dette. Vi hadde jo gjerne sett at muslimene tok avatsnd fra terror mot Israel. Men det vil de jo ikke. De som nekter å ta avsnad fra denne Breviks andlinger må forvente å bli møtt med samme skepsis som de av verdens muslimer som ikke vil ta avsnad fra terror i islams navn.

    • Asdic

     Å ta avstand fra terror i islams navn er blasfemi, Christen.

     8:12 Remember thy Lord inspired the angels (with the message): «I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.»

     Alle debattantene på denne tråde burde lese Muhammeds manifetst, før de ytrer seg.

     http://spoox.org/q/

  • Et glimrende innlegg og en god oppklaring

  • Jasmin Fazlinovic

   En glimrende bortforklaring og en god bevis på at fjortissmannens metode fungerer. Uanset emne snakk om det dårlige i islam, det dårlige hos muslimer…

   Og Jan, når du sier VI MÅ STOPPE MASSEINNVANDRING AV MUSLIMER eller VI MÅ GJØRE NOE MED MASSEINVANDRING AV MUSLIMER eller VI MÅ TENKE PÅ … så er det i bunn og grunn samme tanke. At du ikke sier DREP DEM er bare selvkontroll mekanisme som slår inn. I dine tanker så ser man en klar radikalisering i rettning ennå mer til høyre. Fakta at du av og til viser at du er også et menneske er ikke nok for å vaske bort hatet mot muslimer.

 • Jaja

  Råtne vesener er dere. En slik vrengt oppfatning med alle konspirasjoner som hører med, har ført til at man har fått skapt et monster som ABB!

  Våkn opp!!!!

  • Christen Krogvig

   Begynn med å følge vårt eksempel – og ta avstand fra terror-legitimerende ideologier, før du skal diskutere rette en pekefinger mot andre enn deg selv.

 • Stein-Erik Mattsson

  Hvor skal jeg melde meg? Som både er «islamofob» og sterkt skeptisk til kristendommen, den andre av de to misjonerende og sterkt krigerske religioner? PST hjelper nok ikke, for der regner jeg med at jeg har egen reol allerede…
  Forøvrig synes jeg denne NWO minner mer om HVPU…

 • Ugle Sett

  Noen på venstresida må roe seg ned noen hakk i disse dager.
  Har dere glemt Lenin, Stalin,Pol Pot og Mao som har milioners liv på samvittigheten?
  Jeg ser på Hitler som et produkt av Versaisefreden og ABB som en følge av 11.sept 2011.

  • Christen Krogvig

   Du kan ikke argumentere slik. Ingen rettferdig harme kan forsvare de to nevvnte herrene.

   • Ugle Sett

    Du misforstår, det er en forklaring fra min side ikke et forsvar.
    Aksjon gir reaksjon som igjen…osv osv…
    Håper du forstår Christen Krogvig.
    Ellers er mitt syn at alle uten unntak får ta personlige konsekvensene av sine handlinger mens tanken er fri…

  • Dag Reidar Bye

   Fra: On Bruce Bawer and Islam criticism after 22/7
   Bjørn Stærk:

   «Are you able to discuss the attacks that actually took place, attacks that at the very least put your own ideas in a bad light, without changing the subject back to evil leftists and Muslims?

   Judging from the immediate reactions to the attacks, Islam critics on the right may have a hard time doing this. The approach from many is: “Well, this is a tragedy, and I absolutely condemn it, but of course it wouldn’t have happened if Norwegians could discuss immigration openly.” Or: “Let’s not let the deeds of this evil madman distract us from the real issue, which is that Europe is being overrun by Muslims.”

   Rewind a decade, and the same out of touch sentiments would sound like this: “Well, the 9/11 attacks were a tragedy, but of course they wouldn’t have happened if the Americans weren’t such evil imperialists.” Or: “Let’s not let the deeds of this evil madman distract us from the real issue, which is that America is the greatest threat to world peace.”

   There’s also a defensiveness in many of these reactions that is disgraceful in the way it assumes that this is all about them, that the important thing now is to rescue the reputation of their own particular brand of Islam criticism, so that they can continue where they left off on July 21.

   If you don’t have the empathy to realize how inappropriate this is right now, you should keep quiet.»

 • olja

  De aller fleste sympatisørene av de mørkeblå partiene i Norge tar sikkert sterk avstand fra de handlinger som er begått av Breivik. Men, der er et men, retorikken om islamhat og fremmedfrykt er mye likt. I et innlegg for noen uker siden kom fra Tybring Gjedde, som holdt en grusom tordentale mot et flerkulturelt Norge. Han kalte det bla.a en forsøpling av landet.

  Men opphausingen av Islamfobi og fremmedhat begynte vel med Karl I og Le Pen for noen tiårsiden.

  De mørkeblå bruker retorikk og ord, oppfordrer aldri til vold, men husk, det er en del «løse kanoner» ute i verden som tar dere bokstavlig på ordet.

  • «De aller fleste sympatisørene av de mørkeblå partiene i Norge tar sikkert sterk avstand fra de handlinger som er begått av Breivik»…
   Så det finnes en liten men fortsatt en del som ikke tar avstand fra hans handlinger sier du ? Er forholdet 90-10 ? 80-20 ? 99-1 ? tror du ? La oss anta at det er ca 2 % som støtter handlingen hans. De mørkeblå sitter på ca 50% stemmer eller med andre ord så støtter 1% av stemmemassen handlingene hans ? Hvis 1.000.000 stemmer så er det ca 1000 mennesker der ute som er enige med handlingene hans.

   Hvor stor prosent er det da av dem som støtter ideen hans men ikke selve handlingen ? Til slutt hvor mange av dem er det som forstår motivene hans men ikke støtter handlingene…

   Antallet du kommer frem til er så pass stort at det er rett og slett skremmende hvor mye hat folk sitter med… Det er mange flere løse kannoner det ute som vil med riktig rekrutering være mer enn bare løse kannoner og derfor er det viktig at disse miljøene som bruker forakt for islam for å spre sin hatpropaganda blir kartlagt og settes under overvåking. En ny løs kannon ville være mer enn det norske folket tåler…

   • Asdic

    Gidder du å ta samme regnestykket, med utganspunkt i Europas 50mill. muslimer.

    Hvor mange støter kalifatet Eurabia?

    The Muslim Brotherhood «Project»

    http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476

    » One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.” (citat Houari Boumedienne, Algeriets president, i ett tal i FN 1974).

 • Bjørn

  Kan alt dette være så vanskelig da? Det burde være den enkleste ting i verden å akseptere at folk har ulikt syn på ting. Selv har jeg aldri problemer med å oppleve at folk mener noe helt annet enn meg. Jeg tror på Gud. At andre tror på en annen Gud, eller ingen i det hele tatt, er helt greit for meg.
  At noen mener at Norge burde ha strengere regler for innvandring er også helt greit for meg. At noen vil ha et enda mer multikulturelt samfunn er også helt greit. Slik kan vi holde på. I bunnen for alt dette er det selvsagt ønskelig at folk argumenterer for hvorfor man har tatt eller har sitt standpunkt. Men dette bør heller ikke være så viktig. Man faller selvsagt utenfor enhver debatt da man ikke har argumentasjon, men dette blir et «problem» for den enkelte.

  Har man en slik respekt og forståelse i bunnen er det også null problem å diskutere og argumenere for sitt syn uten at man hisser seg opp, hoster opp et våpen eller går fullstendig bananas.

  Hva denne Breivik angår – la oss holde han utenfor enhver slik debatt. Gale folk kan man jo ikke snakke med – i hvert fall ikke som slikt.

 • Jan Hansen

  ABB har rett i en ting, om 2-7 tiår vil Europa være overtatt av muslimer. Noe det muslimske brorskap i Egypt også bekrefter målsetningen om, helt åpent. Heldigvis er ikke jeg blant oss da når det skjer.

  • Jeg har også hørt det kommer til å regne frosker I Egypt når Farao kommer tilbake. EDL har helt åpent snakket om det så sånt sett blir du ribba for 3 mirakler..

   • Ante Pavelic

    Kan du vennligst forklare meg hva frosker i Egypt har med Anders Breivik og det muslimske broskapets uttalelser å gjøre? Slike flåsete innlegg får deg bare til å fremstå som en kongenital flåsemikkel.

  • Per

   verden går under 2012 alikevel. Da tar David Icke og hans såkalte «øgler» over verden.

 • Nordmann.

  Mye sprøyt var det å lese her. Rassistene gir seg ikke, men nå er det på tide at det norske samfunn drar dem ut av sine hull og frem i lyset. Islam er ikke noen fare for Norge, den jobber for fred og er en styrke for det norske samfunn. Og ved å hjelpe de nye nordmenn med utdannelse og jobber så får vi ett bedre norge som alle kan leve ett bra liv tilsammens i.

  • Christen Krogvig

   Er du dum? Hvordan kan en religion der den eneste måten å nå paradiset på er å dø i kamp for å utbre denne religionen jobbe for fred?

  • Tvilende..

   Vel, med en eneste gang noen taler mot innvandringspolitikken, så er dem rasister? Tenk deg KRAFTIG om før du skriver slik søppel. Faktum er at Muslimske miljøer er ekstremt lukkede, å der er en vanvittig % av dem som overhode ikke ønsker å integrere seg i det Norske samfunn, å som faktisk ser på oss som en trussel!!! Samtidig ser vi på at prosentmessig så er innvandrere overreprensentert når det gjelder kriminelle handlinger, fra voldtekter, vold, vinningsforbrytelser og narkotika blant annet. Ifølge tallene så blir det bare verre og verre. Der er absolutt grunn til å være skeptisk! Islam er ikke en religion, det er en idiologi på lik linje med nazismen.
   Eneste måten å styrke samfunnet på muslim eller ikke, er å jobbe sammen, få bort ekstremister, integrering som fungerer, å leve etter NORSKE lover og regler. Innvandrerene ba om å få leve her.. Da kan dem også følge våre lover og regler.

   Samtidig vil jeg si at jeg er TOTALT mot alt det ABB gjorde. Jeg ser meg selv overhode ikke som en rasist, jeg ser meg selv som en person som ønsker å beholde det samfunnet vi en gang hadde.

  • Ante Pavelic

   Hahaha!

 • Dyreog menneskevenn

  Førstegng jeg kommenterrer noe på en plogg.
  Jeg oppfordrer alle til å vise kjærlighet, glede seg over små ting som å lukte på blomster og kose seg over å se små dyr og insekter i naturen og bygatene.

  Selve saken: du Simonsen er en fornufig mann som helt uskyldig har fått en mail fra han som har selv degradert seg fra ett menneske til udyr, folk har lov til å ha forskelige meninger og skal kunne snakke om det, og jeg er solt over at alle i Norge viser sammhold og enighet i disse vanskelige tider, måtte sammholdet være i en evighett.

 • Jan Hansen

  Naive nordmenn ønsker muslimer velkommen, og samtidig ser man ikke farene med overbefolkningen av disse, flere barn enn oss får de også. Så har da også noen fått prominente posisjoner rundt i landet, i kommunestyrer og storting. De blir ikke færre, bare flere, også i myndighetens styrende organer. Hvis det er ønskelig fra nordmenn er det jo greit, men for meg er dette overhodet ikke greit.

  • Har du tenkt å gjøre noe med det ?

   • Jan Hansen

    Foreslår å gi hver enkelt fremmedkulturelt element en kompensasjon på 1 mill kr. for å forlate Norge, pengene er en god start på et nytt i liv. Samt innføre tvungen utsending av fremmedkulturelle som bryter norsk lov, man inviterer vel ikke noen hjem til seg som kommer og raserer huset.

