Søk

Kategorier

august 2011
M T O T F L S
« jul   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil ha strenge sharia-lover i Storbritannia

Å se Allahs flagg vaie over Downing Street, og å se alle kvinner bruke burka. Det er drømmen til den britiske muslimske fundamentalisten Anjem Choudary, ifølge Evening Standard. Choundary er lederen av bevegelsen “Ahlus Sunnah wa Jamaah”. I det siste har han drevet en kampanje for å innføre strenge sharia-lover med steining og krav om slør, og vil starte med å erklære deler av London som en muslimsk stat med egne lover.

Anjem Choundary er en 41 år gammel advokat. Han er stolt over det han står for. ”Det er en selvfølge at mange mennesker vil hate deg når du tilbyr en alternativ moral og en alternativ måte å leve på,” har han uttalt til Evening Standard. Han sier at denne ”alternative moralen” betyr ”en ren islamsk stat med Sharia lover i Storbritannia, og legger til: ”Enhver kvinne, enten hun er muslim eler ikke-muslim, vil bli nødt til å bruke en tradisjonell burka og dekke til alt utenom sitt ansikt og sine hender når de opptrer offentlig.”

”Når man har å gjøre med det juridiske systemet og straffesystemet er det slik at et mannlig vitne er viktigere enn to kvinnelige vitner, og personer som bryter seksualloven vil bli steinet til døde,” mener også den muslimske advokaten. Han regnes for å ha flere hundre tilhengere.

Det russiske TV-selskapet RT har intervjuet en britisk ekspert på terror og politisk vold om kampen for å innføre sharia-lover i Storbritannia.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FxMXdWhRaD0

60 comments to Vil ha strenge sharia-lover i Storbritannia

 • eplejuice

  – Anjem Choudary har vi hørt fra tidligere.
  Hvor mange følger denne mannen i UK egentlig,
  og hvor mange deler hans syn på saker og ting
  i Europa og verden forøvrig?

  • Det fremgår av intervjuet med terroreksperten at han mener det er 4-500 medlemmer i den nærmeste kretsen. hvor mange flere det er sm støtter han uten å være medlemmer av «menigheten» er et annet spørsmål. Det kan være mange ganger flere. Og hvor mange i tillegg deler hans meninger?

  • arifkarim

   «Choudary har fått liten støtte fra den ordinære britisk-muslimske befolkningen, og stor grad har han blitt kritisert i mediene. Choudary har stor tro på overlegenheten til islam over alle andre trosretninger, og gjennomføringen av sharia-lovene, i sin helhet, i Storbritannia. I 2001 uttalte han at hans lojalitet er til islam, og ikke til et land. Han mener at for en ekte muslim er et britisk pass ikke noe mer enn et reisedokument. Choudary har støtte blant mindretallet av muslimer i Storbritannia som kunne anses å ha konservative synspunkter.»
   http://no.wikipedia.org/wiki/Anjem_Choudary

   Eneste råd til denne psykopaten: Reis hjem igjen 😀

  • Anonym

   «hvor mange deler hans syn på saker og ting
   i Europa og verden forøvrig?»

   The percentage of «good» Muslims(aka Choudary), are increasing worldwide… The West has increased the number of «good» Muslims (aka bad people who become active jihadists) by bombing Afghanistan, Pakistan, Iraq, Yemen, Somalia, and Libya, and most all polls now show that between 70 and 75 percent of Muslims are now fundamentalists, not liberals or reformers.

   «Al Qaeda spokesman encourages American jihadists to buy firearms at gun shows»

   httpv://www.youtube.com/watch?v=mfj7OxwDIU4

   Qur’an:8:59 «The infidels should not think that they can get away from us. Prepare against them whatever arms and weaponry you can muster so that you may terrorize them. They are your enemy and Allah’s enemy.»

   • eplejuice

    Takk for oppdateringen, Anonym.
    Med tanke på originalkildene er det
    uforståelig at noen kan se noe sunt
    og godt her foruten kanskje et brøkelement som er løsrevet fra helheten her og der. Jeg tror du har helt rett i at
    Vestens mislykkede operasjoner i disse landene har ført
    til en radikalisering av muslimer verden over, – og mye
    med rette. Jeg har bokstavelig talt følt «vreden» og kanskje da særlig mot USA over innblandingen her. Men
    jeg hører og at mange muslimer vender seg til Kristus
    Jesus i våre dager. Takk for at du er med fortsatt.

    • arifkarim

     «Jeg tror du har helt rett i at
     Vestens mislykkede operasjoner i disse landene har ført
     til en radikalisering av muslimer verden over, – og mye
     med rette.»

     Det ville skjedd radikalisering uansett om disse «operasjonene» var velykket. Muslimer ønsker ikke fremmede makter inn på sitt jord, akkurat som kineserne ikke ønsker, som korearne ikke ønsker osv. Muslimer er ingen unntak 😀

   • Anonym

    POLL reveals 4 out of 5 Palestinians support Hamas terrorists! A new poll by The Israel Project indicates there’s overwhelming support for the charter of the terrorist group Hamas — a dangerous element if the Palestinians gain statehood in September. The desire to annihilate the Jewish people is one of the main goals of the Hamas organization. CBN: http://www.cbn.com/cbnnews/insideisrael/2011/August/Poll-Reveals-4-out-of-5-Palestinians-Support-Hamas-/

    Why peace talks with the «Palestians» are useless. http://www.liveleak.com/view?i=dd2_1312567621

    • arifkarim

     «POLL reveals 4 out of 5 Palestinians support Hamas terrorists!»

