Søk

Kategorier

august 2011
M T O T F L S
« jul   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil ikke dempe tonen i den norske innvandringsdebatten

Nylig uttalte Siv Jensen at hun selv kan ha brukt uttrykk i den norske innvandringsdebatten som hun angrer på, og at vi nå vil få en helt annen debattform.. Nå snur hun på hælene og sier til dansk TV at det ikke er grunn til å endre tonen i den norske innvandringsdebatten. Tonen har vært god hele tiden, mener hun nå. Siv Jensen slår fast at FrPs politikk ligger fast, og at partiet ikke har noe å skjemmes over.

 “Alle utfordringene fra før 22.juli er stadig til stede i det norske samfunnet”, sier FrP-lederen i intervjuet med DR2.

httpv://www.youtube.com/watch?v=wgTwRt030gw&feature=player_embedded#at=535

77 comments to Vil ikke dempe tonen i den norske innvandringsdebatten

 • Amund Garfors

  Det tok noen dager før det gikk opp for Siv at dersom hun ikke lenger skal snakke om problemene som en muslimsk innvandring til Norge forårsaker, og som er totalt ute av kontroll, da kan hun bare begynne å gjøre seg klar for en meget stor overgang av velgere fra FrP og til Demokratene. For tiden er forlengst over da FrP snakket om det som dette partiet var tuftet på, nemlig nedsettelse av skatter og avgifter og andre statlige overgrep mot folket. Det eneste FrP kan holde seg flytende på, det er at de fortsetter å være det partiet som går imot at Norge skal ende opp som en islamsk stat iløpet av de neste 30-40 år! Noe annen oppgave har ikke dette partiet! Og samtidig vil jeg råde Siv Jensen til å holde en større avstand til Høyre og Erna Solberg.For Hoyre er IKKE til å stole på i disse meget viktige spørsmål om landets og folkets framtid.

  • arifkarim

   All innvandring er like farlig. Det å peke ut «muslim» i innvandringsdebatten ødelegger all videre motstanden mot innvandringen. «Norske muslimer» jeg kjenner mener deres økonomi er totalødelagt av ekstrem innvandring fra øst-europeiske land, der polakker o.l. bare kommer hit for svart arbeid, og forsvinner når skattemyndigheter går etter dem. Trygdeutbetalinger til utlandet skjer ikke mest til «muslimske» land, men heller innad i europa.

   • Nasjonalist

    arifkarim: enig med deg her. Uansett er det problematikken rundt det å få statsborgerskap som er det store problemet. For meg kan en åpne grensene for folk som er resurser- men statsborgerskap må være forbeholdt den etniske befolkningen i det respektive land aka Emiratene. Da har den orginale etniske befolkningen kontrollen til enhver tid. Jeg var i Dubai og Quatar og jeg er mektig imponert hva de har fått til. Ingen kriminalitet og steinrike.Dubai er de etniske i sterkt mindretall, men har full kontroll. Hadde det vært opp til meg hadde Emiriene i de forskellige Emiratene vært her som rådgivere. Befolkningen er steinrike… eksempelvis Dubai har ingen Olje, kun sand.. men alikevel gullllllll

    • Kurt Guldvik

     Enig i at statsborgerskap skal ikke deles ut,til folk uten etniske relasjoner til Norge.Faktisk så bør det heller ikke være mulig å gifte seg til et norsk statsborgerskap heller.

    • Obersten

     Å,… jeg har også vært i muslimske Dubai!
     Jeg vet ikke om jeg er helt enig i din vurdering.
     Tilfeldighetene gjorde at vi (konemor og jeg) gikk i Pirquet + bermudashorts og sandaler, etter at de begynte å jodle fra tårna sine.

     Hvis blikk kunne drepe, var vi blitt massakrert!
     Vi søkte «ly» inn i en fotobutikk, innehaver nektet å gå ut igjen og ringte etter en Taxi til oss, med streng beskjed om å komme oss tilbake til hotellet!

     hvorfor?… Jo vi viste naken hud!

     Og slike folk skal vi ha in her?
     ja vi har sett hvordan det går!