    • Asdic

     Innvandrerne fra den muslimske verden fant frem til Norge uinvitert.

     Hvorfor skal vi betale 350.000 mill for å få dem UT?

  • Nordmann.

   Det Norske folk ønsker et fredelig land som blir samlet i et flerkulturelt samfunn hvor alle blir respektert. Det skal ikke være forskjell på hudfarge eller religion, alle skal vere et folk i et rike.

   • Dyreog menneskevenn

    Enig Nordmann, ettvert menneske er kun ansvarlig for sine handlinger og det å skade/drepe andre mennesker setter vedkommende under planter, alle fortjener aksept for sin tro, legning eller farge.

   • Gigi

    Hvorfor skal all verdens folk på død og liv flytte til Norge? Jeg vil at barna mine skal vokse opp i Norge og ikke i lille Somalia, Afghanistan, Irak osv..osv..osv..

   • Tvilende..

    Egentlig så burde religioner bli bannlyst i Norge. Ingenting annet en Religion og politikk har startet kriger.

    Jeg bryr meg overhode ikke om hudfarger, for hudfargen har aldri gjort noe galt, men religion derimot..

    Burde kanskje startet Ateist partiet.

    • Nordmann.

     For en rettroende muslim er religionen alt, og det må vi bare godta siden norge har religionsfrihet.

     Så det norske folk og islam er tvunget av loven å leve side om side. Og ved å tilpasse vårt land en liten tanke så kan det bli et paradis for alle dets beboere.

     • Asdic

      Har muslimer også religionsfrihet?

      Ali burnt some people and this news reached Ibn ‘Abbas, who said, «Had I been in his place I would not have burnt them, as the Prophet said, ‘Don’t punish (anybody) with Allah’s Punishment.’ No doubt, I would have killed them, for the Prophet said, ‘If somebody (a Muslim) discards his religion, kill him.’ »

      http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/052.sbt.html#004.052.260

     • Tvilende..

      Men kjære snille Nordmann… Det fungerer ikke, for det første så er muslimene kommet til et ikke muslimsk land, for det andre sier religion til muslimene at alle ikke muslimer er vantro personer som skal drepes.. Skal vi da legge oss på rygg, å godta at vi blir overkjørt i vårt eget land? Du sier at om vi tilpasser oss, så vil dette bli et paradis.. Vel løsningen er klinkende enkel skjønner du..

      Løsningen er et totalforbud mot religioner og ideologier.. Ingen islam, ingen kristendom.. you name it.. INGENTING.. Om personene absolutt vil praktisere en religion, så får dem flytte ut av landet. Dette landet kan være et skikkelig paradis uten ekstremister som følger disse religionene, uten religionsrasisme..

      Se hvordan utviklingen er i andre europeiske land der det er en god del muslimer.. Det er vold, rasisme etc etc.. Så løsningen er ene og alene religionsforbud, for fredens skyld!

      Bare se alle problemene rundt krekar, i mine øyner en ekstremist som overhode ikke burde vært sluppet inn i landet her! Ikke bare gjør han totalt narr av våre politikere, men han sitter her trygt, å får fortsette måten han holder på med drapstrusler i islams navn.. Å han er jo langt fra den eneste som har truet og gjort narr av oss di siste årene.

      Nei, la det bli totalforbud for religioner, uansett hvilke!

      • Asdic

       «Løsningen er et totalforbud mot religioner og ideologier.. Ingen islam, ingen kristendom.. you name it.. INGENTING.»

       Tøvete og dumt innlegg. Nasjoner som bygger på den Judeo-Kristne humanisme og verdigrunnlag, har en enorm tiltrekningskraft på folk med muslimsk ideologi i bagasjen.

       Nasjoner med kristent verdisyn er de mest vellykkete i hele verden, ved siden av de heterogene Japan og S-Korea.

       • Tvilende..

        Joda joda.. Men som jeg sier, se på andre land med stor innvandring av muslimer.. Det er jo det samme problemet overalt! Du kan si at innlegget er så tøvete og dumt som du vil, men realiteten er at et totalforbud stopper problemene..

        Beklager å måtte si det men religion er farlig eventyr for voksne..

   • Asdic

    Anjem Choudary er ikke enig.

    httpv://www.youtube.com/watch?v=2Es7KxktpQs&feature=player_embedded

   • XNS

    Og hva med de nordmennene som ikke kjenner seg beriket av masseinnvandringen? De nordmennene som tilfeldigvis også er landets opprinnelige befolkning. Jeg mener: Om du vil definere deg selv inn i, føler deg beriket av, og føler deg hjemme i et kulturkreolsk samfunn er det helt i orden for meg. Men hva med meg som ikke kjenner meg beriket av innvandring?

    Det fantes også en del indianere som ikke kjente seg beriket av masseinnvandirngen til Amerika. Hva er ditt syn på dem?

   • Nusse

    Nordmann : Det du der sier er en utopi. Dessverre ! Man kan ikke leve på ønsketenkning. Den muslimske invasjonen til Norge har bare ført elendighet med seg. Jeg kan nevne alle voldtektene som et eksempel. Hva har du for unnskyldning til det ? Det er bra med voldtekter, så lenge de er «multikulturelle» ?

    • Nordmann.

     Voldtekter har man i alle samfunn, spesielt når moralen er sunket så langt ned at norske kvinner drikker seg fra sans og samling. De går utfordrende kledd, og liker å hisse opp menn fra andre kulturer.

  • anonym

   Jammen får de mange barn nå, men jeg lurer på om det hender når barnetrygd og kontantstøtte forsvinner. Har lest noe om at det arbeides med det i regjeringskretser i hvertfall kontantstøtte. Vi måtte i vår tid få barn som vi kunne fø frem uten fattigstøtte.

  • Asdic

   Sist høst var 46% av barna som begynte i 1. klasse i Osloskolene, fremmedkulturelle.

   Om 15-18 henter de ektefelle i foreldrenes hjemland.

   Hvordan blir befolkningsammensetningen i Oslo da?

   Go figure!!

   • Anonym

    It will be over for Norway within 10 to 15 years. Breeding like rabbits and fleeing the countries they have already ruined, and now invading yours, they will absolutely destroy it. No one in Norway has the will, knowledge, or understanding of how to stop them, and ever if there were such a person, too much damage has been done to average Norwegians by their socialist indoctrination to do anything about it. Sorry to be the bearer of such bad news Asdic.

 • vs60

  Ja, tenk om et mørkeblåt parti fikk makten i Norge. Da ville mest sannsynlig dette skje,som jeg skiserer opp lenger ned.De er for ekstreme og meget gal og blodtørstig.
  Jeg vil nå nevne for dere tidenes morderliga, og da skal jeg holde utenfor de millioner som døde i kamphandlinger på slagmarken og da er det 4 regimer som stikker seg ut,og her er de: Nr 1. Sovietunionen(1917 – 1987) 62 Millioner drepte.
  Nr 2. Kommunist Kina (1928 – 1987) 35 (Millioner drepte.
  Nr 3. Nazi Tyskland (1933 – 1945) 21 Millioner drepte.
  Nr 4.Nasjonalist Kina (1928 – 1949) 10 Millioner drepte.
  Det er våre gamle verdier,demokrati og ytringsfrihet som vil vise seg og være våre sikreste bolverk mot det som også blir begått nå i det 21 århundre,derfor er det viktig å melde fra om slikt. Det trengs både moral mot krig, årvåkenhet, modige og håndfaste innvesteringer i nettopp våre gamle verdier, som vi som er normal er så glade i, og som er utviklet over lang tid i norden og resten av den vestlige verden og som så mange millioner har kjempet og dødt for,alle våre gamle helter som har stått fast mot ondskapen. Alle 4 i morder ligaen drepte sine egne lands innbyggere. Så,hva F..n er musserne å væææære redd for???
  Det er og verd å merke seg at 2 av nasjonene i drapsligaen var kristne nasjoner. Dette jeg har skisert opp kalles for statsterror mot SIVILE. Er det noen her inne som synes at det er rart at det 20århundre har fått navnet masakrenes århundre???
  Det er helt klart at Stalins Og Maos terror skiller seg ut fra de andre i 4 på topp lista, det er og merkelig å tenke på hvordan AKP ml beundret Maos draps regime, hvilke tanker rørte seg i hodene deres, må tro?

  • Asdic

   Ja, tenk om et mørkeblåt parti fikk makten i Norge. Da ville mest sannsynlig dette skje,som jeg skiserer opp lenger ned.De er for ekstreme og meget gal og blodtørstig.

   Og ellers har du det bra?

   http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/08-05-11Blomstring009.jpg

   • vs60

    Ja, jeg har det meget bra, har du? Kildene mine er som følger. Bok av Jonathan Glover: Humanity, A Moral History of the Twentieth – Century.
    Tallene er opplistet i den Svenske boken: Det øpna såret.Om massemord og medløperi.(1997) av den kjente svenske politikeren Per Åhlmark, bare om du skulle tvile.
    Han nevner og andre draps regimer. Alle politiske parti ytterst til høyre har endt med massemord.
    Jeg har det bra,man trenger ikke være muslim hater for og ha det godt med seg selv og andre.Muslimene utgjør ingen overveldende fare ennå, når det skjer er både du og jeg i graven forlengst. Jeg har intet til overs for folk som nærer seg med dårlig sjult hat til andre raser. Mange venner av meg er farvede, dog ingen av de er muslimer. Hadde engang en arbeids kolega som var det, men han var en rolig og stillfarende mann. Passet sitt og lot andre være ifred, men det har vel du vansker med å forstå. Les disse bøkerne, kanskje du ser at det er fårligere trusler enn en gruppe muslimer som er kommet hit til oss for å søke trygghet og velstand. Du skal heller være opps på de ytterst til høre, også Hitlers styre begynte bra,Har det falt deg inn. Så, kom ikke med tullete bilde advarsler til meg, TAKK.

    • Asdic

     «Alle politiske parti ytterst til høyre har endt med massemord.»

     Og vi kan nevne i fleng:

     NSDAP var på ytterste venster føy.

     National Sosilaistische Deutsche Arbeitrer Partei.

     Din tur.

     Jonathan Glover er opptattt av bioetikk.

     http://www.jonathanglover.co.uk/

     • vs60

      Min feil,jeg mente jo selvfølgelgig ytterste venstre fløy

     • vs60

      Kanskje du Asdic skulle lese denne boken av philosofi professoren som jeg henviste til . Boken Humanity, A Moral History of the Twentieth – Century. er ganske bra. Philosofi, når en er pensjonist disponerer en tiden sin som en vil,vet du. Jeg skal gi deg det at det mye rett i det du skriver. Men jeg enster meg ikk unødig,da vil jeg snart få et formørket syn på livet, har du tenkt på det? Sikkert, etter det du skriver er du sikkert meget innteligent. Musserne,ja jeg mere engstelig for homegrown terrorister,som denne Aders B. Breivik. Jeg må og innrømme at jeg tok feil med hensyn til hvem dat var,jeg var helt sikker på at det var Islamister.

    • Asdic

     «Muslimene utgjør ingen overveldende fare ennå, når det skjer er både du og jeg i graven forlengst. Jeg har intet til overs for folk som nærer seg med dårlig sjult hat til andre raser.»

     46% av de barna som begynte i 1. klasse i Osloskolene i 2010, hadde fremmedkulturell bakgrunn. De fleste av disse muslimer. Om 15-18 år henter disse ektefelle i foreldrenes hjemland.

     Hvordan er demografien i Oslo i 2025? Hvodran vil det påvirke våre barn og barnebarn som er tvunget til å leve baldt dem? Hvorfor forlot 35.000 briter UK i 2010?

