Søk

Kategorier

august 2011
M T O T F L S
« jul   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Breivik-tilhengere med hatliste over “norske forrædere”

Det finnes mennesker som ser på massemorderen Anders Breiviks grusomme udåd med respekt og forståelse. En person som kaller seg Sebastian Ernst Ronin har sendt oss to videoer der han berømmer Breiviks geni, og mener han har festet en modig politisk beslutning og handling til sin identitet som tempelridder. På nettstedet hans, majorityrights.com, listes det opp navn på norske forrædere som har bidratt til å ta makten fra hvite nordmenn.Listen ble laget i 2007, altså før massakren. Disse står på hatlisten:

Tidligere statsråd Bjarne Håkon Hanssen, Kristin Halvorsen, Justisminister Knut Storberget, utenriksminister Jonas Gahr Støre, professor Unni Wikan, kulturminister Trond Giske, professor Thomas Hylland Eriksen, Thorbjørn Jagland, Høyreleder Erna Solberg, Beate Gangås, som beskrives som hvit lesbisk og feminist som har tatt offentlig til orde for reduksjon av antall hvite heteroseksuelle menn i politikken, og Marie Simonsen. I tillegg mener nettsiden at 85 prosent av medlemmene i stortinget, som skal ha stemt for en aksjon mot rasisme, også er forrædere. Bare Fremskrittspartiet går fri.

“Å bevare din familie, ditt samfunn, din kultur og din rase fra folk som ønsker å gjøre at din familie, ditt samfunn, din kultur og din rase forsvinner synes å være en åpenbar plikt,” skriver nettstedet, i forbindelse med opplistingen av navnene. Navnene kan derfor godt fortolkes som en dødsliste. Det er interessant at den ble laget før Breiviks terroraksjon, og er koblet til en oppfordring til å stanse forræderne.

Om Breivik skriver nettstedet: “Anders Breivik ofret sitt liv, sitt rykte, sin frihet i et forsøk på å avverge denne uendelige tragedien. De som han slaktet var ikke «uskyldige», men politiske sammensvorne og direkte ansvarlige. Breivik var ikke en psykopat. Han var en modig, rasjonell og svært intelligent mann”.

Sebastian Ernst Ronin har lagt ut et essay, et lite mini-manifest, der han berømmer Breiviks mot og handlinger i ord og vendinger som er vanskelige å oversette til norsk. Men med forbehold om dårlig oversettelse lyder det mest interessante avsnittet omtrent slik:

“Av denne grunn er Breiviks aksjon det første Archeofuturist militært engasjement og seier. Om man er enig eller ikke med hans identifikasjon av «Templar Knight» er ikke poenget. Det finnes andre pre-liberal/modernist, hedensk-hedenske identiteter å velge mellom. Hva som betyr noe er at Breivik har lagt beslag på en Archeofuturist identitet og har festet en modig politisk beslutning og handling til denne identiteten.

VI har blitt brutalt trukket inn i denne Archeofuturist verden og dens politiske kamp. Det er nå ingen vei tilbake. Breiviks handling har, sparker og skriker, presset oss over vår egen politiske Rubicon. Ment eller ikke, er dette genistreken av Breiviks aksjon.

Handlingen er enten isolert fra motiv eller den er relatert til motivet. Men selv minus et rent og hederlig motiv, står selve handlingen seg. Enten handlingen ble konstruert av en ensom ulv, Breivik, eller ved en konspiratorisk svart operasjon, er det sekundært, i forhold til det faktum at det er nå i verden det er en mulighet.”

Fjordman blir også omtalt på nettsiden. Han blir rost for sitt engasjement mot muslimer, men kritisert for sin støtte til jøder. Og navnene på hatlisten er plukket ut fra Fjordmans artikler.

 “Den siste norske motstandsmannen falt i Berlin i 1945,» skriver bloggeren, og kan hentyde til norske nazister som deltok i forsvaret av Berlin på slutten av krigen.

Netttedet majorityrights.com er plassert som nummer 172 428 på Alexas ranking over verdens mest populære nettsteder, en meget høy plassering. Det leses mest fra Filippinene, Pakistan, Romania og India. Dernest følger Australia, UK, USA og Kina.

Også i Norge finnes det mennesker som støtter Breivik. Etter at vi la ut denne artikkelen kom det en kommentar i det frie åpne kommentarfeltet, skrevet med fullt navn, mailadresse og med link til vedkommendes nettside, en nettside mot abort. Kommentaren lød slik: «Min støtte til Breivik, blomster til Breivik, han har drept BARE 77 BARN. APs MAKTELITE har drept 500.000 BARN på Norske Sykehus etter at Abortloven ble innført. Han er bare LITEN i forhold til AP ! Norge drives i dag som en SOVJETSTAT, hvor SENSURKONTORET er kamuflert som Pressestøtte ! Håper det finnes flere tause ABBer der ute, dette DIKTATURET MÅ det snarest ryddes opp i ! NRK og TV2 + avismediene benyttes som AP-MAKTLEITEN/DIKTATURETS ROPERT ! Frosken,det Norske Folk, KOKES SAKTE – som frosken !»

Kommentaren ble slettet, men gjengis her for å vise at Breivik har sine tilhengere, ikke bare i utlandet. Liknende kommentarer som støtter Breivik vil konsekvent blir fjernet. Det meste kan diskuteres i et åpent demokratisk samfunn, men ikke hvorvidt det var riktig å ta livet av 70 ungdommer på en sommerleir. 