     Ps. siden de viste oss fiendtlighet, la «konemor» seg toppløs på Hotell stranda neste morgen.
     DA ble det bråk, men de kom ikke bort til oss, de stod og «kauka» sånn ca. 50-701 meter i fra oss! Ds.

     • Vidar

      Naa var det tross alt bare blikka som viste tegn paa mordlyst, og dersom et folk, en kultur, ikke taaler «naken hud», er det vel bare for turister aa forholde seg til DET…
      Selv husker jeg en episode i Jordan paa slutten av 80-tallet, hvor venninna mi og jeg rusla rundt i Akabas periferi uten mere klaer enn vi ville brukt i Norge en varm sommerdag, dvs. T-skjorter og henholdsvis shorts og miniskjort. Dama gikk saagar barbein! 😉 Mannfolka GLANTE – men likte tydeligvis det de saa… 😉 NULL trobbel, men en smule glaning og plystring. At venninna mi dessuten solte seg topploes paa hotellets strand, vakte kun forargelse hos en TYSK turist (som antakelig var piska til aa kommentere det av sin sjalu – og ikke akkurat veldreide…;-)) – kone)!
      Det er mye som kan endres og tillates hvis det kan gi klingende mynt i kassa! Kombinasjonen turisme og muslimske land, viser det. Samtidig maa vi ikke glemme at de aller fleste muslimer kun er «kulturelle» muslimer. I det minste i sine hjemland. Og alle statistikker viser jo at etter noen generasjoner er heller ikke innvandrende muslimer utprega religiose. Hadde DET faktum blitt kombinert med en OFFISIELL total-avvisning av islam, tror jeg problemet hadde vaert ganske LITE! Isteden ser vi jo naa, i kjolvannet av ABB’s terrorhandlinger, en total OMFAVNING av islam. DET er virkelig skremmende!

  • Anita

   FrP trenger fornyelse i sin ledelse, Vidar Kleppe hadde vært et godt valg.

 • eplejuice

  Jeg tror du har helt rett her, Garfors.
  Jeg tror og at Demokratene vil vinne nye
  stemmer. Dette fordi det vokser frem mye
  ny erkjennelse privat om dagen som ikke når frem til overflaten ennå. Dette er iallefall mitt inntrykk om
  dagen. For meg står det uansett klart at vi trenger et parti som Demokratene sårt i tiden som kommer. Om FRP
  vil lære noe her, se det gjenstår å se, men dette var
  gode toner fra Siv.

 • Kyrre

  Denne videoen analyserer årsaken til breviks radikalisering. Som det fremår ligger ikke årsakene i FrPs retorikk, men i at andre partier ikke har villet lytte til FrPs advarsler:
  httpv://www.youtube.com/watch?v=n3uTPcxLsFo&feature=player_embedded)

  • arifkarim

   «Som det fremår ligger ikke årsakene i FrPs retorikk, men i at andre partier ikke har villet lytte til FrPs advarsler»

   Og det betyr drap av unge mennesker var «nødvendig» for å «vekke» massene mot islamkritisk tenkning som skyld i all faenskap i verden?

  • Reven

   @Kyrre

   Meget interessant video det der. Jeg merker meg spesielt at ABB faktisk hadde bestemt seg for en voldelig løsning allerede FØR flere av disse bloggerne som man prøver å kaste skyld på begynte å poste på nettet.

 • Vidar

  «Ho Siv vart vel skraemt»! Men etter aa ha summa seg litt, forsto hun nok at FrP ikke kan overleve en valgkamp uten aa fronte innvandringsmotstand…
  Men Siv har nok en gang bevist at noe statsminister-emne, er hun IKKE!

  • eplejuice

   Enig, nå bør FRP se seg om etter
   en leder som når bedre frem.

   • jkl

    Og hvem skulle det være? Nestformann Per Arne Olsen med sine grumsete leilighetskjøp i Tønsberg, eller nestformann Per Sandberg som slår ned og skaller til andre mennesker, som råkjører, og som holder en tale på Stortinget alkoholisert?