     Wow!!! What do u expect after 60+ years with zionist oppression against the palestinian arabs? I dont support millitant Hamas myself, but when nobody is fighting for palestinian people anywhere, its obvious why palestinians still support Hamas. They dont have any good alternative either. Fatah was going well in arafat times, when bloody islamists in Hamas took upon their power and converted palestinian struggle into «islamic» struggle 😀

     • eplejuice

      Tull, Arif !
      Det osmanske riket falt.
      Omfordeling av land ble foretatt
      av verdenssamfunnet etter WW1.
      Alternativer har det flytt over
      av og Jordan ble også gitt.

      Men så oppstod Det muslimske brorskapet
      i 1928 som har hatt en vesentlig finger med
      i spillet. Du vet sikkert hvilken «waqf»
      tankegang som gjelder, – og du kjenner
      sikkert til oppstanden som fulgte i
      Muftien Hussayni`s fotspor med drap og
      forvisning av alle jøder i Hebron i 1929
      osv. som hadde hatt sammenhengende
      bosetninger i Hebron i årtusener. Det
      er den samme type «fatwaer» som ble gitt
      og «jihad» gjaldt likefullt den gangen.

      Israel er en legitim stat som er godkjent
      av verdenssamfunnet.
      Jeg synes du har hatt noen gode kommentarer
      i det siste, men dette var igjen «Wow !!!»

      Men den muslimarabiske verden vil ha Israel
      vekk. Det har vi sett helt tydelig allerede
      fra den gangen.

      • arifkarim

       «Men den muslimarabiske verden vil ha Israel
       vekk. Det har vi sett helt tydelig allerede
       fra den gangen.»

       Jeg har ingenting mot israel eller jøder. Det er revisjonistisk sionisme som jeg kjemper imot.
       http://en.wikipedia.org/wiki/Revisionist_Zionism

       Det er en «gal» form for sionisme, som ønsket jødisk kontroll over hele palestina i tillegg til jordan og deler av irak, mao en 3000 år gammel jødisk rike tilbake i nåtiden 😀

       Det var revisjonist sionistene som oppfordret og bygget de tusenvis av israelske bosetninger på okkuperte områder som ingen stat i verden godkjenner, ja selv den mest vennlige sioniststaten USA ikke anerkjenner israels «krav» om bosetninger på okkuperte områder med den unnskyldning at disse områdene tilhørte jøder 3000 år siden 😀
       http://no.wikipedia.org/wiki/Israelske_bosetninger

       Hvem forhindrer fred i regionen? Islamister eller den høyre fløyen i israels politikk som stadig bygger flere bosetninger i vest bredden (okkupert område). I tilleg er den okkuperte øst-jerusalem heller ikke anerkjent av noen stat i verden bortsett fra ADL og Israel 😀

       Har jøder alltid rett uansett hva resten av verden mener? 😀

   • arifkarim

    «“Al Qaeda spokesman encourages American jihadists to buy firearms at gun shows”»

    Idiot. Disse Al Qaeda «folka» er for lengst avslørt som sionistiske agenter som tilhører den beryktende ADL som jobber for jødiske interesser:
    httpv://www.youtube.com/watch?v=sgRJ9mW_hAQ

    • Asdic

     Du vet Arfif, det finnes steder hvor du kan henvende deg for å få hodet undersøkt. Se du syner? Er du svimmel? Hører du stemmer inne i hodet? og sover du godt om natten?

     • arifkarim

      To av israels agenter er avslørt i det overnevnte klippet. Mer info om dem kan du få av andre kilder. Mitt svar var til «anonym» som postet et «farlig» klipp av en islamist som opprinnelig var en ortodoksjøde med familierøtter til ADL.

     • Anonym

      «Du vet Arfif, det finnes steder hvor du kan henvende deg for å få hodet undersøkt.»

      It’s the Muslim inbreeding, «Idiot»! 😉

      Shhhhh, we’re not supposed to talk about the reason for the high rate of the mental illness in the Muslim world. Here we see the inadequacy of Indonesian facilities, brutality, and rise of Islamic Voodoo medicine, which proponents say treats the spirit, not the mind. But what else would you expect from a people who probably were inbred themselves? Nicolai Sennels is a Danish psychologist who has done extensive research into a little-known problem in the Muslim world: the disastrous consequences of Muslim inbreeding brought about by the marriage of first-cousins. This practice of inbreeding will never go away in the Muslim world since Muhammad is the ultimate example and authority on all matters, including marriage. The massive inbreeding in Muslim culture may well have done virtually irreversible damage to the Muslim gene pool, including extensive damage to its intelligence, sanity, and health. According to Sennels, close to half of all Muslims in the world are inbred. In Pakistan, the numbers approach 70%. http://www.rightsidenews.com/2010081111313/life-and-science/culture-wars/muslim-inbreeding-impacts-on-intelligence-sanity-health-and-society.html

      httpv://www.youtube.com/watch?v=5EAGOPF5C4Q&feature=player_embedded#at=53

      • eplejuice

       En kommentar,
       HT og Hallvard?