Den første videoen som vi har fått tilsendt fra Sebastian Ernst Ronin er en kort introduksjon der han kobler Breiviks attentat opp mot opptøyene i London. Det gjør han også i sin monolog i video nummer to. “Det er toppen av dumhet ikke å forstå at det en sammenheng mellom de to hendelsene,” mener han, mens han tar gode drag av en røyk, som kanskje ikke er vanlig tobakk.  I videoen kommer det frem at han er en av de mange som mottok Breiviks manifest.

httpv://www.youtube.com/watch?v=P-6GjyZwguY

httpv://www.youtube.com/watch?v=5gWDIo3UYwk

79 comments to Breivik-tilhengere med hatliste over “norske forrædere”

 • Anonym

  Merkelig hvor mange gærne mennesker som finnes. Mannen virket passe sprø. Leste litt på bloggen og det hele virker jo mer som en merkelig sekt. Jeg har også lagt merke til at nynazistene sliter med Breivik fordi han er jødevenn. For dem blir det som om en vampyr ikke liker blod.

 • Kyrre

  Jeg hadde trodd at en mann som skyter barn ikke ville få heltestatus noe std. Men det er alltid noen sprø mennesker der ute.

 • Anonym

  Politikk ? Sykelighet ? Politisk sykelighet ? Ytringsfrihet skal man repektere, men jeg tror nok at mange med meg føler det guffent at slike individer går fritt rundt i samfunnet, for det må unektelig være noe galt med dem.

  • Vidar

   Problemet er jo at man ikke kan lukke folk inne FOER de har gjort noe galt! Samt at innskrenkning av ytringsfriheta alldeles ikke vil FORHINDRE slike handlinger, antakelig snarere tvert i mot! Ihvertfall mer enn antyder Breivik selv at det var foelelsen (realistisk eller ei) av ikke aa naa fram gjennom ytringer (dvs. bli sensurert VEKK fra ytrings-mediene) som gjorde at han bestemte seg for volds-alternativet…
   Og jeg er redd det IKKE er noe spesielt «galt» med verken Breivik eller andre terrorister. Ihvertfall ikke noe som med sikkerhet kan avdekkes FOER de begaar sine ugjerninger!

 • Jan Hansen

  Sitter med en følelse av at intelligente men ustabile personer vil vi aldri kunne forhindre i et åpent samfunn som vi har. Derimot kan myndighetenes innsats forbedres ved at beredskap mot slike ugjerninger må handteres raskere. Her har myndighetene et ansvar – ved å beskytte Norges innbyggere. Vil myndighetene det? Vi er dårlig skodd for å handtere kriminalitet, og alvorlige hendelser er vi totalt fraværende på. Om det blir krig, hva da? Skal militære koke kaffekanne før de må sende brev om innkallelse til krig? Om de militære styrkene er blitt som Norge ellers, kan vi ikke forvente mye motstand. Her har myndighetene et ansvar. Det er snart bare FY igjen hvor man akseptert kan mene noe mot myndighetene.

 • Anonym

  Tenk deg dere hvor mye «grums» det er i Sian og FMI…

  • eplejuice

   Og hvor grums det er i UD som hadde
   en medarbeider som skjulte en asylant.
   Og hvor mye grums er det i AP som har
   folk som fornekter Holocaust, – og
   som forsvarte islamistskipet Mavi Marmara som
   ville bryte den fullt lovlige blokaden som
   Israel satt. Dette var finansiert av den
   forkledde hummanitære organisasjonen IHH som i
   virkeligheten sendte halvparten av innsamlede
   midler til Al Quaida. Og hvem har den fulle
   oversikt over hvor pengene til Hamas har gått
   og hvor mye rakettene deres har kostet?

   Tenk hvor mye «grums» det er i Norge med
   en Lars Gule som selv var terrorist som får
   en rød løper til mediene fordi han tilhører
   PK selv politisk. Tenk deg hvor mye grums det
   finnes i den norske folkesjelen som støtter en
   Støre som støtter ikke kun en terrorist (Abbas),
   men flere. Det betyr selvsagt ikke at han støtter deres handlinger like lite som andre heller ikke støtter ABB.
   Ja, her er mye grums i Norge, helt enig.

   • Vi har desverre en ganske grumsete historie, og helt klart mye grums som fortsatt flyter rundt blant eliten i dette landet.

    Norge var for eksempel et foregangsland når innen rasehygiene, og drev med slik fram til 1977, og tatere, samer, kvener, og jøder har blitt behandlet svært dårlig, uten at vi har tatt et ordentlig oppgjør med dette:

    http://heterodoxology.com/2010/04/11/eugenics-and-progressive-social-policies-in-norway/

    Norsk tolleranse for terror er også sjokkerende høy, så lenge terroren foregår utenfor Norges grenser. Mange norske politikere vil fortsatt hevde at målrettet drap på sivile er berettiget og forståelig mot for eksempel Israel.

    Få norske politikere later til å se noen likhetstrekk mellom ABB sin syke anti-jihad, og Hamas sin like syke jihad.

    • Terrorism Against Israel More Justified Than Terrorism Against Norway?

     In a recent interview, Norway’s ambassador to Israel has suggested that Hamas terrorism against Israel is more justified than the recent terrorist attack against Norway. His reasoning is that “we Norwegians consider the occupation to be the cause of the terror against Israel.” In other words terrorism against Israeli citizens is the fault of Israel. The terrorism against Norway, on the other hand, was based on “an ideology that said that Norway, particularly the Labor Party, is foregoing Norwegian culture.” It is hard to imagine that he would make such a provocative statement without express approval from the Norwegian government.

     http://frontpagemag.com/2011/07/29/terrorism-against-israel-more-justified-than-terrorism-against-norway/

     Vi har unektelig flotte folk i utenrikstjenesten.

 • Anonym

  Joda det er mye grums og mange tulliger i NDL og SIAN. Derfor er det viktig at Demokratene makter å bygge et seriøst parti, og at det unngår å rekruttere grumset.