    • eplejuice

     Synes du det er bedre med Jens kanskje,
     som rygget inn i en bil på Lovisenberg
     i Olso og som satt en blank lapp på den
     skadede bilen for å avlede eventuelle vitner?
     Regningen på kr.8000,- ble tilsist betalt fra
     Youngstorget fordi et oppmerksomt vitne ville
     se hva Jens S. hadde skrevet, men han fant
     altså en blank lapp, – og vips var Jens borte.

     Så til spørsmålet etter all skittkastingen;
     Jeg kan se for meg flere gode kandidater bl.a
     Ketil Solvik Olsen, men det er som sagt mange
     flere. Det betyr ikke at partiet får min stemme.
     Den får Demokratene.

    • Her bommer du vel litt i dine personangrep. Per Sandberg hadde en liten episode med en krakilsk asylsøker som han hadde på besøk en gang lenge før han ble stortingsrepresentant, men den episoden er overdrevet i mediene. Han slo ikke ned vdkommende. Å kjøre litt for fort gjør vel de fleste av oss av og til. I alle fall har jeg gjort det utallige ganger. Og å holde et innlegg på Stortinget etter å ha drukket en pils og et glass akevitt, hva er problemet med det. Sandberg hadde så lite promille at han kunne ha kjørt bil. Det er vel innholdet i et innlegget som er poenget, ikke hva du har spist eller drukket før du holder det. Og Per Arne Olsen ble renvasket for påstandene om at leilighetskjøpet var korrupt. Skal vi vurdere kvaliteten til politikere bør det ikke gå etter slike kriterier, men heller være en vurdering av hvordan politikerne behandler sine medmennesker, om de er dyktige til å fremføre sine budskap, og selvsagt, hva de mener.

     • Vidar

      Det som derimot er RIKTIG, er at naavaerende statsminister faktisk forsoekte aa snike seg fra aa betale for en skade han hadde paafoert en annens bil, saagar ved aa LATE som om han vill gjoere opp for seg! DET er etter min mening noe helt anna enn aa overskride en dustete fartsgrense eller holde et innlegg etter aa ha tatt en pils eller to 😉 Egentlig helt fantastisk at en slik KRIMINELL handling fra Stoltenberg blei forbigaatt i taushet og i all hovedsak glemt, baade av pressen og «folk flest»…
      Men slik DENNE handlingen paa mange maater viser hva slags menneske Jens Stoltenberg er, viser siste ukers handlinger/uttalelser hvilket menneske Siv Jenssen er… Det er i pressa situasjoner folks innerste egenskaper kommer fram! Slik sett vil jeg faktisk beromme en tidligere norsk statsminister, nemlig Kjell Magne Bondevik! Til tross for depresjoner og «psykiske problemer» – som han dessuten har vaert forbilledlig aapen om i ettertid – klarte han faktisk aa beholde baade roen og kontrollen og utfoere sin jobb som landets politiske leder. DET sier sitt om en person (som jeg ellers paa mange maater er dypt uenig med)!

     • jkl

      Fra Wiki:
      “I januar 1997 ble Sandberg dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privatfest i Levanger 2. februar 1995. Sandberg fikk en bot på kr 3000.” Herr Simonsen, får man kr 3000 i bot for “en liten episode»?
      I 2006, mens han var leder av Stortingets transportkomité, ble han dømt for overtredelse av trafikkloven, da han ble tatt i å kjøre i 100 km/t i en 60-sone. Han ble dømt til 21 dagers betinget fengsel, inndragelse av førerkort i 8 måneder, og et forelegg på kr. 9000”. Herr Simonsen, er 40 km etter din mening bare” litt for fort”?
      VG 14.12.06:
      “Cirka klokken elleve gikk han på talerstolen og holdt innlegget som fikk flere stortingsrepresentanter til å reagere.På det tidspunktet hadde Sandberg, ifølge ham selv, drukket tre akevitt og en øl. Den siste akevitten fortærte Sandberg maks en time eller to før han sto på talerstolen.” Herr Simonsen, her lyver enten VG, Per Sandberg eller du, siden du mener han bare hadde drukket en pils og en akevitt.
      Per Arne Olsen ble frikjent det stemmer, men siden jeg har fulgt hele saken kan jeg med god samvittighet si at denne saken er grumeste. Han gjorde ikke noe ulovelig, men etter min og mange andres mening, noe uetisk og umoralsk og det holder for meg.