      • Asdic

       «It’s the Muslim inbreeding, “Idiot”!»
       I know, I know,

       Bebattinnlegg i Aftenposten, skrevet av en Muhammad Basit.

       Jeg kjenner ikke diagnosen, men helt i water ern’ ikke:

       Med rett til å drepe ? Boken bli tvunget/trukket tilbake. Arabiske menn og kvinner er like tildekket. Mye i gamle testament med påbudt/forbudt er like i Islam. Islam var i Andalusia for 700 år, hvordan var resten av vesten da? Etter tvang og massakre, Amerika bli funnet, hvordan gikk det, og fortsetter det pr. idag med bombing av Irak-Libya-Afghanistan-Pakistan? Jøder bli forfulgt, og løsning bli påtvunget «ekteskap» med Arabere/Palestinere ? Svartgull byttet med våpen og mot kommunism og ateism? Saudi og Shah regimer +mange andre var resultatt av vestelig påtrykning? Iran revolusjon som den Franske ? Arabisk-Muslimsk økonomier utnyttet, likeså muslimer for verden var delt i to leierer, som sprang fra kristendom? Nobelpriser som innavl i hovedsak? Uten Quran, Islam og Profeten hvordan ville vært verden idag? Opplysningtiden og reformasjon i vest+i kristendom på grunn av Islam, Quran og Profeten? Kvinner hadde hverken skille, arve og stemme rett, men selv gikk i arv før Islam? Reformasjon og styrket Islam gjennom Massias og Mahdi.-.-.-Ahmadiyya bevegelse. Profeten , Islam og Quranen-hele helhet og sannhet profetert i 5 Mosebok og johannes kpt.14-16. Alt tilhører Gud Allah den Allmektig, der våre liv, eiendom er hellig men på lån med regnskapet, derfor vi må frykte/elske Gud overalt. «La Ditt rike komme….La Ditt vilje skje på jorda..» Guds vilje skjer overalt og programmert alt fra Ham med årsaker, konsekvenser og resultatter, men er vi er gitt frivillighet med valg. Quranen erklærer «Ingen tvang i religion». Love for all hatred for none er Ahmadiyya moto/slagord+Humanity First. Etter attentatt mot Moske i Oslo 1985, (å angripe Guds hus var ikke vanlig da), Imam/ forstander Kamal Yousuf sa..»ingen må være redd for vårt hevn….vi vil be for våre motstandere»……Samme svar er nå om det er Lahore eller Oslo (28 mai i Lahore ifjør 86 bli martyrd av ekstremister). Peshawar og Bodø var knyttet sammen av Us sine U2 fly. I 60 årene ene bli skuttned over Soviet, Pakistan og Norge bli truet med Atom krig. Peshawar og Bodø fikk røde ringer. Pakistans President svarte med samme mynt, for da handler det om forsvar, ikke angrep. Seato og Sento var da Natos lange armer. Fordøy disse …..har du mer på hjertett? Velkommen.

       http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article4193443.ece

   • Anonym

    Let’s begin with the most ignorant and injurious slogan: «the war on terror.» It is ignorant because it is senseless and it is injurious because it camouflages our actual enemy, making us more vulnerable. Terrorism is a tactic, not a foe. To declare war on terror is akin to saying that World War II should have been fought to rid the world of naval armadas and blitzkrieg. If we had focused our energies on killing every kamikaze suicide bomber and every S.S. terrorist, the political and religious regimes that manufactured them, unchecked, would have produced far more of them far faster than we could have killed them. No disease was ever cured by fighting the symptoms. If we focus on killing the disease (Islam), we will kill the symptoms. If Terrorist Front Group CAIR were to go away tomorrow, if Saddam never lived, if Ahmadinejad were dead, Islamic deception and terror wouldn’t miss a beat. Until enough people shed their ignorance of Islam and come to understand what it is and what it wants (world domination), people will continue to die. The truth is seldom popular. And that’s why it takes courage to use it. Truth is Islam’s only lethal enemy. If you want to bring Al Qaeda down, you’ll have to confront Islam. Otherwise, you’re wasting your time and distracting people’s attention from the real problem. Because they don’t understand Islam, they try to justify the unjustifiable war in Iraq ect. It’s just like Vietnam; there is no way to win. We will leave Iraq worse than we found it. There is no other possible outcome. By bombing Afghanistan, Pakistan, Iraq, Yemen, Somalia, and Libya, we made ourselves more vulnerable. When one doesn’t understand the enemy, they spill blood and coin and in the end have nothing to show for it.

    Fight we must, but this battle is best won with truth, not bombs and bullets. And the truth is obvious: the terrorists haven’t corrupted their religion. Islam has corrupted them. The murderers are following their «prophet’s» example. And while most Muslims aren’t terrorists, all the really good ones are. They haven’t corrupted Islam any more than the S.S. corrupted Nazism or the Kamikazes corrupted the culture of Imperial Japan. We have been fighting a war against the symptoms, not the source.

    @arifkarim «What do u expect after 60+ years with zionist oppression against the palestinian arabs?»