 • Anonym

  Her er et eksempel på konspirasjonstenkingen i SIAN. Skal man le eller gråte ? Kan slike organisasjoner forvente å bli behandlet seriøst ? Eller skal de behandles som de tullingene de er?

  http://www.sian.no/node/1401

  • eplejuice

   Det er ellers kjent at Obama var imot
   den militæres operasjonen i Pakistan,
   og at han motvillig ble tvunget med i
   den planlagte aksjonen. Men at han så
   sitt snitt til å ta æren for den, det
   vet vi jo.
   Jeg for min del kan ikke si at jeg jublet over
   at amerikanerne nok en gang brøt rettsprinsippene
   som er nedfelt i Vesten uten videre, og dette selv
   om det var Osama. Han burde stå til rette for sin
   ugjerning slik alle andre ugjerningsmenn bør.

   Hva var ditt poeng med akkurat denne linken?

   PS. Jeg er hverken medlem eller støttespiller
   til SIAN, og kjenner heller ikke retorikken deres.

   • Anonym

    Med tullinger og «brølaper» som man finner i blandt annet den organisasjonen så kan man like godt gi opp å skape noen seriøs opposisjon. De skremmer normale mennesker over til de etablerte partiene bare med sin blotte habitus. Nei, Norge er nok langt fra en Gert Wilders og hans parti.

  • Vidar

   Det er neppe mer «konspiratorisk» aa tro at Obama ville ta Osama (…;-)) av dage for aa unngaa en rettssak «om islam», enn aa tro at «venstresiden» eller «sosialistene» har skylda for all verdens elendighet…
   Foroevrig HENDER det jo at selv konspirasjonsteorier stemmer!

 • Anonym

  At det er mye grums i Tjen Folket, Rødt,SV (jødehatere) SIAN, NDL og FMI er vel de fleste enig om. Frp har maktet å kvitte seg meg med grumset men samtidig har Frp løpt fra innvandringsdebatten. Derfor er Demokratene et reelt alternativ men Demokratene må passe på at de ikke slipper til «grumset» som er jaget fra andre partier og organisasjoner. Dette «grumset» ødelegger bare for Demokratene jfr det som skjedde i Kristiansun med han SIAN fyren.
  Stem Demokratene

  • Magnar A. Bakke

   Du er tydlegvis oppflaska med massemedia sine stadige skuldingar om «grums». Ein teknikk som er velkjend frå media for å stigmatisere politiske motstandarar – særleg dei som har sett spor etter seg i innvandringspolitikken. Når det gjeld FMI bør både du og andre som måtte ha interesse gå inn på FMIs heimeside http://www.fmi.no. Les vedtektene. Kva som er grums er nok alt etter som augene som ser – og kva ein vil sjå.

   • Sommerdag

    Nei jeg er nok gammel nok til selv å huske reportasjene i TV der Myrdal i FMI sto frem sammen med voldsdømte og erklærte ny-nazister. Og jeg husker også å ha lest den famøse og skandaløse Dagbladreportasjen om Myrdal «på byen i Arendal». En reportasjen han selv innviterte til, ja, ja, det sier jo sitt.
    Det er nok heller «grumsmiljøene» i FMI, SIAN og på diverse nettsteder som bekrefter inntrykket av at det i islamdebatten er mye grums ute å går.
    En del av klientellet virker faktisk, gjennom sine ytringer, som om de er hjemmehørende på «brune skjenkesteder» Slik sett er dere faktisk med deres blotte eksistens islamtilhengernes fremste allierte.
    Skal man få et troverdig «Wildersparti» i Norge så må dette grumest bort, henvises til den sosio-kulturelle rennesteinen der det hører hjemme. For vanlige folk skyr slike som dere som pesten.

   • Demokraten

    Bunnfall: Han der Anonym har visst grums på hjernen. Han kunne variere litt med å kalle det for bunnfall eller utfelling så blir språket litt mer fargerikt.

    Han liker visst ikke brunt heller og da blir det lite fargerikt fellesskap.

 • Anonym

  Støre støtter terrorister, ja, inndirekte så gjør han nok det. AP fører en internasjonal humanistisk politikk som er subjektiv, ja. Når hørte man sist AP tale koperne, assyrernes, mandeernes eller de pakistanske khafirenes sak ? De har vel aldri gjort det.
  Men å gi Støre og AP skylda blir for dumt. Det er konsensus om norsk utenrikspolitikk. Som utenriksminiseter er nok ikke Støre så forskjellig fra en Jan Petersen,eller en Kjell Magne Bondevik, ei heller er det substansiellt sett så stor forskjell på Støre og Frps Morten Høglund i praktisk politikk.
  Hold opp med å synse, sett deg inn i den politiske emperien, i realpolitikken, så kan du fremføre kritikken. For en kritikk av norsk utenrikspolitikk er berettiget, men det må være en kritikk basert på fakta, ikke på følelser og synsing.

  • eplejuice

   Det var ikke konsensus om opprettelsen
   av ambassade før stat. Dette er et
   utspill som delegitimerer staten Israels
   syn, og som overser intensjonene i
   tidligere FN-resolusjoner.

   Hva skal jeg sette meg inn i?

 • Anonym

  Du bør sette deg inn i det faktum at det råder i store trekk konsensus mellom partiene i utenrikspolitikken. Her er liten forskjell når det kommer til stykket mellom AP, Høyre eller Fremskrittspartiet.

  • eplejuice

   Takk, ja det har jeg fått med meg
   med den største beklagelse, – og
   noen opposisjon har vi knapt.