      • 3000kr i bot er en ubetydelig straff for en voldshandling, hvilket indikerer at det ikke var noen alvorlig episode.
       Som dessuten fant sted for mange år siden, og ikke bør brukes mot ham nå. 40 km for fort i 60km sone er selvsagt i meste laget, men det kan skje den beste. Jeg husket selvsagt ikke i farten om han drakk et eller tre glass akevitt. Det var uansett ubetydelig, og hans promille ble av eksperter vurdert å være så lav at han kunne ha kjørt bil på det tidspunktet han holdt sitt inlegg. Jeg stiller meg helt uforstående til at dette i det hele tatt ble en mediasak og fremstilt som en skandale. Det kunne ikke ha skjedd i noe annet land enn Norge.

       • vs60

        Husk, Herr Simonsen. Disse typene skal representere Norge og fremstå som eksempler for resten av befolkningen. Har du glømt det. Manges øyne er rettet mot de, så vær så snill, ikke unskyld de. De har jo fått sin tillit fra en stor del av folket vet du.

        • HT

         Per Sandberg steg i mine øyne rundt denne «akkevitt episoden». En vanlig arbeidmann som koser seg på fritiden. Julebord, øl og akevitt. Slike folk er enkle av natur, og lette å forholde seg til.

         Per Sandberg har jobbet som industriarbeider, lastebilsjåfør og kokk. Han har vært ute ei natt før og er godt rustet til å drive politikk for menigmann.

        • Vidar

         @vs60; Paa tide dette sludderet med at demokratisk valgte ledere paa doed og liv skal vaere slike «forbilder og eksempler» for alle og enhver! Stortinget boer representere ALLE sider av befolkninga, og absolutt ikke bare en okonomisk, intellektuell og ikke minst moralsk elite! Stortinget legger premissene (for ikke aa si lager lovene) for ALLE sider ved samfunnet. Derfor er det ogsaa av storste viktighet at stortingsrepresentantene faktisk veit hva de snakker om! Det er ALTFOR faa av dem som aner hva det er aa jobbe fysisk hardt, virkelig SLITE, vaere fattig – eller aa gaa paa jobb med skallebank for den saks skyld… Stortingspolitikerne BURDE faktisk ikke vaere ufeilbarlige prakteksemplarer, men heller vanlige mennesker med vanlige menneskers feil, mangler og utilstrekkeligheter!

         • eplejuice

          ABC-nyheter har nå
          headingen «Masseflukt»
          fra Demokratene på
          ABC-siden.

          • Ganske typiske media. Artikkelen handler kun om Kristiansund, der Demokratene kun har 7 medlemmer, og ingen av dem vil drive valgkamp. Forståelig nok. Faktum er at Demokratene har fått 80 nye medlemmer på landsbasis de siste 2 ukene.

         • vs60

          Vidar, møter du drukken på jobb, eller verre enn det, drikker i arbeidstiden, er veien kort til døren. Er de folkevalte hevet over loven?? Skal ikke de forvalte loven,de og.

          • Det kan ikke helt sammenliknes. Situasjonen her var at Sanbergs komite hadde juleavslutning på kveldstid, mens det pågikk en debatt i salem som en annen komite hadde ansvaret for. Sandbergs komite måtte imidlertid tilbake sent på kvelden for å delta i voteringen. Men Sandberg lot seg friste til å hive seg inni siste runden av debatten. Det skjer forøvrig ofte i næringslivet at det drikkes alkohol under lunsjmøter, selv om man skal tilbake å jobbe mer etterpå. Poenget må jo være å passe måten i slike anledninger. Slik Sandberg gjorde. Han var jo på ingen måte verken full eller indisponert.