     Islam er ingen rase. Islam er en extrem rasistisk, intolerant voldelig ideologi, hvis mål er Ummah. Verdenskalifatet.

     Muslimsk jødehat:

     httpv://www.youtube.com/watch?v=_X8dhrzQCHY&feature=related

     Dette er del av ideologien som kikke er farlig. Har jeg oppfattet deg riktig?

     Det er et faktum i vår egen tid at i dag er muslimer i konflikt med kristne og animister i Elfenbenskysten, Nigeria og Sudan, med ortodokse serbere i Kosovo og Bosnia, med jøder i Israel, med russere i Kaukasus og langs Russlands sørgrense for øvrig, med armenere i Nagorno Karabakh, med sekulære regimer i de tidligere sovjetrepublikker i Sentral-Asia, med kommunister i Xinjiang-provinsen i det vestlige Kina, med hinduer og sikher i Kashmir og ellers i India, med buddhister i Thailand og med katolikker på Filippinene. Er muslimer offer for en animistisk-kristen-serbisk-jødisk-russisk-armensk-sekulær-kommunistisk-hinduistisk-sikh-buddhistisk-katolsk sammensvergelse, eller er det den såkalte religion som har en mulitkriminell røverhøvding som profet og forbilde som er problemet?

     • vs60

      Oslo, tja. De landene du nevner har jeg ikke noe forhold til,jeg er fremdeles Norsk, må vite.

    • Nusse

     Hva er det som får personer som vs60 til å tro at han har funnet Den Store Sannheten ? Han sier at det er helt OK om Norge blir en islamsk stat, for da er ikke han lenger i live. Hva med våre etterkommere ? Gir han blaffen i dem, er han et meget ondt menneske !

 • ADIL

  DU BLE AVSLØRT NÅ SIMONSEN!

 • Karianne

  Religion bør være en privatsak, noe som KUN angår den enkelte. Kristne, muslimer og alle andre kan leve som naboer i fred og ro og gjøre hva enn de vil i religionens navn, SÅ LENGE DET KUN BERØRER DEM SELV. Vennligst hold religionen (inkl religionstilknyttet tradisjon/kultur) for dere selv, alle sammen!

  • Nusse

   Denne henvendelsen bør du rette til den stadig økende muslimske befolkningen i LANDET VÅRT !

 • vs60

  Musernes relligion berører andre også. I allefall når de ufører Jihad og roper på «guden» sin.

 • Asdic

  Michael Coren on Anders Behring Breivik

  httpv://www.youtube.com/watch?v=Nznemi7mGxQ&feature=player_embedded#at=59

  EXPOSED!! NORWAY SHOOTER – Right-wing Christian or Media FAIRY TALE?

  httpv://www.youtube.com/watch?v=Pi3yn33s308&feature=player_embedded

  Hva med i det minste å forsøke med litt edrulighet?

 • arifkarim

  Vel Breivik måtte jo sende manifestet sitt til sine «likesinnede» islamhaterne. Og Simonsen sin blogg var ingen unntak 😀

  • Dyreog menneskevenn

   Jeg kan ikke se at Simonsen og andre «såkalte» har noe sammenheng med udyret. Å mislike en religon og idelogi er helt lovlig, det er kun handlinger som skal bli fordømt, og det er bruk av vold og skade levende venser inkludert skade dem.

   • arifkarim

    Nei, men udyret ble jo sakte men sikkert blitt «tvunget» til voldelige handlinger pga den ensidige islam- og muslimhat han daglig leste på blogger, fora og diverse andre nettsteder. Ensidig propaganda uten motsigelser fører til at de med forstyrret sinn ikke klarer å skjønne forskjell på fantasi og virkelighet, og dermed driver handlinger som går utover hele samfunnet.
    Jeg tror ikke om noen oppfordret ABB til terroraksjoner, men jeg utelukker heller ikke ensidig islam- og muslimhat som årsaken.

    • Dyreog menneskevenn

     Neidam det var kun i hans eget hode, la oss hvise at vi er bedere en han og kan diskutere og la uenighet og engit går hånd i hånd, ord med ord, vold med ord og kjærlige handlinger, ingen skal få true ett nesten enig folk med vold, jeg er stolt over hvordan de fleste nordmenn har reagert, ikke la politiske uenigheter splitte folket.

    • XNS

     Ingen av disse bloggene hater muslimer eller islam. Det de hater er krenkelser av menneskerettigheter, misogyni, henging av homofile, og oppfordring til terrorisme i religiøse tekster. De hater også terrorister, som vi har sett de siste dagene, enten de heter Anders eller Muhammed.

     Et interessant faktum er også at Anders Breivik vurderte å samarbeide med muslimske terrorister.

     Det er kvalmende å se muslimer som nå forsøker å hoppe inn i offerrollen. Kvalmende og uempatisk. Hvor er medlidenheten for ofrene? Hvor var dere på mandag?

     • arifkarim

      «Ingen av disse bloggene hater muslimer eller islam.»
      Seff hater de islam, når de gir islam «hele» skylda for det «onde» muslimer gjør 😀

      «Det de hater er krenkelser av menneskerettigheter, misogyni, henging av homofile, og oppfordring til terrorisme i religiøse tekster.»
      Religiøse tekster kan tolkes fritt. Det er ikke islams feil at noen tullinger sprenger seg i luftat etter å ha tolket den fullstendig hypnotisk! 😀

      «De hater også terrorister, som vi har sett de siste dagene, enten de heter Anders eller Muhammed.»
      Men de hater jo slett ikke verdens offentlige millitære, som daglig slipper bomber over Libyas sivile 😀

      «Et interessant faktum er også at Anders Breivik vurderte å samarbeide med muslimske terrorister.»
      Kilden?

      «Det er kvalmende å se muslimer som nå forsøker å hoppe inn i offerrollen.»
      Vi forsøker ingenting. Det var Anders som prøvde å spre muslim- og islamhat via nå verdenskjente manifestet sitt 😀

      «Kvalmende og uempatisk. Hvor er medlidenheten for ofrene? Hvor var dere på mandag?»
      Hæ? Leste du ikke at muslimer som alle andre nordmenn stod sammen og fordømte terrorangrepne alle dagene, i moskeer, på gata og i kirkene? 😀
      http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7728723

      Det flerkulturelle norge stod samlet mot terroren. Norge er den mest muslimvennlig vesteuropeisk land foreløpig, noe ABB hatet så sterkt at han gikk veien om terroraksjonen for å «riste» norge 😉

      • Asdic

       «Religiøse tekster kan tolkes fritt. Det er ikke islams feil at noen tullinger sprenger seg i luftat etter å ha tolket den fullstendig hypnotisk!»

       Nå tøyser du ingen. Vil du tolke 9:5 for oss?

       Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, nåderik.

       Og dette er ikke voldelig? Vi vet alt de nå så berømte alle, ikke følger dette hver dag, men de som gjør det, er bedre muslimer enn Arif.

       • arifkarim

        «Nå tøyser du ingen. Vil du tolke 9:5 for oss?»
        Ja, seff. Har du bevisst sperret tilgangen til de sidene som tilbakeviser din ensidig islam- muslimhat propaganda? 😀
        «Kritikere av Islam siterer faktisk dette verset ute av kontekst. Ikke bare unnlater de å sitere hele verset, men de unnlater også å nevne konteksten verset er sitert i. For å forstå sammenhengen er det nødvendig å lese fra det første verset av dette kapitlet. Versene forteller at det var en fredsavtale mellom muslimene og avgudsdyrkerne i Mekka. Denne avtalen ble brutt av avgudsdyrkerne. En periode på fire måneder ble gitt dem for at de skulle godtgjøre bruddet, ellers ville det bli erklært krig mot dem.
        http://www.islamnet.no/index.php?option=com_content&view=article&id=199:drep&catid=19:mbim&Itemid=24

        «Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, nåderik.»
        Lol! La oss sammenligne dette budet med følgende:
        «De fleste vet at USA en gang var i krig med Vietnam. Anta at presidenten i USA eller generalen av den amerikanske hæren, sa til de amerikanske soldatene under krigen: «Drep vietnameserne hvor enn dere finner dem». Hvis man i dag sier at den amerikanske presidenten sa: «Drep vietnameserne hvor enn dere finner dem» uten å gi sammenhengen, vil det høres ut som at han er en umenneskelig massemorder. Men hvis man siterer hans uttalelse i riktig kontekst, altså at han sa det under en krig rettet mot fiendtlige soldater for å øke kampånden til de amerikanske soldatene, vil det høres veldig logisk ut.»
        http://www.islamnet.no/index.php?option=com_content&view=article&id=199:drep&catid=19:mbim&Itemid=24

        «Og dette er ikke voldelig? Vi vet alt de nå så berømte alle, ikke følger dette hver dag, men de som gjør det, er bedre muslimer enn Arif.»
        Hvordan kan du si at de som følger etter dette budet boktavlig er «bedre» enn muslimer enn meg? Islam har ingen dommer en Gud alene. Vi har ingen pave-lignet skikkelse som «bestemmer» hvem som er bedre muslim eller hvem som er dårlige muslimer. Så stapp din muslimhets andre steder enn frieytringer. Dine ytringer er faktisk hatytringer, noe som hjernevasker sinnsyke personer som ABB daglig 😀

        • Asdic

         Glem det Arif. Jeg diskuterer ikke med Basim Gohzland.

         Jeg gidder ikke å lese «om ute av kontekst», for det er han spesialist på. «Ikke bare unnlater de å sitere hele verse»t… osv. hakk i plata.

         For som du vet: «Å drepe et menneske, er som å drepe hele menneskehten, og å redde ett menneske osv»

         Hvem jukser?

         5:32 On that account: We ordained for the Children of Israel that if any one slew a person – unless it be for murder or for spreading mischief in the land – it would be as if he slew the whole people: and if any one saved a life, it would be as if he saved the life of the whole people. Then although there came to them Our messengers with clear signs, yet, even after that, many of them continued to commit excesses in the land.

         Dette gjelder da ikke for muslimer!

         Den fredsavtalen er forbi for lenge siden, sp 9:5 kan fjernes fra korane, sammen med 9:29.

        • Gunnar

         Kan du fortelle litt om denne fredsavtalen?

      • XNS

       «Seff hater de islam, når de gir islam “hele” skylda for det “onde” muslimer gjør :D»

       Og med god grunn. Muhammed handlet som en vanlig krigsherre på den tiden. Følger du hans eksempel i dag blir du en terrorist. 😉

       «Religiøse tekster kan tolkes fritt. Det er ikke islams feil at noen tullinger sprenger seg i luftat etter å ha tolket den fullstendig hypnotisk! :D»

       Nonsens. Muhammed erklærte krig mot hele verden med belønning om jomfruer i himmelen eller makt og rikdom på jorda for tilhengerne.

       Sahih Al-Bukhari – Vol 4, Bk 52, Hadith 196
       Allah’s Apostle said, “I have been ordered to fight with the people till they say, none has
       the right to be worshipped but Allah.

       «Men de hater jo slett ikke verdens offentlige millitære, som daglig slipper bomber over Libyas sivile :D»

       En digresjon som ikke har noe med saken å gjøre. Bare innrøm at du tok feil. Og du har tydeligvis ikke noe mer empati med Libyas sivile enn at du vitser med dem med et glis. Det er kanskje derfor alle de muslimske landene bare gir faen.

       «Kilden?»

       Manifestet.

       «Vi forsøker ingenting. Det var Anders som prøvde å spre muslim- og islamhat via nå verdenskjente manifestet sitt :D»

       Denne kommentaren viser for et simpelt svin du er. Du har null empati med ofrene. Det eneste som betyr noe er tydeligvis at du føler deg krenket av manifestet.