   Styrken ved et demokrati er at ulike syn tåles,
   men den styrken finnes ikke i Norge. Her er det
   ikke lett å komme til orde. Vi så det f.eks under
   dagsnytt 18 i går når Tom Kristiansen tok for seg
   Tybring Gjedde, – en skal være meget oppegående for
   å takle undertonene og spørsmålene som ble stillet.
   Det viste meg at Tom Kristiansen ikke aner hva disse
   spørsmålene handler om og den lille respekt som jeg
   måtte ha forsvant også for den mannen. Her var det
   satt en regi satt for å kompromittere Tybring Gjedde
   påfulgt av vår integreringsminister som nektet for
   at det noen gang kunne bli ett muslimsk flertall her
   til lands. Dette mens 47% fødte i Oslo i 2010 ikke
   hadde etnisk norsk bakgrunn, og kurvene ellers taler
   sitt tydelige språk.

   • jkl

    Det er alt så deprimerende og håpeløst, enten vet politikerne ikke bedre eller så lyver de bevisst. Hvorfor avise at vi kanskje en dag blir et land hvor flertallet er muslimer, hvis det er det politikerne vil ha og ingen i befolkningen motsetter seg, da er det slik det blir. Det triste er bare at politikerne tror at vi ikke forstår hva som skjer, og det virker for meg deprimerende.

   • Vidar

    Men Tybring-Gjedde lot seg jo ikke akkurat vippe av pinnen, selv av en saa garva reporter som Tom Kristiansen! Jeg syns han svarte godt, og ikke minst seriost. At han har latt seg forlede til aa «beklage» noe han EGENTLIG ikke beklager overhode, beklager imidlertid jeg…
    Men det jeg beklager aller MEST, er at det virker som om samtlige SERIOSE islam-motstandere naa er gaatt fullstendig i dekning! Greit nok at vi ikke vil bli slaatt i hardkorn med voldsfanatikere og konspirasjonsteoretikere, av folk som «hater» enhver som ikke mener som dem, og som aldri evner aa skille sak/ideologi og person, men det er nettopp NAA det er viktig aa faa fram at det faktisk er baade legitimt og fornuftig aa vaere motstander av baade masseinnvandring generelt og ideologien/religionen islam spesielt, OG SAMTIDIG ta 100% avstand fra baade vold, terrorisme, hat og rasisme!

  • Det er ikke helt riktig at det er konsensus om norsk utenrikspolitikk. Det gjelder det store bildet, men ikke Midt Østen-politikken. Her skiller spesielt Fremskrittspartiet seg ut med en langt klarere støtte til Israel enn andre partier, delvis sammen med Kristelig Folkeparti. Med en ny regjeringen vil den negative og tildels pinlige holdningen til Israel bli endret i mer positiv retning. Det er jeg ikke i tvil om, til tross for enkelte Høyrefolks tvilsomme holdningen.

   • Anonym

    Det er ikke riktig det Jan. Under Gaza-krigen så talte Siv Jensen Israels sak forran Stortinget, mens Morten Høglund reiste til Gaza, kritiserte Israel, og lik Støre åpnet han for samtaler med Hamas.
    Det er vel heller slik at Fremskrittspartiet taler med «to tunger», men de andre partiene trass alt er ærlige.

    • Sommerdag

     Hva hjelper det om Siv Jensen sier en ting, mens andre i partiet som Høglund sier og gjør noe annet. Det har vel lenge vært spekulert i hvor stor innflydelse Siv Jensen har i utenrikspolitiske spørsmål i partiet. Hun har vel selv også sagt, om jeg erindrer riktig, at hun har lite greie på utenrikspolitkk.

    • Jeg er helt enig i din kritikk mot Høglunds høyst tvilsomme kommentarer da han besøkte Gaza, men jeg velger å forholde meg til partilederen. I den israelske ambassaden er man svært godt fornøyd med henne. Fremskrittspartiet har også alltid hatt langt flere medlemmer i Israels Venner på Stortinget enn de øvrige partiene, med unntak av KrF. Så foreløpig mener jeg at Fremskrittspartiet er å stole på, men jeg er enig i at det var tryggere da Carl I. Hagen, John Alvheim, Hans Røsjordet, Jan Simonsen og Vidar Kleppe var i stortingsgruppen.

     • Anonym

      Er de til å stole på ? Hva med Aremniasaken ? Også der sluttet Høglund seg til konsensus, og nektet å definere tyrkernes folkemord på 1,5 millioner armenere i 1915 som et folkemord. Og joda, jeg er klar over at Israel «pisser tyrkerne opp etter ryggen», det er avskyelig og feigt fra en stat som selv har erfart folkemord. Skam over Israels prinsippløshet ! Det kan du overbringe nevnte ambassade!
      Frp burde i stedet arbeide for å få den tyrkiske staten brakt inn for en internasjonal domstol, siden den den dag i dag bedriver historierevisjonisme i folkemordspørsmålet. Og ikke minst er Tyrkia en stat som eksisterer innenfor illegale grenser jfr Servestraktaten. Partiet burde derfor heller arbeide for at Tyrkia burde forvises både fra NATO og Europarådet, hvis ikke denne staten foretar de de nødvendige historiske innrømmelsene, og regulerer sine grenser i øst overfor Armenia og kurderne, og trekker seg ut av vilayatet Smyrna. Tyrkia bør tvinges til å vedkjenne seg sine historiske forbrytelser mot armenere, assyrere og grekere.
      Men se det er partiet for feigt til, prinsipper ser ikke ut til å være det som ligger Herr Høglund og frøken Jensen nærmest.
      Støre og AP er ærlig i utenrikpolitikken de, man vet hva man kan forvente av dem, det stiller seg annerledes med Frp.
      Jeg har brukt 20 år til å berette sannheten om den tyrkiske bandittnasjonen og dens forbrytelser, og jeg fortsetter i neste 20år, det samme gjelder min polemikk mot Herr Høglund, så lenge jeg kan skrive og han befinner seg i politikken.
      Men Jan, mye taler vel for at det ikke er frøken Jensen som bestemmer Fremskrittspartiets utenrikspolitikk.