          • Vidar

           Vi maa skille mellom aa vaere FULL og aa vaere LITT paavirka! Men det er jo typisk norsk at enten er du avholdsmann eller saa er du alkoholiker…;-) Jeg skal fortelle deg at det er MANGE som moeter paa jobb med en lille promille… Ikke at jeg skal si at DET er bra, men folk flest ER naa engang ikke helt perfekte… Saken HER er at Sandberg overhode ikke var FULL! Han sjangla ikke, han holdt faktisk et helt greit innlegg – og han «moette ikke paa jobb» til noen fast, forutsigbart skift, men blei innkalt til en avstemming mens han var paa en juleavslutning! Skulle han sagt «nei, jeg har tatt meg en ol, saa jeg kan ikke komme»? Foroevrig kjenner jeg ikke til noen LOV som forbyr «folkevalgte» aa moete paa Stortinget hvis de har over 0,2 i promille…;-) Gjoer du?

         • vs60

          Det min venn kommer helt sikkert på om du har annsvar for andre, i min yrkes kariere ble ikke en liten promille akseptert. Jeg har ikke skrevet at mannen var full, men det har med eksemplets makt å gjøre, som jeg skrev i posten over. Jeg vil ikke engang dømme han. Til ditt siste spørsmål må jeg svare nei, du har helt sikkert rett.

        • Nusse

         Solvik Olsen er en troverdig, kunnskapsrik og sympatisk kar, som inngir tillit. Sib Jensen har utspilt sin rolle, med å være «sjokkert» og ofte direkte spydig, særlig mot pressen. Hun virker som en dårlig menneskekjenner, og trenger å byttes ut nå. Hun har nå hatt sjansen til å vise hva hun står for, i flere år nå.
         Hun er moden for utskiftning.

         • HT

          Solvik-Olsen er i tilfelle den siste de bør satse på. En knusktørr kjedlig fyr som verken står på partiets kultur,- eller miljøpolitikk. Han passer bedre i Høyre.

          Ulf Erik Knudsen er en god kandidat. Det er også Christian Tybring-Gjedde, Sylvi Listhaug, Jan Arild Ellingsen og Henning Holstad.

    • Lars

     HA HA HA – GODT SAGT

   • englevakt

    Hvorfor må de det eplejuice? Kilder?

   • Daniel

    Siv Jensen har mye å lære av Vidar Kleppe. Kleppe har vist i vanskelig tid at han har gode kvaliteter som leder.

 • englevakt

  Hold deg til fakta. Han var lettere alkoholpåvirket. Alkoholisert har ikke samme betydning.

 • Anonym

  Mange sanne ord er skrevet ser jeg. Stå på Siv. Forstår at mange fikk et sjokk, ja også du, du fikk mye kjeft også som vanlig. Norge bør nok bli bedre preparert for denne slags handlinger. Tror ikke at vi i ettertid er sikre. Personlig har jeg avstått fra å delta både 17. mai i sentrum eller store idrettssamlinger p g a redsel for terrorhandlinger.
  Venner har ledd av meg og sagt at jeg har sett spøkelser ved høylys dag. Latteren har nå stilnet har jeg forstått.

  • Hallvard

   Kjære deg, du må da ikke holde deg hjemme pga terrorfare. Jeg kan sikkert ramse opp hundre andre ting det er større risiko for enn terrorangrep. Og de fleste ulykker skjer faktisk i hjemmet. Oslo har eksistert i milliarder av sekunder. I ett av de sekundene har en bombe gått av.

 • HT

  Må si jeg er litt enig med Knut Hanselmann i at Frp fortsatt skal være et parti som vil ha mindre innvandring/mer integrering. Og at det ikke skal fokuseres så mye på kultur. Noe av kulturen til de som kommer er dårlige greier. Andre deler av deres kultur er bra. Men mest av alt er dette med kultur en privatsak.

  Problemer tilknyttet innvandringen ligger ikke i det kulturelle. Det ligger i økonomiske og integreringsmessige hensyn.

  • arifkarim

   «Problemer tilknyttet innvandringen ligger ikke i det kulturelle. Det ligger i økonomiske og integreringsmessige hensyn.»

   Bra sagt. Bare se på det som skjer i Storbritannia siden Torsdag siste uke.