    The Nation of Islam has been at war with (Jews) everyone, including itself, for 1,400 years.

    httpv://www.youtube.com/watch?v=jbPIgSNfuzE

    • arifkarim

     «The Nation of Islam has been at war with (Jews) everyone, including itself, for 1,400 years.»

     Igjen en konspirasjonsteori som fjordman og abb er en stor tilhenger. Det er ikke muslimer som er i evig krig med seg selv eller andre ikke-muslimer. Det er noen få politiske aktivisters (islamisters) tolkning av islam, ofte ideer inspirert av den britiske agenten al wahab. Jihad som politisk ideologi var ikke-eksisterende før wahhabisme. Ellers ville det islamske kalifatet vært eksistert helt nede som Sør-Afrika til så langt unna som østlige Japan. Ottomanerne hadde politiske relasjoner med europeere, mens muslimske herskere i india / iran regelmessig sendte sine diplomater til kina. Ingen av disse gikk til krig mot kineserne til å tvangskonvertere dem til islam. Idag bor det 20 millioner muslimer i kina, ofte konvertert via misjonsarbeid til en rekke kjente sufiyyer eller er etterkommere av kinaaraberne fra tidlig islam. Muslimene kjempet ingen islamistisk krig der, heller hjalp de kineserne til å bli kvitt mongol barbarerne vekk fra kina:
     http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Islam_in_China#Yuan_dynasty

     Derfor er det helt uforståelig hvordan islam-muslimhaterne har klart å stemple sin versjon av islam til å gjelde alle muslimer overalt på jordkloden. Det er masse forskjellige former av islam, og den som «truer» vesten er ekstrem politisk islam aka wahhabisme. Selveste kineserne frykter denne ideologien like mye som sekulære ikke-islamistiske muslimene.

 • arifkarim

  Anjem Chaudhry, et «forbilde» for andre godtroende «muslimer»:
  «This week he stood outside Westminster Cathedral in central London to call for the execution of the Pope as punishment for ‘insulting Islam’. He fulminated against Pope Benedict XVl, adding: «Whoever insults the message of Mohammed is going to be subject to capital punishment.»

  It’s a long way from his days as a medical student at Southampton University, where, friends say, he drank, indulged in casual sex, smoked cannabis and even took LSD. He called himself ‘Andy’ and was famed for his ability to drink a pint of cider in a few seconds.

  One former acquaintance said: «At parties, like the rest of us, he was rarely without a joint. The morning after one party, I can remember him getting all the roaches (butts) from the spliffs we had smoked the night before out of the ashtrays, cutting them up and making a new one out of the leftovers.

  «He would say he was a Muslim and was proud of his Pakistani heritage, but he did-n’t seem to attend any of the mosques in Southampton, and I only knew of him having white girlfriends. He certainly shared a bed with them.»

  On one occasion, ‘Andy’ and a friend took LSD together. The friend said: «We took far too much and were hallucinating for 20 hours.»»
  http://www.thisislondon.co.uk/news/article-23367406-the-unholy-past-of-the-muslim-cleric-demanding-the-popes-execution.do

  Mao, islamisten drakk alkohol, var rusmisbruker, hadde sex uten ekteskap, og nå plutselig skal lære «vesten» at islam er mye bedre 😀 Når skal han tvanginnlegges for psykotiske lidelser?

  • Anonym

   The notion that there is a difference between «Islamism» and Islam, an «Islamist» and a Muslim, is nothing more than a politically correct myth. Islam is Muhammad, the Sira, the Qur’an, and Allah. The terrorists are following the orders and examples set therein and thereby. They have not corrupted their religion, Islam has corrupted them.

   • arifkarim

    «The notion that there is a difference between “Islamism” and Islam, an “Islamist” and a Muslim, is nothing more than a politically correct myth.»

    Seff, finnes det store forskjeller mellom det å være muslim, og det å være en islamist:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim
    http://en.wikipedia.org/wiki/Islamism

    Muslim er en som praktiserer religionen islam avgrenset til sin tro og rituelle livet. Islamist er en som følger islam som en politisk ideologi, og som står opphøyet foran alt annet i livet 😀

    «Islam is Muhammad, the Sira, the Qur’an, and Allah.»
    Yes, but islam is also ahmadiyya, bahai, sufi, babi, druz etc etc. Many forms of islam exist that are not politically motivated, but are either based on morals, ethics and or spirtual learning:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_schools_and_branches#Related_faiths

    Stop preaching onesided propaganda agaisnt islamic religion. Criticize islamism aka political ideology.

    «The terrorists are following the orders and examples set therein and thereby. They have not corrupted their religion, Islam has corrupted them.»

    All muslims are not corrupted by islam because they follow slightely different interpretations of their faith. Its those who are politically motivated by islam aka wahhabi, extreme sunni or shia that are a threat to not only muslims but all other peaceloving non-muslims 😀

    • Anonym

     I have a simple rule when it comes to dogmas, religious or otherwise. I study the original texts and current behavior. I never bother with someone’s opinion or interpretation. The deeds that flow from the dogma are important as they can often be life and death as is the case with Islam today. The original texts are critical as they are the only reason the dogma exists. Islam must be as Muhammad said. He was Allah’s lone voice and Islam’s lone prophet.