       «Hæ? Leste du ikke at muslimer som alle andre nordmenn stod sammen og fordømte terrorangrepne alle dagene, i moskeer, på gata og i kirkene? 😀
       http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7728723»

       Jeg var i Kristiansand, og det var det nesten ingen å se. Det er bare å studere bildene derfra om du er så heldig at du finner ett. At noen få muslimer stilte opp betyr ikke en dritt så lenge den overveldende majoriteten satt i sofaen. Synet som møtte meg gjenspeilet ikke akkurat bybildet på en hverdag.

       «Norge er den mest muslimvennlig vesteuropeisk land foreløpig, noe ABB hatet så sterkt at han gikk veien om terroraksjonen for å “riste” norge ;)»

       Det skyldes historieløshet, og mangel på kunnskap om al-Taqiyya. Nordmenn er ærlige, og tror at alle muslimer også er det:

       Walid Shoebat – Personal experiences around committing “al-Taqiyya”
       When I used to work as a translator at the Luc College in Chicago we arranged fund
       raising events for Jihadi movements, PLO being one of those organisations. We handed
       out and placed announcements for the event on the walls of the College. And I
       remember on Arabic it would be basically the facts; bring your friends, we were intending
       to raise funds to support our Jihadi brothers in Lebanon during the fighting in Southern-
       Lebanon against Israel. And then comes the English part. In the English part it would be
       the standard; we would be conducting a Middle-Eastern cultural event, you are all
       welcome, we will be serving lamb and ”baklava”…
       So the West really does not comprehend the magnitude of the “social deceit” that is
       going on in every aspect of social life, even from moderate Muslims. When we get
       together as a group our conversations are different. As soon as a Westerner would come
       into the scene then the whole conversation changes. It becomes compatible to western
       minds.
       When I used to go to work, I worked for an American company during the Gulf war,
       everyone would be hovering around the TV sets as soon as there was a scud missile
       hitting Riad or something like that and everyone would be distraught, unhappy if a scud
       lands in the American camp. And I would be among my American colleagues and say;
       “oh that’s too bad, I’m sorry that we had loss of life”. Out of frustration from having to
       keep the truth of what I really felt I would roll down the window on my way home on the
       freeway and scream as loud as I could; Allahu achbar!, Allahu achbar!
       This is the incantation you do when the enemy is killed, when you win. So if it was a
       victorious day for the Iraqi’s, when they land a scud missile it would be “Allahu achbar”
       on the freeway where no one could hear me. When I came home to my apartment the
       rest of the apartment complex were also Arabs from the Middle East. We would get
       together in my apartment, watch the Gulf war on satellite TV and we would be praising
       Allah every time there was an incident where Americans got killed. But it wasn’t the
       same face we put on in an American environment. In an American environment you
       played a different scenario, you acted as if you were on their side. So this whole façade is
       in place and the truth is often hidden from the west

       • XNS

        Muhammad very clearly said, which is documented through the Hadith, that; “I have
        been ordered to fight until everyone says that “there is no god but Allah and Muhammad
        is the messenger of Allah”. This is how Islam spread to North-Africa, this is how Islam
        spread all the way to Indonesia and this is how Islam spread throughout the Middle-Eas
        Syria was not a Muslim country, Lebanon was not Muslim. Saudi Arabia even, was a
        mixed multitude. That is how Islam spread all throughout the Middle-East, by the sword
        This is why you don’t see any synagogues and churches in Saudi Arabia. Christianity is
        virtually non-existent. Even in the village in Bethlehem, Muslims are taking over. There i
        only 20% left of the Christian population. In Lebanon, Christian Lebanese are moving by
        the droves, Hezbollah there are very active. Lebanon used to be a Christian nation. Now
        all of a sudden it is being Islamised so Islam is on the move and has been since its
        creation.

        -Walid Shoebat

   • Dyreog menneskevenn

    Jeg glemte noen ord Såkalte innvandrings motstandere har ikke noe med ett udyr som sprenger uskyldige for å derretter skytte unger, udyret er alene om det. Det er ikke noe sammenheng i å kritisere en religon og det å begå terror.

    La helle landet holde hender og spre kjærlighet, de som har det vanskelig nå hvet at jeg tenker på dere og sender mine bønner til dere.

 • XNS

  Om det er noen som slipper billig unna her er det den norske regjeringen, og særlig Arbeiderpartiet. De har stått bak en masseinnvandring uansvarlig injeksjon av radikale islamister inn i vårt samfunn. De radikale islamistene lager et helvete i alle landene de setter seg ned i, og havner i konflikt med alle som fremmer grunnleggende menneskerettigheter.

  En kan si at denne politikken er stresskaping, på lik linje med når du vifter et rødt plagg foran en okse: Islamister kjenner seg provosert av det norske samfunnet, vil rive det ned og gjenskape det i sitt eget bilde. Enkelte nordmenn ser den demografiske utviklingen, og kjenner seg ikke lenger hjemme i det «nye» Norge. Noen klikker.

  Så hvem har ansvaret når en vifter med en rød klut foran en okse? Oksen? Eller den som vifter med den røde kluten?

  Det eneste som er sikkert er at resultatet er forutsigbart, eller burde vært forutsigbart. Med en slik politikk kom det før eller siden til å smelle. Alle burde ha skjønt det. Og det er ikke over ennå. Dette er trolig bare begynnelsen.

  Husk ved hver bombe hvem som startet dette idiotiske prosjektet. Arbeiderpartiet har ingen grunn til selvhyllest.

  • arifkarim

   «De har stått bak en masseinnvandring uansvarlig injeksjon av radikale islamister inn i vårt samfunn.»
   Allikevel var det en radkial kristen «nordmann» som begikk ekte terror på norsk jord?

   «De radikale islamistene lager et helvete i alle landene de setter seg ned i, og havner i konflikt med alle som fremmer grunnleggende menneskerettigheter.»
   Muslimer flest har ingenting mot menneskerettigheter. Radikale muslimer aka islamister får bare finne seg i at i vesten så er vestens lov som skal gjelde, og ikke sharia fra før-middelalder.

   «Husk ved hver bombe hvem som startet dette idiotiske prosjektet. Arbeiderpartiet har ingen grunn til selvhyllest.»
   Bla bla. Flertallet telles:
   «Hele 80 prosent av befolkningen synes statsminister Jens Stoltenberg har håndtert situasjonen siden fredagens grufulle terroraksjon «svært godt». Hvis vi tar med dem som mener han har håndtert situasjonen godt, får han glimrende skussmål fra hele 94 prosent av de spurte.»
   http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080848

   • XNS

    «Muslimer flest har ingenting mot menneskerettigheter. Radikale muslimer aka islamister får bare finne seg i at i vesten så er vestens lov som skal gjelde, og ikke sharia fra før-middelalder.»

    Det er helt irrelevant, så lenge vi har en minoritet som utfører terror og som dere al-Taqiyya/moderate muslimer ikke klarer å overbevise er i strid med islam. Dere kan ikke si at terroristene er dårlige muslimer uten å forkaste Muhammed som profet, og da et det ikke spesielt mye igjen av Islam. 😉

    Når det gjelder Stoltenberg/AP svarte du på noe helt annet.

 • Jasmin Fazlinovic

  Merkelig å lese at hver gang noe går galt drar de frem Muslim brotherhood, islam, undertrykkelse, bla bla men å se seg i speilet det gidder de ikke. Det er mye lettere å peke med fingeren, spre hat og dyrke frykt som hovedargumentasjon enn å innse at det samme bidrar til at flere udyr kommer frem i lyset. Ingen skam, ingen sorg, ingen respekt for de døde – bare hat hat og atter hat… STAKKARS FOLK. Ikke en gang en massakre av de helt uskyldige barna er nok for å forandre tankegangen deres. Neida, det ble bare jubel i de syke hodene deres… Dere trenger ikke å vente i 60 år for å takke idolet deres, dere kan takke ham nå for å ha frigjort all den hat dere sliter med… SØK HJELP !

  • Asdic

   «-men å se seg i speilet det gidder de ikke. Det er mye lettere å peke med fingeren, spre hat og dyrke frykt som hovedargumentasjon enn å innse at det samme bidrar til at flere udyr kommer frem i lyset.»

   http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/Studenterlunden.jpg

   http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/rop-1.jpg

   http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/muslimspope-1.jpg

   http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/LondonProtest02.jpg

   Å debattere med en muslim kan se slik ut.

   http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/abdulla1.jpg

   Et par bilder sier mer enn ord.

   • Øivind

    Interessante bilder. Fint om Arifkarim vil gi en kommentar på plakatenes tekster.

    • arifkarim

     Interessant propaganda. Med tanke på at det er kunn politiske aktive muslimer aka islamister og islmofascister som tar seg bryet om å delta i slike tullete demonstrasjoner. De tolker drap av muslimer i fjerne land som irak, afghanistan og libya som drap av sine egne familiemedlemmer, og dermed kommer med slike tekster som dere leste på plakatane.
     Alle muslimer i norge har fordømt terrorangrepene, selv om det var ingen islamist som stod bak. Ingen ros for terror. Globale anti-islam bevegelsen fikk slag i hodet, da ingen norsk muslim roste fredagens terroraksjon, men stod sammen med resten av nordmennene i en slik voldsom nasjonal tragedie.
     http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080820

     Over 6000 muslimer fra pakistan, tyrkia og iran holder hender her for å vise sin avsky fra alle slags terrorhandlinger, kristlig, nasjonalistisk, eller islamistisk:
     http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/lenke.php?co=PK&page=0

     Kanskje på tida å slutte å kalle «alle» muslimer for innfødte terrorister nå?

     • Asdic

      Islmkritkk er kritikk av islam, og så kommer du enda en gang med dette:

      «Kanskje på tida å slutte å kalle “alle” muslimer for innfødte terrorister nå?»

      8:12 Remember thy Lord inspired the angels (with the message): «I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.»

      Ordet «terror» forekommer 29 ganger i koranen.

      Hvodan skal vi «tolke» det? Som et fredsbudskap?

      • arifkarim

       «Islmkritkk er kritikk av islam, og så kommer du enda en gang med dette»
       Hold deg til kritikk og kritikk alene. Ikke spre islam- og muslimhat i øst og vest hele tiden.

       «8:12 Remember thy Lord inspired the angels (with the message): “I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.”»
       Tilbakevist:
       «This verse and the verses before and after were revealed about the Battle of Badr, which occurred in Arabia in the early seventh century. A battle in which the pagans of Makkah traveled more than 200 miles to Madinah with an army of about 1000 to destroy Muslims. Prophet Muhammad (peace be on him) and fellow Muslims had suffered severe persecutions and torture for 13 years in the city of Makkah. And now that they had fled Makkah and found a sanctuary in the city of Madinah, they were once again threatened. Muslim Army was only about 300 strong. God Almighty gave the order to Muslims to fight to defend their lives and faith. The enemy came to them with the intent to kill Muslims. It was a war to defend themselves and their Faith. It was a war imposed upon Muslims.»
       http://www.islam101.com/terror/verse8_12.htm

       «Ordet “terror” forekommer 29 ganger i koranen.»
       «Number of Cruel or Violent Passages
       Bible 1214
       Quran 527»
       http://dwindlinginunbelief.blogspot.com/2006/06/which-is-more-violent-bible-or-quran.html

       Og hva beviser dette? At Bibel er mer voldelig enn koran? 😀 Dust!

       «Hvodan skal vi “tolke” det? Som et fredsbudskap?»
       Nei, man må lese alle vers i kontekst ift. tid og rom da verset ble åpenbart. «Drep de vantro» er ikke samme som drap på vantro i all evigehet, i alle tider og i alle situasjoner: hjernevasket idiot! 😀 😀 😀

       • Asdic

        «Og hva beviser dette? At Bibel er mer voldelig enn koran?»