  • Nusse

   Hallo ! HT ! Er ikke religion en stor del av innvandrernes kultur ? Og en stor andel av innvandrerne er muslimer. Deres stadige særkrav for deres religion, også kalt islamisering, skaper store gnisninger i samfunnet, ved at de krever at vårt samfunn skal tilpasses deres ideologi/religion.
   De har intet ønske om integrering. Tvert i mot så segerer de seg fra det norske samfunnet, og vil leve i egne enklaver. De vil ikke gifte seg med oss. Barna deres får ikke lov å leke med norske barn, fordi de er pr. islamsk tro «urene». Dette foregår i generasjon etter generasjon. Det er direkt naivt å tro at dette vil endre seg. Desverre.

   • HT

    De problemene du ramser opp eksisterer fordi innvandringen er for stor. Det blir tungt å integrere. Innvandrernes kultur kan være både bra og dårlig. Mye av det er bra. F.eks maten og omsorgen for eldre og svake samt respekten for eldre mennesker.

    Vi skal selvfølgelig ikke finansiere eventuelle særkrav fra verken nordmenn eller innvandrere.

    • eplejuice

     Din analyse eller forsøk på forklaring
     er helt feilaktig, HT. Den viser til
     fulle at du overhodet ikke har skjønt
     hvorfor det er slik, og hvilken makt
     religionen har på det sosio-kulturelle området.

     Jeg vet at du ønsker å være en snill og god mot
     alle mennesker. Det tror jeg vi alle gjør, men
     når toleranse kun møtes med intoleranse for våre
     verdier og vårt levesett; hva gjør vi så ?

     Skal vi bøye av og tilpasse våre spilleregler til
     en kultur som bærer med seg «ufriheter, tvang, skam,
     søskenbarnekteskap, intoleranse for leverpostei,
     kunst, kleskoder og hvem vet hva ?

     Skal vi som i England bygge om offentlige toaletter
     så de vender riktig i forhold til Mekka, – eller
     skal vi be våre nye landsmenn pent om å tilpasse seg
     vårt samfunn, – noe vi allerede har gjort uten at
     det ser ut til å nå inn. Problemet er og at det for
     mange aldri vil nå inn, – og det skal heller aldri nå
     inn fordi det da bryter med «oppdraget» som mange har.

     Jeg tror ærlig talt HT at du bør ta til deg litt
     kunnskap selv om du ikke vil og heller ikke forstår
     at det er nødvendig, – deg om det, – men her gjør du
     alle en bjørnetjeneste inkludert deg selv.

     • HT

      Jeg takker eplejuice for godt svar her. Mulig du har misforstått meg litt. Jeg er enig i din kommentar. De tingene du ramser opp er dårlige sider vi har sett pga stor innvandring. Vi trenger ikke vise toleranse ovenfor intoleranse, helt riktig. Vennligst les mine kommentarer en gang til.

  • Vidar

   IKKE i det kulturelle? Saa du mener det er det samme om «innvandrerne» kommer fra Sverige eller Somalia? Hvorfor denne paranoide frykta for KULTUR? All kultur ER ikke verken lik eller likeverdig! «All kultur er ikke verneverdig», som jeg har skrevet diverse ganger. OG, alle kulturer gaar ikke bra side om side!!! Men saa lenge vi fortsetter aa lulle oss inn i dette pjattet om at det IKKE er kulturelle aarsaker til «multikultur»-krasj, vil vi jo heller ikke vaere i stand til aa bnekjempe problema! Selvsagt er okonomiske aarsaker medvirkende, det skjonner jo alle. Men det kulturelle spiller ogsaa en rolle, hvorfor ikke innromme det?

   • HT

    Det er faktisk det samme ja om innvandreren er fra Sverige el. Somalia så lenge de er villige til å integreres.

    Heller en velintegrert somalier enn en svenske som går på NAV.

    • Nusse

     H T : Her tar du totalt feil ! Selvfølgelig er det IKKE «det samme» om en innvandrer kommer fra Somalia eller Sverige. Hvilken verden lever du i, om jeg tør spørre ?