      • Vidar

       INGEN karrierepolitikere er til aa stole paa! De snur kappa etter vinden, det ser vi jo tydelig i dagens etter-terror-situasjon hvor selv mangeaarige innvandringsmotstandere kappes om aa applaudere AP’s politikk…
       Men om faa uker har vel «det norske folk» glemt det ogsaa. Og Ap faar tidenes bestre kommune- og fylkestings-resultat ;-(
       LEVE DEMOKRATIET 😉

 • Anonym

  Morten Høglund står omtrent der Jonas står. Da vil jeg heller ha en utenriksminister som Jonas som kan snakke litt engelsk.

 • Anonym

  Frp og Høglund har vel bevist at i utenrikspolitikken så står de mer eller mindre på linje med AP, bak den overfladiske retorikken så klart.
  Men Støre har vel blitt et symbol for denne politikken, særlig hos mindre reflekterte individer, det er nok hans problem.
  Mye av denne politiske linjen er faktisk av gammel dato, og blir/ble skapt i UD og diplomatiet, mer enn i partiene. La oss kalle den Nansenlinjen, og Nansen var jo så kynisk i sin tid at han tvangsdeporterte, ja tvangsdeporterte, over en million grekere fra Tyrkia for å oppnå fred med tyrkerne ( 1922-1923).Seve tvangsdeporatsjonen som Nansen innsiterte på var faktisk meget omstridt i samtiden. Men her hjemme dyrkes denne kynikeren, Vidkun Quislings mentor, som en humanistisk helt.Vi skal kansje være glad for at Nansen var død før II verdenskrig startet, men det blir en digresjon. Dette,altså Anatolia tragedien, kan belegges med historiske dokumenter. Her i tiden etter første verdenskrig så legges nok grunnlaget for Norges utenrikspolitiske linje, mer enn i dagens politiske partier.
  Skal man kritisere norsk utenrikspolitikk så bør man begynne med Nansen, ikke med Støre.

 • Anonym

  Tilbake til artikkelen!

  Hva i helvete er det egentlig han fyren på videoen mener?

  Og ble det allerede i 2007 utarbeidet en «dødsliste» over AP-politikere på diverse blogger?

 • Anonym

  Det som faktisk er viktig er at PST får kartlagt hvem disse Breivik-tilhengerne er, og hvilke miljøer de tilhører. Forherliger de brutal vold så er de også selv muligens istand til å utøve vold.

 • Jan Hansen

  Synes ikke man skal skrive nedsettende om organisasjoner som arbeider mot innvandring – vi har jo felles mål! Om SIAN eller noen andre har elementer som man ikke liker, bør man overse dette. Ingen, ikke du, ikke jeg, tjener saken ved ytterligere ved splittelse, men ved å stå sammen om målet.

 • Anonym

  Det er mange som har meninger om islamisering og islamisme, men vi holder kjeft nettopp for de man ikke vil assosieres med det sosiale og dannelsesmessige søppelet i SIAN.
  Overse dem ? Nei, sørg for at de utraderes organisatorisk, slik at seriøse organisasjoner kan bygges opp. SIAN klientellet bør hevises til nærmeste skjenkestue.

  • Jan Hansen

   >> sørg for at de utraderes organisatorisk

   Akkurat dette er problemets kjerne, og jo fler som mener at eksisterende organisasjoner ikke duger, jo lengre vei må vi gå for endring i innvandringssaken. Her må vi stå sammen, ikke splittes opp i alt enda fler små lag. Og er du virkelig innvandringsmotstander, eller har du en annen agenda? Vi er 4 mill nordmenn, og blir ikke flere. Det haster for å si det mildt!

   • Anonym

    et betyr ikke at man skal sammarbeide med politiske ekstremister og dannelsesmessig søppel min godeste Hansen.
    Løsningen ligger i å skape et seriøst «Wildersparti», og konkret sile hva vi kan kalle «SIAN-klientell», nekte dem medlemskap rett og slett. Vi trenger en seriøs organisasjon, kan kan man ikke anvende fol uten «antenner», dannelse, typer som befinner seg på et funksjonsnivå med vulgære fyllikker.

  • «Overse dem ? Nei, sørg for at de utraderes organisatorisk, slik at seriøse organisasjoner kan bygges opp. SIAN klientellet bør hevises til nærmeste skjenkestue.»

   Er det slutt på organisasjonsfrihet i Norge? Hvorfor har SIAN hemmelige medlemslister? Er det for å forhindre trakkasering av enkeltmedlemmer fra slike som deg?

 • Oppskriften på hvordan man demonterer et velfungerende vestlig samfunn.

  In 2009 it was revealed that the ruling Labour Party had purposefully flooded Britain with several million immigrants, without consulting its citizens, in order to socially engineer a “truly Multicultural” country. The huge increases in migrants over the previous decade were partly due to a politically motivated attempt to radically change the country and to “rub the Right’s nose in diversity,” according to Andrew Neather, a former adviser to Prime Minister Tony Blair. He said mass immigration was the result of a deliberate plan, but ministers were reluctant to discuss this for fear that it would alienate the party’s “core working class vote.”

  Lord Glasman — a personal friend of the Labour Party leader — in 2011 stated that “Labour lied to people about the extent of immigration… and there’s been a massive rupture of trust.” He admitted that the Labour Party had sometimes been actively hostile to the white natives. In particular, they tended to view white working-class voters as “an obstacle to progress.”

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/06/when-treason-becomes-norm-why.html

  Londonintefadaen kjenner vi som et resultat av denne politikken, men det er ikke bedre i Frankrike.