        Du er en uredelig debattant, Arif.

        Det er et skille mellom GT og NT.

        Jo. Hvor mange ganger er Jersusalem, muslimenes 3. helligste by nevnt i koranen?

        Har forresten Basim noen forklaring? Al-Qud, kanskje?

        • arifkarim

         «Du er en uredelig debattant, Arif.

         Det er et skille mellom GT og NT.»
         Jeg vet det er forskjell. Vil du ha hele lista over vold i bibel? Besøk:
         http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html
         http://www.godlessgeeks.com/LINKS/BibleViolence.htm

         «Jo. Hvor mange ganger er Jersusalem, muslimenes 3. helligste by nevnt i koranen?»
         En gang:
         http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/quran/017.qmt.html#017.001
         Mer:
         http://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_in_Islam

         Det er vanskelig å vite om det er aqsa-moskeen eller klippedommen som er mest hellig ift. islam.

         «Har forresten Basim noen forklaring? Al-Qud, kanskje?»
         Om hva da?

         • Anonym

          Let’s examine some of what the Qur’an and Hadith have to say in this regard before we turn to the Bible: Ishaq:576 «Allah and Muhammad humiliated every coward and made our religion victorious. We were glorified and destroyed them all. By what our Apostle recites from the Book and by our swift horses, I liked the punishment the infidels received. Killing them was sweeter than drink. We galloped among them panting for the spoil. With our loud-voiced army, the Apostle’s squadron advanced into the fray.» Tabari IX:69 «Arabs were the first to respond to the call of the Prophet. We are Allah’s helpers and the viziers of His Messenger. We fight people until they believe in Allah. He who believes in Allah and His Messenger has protected his life and possessions from us. As for one who disbelieves, we will fight him forever in the Cause of Allah. Killing him is a small matter to us.» Muslim:C20B1N4597 «The Prophet said at the conquest of Mecca: ‘There is no migration now, but only Jihad, fighting for the Cause of Islam. When you are asked to set out on a Jihad expedition, you should readily do so.'» Qur’an 61:4 «Surely Allah loves those who fight in His Cause.» Ishaq:300 «I am fighting in Allah’s service. This is piety and a good deed. In Allah’s war I do not fear as others should. For this fighting is righteous, true, and good.» Bukhari:V4B52N63 «A man whose face was covered with an iron mask came to the Prophet and said, ‘Allah’s Apostle! Shall I fight or embrace Islam first?’ The Prophet said, ‘Embrace Islam first and then fight.’ So he embraced Islam and was martyred. Allah’s Apostle said, ‘A Little work, but a great reward. ‘»
          Bukhari:V4B53N386 «Our Prophet, the Messenger of our Lord, ordered us to fight you till you worship Allah alone or pay us the Jizyah tribute tax in submission. Our Prophet has informed us that our Lord says: ‘Whoever amongst us is killed as a martyr shall go to Paradise to lead such a luxurious life as he has never seen, and whoever survives shall become your master.'» Qur’an 47:4 «When you clash with the unbelieving Infidels in battle (fighting Jihad in Allah’s Cause), smite their necks until you overpower them, killing and wounding many of them. At length, when you have thoroughly subdued them, bind them firmly, making (them) captives. Thereafter either generosity or ransom (them based upon what benefits Islam) until the war lays down its burdens. Thus are you commanded by Allah to continue carrying out Jihad against the unbelieving infidels until they submit to Islam.»
          Ishaq:315 «It was so criminal, men could hardly imagine it. Muhammad was ennobled because of the bloody fighting. I swear we shall never lack soldiers nor army leaders. Driving before us infidels until we subdue them with a halter above their noses and a branding iron. We will drive them to the ends of the earth. We will pursue them on horse and on foot. We will never deviate from fighting in our cause. Any people that disobey Muhammad will pay for it. If you do not surrender to Islam, then you will live to regret it. You will be shamed in Hell, forced to wear a garment of molten pitch forever!» Ishaq:208 «When Allah gave permission to his Apostle to fight, the second Aqaba contained conditions involving war which were not in the first act of submission. Now we bound ourselves to war against all mankind for Allah and His Apostle. He promised us a reward in Paradise for faithful service. We pledged ourselves to war in complete obedience to Muhammad no matter how evil the circumstances.»
          Bukhari:V5B59N377 «A man came to the Prophet and said, ‘Can you tell me where I will go if I get martyred?’ The Prophet replied, ‘To Paradise.’ The man fought till he was martyred.»

          • Anonym

           There are no such bargains in the Gospels. Killing is not an express ticket to heaven. Yahshua never asked his followers to «slay» anyone. The Messiah mentions killing only once. He tells a parable about a ruler in the final days of the Tribulation, to encourage Christians to be productive – not destructive. In the Torah, Yahweh asked the Israelites to kill once, as well. He told Moses and Joshua to remove those poisoned by the Canaanite religion from the land. They were like Muhammad’s Muslims: immoral, terrorizing, plundering, enslaving, and murdering. Their religion was as corrupt as Islam – equally demonic. Yahweh recognized it was more compassionate to exterminate some Canaanites than it was to allow them to seduce millions. He made the right call, but the Jews failed to execute his order.
           Let’s consider Yahweh’s moral justification for fighting. Imagine that you were God and knew the thousand people most responsible for the September 11th suicide bombings. You know that they have been poisoned to believe that mass murder is a service to you. Left alone, they will corrupt and murder thousands. Would you kill them before they perpetrated these crimes or would you let them go ahead?
           Now move back in time to the dawn of the 20th century. As usual, the world is full of bad people and bad ideas, but two doctrines are especially lethal – Communism and Nazism. Because you’ve read their maifestos and have maneuvered in time, you know what is going to happen. Within their first three decades, these dictatorial, intolerant, and violent dogmas will lead directly to the annihilation of over fifty million people and to the indoctrination of a billion more. Given the opportunity, would you exterminate a few thousand aspiring Communists and Nazis to save the lives of the fifty million their regimes butchered? Would you do it to save a billion people from being forced into submission – forced to live in civil, religious, intellectual, and economic poverty? Would you do it to keep them from growing strong enough to kill you, your neighbors, and your children? What is the most moral, just, and compassionate choice? Perhaps now you know why Yahweh ordered his people to slay the practitioners of a doctrine virtually identical to Islam. But don’t get carried away. His last command to kill was 3,200 years ago. His command wasn’t open ended. It was directed at a specific group of people, in a specific time and specific place. Apart from self defense, that’s the end of the story.
           So Asdic, when you hear Muslims defend their violent doctrine, saying that the Bible is equally warlike, you’ll know the truth. Yahweh asked once. He identified the reason and the people. The order wasn’t open ended, either. And, even if it were, there are no Canaanites to kick around. What’s more, the Jews were expressly forbidden from taking a spoil. When the walls of Jericho fell, its storehouses remained filled. Children were not sent off into slavery; women were not raped as if they were booty. The Judeo-Christian scriptures have to be corrupted to inspire such horrible acts.

          • Islam i prasis:

           4 Christian Orphanage Workers Beheaded in Somalia.

           Somali Islamic extremists beheaded four Christians recently after kidnapping them last month, according to eyewitness accounts reported to International Christian Concern (ICC).

           Members of the Islamic extremist organization Al-Shabaab had kidnapped Fatima Sultan, Ali Ma’ow, Sheik Mohammed Abdi, and Maaddey Diil on July 27 from their coastal town of Merca, 56 miles from Mogadishu, and eventually beheaded the Christians after they refused to renounce their faith in Jesus Christ.

           The four Christians had been working for a local NGO that helps orphans in southern Somalia.

           http://www.christianpost.com/news/4-christian-orphanage-workers-beheaded-in-somalia-40249/

           Estremister? De fulgte kun isalms påbud i 9:5.

         • Nå må du våkne. En himmelreise i en drøm til the furthest mosque?

          Al-Aqsamoskeen ble bygget i år 705!

          På en bevinget hest?

          http://en.wikipedia.org/wiki/Buraq

          Skal lissom bety at Jerusalen er hellig for muslimer?

          Fra din link: It was the first direction of prayer in Islam, before the Kaaba in Mecca.

          Før Kaabaen, var ikke Muhammed født, og islam var ikke oppfunnet!!

       • arifkarim

        «Dette er tøv. Hvis 8:12 kun var gyldig på tiden for Battle of Badr, kan det fjernes.»
        Hva mener du, forklar?!

        «1. Insist that violent passages in the Quran only apply to long-ago historical incidents (like the battle of Badr), but then also insist that the Quran is a book of guidance “for all times and all people.”»
        Åndelig, spirituelt og etisk veiledning, ikke politisk / millitært 😀

        «2. Insist that Muhammad ‘s actions can’t be judged by today’s more humane human rights standards, while at the same time, insist that he is the perfect “Model for all Mankind” today.»
        Jeg er uenig. Jeg ser ikke på mohammad som noe som helst rollemodell. Bare en historisk person som fikk åpenbaring fra gud.

        «3. Insist that Islam is a “religion of peace”, while at the same time, brag about the great military victories of Muhammad, Abu Bakr, Umar, Khalid bin Al-Waheed and Saladin.»
        Europa nådde fred etter ww2, etter flere hundre år med utallige blodige kriger. Europa nådde fred pga EU, en økonomisk, politisk union med felles interesser. Mohammad samlet alle arabiske rivaliserende stammer i en enhet: islam, og de sluttet å krige mot hverandre. På den måten skapte islam fred blant araberne. Islam spredte seg utover arabia ikke under mohammads tid, men etter hans død 😀

        «4. Insist that Islam is “not a missionary religion”, while at the same time publish endless articles about “how to do dawah” on hundreds of dawah websites. (dawah means invitation to Islam).»
        Seff er islam en av verdens mest misjonsrik religion. Mohammad selv sendre flere misjonsbrev til datidens nabokonger. Ikke jug med meg 😀

        «5. Insist that “truth stands from error” and that Islam can stand on its own merits as the “one true religion”, while laboring endlessly to squash all criticism and discussion of Islam.»
        Islam tar selvkritikk med logiske begrunnelser. Jeg er enig i mye av kritikken rundt pedofili og mohammad, bare så du vet det 😀

        «6. Insist that the laws in Saudi Arabia, Iran and Afghanistan are unIslamic while trying to get them implemented in the west, India and other kafir societies.»
        Nei, disse land har shariaregler fra før-middelalder. De er ikke ikke-islamske. Men trengs modernisering i tråd med samtiden.

        «7. Insist that women achieve TRUE liberation through Islam! Never mind those pesky ideas about real equality with men in all areas of life, men and women are so different, and shari’ah “realistically” acknowledges these differences, unlike those evil man-made law systems that suggest otherwise!»
        Svada! Mange muslimske samfunn underkuer kvinner til de grader at de blir ikke-eksisterende i sitt eget samfunn jfr. afghanistan

        «8. Insist how “liberating” it is for women to wear a piece of cloth on their heads.»
        Svada. Hijab er ikke obligatorisk i koran, men en del av muslimsk kulturen. I tyrkia er det forbudt.

        «9. Insist that Jihad has nothing to do with violence. It’s simply struggling with pen, tongue etc. at the same time looking for atomic bomb to use in Kafir countries.»
        Lol! Pakistan og muligens iran har atomvåpen, uten at muslimer fra disse land har noengang tenkt å bruke dem mot «kuffar» 😀

        «10. Insist that most of the scientific inventions were foretold in Quran but no one ever invented anything out of Quran»
        Det er sant, men mange av muslimene som gjorde banebrytende arbeid innen vitenskapen under islamic golden age, var daglig leser av koranen, og skrev den som sin inspirasjonskilde 😀
        http://www.quranandscience.com/

        «Dette virker kjent, ikke sant?»
        Resten av svadaet svarer jeg en annen gang 😉

        • «Resten av svadaet svarer jeg en annen gang»

         Det ble nok for pinlig å se sine egne dumme forklaringer avslørt.