     • HT

      Hva er forskjellen på en lovlydig somalisk bussjåfør og en svensk lovlydig bussjåfør? Svar: Ingen forskjell

 • Jan Hansen

  Frp må tilbake og profilere sine kjernesaker, «sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep», samt stoppe innvandringen. De må sørge for et effektivt politi, hvor politiet kjenner menneskene og nabolag, og vet om noe er i ferd med å skje eller vet hvem som står bak. I dag er jo politiet redusert til kontorister og giroutskrivere. Frp må profilere sitt verdigrunnlag, hvorpå mange kristne velgere vil komme tilbake. Om ikke, vil Demokratene få en oppsving. Vi må heller ikke glemme den økonomiske politikken, hvor det må stimuleres til mer produksjon for eksport, ellers har vi intet å leve av når oljen tar slutt eller noen finner opp energikilder som gjør olje verdiløs på kort tid.

 • Amund Garfors

  Jeg tror at i dagens vanskelige situasjon som FrP har rotet seg opp i, da hadde nok Siv kunne hatt god hjelp fra slike som Vidar Kleppe, Øystein Hedstrøm og Jan Simonsen. Hadde de tre karene vært tilbake i ledelsen,da kunne Siv sovet trygt om natta. Men med den gjengen hun har å støtte seg til idag, da blir nok nedturen bare å fortsette framover mot valget i 2013.

  • Lars

   Så den godeste Garfors fremelsker 5 kolonisten Hedstrøm som en troverdig klippe. Han som svek sine «venner» som Kleppe, Simonsen, Stang og Danielsen. Har Garfors mistet grepet ?

   • HT

    For min del synes jeg Hedstrøm var en kjempekar. Jeg har snakket med han et par ganger, og fikk et særdeles godt inntrykk. Den ene gangen var i Moss på et valgkamp arrangement. Jeg hadde med meg min mørkhudede x-kone som han skrytte opp i skyene når det gjaldt hennes hjemland og den omsorgsfulle kulturen hun representerte. Jeg fikk i hvertfall stor respekt for Hedstrøm.

    Denne kommentaren ble kanskje litt privat. Men jeg er lei av medias fremstilling av Øystein Hedstrøm, Jan Simonsen, Vidar Kleppe og Amund Garfors som iskalde innvandringsmotstandere. Det stemmer rett og slett ikke. Dette er 4 høflige og godhjertede karer som vil folkets beste.

    • Lars

     Så lite skal til for at man blir «begeistret» for en 5 kolonist. Man bør nok sette seg bedre inn i tingene før man trekker konklusjoner.

  • Utmeldt Frpr

   Glem Hedstrøm, den mannen ble en judas i egne rekker.

 • Geir

  At Frp ikke trenger å tone ned innvandringsdebatten, er sikkert nok.

  Det var uheldig at Siv kom med slike uttalelser i det hele tatt.

  Men, det viser vel ikke annet enn at hun er et følelsesmenneske.

 • englevakt

  Kan dette være litt av problemet Siv Jensen har snakket om?

  httpv://www.youtube.com/watch?v=6wBfH8ExYfg&feature=player_embedded#at=782

  • Øivind

   Interessant.

  • Øivind

   Faktisk så har Islam en god del til felles med kommunisme, jfr. kontroll over befolkningen. Et land som har innført sharialovgivning, har tilnærmet full kontroll over borgerne.

   Når det gjelder økonomisk innsikt, viser disse karene lite forståelse for hvordan kapital skapes. I likhet med kommunistisk lære.

   • arifkarim

    «Når det gjelder økonomisk innsikt, viser disse karene lite forståelse for hvordan kapital skapes. I likhet med kommunistisk lære.»

    Hahaha. Så styrtrike arabiske sjeiker og emirer er kommunister hele gjengen 😀

    • Øivind

     Jeg vet ikke hvor mange av sjeikene og emirene som er islamister. De har nok økonomiske rådgivere uansett.

     Forøvrig; Når man har hundre oljebrønner å melke, og stort seg kun tenker på seg selv, er det ikke nøvendig å være professor i økonomi for å ha til smør på brødet.

  • eplejuice

   De opptrer som om Breivik
   angrep muslimer. Faktum
   er at han gikk til angrep
   på norske myndigheter og rekrutteringen av barn fra
   12 års alderen.