  A process described by some as the Islamization of Europe, by others as the failure of Europeans to integrate Muslim immigrants, has reached a breaking point in France. One of the most troubling manifestations of this discord is the development of a particular type of violence that is more than the sum of its parts. A sampling of this year’s news reports reads like a catalogue of stomping, stabbing, shooting, torching, and sacking; attacks on teachers, policemen, firemen, old ladies, and modest retirees; turf wars, tribal fights, murder over women, over attitude, over nothing; dead youths, murderous youths, bodies scattered across a national battlefield.

  http://www.meforum.org/2822/french-intifada

  Når politikere med vitende vilje importerer en ny stor underklasse hvis religion forbyr vennskap med den opprinnelige befolkningen, 5:51, og samtidig er i behov av store overføringer fra samfunnet de forakter, er det ikke det minste merkelig at opptøyer oppstår når overføringene av budsjettmessige årsaker reduseres.

  Norske sosio-eksperter av alle de røde avskygningene, legger hovedansveret på Cameron som har redusert pengetøtten til ungdomsklubbene. Innvandrere i alle europeiske land behandles som klienter. Om disse klientene har en helt annen kultur, skal denne kulturen selvfølgelig aksepetes, uanstte hvor vemmelig vi synes den er.

  Butikkrobberne uttalte på SKY-News i går kveld, at nå var det “pay-backtime” eftersom regjeringene hadde stengt undomsklubbene. Det faktum at Cameron også har planer om å kutte politikorpset med 40.000 officers, ser ikke ute til å bekymere undommene. England er ute av ballanse. For mange er i behov av social benefits, til at det går rundt rent økonomisk.

  I 2010 valgte 300.000 britter å forlate UK, for å bosette seg i et annet land, som NZ, Australia, USA og Canada.

  Hvorfor vli ingen høre på Hele Lurås?

  http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3D0Ll-STT2pLY

  httpv://www.youtube.com/watch?v=0Ll-STT2pLY&skipcontrinter=1

  httpv://www.youtube.com/watch?v=9pAC0YSmK0g&feature=player_embedded

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/Picture-16.gif

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/Londonistan6.jpg

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/uk.jpg

 • Oppskriften på hvordan man skal snakke til, ikke med disse naive menneskene som viser slik omsorg for religionen islam i Norge.

  Profeten Muhammed: ”WAR is Deciet”

  Du begynner med å spørre motdebattantene om de er religiøse. Om når de sist var på innsiden av en av Statskirken filialer, efter som de er opptatt av religionen islam.

  Så spør du om islam er en religion eller om det er polititikk. forkledd som religion.

  Les deg opp her: http://www.cspipublishing.com/

  http://www.cspipublishing.com/statistical/index.html

  Så kan du fortelle om at Terje Nordby (UDI) i 2005, opplyste om at Den norske stat inviterte pakistanerne til å komme til Norge for å jobbe, og at Nordby
  fremdeles ikke har kunnet dokumentere det. (Info om de første pakistanerne kommer). Det kommer sikkert forsikringer fra den naive om at det ikke er noen plan eller ønske fra muslimenes side om å overta Norge. Ha ha. The Muslim Brotherhood «Project»

  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476

  “It should be us, with our understanding of Islam, our principles, colonizing the United States of America.” – Tariq Ramadan, Dallas, July 27th 2011

  http://universalgeni.wordpress.com/2011/08/09/video-tariq-ramadan-vil-kolonisere-usa-med-muslimer/

  Vedrørende demografien har du URLen fra HRS. Du kan påpeke at Groruddalen er i ferd med å tømmes for etnisk norske.
  Tekk en paralell til England, vedrørende arbeidsinnvandring. Tottenham har hovedsaklig befolkning fra West Indies og vestafrika, med 87% arbeidslediget.
  Til tross for dette, har UK mottatt 250,000 polakker som finner jobber. Et stor anatall polakker jobber i Norge, mens 23000 somaliere jobber med å lære sine barn morsmålet, og får betalt for det.

  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=36&tekstid=2671

  Når du spiser gris så kommer du til djevelen http://www.nrk.no/nyheter/1.6296199 Se det hele.

  Spør den naive om de har lest noe av koranen, og om de kjenner hadith og sira. Om de er klar over kvinners stillig i islam. Påpek at norsk likestilligslov som den naive er så opptatt av, er blasfemisk og i strid med profetens påbud.

  Spør også hvor lenge innvandringen skal fortsette. Inn i evigheten og hvorfor. For det har sine opplagt negative aspekter som:

  Så lenge skuta kan gå…? http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=56&tekstid=4018

  Innvandrerbarn fødes med alvorlige misdannelser http://www.dagensmedisin.no/nyheter/2007/03/08/innvandrerbarn-fdes-med-al/index.xml

  Spør om hvorfor “barna” som kommer alene bare er gutter og ingen piker. Hvorfor tannrøntken eller andre metoder for å fastslå alder, er krenkende?

  Hva med de 30.000 som har stukket av fra assylottakene? Hva hendte med innvandringstoppen fra 1975? Hvordan kan flyktninger reise “hjem” på ferie?

 • Hvordan begynte det, Terje Nordby (UDI) ?

  Her er noen avisutklipp fra den tiden:

  Dagbladet, 8.juni 1971, (sitat):INGEN KAN HJELPE PAKISTANERNE I OSLO
  Ikke ett eneste menneske. ikke en eneste organisasjon,absolutt ingen! kan hjelpe de stakkars pakistanske turister i Oslo.Problemet skyves vekk ikke av motvilje så langt derifra,alle vedkjenner seg problemet.Men det finnes ikke hjemmel for noen til å ta et initiativ.Imens vokser og vokser problemet.
  -Kan ikke Oslo Kommune gjøre noe?Dagbladet stiller spørsmålet direkte til sosialrådmann Hans Cappelen:
  -Gjøre og gjøre,svarer han.-Vi kunne naturligvis gi dem mat.Ellers kan vi vanskelig foreta oss noe.
  -Men har ikke Oslo et eget kontor for fremmedarbeidere?
  -Nei.Problemet er jo nettopp dette at de pakistanske mennene som daglig vandrer rundt i Oslos gater befinner seg her som turister.Følgelig er deres problem et problem for Sosialdepartementet.Oslo kommune kan ikke skaffe dem boliger,ikke arbeide,men muligens husly fra natt til natt men da kommer de automatisk inn i den gruppen som går under betegnelsen uteliggere -og det vil vi nødig. (sitat slutt).