     If you want to be a ahmadiyya or bahai, sufi, babi, druz etc. that’s your choice. But don’t pretend that it’s the religion of Muhammad and Allah. Nor suggest that it represents mainstream Islam.

     I use facts and reason to guide my course. Mutually exclusive ideas cannot be the same, no matter how badly you may wish them to be.

     • eplejuice

      En nyttig og fremfor alt
      riktig presisering !
      Jeg håper Arifkarim vil
      ta den til seg.

     • arifkarim

      «If you want to be a ahmadiyya or bahai, sufi, babi, druz etc. that’s your choice. But don’t pretend that it’s the religion of Muhammad and Allah. Nor suggest that it represents mainstream Islam.»

      Ofcourse all these islamic branches are a part of islam. No wonder they came out of same «dogma», that u islamhaters preach as violent political ideology. There is no reason to beleive why an ahmadi or bahai is not a good islam, just because he / she practice islam in a non-violant way, while those who does practice it with violance are somehow: good muslims and «mainstream»? 😀

      Whole argument is non-sense as long there is no such theological body in islam to decide which one among the muslims are good or bad, because God is the only one to judge everyone in his court. Those among muslims / non-muslims who give themselves the authority to stamp good or bad muslims, take gods authority and thus become themselves «divine judge» for good and evil on this earth :D. It is blasphemy… 🙂

     • Asdic

      TV-stasjonene og ledende politikerne over hele den vestlige verden forsikrer oss daglig om at det er en enorm forskjell mellom moderat og radikalt islam er det få eller ingen av dem som ser ut til å kunne forklare nøyaktig hva den forskjellen består i. Jeg finner dette merkelig, og jeg er ikke den eneste.

      Er jeg veldig ekstrem for å påpeke dette? Kanskje. Men hvordan forklarer du da at Recep Tayyip Erdogan, statsministeren i NATO-landet Tyrkia, har sagt offentlig at det ikke finnes noe moderat islam? Han er tross alt en veldig, veldig moderat muslimsk mann i et veldig, veldig moderat muslimsk land der Adolf Hitlers selvbiografi Mein Kampf var en bestselger så sent som i 2005. Jeg vet hvor moderat herr Erdogan er fordi vestlige ledere alltid minner oss på dette faktum. Dersom denne eksepsjonelt moderate mannen sier at det ikke finnes noe moderat islam sa kanskje han kan være verdt å lytte til?

      http://www.jihadwatch.org/2009/04/international-leader-of-moderate-islam-says-there-is-no-moderate-islam.html

      Nå Arif. Som moderat 0,6% amadyyia har du vel synspunkter å dele med oss?

      • arifkarim

       «Back in the 18th century, a Muslim scholar named Mohammed Al Wahab started a small, virulent movement to bring Islam back some sort of imaginary fundamentals that prescribed things such as Islamic world domination and oppression of the fairer sex. These are among the things you probably associate with Islam today.

       Prior to this guy’s existence, Islam was exceedingly progressive and made up for the time that Christianity took the world through The Dark Ages.

       Even after he existed, it took over 2 centuries for his ideas to really take hold. Yeah, that’s right: As close as 1940, Islam was a different religion than what people typically think it is. You can talk to older Muslims who think that this whole fundamentalist Islam movement is a crime against their religion. They believe it has perverted everything they stand for, and these guys WOULD speak out more, but they are so often threatened in their homelands by the Fundies.

       This movement still isn’t the majority of Islam, though. They are just the loudest branch of it. Most Muslims are not part of this. You should know this: There are nearly 2 billion Muslims on the planet, if they wanted to take over…they would.»
       http://www.buzzmela.com/islam/what-is-the-difference-between-moderate-islam-and-regular-islam/

       Hvis målet av mainstream islam er å ta over resten av verden politisk og millitært, ville verdens 1,5 milliarder forlengst hadde gjort dette. Fordumme ekstremister som ABB, Fjordman og deg tror på denne konspirasjonen, som verken moderate eller radikale muslimer tror på. Det ottomanske kalifatet, Mughal india, og iranske sjahens mektige riker ble lett konkurrert av vesten. Mao europeere var klart dominerende i all mulig samfunnsutvikling i forhold til muslimsk verden. Asiaterne fra Japan, Kina, Korea, Malaysia og Singapore anerkjente dette hegemoniet, reformerte statene sine i vestlig samfunnsmodell og konkurrerte effektiv vesten ut på noen tiår. Derimot anerkjente aldri fleste av muslimske nasjoner dette hegemoniet bortsett fra Tyrkia og Iran, og fortsatte videre med islam som politisk ideologi. Enkelte av disse statene dannet undergrupper med ekstrem islam på 80-tallet, og målet var å «islamisere» allerede eksisterende muslimske stater. Derfra gikk vi fra moderat islam til sharia- ekstrem islam som dere gladelig kaller for mainstream islam. Sånn har ikke islam for siste 1400 år. For eksempel var islam i Al-Andulus veldig liberal. Samme var tilfellet ved tidlige Moghul-konger av india.

     • arifkarim

      «However, in the Muslim world a «secular” or «moderate” is considered a non-believer or infidel.»

      Hahaha. Hæ? Da må jo hele Tyrkias muslimsk befolkning være ikke-muslimer, siden de er sekulære muslimer? 😀 Makan til sprøyt!