   • eplejuice

    dvs. i hovedsak norske barn.
    Breiviks handlinger er
    avskyelige enmannnshandlinger
    som altfor mange drar veksler på, – foruten presse og
    venstresiden, – også muslimer.

   • arifkarim

    Har du lagt merke til at det er kunn islamister som deltok i debatten?

   • Vidar

    De muslimene som blei drept paa Utoya, blei ikke drept fordi de var muslimer, men fordi de deltok paa en AUF-leir! Men bare aa paapeke dette, blir jo av enkelte oppfatta som stoette til Breivik!!! Breivik angrep AP’s hovedprosjekt; bygginga av «det nye Norge». Et prosjekt som innebaerer multikulturalisme og en god dosis islamifisering. Han foelte ogsaa at han ikke fikk fram sine meninger i norske massemedier, og valgte derfor aa ty til spektakulaer vold… Men baade frykta for «det nye Norge» og frustrasjonen over ikke aa komme til orde i den offentlige debatt, er tydeligvis noe AP og ovrige multikultu- og islam-forkjempere ikke onsker skal fokuseres paa, og derfor vrir de det hele til aa bli et angrep mot MUSLIMER! Hallo? Da hadde vel Breivik heller sprengt ei bombe i en moske? (Men DEN ytringa er vel ogsaa en stoette til en sinnsvak, fanatisk massemorder?)
    I tider som dette er det selvsagt ekstra viktig aa veie sine ord, men likie viktig ikke aa bli skremt til taushet! La oss sorge for at «det nye Norge»-forkjemperne ikke HELT uimotsagt faar misbruke denne terrorhandlinga i sin propaganda!

    • eplejuice

     Jesus sa:
     «Et rike som kommer i strid
     med seg selv vil falle».

     Andre sier:
     «Multikultur, ja det er tingen»
     dvs. ja til et rike som kommer
     i indre strid med selg selv.

     Noe å tenke på for kanskje…
     f.eks for HT.

     • HT

      Jeg er ikke noe særlig gira på multikultur, men er heller ikke allergisk mot det slik som enkelte skribenter er.

      Jeg ønsker meg en relativt stor reduksjon av innvandringen generelt. Av integreringsmessige og økonomiske hensyn. Lav innvandring er til det beste for samfunnet. Også for innvandrerne selv. De blir lettere integrert, respektert og inkludert hvis de ikke er mange i gjenger og ghettoer.

      Samtidig synes jeg det er helt ok at det er noen få innvandrere som kommer. At vi nordmenn får litt inntrykk i nye og annerledes kulturer har vi bare godt av. Innvandrerne har en del å lære av oss. Vi har sikkert mye å lære av de.

      Men som sagt høy innvandring slik som vi har i dag er ufornuftig og på sikt delvis farlig.

 • englevakt

  httpv://www.youtube.com/user/XAbuAbdullahX#p/a/f/2/RMf347Iminw

 • englevakt

  Snek seg inn en feil ovenfor 😉

  httpv://www.youtube.com/watch?v=RMf347Iminw

  • arifkarim

   «Muslims are forced to live in freedom and democracy»???

   Sånn tenker ekte islamister. Hvis islamister har det vanskelig å bo i frihet og demokrati, har de faktisk rett til å flytte ut. Hva er vitsen med å tvinge islam over andre ikke-muslimer?

  • Øivind

   Skulle gjerne hatt en uttalelse fra Trine Skei Grande og Thomas Hylland Eriksen på ovenstående video. Ja, Petter Nome også.

   • HT

    Min PC er for treig til at jeg fikk se videoen. Men jeg tror dere bør slutte å tro at filmer på youtube er et bevis for det ene eller det andre. Youtube er ikke et leksikon.

 • englevakt

  Fant denne på minerva der ABB diskuterer. Fra januar.2010.

  En av kommentarene hans: Sitat:»Det er nå 11 år siden vi diskuterte sist, hehe good times på FpUs forum;D

  Og jeg er åpenbart ikke lenger laissez-faire tilhenger da det tilhørte mine radikale yngre år:P Men jeg støtter fortsatt ikke borgerlønnen din, hehe;P »

  Sitat slutt**

  http://www.minervanett.no/2010/01/27/det-imperfektes-politikk/