  Arbeiderbladet 3.juni 1971 (sitat):Komite blir nedsatt for å se på fremmedarbeidernes forhold: SER MEGET ALVORLIG PÅ MENNESKEHANDELEN?
  -Jeg ser meget alvorlig på opplysningene om at det drives menneskehandel med fremmedarbeidere som ønsker seg til Norge, sier statsråd Odvar Nordli.Kommunal- og Arbeidsdepartementet forbereder å få nedsatt en komite som skal vurdere problemene i forbindelse med fremmedarbeidere i Norge. Statsråden ser meget alvorlig på opplysningene om at det drives menneskehandel med pakistanere som ønsker seg til Norge.Denne handelen påstås å finne sted i Hamburg.
  Departementet er innstilt på å ta saken opp til behandling så snart man får en henvendelse om forholdet fra Statens Utlendingskontor.Til i dag er en slik henvendelse ikke kommet.Statsråden minner om at Regjeringen har foreslått lovregler som skal forby privat arbeidsformidling i framtida.Det vil bl.a. bety at det heller ikke blir tillatt for f.eks.nordmenn å drives slik arbeidsformidling i utlandet.Et forbud av denne karakter kan således stanse den umenneskelige dirigeringen av fremmedarbeidere som det nå hevdes finner sted i Tyskland.Komiteen skal også vurdere hvordan man skal kunne få stoppet slik arbeidsformidling som drives av norske firmaer i utlandet.
  -Nå går for øvrig tendensen i den retning at vi får inn fremmedarbeidere fra strøk i verden som i høyeste grad vanskeliggjør en riktig tilpasning for alle.Så lenge vi får tilførsel av arbeidskraft fra de nordiske land og fra øvrige europeiske stater,byr dette ikke på store problemer sosialt sett.Disse arbeiderne har lettere for å gli inn i det norske samfunnssystem.Grupper som derimot kommer fra f.eks. Pakistan møter her et samfunn som er totalt annerledes enn de er vant til.Også dette forhold må den nye komiteen vie stor oppmerksomhet,sier statsråd Nordli.Han vil personlig gjøre det som er mulig for å få satt en stopper for en ukontrollert arbeidsformidling av pakistanere som vil til Norge. (sitat slutt).

 • ENOCH WAS RIGHT.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=yJQMz-fZzC0&feature=related

 • ENOCH WAS RIGHT – Part 2

  httpv://www.youtube.com/watch?v=EMPDKzdUwpo

  Förtydligande av den viktiga regeln: Det är haraam att ta kuffaar som nära vänner och beskyddare.

  http://www.muslim.se/fragorasvar/basgrundernaitron/232-foertydligande-av-den-viktiga-regeln-det-aer-haraam-att-ta-kuffaar-som-naera-vaenner-och-beskyddare.html

  Norske politikere remjer om større innsats på integreringarbeidet.

 • I Tybring-Gjeddes kronikk omtaler han:

  «Det er Ap som sørger for at norskkulturelle rømmer flere av Oslos bydeler, og etterlater seg enklaver hvor muslimsk enfold, dogmatisme og intoleranse får stadig sterkere grobunn.»

  Dette stemmer godt med virkeligheten. Ordene islam og muslim forekommer IKKE i kronikken.

  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article3783373.ece

  Hva er problemet? Hva skal han beklage?

  • Så vidt jeg kan se beklager han ingen ting. Han sier egentlig det han alltid har sagt om innvandring, men greier å gjøre dette uten å nevne islam eller muslimer. Og det er kanskje slik islamkritikk må foregå i tiden som kommer, for å få folk til å høre på.

   Sier man for eksempel at ingen skal kunne bruke religion til å forsvare intollerante, kvinnefientlige og diskriminerende lover vet jo alle hva som menes.

   Det er selvfølgelig litt tullete at man må ungå å nevne islam og sharia, men hvis det er dette som skal til for å få en forsamling til å nikke og si ja, så er det slik man faktisk bør ordlegge seg.

   • Undertegnendes postinger er som kjent uønsket på Document.no

    Nettstedet har stengt din tilgang til å kommentere.

    Deltagere med innsikt i islamsk doktrine, og som skiver det, får beskjed om at Doc. ikke et et teologisk forum. Ikke deto mindre er det da pussig og overaskende at Shoaib Sultan, tilknyttet IRN, får utfolde seg på Rustads nå efter hvert PK-Doc.no

    http://www.document.no/2011/08/samling-i-midten/

   • Rockman

    @ Fredrik Nygaard.

    «Det er selvfølgelig litt tullete at man må ungå å nevne islam og sharia, men hvis det er dette som skal til for å få en forsamling til å nikke og si ja, så er det slik man faktisk bør ordlegge seg.»