 • Anonym

  UK Muslims: Sharia Will be Implemented by any Means Necessary!

  The intolerant, vicious, immoral, and repressive Sharia Law that Anjem Choudary speak of is composed exclusively of Muhammad’s Sira, Ta’rikh, and Hadith quotes and example and his accounting of Allah’s testimony in the Qur’an. It is vicious, immoral, ignorant and moronic because Islam is all of these things. If you wonder how Muslims in the UK will manage to enforce Sharia law. Here is the answer.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=Y6XQdKB7npI&feature=player_embedded#at=49

  Besides what you saw in the video, IslamoPUNK Anjem Choudary is rallying his slaves to Allah for a head-on confrontation with the English Defence League (EDL) on September 3rd.

  Twitter: http://twitter.com/#!/anjemchoudary
  The EDL will be physically stopped from demonstrating on Whitechapel or Commercial Road by Muslims filling the streets on the 3rd September! 3 Aug

  Choudary («Good» Muslims) is nothing but trouble. How much longer will the UK tolerate him/them?

 • arifkarim

  «Choudary (“Good” Muslims) is nothing but trouble. How much longer will the UK tolerate him/them?»

  For det første, er ikke Chaudhry noen «god» muslim. Han drakk, brukte rusmidler og hadde sex uten ekteskap i studentalder. Nå er han blitt gammel mann og ønsker å tvinge muslimske unge vekk fra de «godene» han selv var en del av for ikke så lenge år siden. konklusjon: han er ikke engang en muslim men en hykler. I hele sitt ungeliv, levde han med en vestlig livsstil. At han nå i en gammel alder ikke klarer å gjøre de «unge» tingene lenger, betyr ikke at han kan tvinge andre muslimer til å ikke ta del i den vestlige kulturen.

  Når det er sagt, kan myndighetene bare deportere ham og hans likesinnede til et shariavennlig land som Saudi Arabia eller Iran. Det er bedre å flytte seg selv, enn å tvinge andre til å bli seg selv 😀

  • eplejuice

   Hvor gammel er Arifkarim?
   Er 41 år «gammel mann»?
   Her er visst mye som ikke
   stemmer.

   • jkl

    Arifkarim skriver engelsk, nynorsk, og mange ganger bra og mange ganger mindre bra bokmål. Han kommer med så mange kommentarer og så mange meninger at jeg tror snart det ikke er en person, men en hel gruppe som skriver under dette navnet på denne bloggen. Han skriver natt og dag, og i hytt og pine, sover denne mannen aldri?

    • arifkarim

     «Arifkarim skriver engelsk, nynorsk, og mange ganger bra og mange ganger mindre bra bokmål.»
     Jeg kan flytende engelsk og bokmål. Skriveleifene er der fordi jeg hater å bruke korrektur i nettleseren. Jeg valgte bort nynorsk fordi jeg hadde norsk som andre språk, og heller tok eksamen i c-språk i morsmålet urdu 😀

     «Han kommer med så mange kommentarer og så mange meninger at jeg tror snart det ikke er en person, men en hel gruppe som skriver under dette navnet på denne bloggen.»
     Svada! Det er bare meg og en person alene! De av dere som tviler min identitet kan jo bare sende en e.post til Jan Simonsen som kan bekrefte min faste ipadressen, mac adresse osv som bevis på at jeg alltid skriver fra samme lokasjon og samme pc :D. Jeg er jo ingen anonym fjordman idiot! 😉 Jeg er selv ansvarlig for mine ytringer 😀

     «Han skriver natt og dag, og i hytt og pine, sover denne mannen aldri?»
     Hæ? Jeg skriver kun på natta mest mellom kl.00.00 – kl. 06.00. Bruker nesten ikke nettet om dagen, for da er jeg enten på jobb eller er på ferieturer 😀

 • arifkarim

  Mine spådommer om avfolkning blir forvandlet til virkelighet:
  Tyskland lider av avfolkning hos den etniske befolkningen;
  «Tyskland trues av demografisk krise
  Tyskland er en rik nasjon – men på ett viktig område er tyskerne Europas fattigste: De har en mindre andel barn og unge i befolkningen enn noe annet europeisk land.
  Av den tyske Forbundsrepublikkens mer enn 81 millioner innbyggere, er bare 16,5 prosent yngre enn 18 år. I Frankrike er det tilsvarende tallet over 22 prosent, men også Storbritannia, Nederland, Danmark og Sverige kan skilte med en andel på over 20 prosent.

  Ikke bare utgjør barna og ungdommen en stadig mindre del av befolkningen i Tyskland, de har det også dårligere enn de eldre. Hvert sjette tyske barn regnes som fattig etter offisiell målestokk, og barn av aleneforeldre er spesielt utsatt.»
  http://e24.no/makro-og-politikk/tyskland-trues-av-demografisk-krise/20086328

  Europas mektigste økonomi er ikke lenger naturlig befruktbar lenger… Tiden viser fremtiden…

 • Se på Egypt også. Brorskapet kaller seg «moderate», men vil nå fjerne både hender og hode likevel, fordi sharia sier det. Hvis «flertallet» er imot, men de likevel kommer til makten, så sier vel alt seg selv..

  http://www.jeglurer.blogspot.com

 • Rockman

  @ jkl.