         • arifkarim

          Nei, listen over kritikk var for lang, så jeg tok bare med første 10 av dem om gangen 😀

 • Asdic

  Jo, mens jeg likevel holder på.

  Har noen av debattantene som syns islam er ufarlig lest

  Muhammeds Manifest?

  http://spoox.org/q/

  Kan jeg foreslå: 8:12-9:5 & 9:29. 4.11-4:24 & 4:34

  Wife Beating in Islam – Only a rod will help!

  httpv://www.youtube.com/watch?v=iWGA8i6scYY&feature=related

  • arifkarim

   Islam er en religion med noe politisk ideologi. Områder som ikke er styrt av sharia trenger ikke å bry seg om enkelte muslimer. Frykt heller islamister 🙂

   • Asdic

    En isalmist er en som tar koranen på alvor. Right?

    Statistical Islam

    One of the great questions of the 21st century is: What is the true nature of Islam? The popular message is that Islam is one of the great world religions, a peaceful religion, a foundation of world civilization, its Golden Age was the highpoint of history, and it preserved Western thought while we were in the Dark Ages.

    The alternative message is that Islam is a brutal, backward, woman abusing, violent, intellectually narrow ideology that is out to annihilate civilization.
    Which side is right? How do we resolve this issue?
    Can it even be resolved?

    http://www.cspipublishing.com/statistical/TrilogyStats/charts/AmtTextDevKafir.png

    http://www.cspipublishing.com/statistical/index.html

    Du vet at du kommer ingen vei med Asdic, som kan dette så mye bedre enn deg, Arif.

    • arifkarim

     «The alternative message is that Islam is a brutal, backward, woman abusing, violent, intellectually narrow ideology that is out to annihilate civilization.
     Which side is right? How do we resolve this issue?
     Can it even be resolved?»
     Seff. Alt kan løses. Du kan ikke omvende verdens 1,6 milliarder muslimer vekk fra islam ved å konstant spre hat om islam og muslimer. Jeg er ikke mot kritikk, men kritikk må begrense seg til visse rammer av god folkeskikk. Å kritisere islam er ikke samme å demonisere muslimer 😀

     «Du vet at du kommer ingen vei med Asdic, som kan dette så mye bedre enn deg, Arif.»
     Hehe:
     «En bedreviter, eller på tysk Besserwisser, er en person som fremstår som en som vet alt så meget bedre enn alle andre. Bedreviter brukes ofte i nedsettende betydning om personer som tror de selv vet best. Bedreviten kan på norsk også betegnes med det tyske Besserwissen eller besserwisseri.»
     http://no.wikipedia.org/wiki/Bedreviter

     Tror massemorderen og terroristen ABB var også en bedreviter som «klarte» å se vesten 100 år frem i tid og dermed handlet i panikk for å «vekke» folkmasser til å forstå den «reelle» islamske trusselen 😀

     Han dritet seg ut fullstending da ingen norsk muslim roste hans ugjerninger mot menneskeheten, og ingen seriøs forsker tok hans islamofobisk ideologi (1500 sider) på alvor, bortsatt fra tidligere islam- og muslimer haterne 😉

     • Asdic

      Du er en unge, Arif. Skal du undrvise meg i tysk?
      Jeg hadde tysk på skolen i 1963. DUST!!

      Jeg vet at man ikke kan få islam ut av hodet på muslimene, men vi kan få dem ut av Europa. Dere hater alt vi står for, og vi vil ikke ha dette.

      http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/perler_3.jpg

      Ta deg en kottelett og glem generalen din.

      • arifkarim

       «Jeg hadde tysk på skolen i 1963. DUST!!»
       Hæ? Er du så gammel? Hehe… gammel gubbe 😀

       «Jeg vet at man ikke kan få islam ut av hodet på muslimene, men vi kan få dem ut av Europa.»
       Haha. Lykke til med det. Muslimer er kommet for å bli. Ikke glem at dere europeere innvaderte tre kontinenter. Da er det ikke så farlig hvis noen millioner muslimer bor i europa 😀

       «Dere hater alt vi står for, og vi vil ikke ha dette.»
       Hvis vi virkelig hater dere så voldsomt, hva er da grunnen for at vi søker lykken i europa? 😀

       Seff hater vi ikke dere. Vi roser europeiske verdier, og gråter over at de er fraværende i mange muslimske land. 🙁

       «Ta deg en kottelett og glem generalen din.»
       Hvilken general?

 • Samer

  Djevelen, Anders Behring Breivik, sender et manifest til engelen, Jan Simonsen. Jeg grøsser.

 • Amund Garfors

  Ja alle dere som kritiserer Jan Simonsen, eller oss andre som er skeptisk eller negativ til denne «berikelsen» som er tredd nedover hodet på nordmenn: Ta en titt på alle bildene som Asdic haqr lagt ut kl. 1742! Og så kan dere komme tilbake med deres kommentarer.
  Jeg forstår at en rekke mennesker i dette landet bare lar det skure og gå, og håper på at alt skal gå seg til. Men da tar de alvorlig feil! Det vil ALDRI gå seg til med muslimer i landet!Det burde vi for lengst ha lært fra Balkan og fra Libanon. Og dersom det mot formodning skulle gå seg til, så blir de på deres premisser, og IKKE på våre.

  Dessverre er vi mennesker ikke istand til å lære av historien, og derfor må vi ALLTID lære den harde vei.
  Å eksperimentere med det norske folks framtid er meget uforsvarlig, naivt, farlig, frekt og totalt uakseptabelt! For det er ALLTID folket som må betale prisen, når lederne har kjørt landet til bunns. Det fikk vi erfare til fulle i 9.april 1940. Og tro meg, neste gang vil de også komme til rømme vekk fra sitt ansvar og sin ugjerning!

 • Knut 66

  Jeg synes at religion kan sammenliknes med mastrubering: Det er helt greit at du gjør det hjemme alene, det blir litt guffent når man gjør det sammen med flere , men når man gjør offentlig i store grupper og med barn tilstede er det faen meg ekkelt.

 • Asdic

  Nye takter fra regjeringen:

  -Hvordan vil statsministeren bidra til at denne debatten om ytringsfrihet, toleranse og trosfrihet vil styrke fellesskapet og de verdier som er felles for muslimsk og norsk kultur, spurte Venstres leder, Trine Skei Grande i Stortingets spørretime 3. sept 2011.
  Statsministeren svarte: Kan Trine Skei Grande opplyse om hvilke verdier i den muslimske kultur som er felles med de norske? Hvordan skal islam bidra til å styrke fellesskapet i det norske samfunn når denne religionen, som først og fremst er en totalitær politisk ideologi som ikke anerkjenner religionsfrihet, ytringsfrihet og FN’s menneskerettigheter? Hvilke ”verdier” i islam er det Skei Grande snakker om når ”gode muslimer” legger til grunn de barbariske sharialovene med steining av kvinner og henrettelser av homofile?

  Statsministeren fortsatte: Regjeringen skal iverksette et obligatorisk omskoleringsprogram for alle registrerte muslimer – der hensikten er å få dem til å ta avstand fra det udemokratiske, hatefulle og menneskefiendtlige budskapet som fremkommer i Koranen. Deretter må disse eks-muslimene underskrive en erklæring der de sverger lojalitet og respekt for Norges lover, menneskerettighetene og de vestlige verdier. De som ikke vil underskrive denne erklæring, vil bli sendt tilbake til opprinnelseslandet. Vi gjør dette fordi islam på sikt utgjør en fare og er en trussel for kommende etniske norske generasjoner .
  Nei, han sa ikke det, statsministeren, tvert imot bekreftet han de angivelige ”felles verdier” innen norsk og islamsk kultur. Han kom med en pekefinger bl. a. til Asdic idet han sa at vi alle har et ansvar for ikke å lage ”skremmebilder eller svartmale”. Men han sa ikke ett ord om politikernes ansvar for masseinnvandring av muslimer – og dermed destabilisering av samfunnet med konflikter, motsetninger mellom folkegrupper, kriminalitetsforverring og angrep på de norske velferdsordninger.
  Stoltenberg var opptatt av å vise respekt. Ja, nettopp, vi må vise respekt for islams brutale straffemetoder og terroren mot opposisjonelle. Statsministeren gledet seg over at det nå er så mange muslimer som deltar i den offentlige debatt som bidrar til ”bredde og nyanser”.
  Jens Stoltenberg kunne ha avsluttet sitt svar slik: Regjeringen vil fortsette for fullt islamiseringen av dette landet.

  • arifkarim

   Dust! Hva for en slags propagandatekst er det?

   • Asdic

    Er Stoltenberg en dust? Det syns jeg også.

    Jeg var nesten sikker på at vi droppet dust, idiot osv.

   • Rockman

    @ arifkarim.

    Er dette så jævlig vanskelig å få inn i hjernebarken? Dette gjelder Islamister, men hvordan skal vi vite hvem muslim som er Islamist el. som på sikt kan bli det.

    En annen ting. Hvordan tror du folk ville ha reagert dersom ABB hadde påstått at han var Islamist? Eller f.eks. en med Islamistisk bakgrunn hadde utført gjerningen. Tror du da mange Nordmenn ville ha vendt dere ryggen? Ja, det tror jeg de ville ha gjort. Også til dere som ikke er Islamister men «bare» er en fredlige muslimer?

    Mvh.

    Rockman

 • Asdic

  Violence is not the answer

  httpv://www.youtube.com/watch?v=MVbUzbLC5GE&feature=player_embedded

 • Anonym

  Ta Breivik med på en fallskjermtur og la mannen slå mynt og krone om han skal få en fallskjerm.

  • Leave Anders Alone

   Sett ham heller fri, og gi ham kunstgjødselet og rifla tilbake. Han har jo oppnådd alt han ville med markedsføringen av manifestet. Han overlever neppe et år på frifot uansett. Og så sparer vi skattebetalere mye penger.

   Bedre å overlate de kriminelle til mobben. Tattover inn «morder», «voldtektsmann» o.l. i pannene til forbryterne og slipp dem løs. La hvem som helst drepe dem uten å risikere straff. Bryter du loven på det groveste bør du heller ikke beskyttes av loven. Rettsvesenet er dyrt og fungerer ikke.

   • Asdic

    Anarki? Dine idiotforslag er lovstridige i vår norske demokratiske rettstat.

    Når man ikke har noe fornuftig å melde, la det være.

    • Leave Anders Alone

     Det gamle demokratiet på fristaten Island fungerte slik. Rettsstaten, som du fint kaller den, kom først med fascistiske regjeringer som lovet å beskytte alle borgerne, mot monopol på maktbruk. Nå klarer ikke politiet å beskytte borgerne mot de kriminelle, så da er det kanskje på tide å tenke alternativt.

 • Stein-Erik Mattsson

  For å komme tilbake til utgangspunktet: Jeg synes ikke dette beviser annet enn at Jan Simonsen har e-postadresse. (Kanskje flere?) For det kan da ikke være slik at denne Breivik skal få bestemme hvem som er hans fans?

 • Asdic

  Accept Jihad, Or Children Will Die.