  Denne arifkarim har faktisk vært svært så moderat i mange av sine siste innlegg. Ut i fra det han har skrevet i det siste, og ifølge ham selv er han ikke en radikal muslim, og det tror jeg ham faktisk på. Forøvrig tror jeg han er i midten av 20 årene. Men denne anonym som hele tiden skriver på engelsk, kan det være Fjordman mon tro?

  Mvh.

  Rockman

  • HT

   Det er i hvertfall bra vi har arifkarim her inne, som ser ting i fra en annen vinkel. Det blir kjedlig her inne hvis alle skal mene det samme. Noen må provosere frem debatten.

   • arifkarim

    «Noen må provosere frem debatten.»

    Ooops… Jeg er ikke her for provakasjon. Jeg er her fordi jeg er opprørt over ulogisk, urasjonell islam- og muslimkrikk eller hat som forekommer på sosiale medier. Da jeg først begynte å lese FY, skummet jeg bare innom artiklene eller leste noen av kommentarene. Etterhvert ble jeg tvunget til å skrive, fordi jeg syntes hele generelle vinklingen med at «kunn» islam og muslimer har skylda i vestens sosio-økonomiske problemer er svada. Jeg fant ut at avfolkning av etniske europeere og utflagging av industri-arbeidsplasser til lavkosts østlige land var langt farligere enn innvandrersviket begått av tullepolitikerne. Jeg er fortsatt sjokkert over hvordan sosialistene har vanstyrt demografien til dette lille vakre landet med oppfordring til innvandrerghettoer rundt omkring i oslo / drammen. Der enkelte skoler har nå mindre etnisk norske ift. innvandrerne:
    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=591880

    Hadde afghanerne tatt mitt land på den måten innvandrerne gjorde i oslo-øst, ville det for lengst borger krig der. Alle husker hvordan europeiske jøder ble slaktet gang på gang av sinte palestina-araberne. Sånn sett er jo nordmenn allerede kvalifisert som verdens meste tolerante og fredelige mennesker, dog dette kommer av kulturmarxistisk tankegang som vi alle er indoktrinert i via den sosialistiske skolen. 😀

  • arifkarim

   «Denne arifkarim har faktisk vært svært så moderat i mange av sine siste innlegg. Ut i fra det han har skrevet i det siste, og ifølge ham selv er han ikke en radikal muslim, og det tror jeg ham faktisk på.»
   Jeg har forklart deg og asdic mange ganger at jeg tilhører den upolitiske ahmadiyya rettning i islam, som var den aller første muslimsk menighet i norge. Blant verdens kjente ahmadiyyer er:
   «Noen ahmadier som den avdøde Sir Muhammad Zafrullah Khan (Pakistans første utenriksminister; den 17. president i FN (General Assembly of U.N.O. president); dommer i den internasjonale domstolen i Haag) og Dr. Abdus Salam (pakistansk nobelprisvinner i fysikk) har blitt anerkjent av verdenssamfunnet for deres enestående tjenester og prestasjoner.»
   http://no.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya

   Vi har vært her siden 1950-tallet, allikevel er vi ikke samlet mer enn 1500 registrerte medlemmer idag, der 2 – 3 stykker er etnisk norske kovertitter. Nordens største moske på E6 tilhører vår menighet:
   http://no.wikipedia.org/wiki/Bait-un-Nasr

   Menigheten har altså klart å vokse med kunn 1500 medlemmer i 60 år…. en tankevekker for innvandrerfiendtlige krefter som tror i sin uvitenhet at muslimer føder som kaniner 😀

   «Forøvrig tror jeg han er i midten av 20 årene.»
   Eg er 24 år.

   «Men denne anonym som hele tiden skriver på engelsk, kan det være Fjordman mon tro?»
   Jo, kan stemme det. Men har han ikke sagt å ikke ytre anonymt etter politiavhøret?

 • Beer Man

  Kanskje ikke så rart at British National Party vokser og er populære. Kanskje ikke så rart at English Defence League får mange tilhengere. British National Party, som er like ytterliggående som Norgespatriotene, hadde 22 % oppslutning på en meningsmåling før parlamentsvalget ifjor. Det burde være en vekker.
  Jeg mener at britiske myndigheter må være beintøffe og sette hardt mot hardt, og si til dissse islamistiske fanatikerne at slike lover kan de bare skyte en hvit pinne etter.

  • arifkarim

   Helt enig! Norge for nordmenn, og Britannia for britere burde være slagordet for nasjonalistene. Ingen etnisk nasjonalist skal tvinges til utflytting pga innvandrerne. Jeg er dritt lei av innvandrerpolitikken ført i vest-europeiske land siden 70-tallet, noe som faktisk lukter av kommer fra Dan Browns konspiratoriske romanen der mainstream europeisk innvandringspolitikk er underlagt FN og EU, og der NATO som konstant bomber og erobrer akkurat de landa mest innvandrerne / flyktninger kommer fra. Hva ønsker svikpolitikerne å oppnå med denne utviklingen? Tredjeverdenskrig, borgerkrig…. en ny verdensorden? 😀

 • Asdic

  Ja til sharia!!

  Brits posing as Muslims to avoid paying stamp duty.

  House buyers in the United Kingdom are reportedly using Sharia law to pose as Muslims to dodge stamp duty.

  According to the Daily Express, a scheme, brought in by Labour in 2005, allows followers of Islam to buy property without paying the tax.

  Paying interest is banned under Sharia law, so Muslims are allowed to buy a house and then sell it on to an offshore financial company.

  They then lease the house from the company instead of taking out a mortgage, which would include interest payments.

  http://www.indianexpress.com/news/brits-posing-as-muslims-to-avoid-paying-stamp-duty/765321

  Hjelp denne lunatiken hjem til Pakistan.

  httpb://www.youtube.com/watch?v=2Es7KxktpQs&feature=player_embedded

  • arifkarim

   «Paying interest is banned under Sharia law, so Muslims are allowed to buy a house and then sell it on to an offshore financial company.»

   Det må jo eksistere likhet for loven for alle borgerne i et demokratisk land. Dessverre er Storbritannia, takket være Labour, blitt en gjeng med maktsjuke korrupte ledere som blidgjør islamister for stemmenes skyld! Syk utvikling. Enten må alle få fri fra skatter / renter, eller må også muslimene betale skattene og rentene hvis de ønsker å bo i Britannia.

 • Asdic

  Thank God for Andy Choudary

  httpv://www.youtube.com/watch?v=winu_C_X5mw

  Hjelp denne lunatiken hjem til Pakistan.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=2Es7KxktpQs&feature=player_embedded

  • arifkarim

   «Hjelp denne lunatiken hjem til Pakistan.»

   Jeg er redd denne psykopaten er født i Storbritannia 🙁

 • Asdic

  In 2009 it was revealed that the ruling Labour Party had purposefully flooded Britain with several million immigrants, without consulting its citizens, in order to socially engineer a “truly Multicultural” country. The huge increases in migrants over the previous decade were partly due to a politically motivated attempt to radically change the country and to “rub the Right’s nose in diversity,” according to Andrew Neather, a former adviser to Prime Minister Tony Blair. He said mass immigration was the result of a deliberate plan, but ministers were reluctant to discuss this for fear that it would alienate the party’s “core working class vote.”

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/06/when-treason-becomes-norm-why.html

  Og resultetet er dette:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2023254/Tottenham-riot-Mark-Duggan-shooting-sparked-police-beating-girl.html

  Er noen forbauset over at 350.000 britts forlot UK i 2010?

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/shariahzone3.jpg

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/Timetoemigrate.jpg

 • kristian

  Jan – du er et rasshøl.

 • Gordon Havstein

  Alt du sier er forenklet og ensidig. Du er rett og slett en stor islamofob. Det er dessverre slik i dag, at islamofobi er karakteristisk for den nåværende stemning i Europa, så du er på mange måter en mann mange vil høre på. Det er rett og slett tragisk.

  • Fin om du kunne vise til meningsartikkel der jeg kritiserer islam på en usaklig måte som kan underbygge at jeg er islamofob. Denne artikkelen du skriver under nå er en ren nyhetsartikkel og gir ikke uttrykk for mine synspunkter. Jeg mener selv at jeg i alle mine egne artikler er nøye på å få frem at det er den økte oppslutningen om radikale islamister jeg advarer imot, og ikke mot muslimer som troende enkeltindivid. Islamistene støtter som Choundary at kvinner skal tvinges til å gå med slør, vil ha dødsstraff for homofile, og for å konventere fra islam til kristendommen. Bare for å nevne noen eksempler. Synes du dette er verd å støtte? I så fall ikke, hva er da galt i å advare imot det.

  • arifkarim

   Gordon, Jan har flere muslimske og jødiske venner. Jeg har e.post-kontakt med ham, og jeg syns ikke at han er islamofob på noe måte. Han er som meg imot politisk og radikal islam.

 • englevakt

  httpv://www.youtube.com/watch?v=6wBfH8ExYfg&feature=player_embedded#at=782

 • Shakir

  Mein kampf er en bok som er verdenskjent. Det at tyrkere har tatt seg bryet med å lese den for å skjønne hva slags syk menneske som har skrevet den må jo være positivt. Dessuten så er ABB sin egen mein kampf lest over hele Norge og dere leste den fra dag en. Er dset denne boken dere muslimhatere har ventet på. Får dere orgasme av å lese det??

 • […] bydelen Tingbjerg. Sistnevnte tyder ifølge rapporten på en kontakt med den omstridte iman Anjem Choudary i Storbritannia, som har fått flere av sine grupper forbudt. ”Det virker sannsynlig at Kaldet i […]

 • […] kvinner i Storbritannia og ellers i Europa opplever: Vil ha strenge Sharia-lover i Storbritanniahttp://www.frie-ytringer.com/2011/08/07/vil-ha-strenge-sharia-lover-i-storbritannia/ Hva driver de egentlig med? Hvorfor gjør de dette mot mennesker? Kvinnebevegelsen fremstår som […]

 • […] kvinner i Storbritannia og ellers i Europa opplever: Vil ha strenge Sharia-lover i Storbritanniahttp://www.frie-ytringer.com/2011/08/07/vil-ha-strenge-sharia-lover-i-storbritannia/ Hva driver de egentlig med? Hvorfor gjør de dette mot mennesker? Kvinnebevegelsen fremstår som […]