  That is the message from the Left and its Islamic supremacist allies this week, in the wake of the horrific murders of more than 70 people at a Norwegian youth camp. Just as Leftists for years have positioned every statist and socialist measure they’ve come up with as “for the children,” now they’re using a massacre of youths in Norway to try to end all resistance to the global jihad. Their pawn in this case is the mass murderer Anders Behring Breivik who went on a spree of carnage at a Norwegian youth camp Friday, and couldn’t be better positioned to advance the Leftist agenda if he had come from central casting.

  http://www.humanevents.com/article.php?id=45103

  • Anonym

   The Oslo incident on Yada Yah Radio ma, jul 25, 2011
   (Press Play): http://www.blogtalkradio.com/yada/2011/07/25/an-introduction-to-god/scrub/9

  • arifkarim

   Propagandaministeren Robert Spencer gir seg ikke. Selv etter de mest grufulle handlinger mot fredelige norske ungdommer, av en nordmann, kommer Spencer videre med sin propaganda mot venstresiden. Hva har Spencer å mene om de tusenvis av muslimene som ikke roste terrorangrepet mot de «vantro», men stod sammen med de berørte i deres sorg og tap av liv? Spencer skriver:
   «His (ABBs) arguments for the defense of Western nations and the preservation of Western values and civilization echo many of those that leading anti-jihadists have made. And yet he is a mass murderer.»
   http://www.humanevents.com/article.php?id=45103

   Hitlers ideologien om «bevaring» av germansk kultur fra underlegne jøder førte til massedrap av millioner av uskyldige ofre. Islam og muslimer er underlegen vestlig kultur, er dagens utrop fra islamkritikere. Tusen takk! Historien gjentar seg 😀

 • Asdic

  HAMAS dyrker terror. AP støtter HAMAS. Har vi ikke hørt APs representater uttale:

  «En manns terrorist er en annen manns frihetskjemper»

  NB! Asdic tar voldsomt avstand fra ABB og hans handlinger.

  • Asdic

   Jeg svarer meg selv.

   AP burde slutte å hylle terrorister. Overlat det til HAMAS/PA

   PA Honors Families of Arch-Terrorists Serving Life Sentences for the Murder of Hundreds.

   http://www.memritv.org/clip/en/2950.htm

   • arifkarim

    Har ikke jeg svart på dette svadaet før? Sakser fra en tidligere kommentar:
    «Ap støtter palestinernes rett til selvstendig stat. At Hamas vant valget demokratisk, må respekteres uansett om partiet er islamistisk og bruker stadig terror mot sioniststaten israel.»

    Norge støtter resultater av demokratiske valg like mye som resultater av demokratiske valg i hvilken som helst demokratisk stat, som israel. Når det er sagt, er det verdt å vite at AP er ikke unik hvis den ikke kaller Hamas for terrororganisasjon. En rekke andre store verdensmakter har faktisk samme stilling:
    «The European Union,[8][9] the United States,[10] Canada, Israel and Japan classify Hamas as a terrorist organization,[11][12] while the United Nations[13] and nations such as Russia,[14] Turkey,[15] and Switzerland[16] do not.»
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas

 • Adam

  Man blir ikke overrasket over at det finnes slike som Anders B Breivik. Mange er lett å bli påvirket av andre og mange andre er veldig flinke til å hjernvake andre til å begå slike terror handlinger som ABB.

  Det er kristal klart at du Jan Simonsen er an av de som hjernvasker andre og derfor er du delvis ansvarlig for det terrorhandlingen som har rammet Norge!
  Du burdte med det samme blitt arrestert og avhørt av politiet og fått din fortjent straff for det som har kjedd!

  Hva gjør da deg og dine tilhengere forkjell med alqaida Jan S? Du og dine klarer veldig fint å utføre 100 ganger verre handlinger enn selve alqaida. Hva skal vi med dem når vi har deg og dine som den store trusselen mot folket?!

  Du Jan Simonsen: Skal fortelle deg en ting.
  Når min kone ble gravid og da jeg fikk bekjeden ble jeg så utrolig glad, jeg gledet meg for å komme meg hjem og gi henne en god klem, for her skulle alt forandres. Å kjøpe første klær og gaver til ungen min som ikke var født enda, og moren som bærte den lille i 9 mnd med all den smerte som hun måtte tåle, og hun stå på og var forbered på å tåle enda mer smerte for hun hviste det kommer en så fin barn til verden og da kunne vi bli en lien familie.
  Når barnet var født og han begynte å bli større for hver dag som gikk og om han slo seg så løp vi til han og hjertene våre banket som bare det, jeg tenke skulle ønske at det var jeg som falt og fikk de smertene og ikke den lille.

  Mr Jan S: Når den lille med all den kjærlighet som vi har til han og har oppdratt han på den mest kjærlig måte, og en dag når han blir så pass stor og velger å dra på en telt tur sammen med sine venner, og plutselig kommer en av dine (som du har gjort han til en mønster med dine blogg og ord) og skyter dem på den mest brutale måten…… Hvordan tror du alle de fedrene har det nå Jan?
  Kan du forestille deg det?!

  Åhh…jeg er så sint nå Jan! At du står og støtter tankemåten hans. Og som er delskylig i terror handlingen og som går fri enda! Det gjør meg enda mer sint og fortvilet. Tenker jeg hvor langt skal egentlig gå for at ekstremister som deg blir tatt på alvor og blir fjernet fra folket!

  Jeg er redd for at mine barn skal våkse opp i et land som du og dine befinner dere i. Jan!

  Jeg skulle ønske hadde truffet han mønster tilhengeren din Jan, for å spørre han hvilken Gud har gitt han loven i egne hender for å ta livet av de han vil?

  Masse på hjertet enda, men du får være nok nå.
  Håper du blir straffet for din del av det som har skjedd før det har kommet et nytt terror fra deg og dine.

  Og tilslutt, jeg er en utlending og muslim og jeg er like dypt såret som alle andre av det som har skjedd!
  Måtte de vile i fred de som har kommet bort!!

  • Asdic

   «Jeg er redd for at mine barn skal våkse opp i et land som du og dine befinner dere i.»

   Da foreslår jeg at du reiser til ditt opprinnelige hjemland.

   Jan Simonsen og jeg og alle andre nordmenn, tar fullstendig avstand fra ABB.

   • arifkarim

    «Jan Simonsen og jeg og alle andre nordmenn, tar fullstendig avstand fra ABB.»

    Og muslimer som meg og Adam er 100 % sammen med terroristene… tulling!

    😀

   • Jasmin Fazlinovic

    Han er NORSK, ETNISK NORSK din dumming. Han og flere milioner andre får du ikke kastet ut uansett hvor hardt du prøver. DEM MÅ DU LEVE MED selv om du kaster ut alle de andre. Eller ennå verre DE MÅ LEVE MED DEG…

    • Asdic

     Jasmin gjør hva hun kan i hvert eneste innlegg med å øke sin egen oppularitet, eller gjør hun egentlig det.

     Ingen norsk regjering har invitert, hverken muslimer, hinduer eller budhister. Imidlertid har vi microskopiske problemer med de to sistnevnte.

     Siden 1970 har vi hørt på muslimenes sutring og klaging.

     Uff!

  • «Det er kristal klart at du Jan Simonsen er an av de som hjernvasker andre og derfor er du delvis ansvarlig for det terrorhandlingen som har rammet Norge,» skriver du. Det bør du dokumentere. Dette er først og fremst en nyhetsblogg, som bruker seriøse kilder. Jeg har ikke skrevet mange meningsinnlegg her, som gir uttrykk for mine egne meninger. Fint om du kunne vise til et eneste slikt innlegg, som er signert av meg, og som oppfordrer til hat mot innvandrere. Det kan du nok ikke, for min kritikk har vært rettet mot radikale islamister og ikke mot muslimer i sin allminnelighet. Det har jeg sågar fått kritikk for av lesere i kommentarfeltet, som mener at alle muslimer er farlige. Men hva andre skriver i en fri og åpen debatt er selvsagt ikke mitt ansvar.

   «va gjør da deg og dine tilhengere forkjell med alqaida Jan S.» spør du. Jeg kan kun svare for meg selv. Jeg er tilhenger av toleranse, medmenneskelighet. respekt for alle religioner, menneskerettighet, demokrati, ytringsfrihet og religionsfrihet, og mot enhver form for vold og terror. Jeg vil ikke steine jenter som er blitt voldtatt eller kaste homofie ned fra fjellskrenter eller hogge armene av tyver. Al Qaida og radikale islamister derimot, står for det motsatte. For totalt barbariske holdninger, middelalderske og inhumane holdninger, båret frem av hat til Vesten og våre verdier. Og merk: Du spurte meg om Al Qaida, ikke om hva muslimer i sin allminnelighet mener.

   Jeg har mange venner som er muslimer, i mange land, og de er gjestfrie og vennlige. Hvorfor skulle jeg ønske å spre hat mot dem?

   «At du står og støtter tankemåten hans.» skriver du. Igjen: Vis til en eneste artikkel der jeg har støttet hans tenkemåte, som jo er totalt forskrudd.

   • T.Teng

    Ja vel… her «Grätchen»-Spørsmål:
    Er du også meningen, som annen i bloggen din, at ansvar på ABB sin handlinger ligger i regjeringens hånd?

 • Rockman

  Tenk så kjedelig og primitivt det må være å være muslim. Må be 5 ganger om dagen, må sulte seg under ramadan, går aldri hånd i hånd med den kvinne de er gift med, mange har en haug med uforskammede unger, spiser mat som lukten fra den setter seg i alt i hele huset, får ikke lov til å forlate religionen da de blir utstøtt av familien, mange får ikke lov til å gifte seg med hvem de vil, mange må gå med tullete plagg, kan ikke spise hva de vil, mange sitter på gulvet og spiser med fingrene, går aldri i skog og mark, er aldri på sjøen i frididsbåt, drar aldri på fjellet og fisker, går ikke på ski, drar ikke på hytta, drar aldri på bil/campingferie i Norge, hører ikke på Norsk folkemusikk, sitter ikke på brygga og piller reker, er ikke interessert i vintersport, osv. osv…… Det er nok lang tid til at vi i det hele tatt kan snakke om integrering. Det er nok dem og oss.

  Mvh.

  Rockman

  • Anonym

   «går aldri hånd i hånd med den kvinne de er gift med»
   Men med mannlige venner går di hand i hand med.. Ta en tur til midtøsten og det virker som en kommet til en homse verden der de går hånd i hånd… noen holder tilogmed lillefingeren til hverandre… men damer nei

 • Rockman

  @ Adam.

  Du har jo ikke forstått poenget i det hele tatt. Du kan vel ikke komme her å beskylde Jan Simonsen for at et sykt menneske har gjort en grusom handling mot Norge og folket. Dette blir for dumt.
  Jan Simonsen og mange med ham, må vel få ytre seg om hvordan nåværende politikere styrer lande vårt. Han er tross alt medlem av dette samfunnet på lik linje med mange andre. Du må slutte med slike dumme påstander. Gå litt i deg selv, og tenk på hvor mange med ikke vestlig bakgrunn (særlig muslimer) som også har utført en masse jævelskap mot etniske Norske kvinner og menn. Er det også Jan Simonsens feil, eller er det en mulighet for at det er den politikken de rødgrønne fører sin feil? Husk, hvis du vil svare, så tenk nøye igjennom det først, og ikke bare kom med en masse vrøvl.
  En annen ting, det er ingen som tvinger deg til å bo i Norge vet du.

  Mvh.

  Rockman

 • Amund Garfors

  Adam! Du bør ta deg en tur til din psykiater, for jeg ser du trenger hjelp. Du bør aldeles ikke legge dette ansvaret på Jan Simonsen! De ansvarlige finnes i AP og i vår venstrevridde media, som aldri har sett farene i tide. Og de av oss som har forsøkt å vekke disse sovende menneskene, vi er blitt uthengt som rasister, nazister, fremmedhatere og det som verre er.

  Noen av oss som har reagert med frykt for framtida, og som har sett skrifta på veggen for lenge siden, vi har skaffet oss kunnskap om temaet, for å se hva som venter oss i framtida. For den blir dyster, dersom ikke noe snart gjøres. Men trolig er det for seint…

  Temaet er i dette tilfelle at min frykt for framtida er velbegrunnet i tusenvis av innlegg som avisene ikke vil trykke. Men ved å lese historie, følge med og være med i politikk, og kort sagt prøve å bli opplyst om dette bedraget om det fargerike og «berikende» som er tredd nedover vårt hode, uten å spørre oss, da er det min mening at islamisering av Norge ikke er av det gode. Og vil trolig ende i enda flere tragedier. Det er her du bør forstå hvorfor Jan Simonsen bare gjør den jobben han må gjøre, dersom han føler et ansvar for sitt folk og sitt land!

 • Rockman

  @ arifkarim

  Her får du to eksempler på et skyldspørsmål.

  Eksempel 1:

  Jeg bor i et borettslag. Så flytter det inn en familie på fire f.eks. i fra Finnland. Ungene deres skriker ute på plenen hele dagen. De stjeler ballen til de andre ungene hele tiden, og ødelegger lekene deres. Mannen og kona blir aldri med på dugnad, de sorterer ikke søpla si, mannen vasker bilen sin så det spruter møkk på andre biler, osv. osv. Vi andre i borettslaget vil sette en stopper for dette, og henvender oss til familien om situasjonen. Da går mannen amok, og knuser ti biler bla min. Hvem har skylden for dette? Vi eller han?

  Eksempel 2:

  Jeg og en kamerat er på byen, så kommer vi til en butikk, den er stengt, og jeg plukker opp en stein. Jeg sier til min kamerat, ta denne og kast den i det vinduet på den butikken der, han spør hvorfor, jeg svarer fordi jeg hater butikkeieren. Kammeraten min sier at det vil han ikke, men jeg fortsetter å mase på ham. Jeg sier til ham at han er feig, og at han ikke tør, en rekke ganger. Han tar til slutt steinen, og kaster den i vinduet for å slippe maset mitt, og for å vise at han ikke er feig.
  Hvem har skylden? Kameraten min eller meg?

  Mvh.

  Rockman

 • Anonym

  Synd at i 2011 er det så mange hatefulle folk. Blir skuffet og lei meg på deres vegne. Takk og pris for at jens s var statsministe mens bomben sprengte,og ikke siv j og at det ikke var ali, men anders gjerningsmann.

  FRP fremstår som menneskets mest usympatiske egenskaper samlet i et parti- gjerrighet, smålighet, egoisme. Spiller på frykt og populisme. Les en bok, se verden. Vær positive og ikke bitre.

 • Jasmin Fazlinovic

  Tittel = Breivik sendte manifestet til meg …
  Asdic & Co = ISLAM IS…
  Tittel = Kreftgarantien likevel ikke noen garanti
  Asdic & Co = ISLAM IS…
  Tittel = *.
  Asdic & Co = ISLAM IS…

  Det hjelper ikke med 34.000 innlegg når det er hakk i plata du kopierer fra nettsteder verden rundt. Etter meget få av dine innlegg jeg har lest så ser jeg at det er meget liten prosent av egne meninger. Resten har blitt plukket ut fra manifester rund omkring. Eller er du i gang med en egen bok ?

  • Asdic

   Efter å ha lest et antall av dine intetsigende innlegg, forstå jeg ikke hva du kan bidra med.

   Kjenner du Muhammeds manifest?

   Er forkynnelse av koranens lære lovstridig i Norge ?

   Kap. 2:187. » Drep dem hvor dere påtreffer dem, og driv dem ut fra det sted (Mekka) som de har drevet dere ut fra. For prøvelser for troen og forfølgelse er verre enn drap. Men bekjemp dem ikke ved den hellige moské, før de angriper dere der. Men hvis de angriper, så drep dem. Det er de vantros lønn «,

   Kap. 5:37. » Deres lønn, som bekjemper Gud og Hans sendebud og farter omkring og stifter ufred på jorden, skal være at de drepes eller korsfestes, at hender og føtter avhugges kryssvis, eller at de forvises fra landet. Dette vil være en skam i denne verden. I den kommende verden venter en svær straff «,

   Kap: 8:12. » Og Herren inspirerte englene, Jeg er med dere! La de troende holde stand! I de vantros hjerter vil Jeg kaste skrekk! Gi dem et slag over nakken, og slå dem over fingrene deres! (Engelsk utgave oversatt til norsk: Halshugg dem, og skjær av dem alle fingrene !) «,

   Kap. 9:74. » Hør, Profet! Strid mot de vantro og hyklerne! Vær hård mot dem! Helvete blir deres herberge. En sørgelig endeligt!», » Når Vi vil utslette en by, sender Vi påbud til dens folk i vellevnet, som fortsetter i synd. Så blir Ordet realitet for byen, og Vi ødelegger den fullstendig»,

   Kap. 17:16. » Når dere møter de vantro (i kamp), så gå løs på dem, til de er helt nedkjempet, og bind stramme bånd. Og etterpå frigivelse, eller løsepenger, så lenge krigen legger fra seg sin byrde. Slik er det. Om Gud ville, kunne Han selv ta seg tilrette overfor dem, men Han ønsker å sette noen av dere på prøve gjennom andre. De som kjemper og dør for Guds sak, – deres gjerninger lar Han aldri løpe ut i intet «.

   Koranen gir løfte om at muslimene kan vinne en krig dersom deres hær utgjør 10% av motstandernes hær, jfr. kap 8:66 som lyder:

   » Hør Profet! Anspor de troende til kamp! Finnes der tyve standhaftige blant dere, vil de vinne over to hundre! Er der hundre blant dere, vil dere overvinne tusen av de vantro! For de er et folk som intet forstår! »

   For øvrig skal «avgudsdyrkere», dvs mennesker som ikke er jøder, kristne eller muslimer, drepes – dersom de ikke konverterer til islam og betaler løsepenger. En må formode dette også må gjelde vår tids humanetikere, marxister, og buddister. Bestemmelsen om dette finner vi i kap. 9:5 som sier:

   » Men, når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, – pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, – nåderik «.

   http://www.radiobergen.org/islam/lovstridig.htm

   Dette rammes av straffeloven.

 • Asdic

  Mere islam til folket.

  Indonesia: Four civil servants, including one non-Muslim, arrested for not fasting during Ramadan

  «Civil servants were supposed to serve as an example during Ramadan … even if they were not Muslim.»

  More on the use of Ramadan as an opportunity to impose more Sharia on Indonesian society. «Bengkulu Police Arrest 4 Civil Servants Found Not Fasting,»

  The sweep was carried out on the orders of Bengkulu Mayor Ahmad Kanedi, who said on the first day of Ramadan that city employees who did not fast during the holy month would be dismissed from their jobs.

  He also offered a Rp 1 million ($118) bounty to citizens to help catch administration officials eating in public.

  The four civil servants arrested on Thursday were likely not employees of the city, Khairul said, and one, identified as R.T., was a non-Muslim employee of the local Trade Ministry office.

  http://www.jihadwatch.org/2011/08/indonesia-four-civil-servants-including-one-non-muslim-arrested-for-not-fasting-during-ramadan.html

  httpv://www.youtube.com/watch?v=LgyN_dQYcAw&feature=player_embedded

  Acheprovinsen praktiserer sharia, og mottok mesteparten av Norsk hjelp efter tzunamien.

 • Asdic

  The Catcher in the Rye is a book still assigned to millions of junior high school students, yet also a work that, when processed by the deranged mind of John Hinckley, seems to have become an inspiration for his attempted assassination of Ronald Reagan.

  http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/08/01/a_murderers_manifesto_and_me

  Hvis ABB hadde vært muslim og hevdet at det var koranen og ikke Fjordman inspirerte ham; hva hadde da reaksjonene vært?

  Feiltolkning?

  Muhammeds manifest.

  http://spoox.org/q/

 • Asdic

  Er Anders Behring Breivik en kristenfundamentalist?

  Nei, definitivt ikke:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=lKEqM5bi8K4

 • Asdic

  More islam, anybody?

  http://www.answeringmuslims.com/

  Shaher Bano Shahdady Murdered in Honor-Killing . . . in Canada.

  Of course, it would be racist and bigoted to draw attention to these killings. The «tolerant» thing to do is to ignore all crimes committed by Muslims. After all, Anders Behring Breivik was not a Muslim.

  TORONTO – Another honour killing in our midst and the silence is deafening.

  Shaher Bano Shahdady was just 21, a young mother who wanted to live her Canadian life as a free Canadian woman. And for that, she was strangled to death in front of her toddler.

  From the Baloch region of Pakistan, she came to Toronto as a little girl. At 14, her father, Mullah Abdul Ghafoor, sent her back to Pakistan to study at a religious fundamentalist madrassa and a few years later she was forced into an arranged marriage with her first cousin.

  But her precious son was her ticket back home.

  Complications in her pregnancy allowed her to return to Toronto. Her baby was born with a serious heart defect that eventually required a transplant, but at least she was back in Canada. Shahdady was a devoted mother, her friends say, and while she lived with her strict religious family in Scarborough, she managed to escape through Facebook where she chatted with friends and administered a Baloch entertainment page that had 6,000 members.

  Innvandrerbarn fødes med alvorlige misdannelser
  08-03-2007

  – Vi ser oftere misdannelser hos innvandrerbarn, sier seksjonssjef Rolf Lindemann ved Ullevål Universitetssykehus. Barnas foreldre er som oftest i slekt. Nå jobber Folkehelseinstituttet med en rapport om inngifte for å kartlegge hvor stort problemet med misdannelser er.

  http://www.dagensmedisin.no/nyheter/2007/03/08/innvandrerbarn-fdes-med-al/index.xml

  Den danske psykologen, samhällsdebattören och kandidaten till det danska folketinget Nicolai Sennels har kontaktat Politiskt Inkorrekt med en förfrågan om att publicera en artikel om vad de frekvent förekommande kusingiftemålen bland muslimer ger för helhetspåverkan. Artikeln, som har ett strikt vetenskapligt närmande till problematiken, publicerades första gången på websidan Euronews den 9 augusti 2010. PI har tidigare skrivit om Nicolai Sennels arbete med muslimska brottslingar och publicerat ett öppet brev till den engelska premiärministern David Cameron.

  Massiv inavel inom den muslimska kulturen under det senaste 1.400 åren kan ha bidragit till katastrofala skador i deras genpool. Konsekvenserna av ingifte mellan kusiner har ofta en allvarlig påverkan på avkommans intelligens, förstånd, hälsa och på deras omgivningar.

  http://politisktinkorrekt.info/2010/11/26/nicolai-sennels-kusingifte-hotar-samhallet/

  Fødeavdelinene ved norske sykehus, og spesiellt Ullevaal, har fått munnkurv. Ingen må få vite hvilke tragedier som utspilles på fødeavdelingene når disse stakkars barna med alvorlige missdannelser fødes inn i en livslangt pleietrengende tilværelse, grunnet søskenbarnekteskap.

  Global Prevalence of consanguinity

  The global prevalence of consanguinity map was compiled from detailed source data listed in Tables which, in turn, were sourced from a comprehensive collection of References.

  http://www.consang.net/index.php/Global_prevalence

  Dette er en side ved muslimsk innvandring de færreste er klar over.

 • […] a confirmar a recepção desse email foi o ex-deputado Jan Simonsen. O político escreveu no seu blog que a missiva entrou na caixa de correio electrónico uma hora antes do ataque a […]