    Tullete ja, dette er som om at man helt glemmer ytringsfriheten her i landet. Husk at de har kommet hit frivillig, og hvis vi synes at Islam el. andre religioner er undertrykkende, el. skadelig for vårt samfunn, så skal vi vel ha lov til å mene det med ord som Islam og Sharia. Vi må ikke finne på å la de diktere oss i den retningen som passer best dem, for da har vi tapt kampen mot Islam. Etter 22/7, skal vi lissom sy større puter under armene på disse innvandrerne da, og bare gå rundt og nikke og neie. Nei, følger vi deres pipe, er jeg stygt redd for at vi kan få en ny 22/7 hendelse her i landet. Nå må vi ta skjeen i den andre hånden, og la disse som til stadighet blir sensurert også få komme til ordet. Jeg la inn et innlegg på en blogg side en gang, og blogginnehaveren slettet innlegget mitt, og det var litt irriterende husker jeg.
    Som følger: Bloggeren blogget om Aylar, og hvordan han så opp til henne, og hvor pen hun var osv. osv. Jeg svarte, at jeg så ingen ting positivt i hvordan denne pornoskreppa hadde kommet seg frem i rampelyset, og at hun ikke hadde gjort et ærlig arbeidsslag i hele sitt liv, og at det hun holder på med kunne vi vært for uten. Så det er ikke bare kritikk til Islam man blir slettet på.

    Mvh.

    Rockman

   • Vidar

    Enig, Fredrik! Men siden det tross alt er saa aapenbart hvilken «religion» man sikter til, hjelper det ikke alltid 😉

    Og «Rockman»; Selvsagt er det et angrep paa ytringsfriheta! ISLAM er et angrep paa ytringsfriheta i seg selv, og forsoek paa innskrenkning av – eller regelrett forbud mot – «religionskritikk», er noe vi for all del aldri maa verken godta ELLER boye oss for! Skal like aa se retssaken mot den forste som blir anklaga – og eventuelt domt – for kritikk av islam, i Norge!

 • ENOCH WAS RIGHT – Part 3

  httpv://www.youtube.com/watch?v=Fp2lorGQV0o&feature=related

  • Dag Reidar Bye

   Jeg har lagt merke til at sosialister, marxister, og andre likhets entusiaster, gjerne ser på fremmedgjøring som noe negativt. Arbeidere som blir fremmedgjort pga kapitalisme har vært ett kjent tema, der Chaplins «Modern Times» gjerne er blitt brukt som eksempel.

   Samtidig er altså fremmedfiendtlighet noe som må bekjempes. Menneskenaturen er her noe som skal overvinnes og forandres, der mennesker hele tiden må opplæres til å akseptere det fremmede.

   I virkeligheten er fremmedgjøring og fremmedfiendtlighet nøyaktig det samme. Avsky mot kapitalismen er nøyaktig samme fremmedfiendtlighet som avskyen mot enkelte kulturer, f.eks islam.

   • «Avsky mot kapitalismen er nøyaktig samme fremmedfiendtlighet som avskyen mot enkelte kulturer, f.eks islam.»

    Hva er dette for skvalder??

    Hva har kapitalisme og islam felles? Er det ikke kappitalista som ansetter folk og gir dem et levebrød, slik at ikke alle jobber i staten eller kommunen?

    Jeg er riktig nok i gang med…..

    http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/1947004.jpg

    -men skriver edrulig, en stund til.

    • Dag Reidar Bye

     Ærlig talt, du leser jo ikke det jeg skriver. Jeg skriver ikke at islam og kapitalisme er det samme.

     Poenget er at sosialister har nøyaktig samme fremmedfiendtlighet som dem de kritiserer for fremmedfiendtlighet.

     Sosialister har fremmedfiendlighet for sosialisme. Andre har det overfor islam. (For ordens skyld så ser jeg på fremmedfiendlighet som nødvendig for å i det hele tatt overleve. En kan ikke omfavne alt og alle.)

     • Dag Reidar Bye

      Det skulle være: «Sosialister har fremmedfiendtlighet for kapitalisme. Andre har det overfor islam»

      ..beklager

 • Rockman

  Nå «særlig» de siste 10 årene, har det nesten blitt tabu å bruke ord som «mitt Norge», «jeg er ekte Norsk», «vi Nordmenn må stå sammen», osv. osv. Er ikke disse som får oppholdstillatelse og Norsk statsborgerskap også «Norske» da? I alle fall mener venstre sia det, og da kan man vel ikke bare være «Norsk» når det passer seg slik. Det er nesten blitt slik i disse tider at man må veie hvert ord man bruker.

  Mvh.

  Rockman

 • Da Solheim var i Sør-Sudan og så de glade ansiktene rundt seg, burde han jo være lei seg fordi «mangfoldet» han er en pådriver for var uønsket der nede. 400 000 mennesker flyktet fra voldelige konflikter i det muslimske nord like før delingen. Hva og hvem flyktet de fra og hvem var det som ikke ville integreres med hvem ?

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/Solheimptur.jpg

 • Rockman

  Hallo Mr.Asdic!

  Ja her er vi oppe alle mann, hehe… har en liten en her også. Hva med deg?

  Jeg prøvde å laste ned videoene, men det kom ingen ting. Er de store? Får prøve igjen litt senere.
  Da får vi ta siste sitat «Alt for Norge» sign. Kong Olav V.

  Mvh.

  Rockman

 • Cherio, Rockings. Nå hever vi glasset for Norges fremtid.

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/cid_000401c78c4d623f3b300300000aklo.jpg

  Jeg var Decca på Aftenpotten debatt, men de kastet meg ut efter 6680 innlegg, fordi jeg skrev hva jeg mente om eksperten Jan Egeland.

  Det var no’ sånt:

  http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/cid_000501c7f731f85a15a00300000aklo.gif

 • Rockman

  Hehe, nå sitter vel Jan S. i kulissene med en syltynn han også tenker jeg, og følger med på oss, hehe. Bildene var skikkelig bra, særlig glasset med noe godt i. Ikke noe mere om Jan Bløffen Egeland nå, for da ødelegger du den fine stemningen som vi hadde nå.

  Mvh.

  Rockman

 • ‘No Excuse’ For Teenage Looters In London

  *
  *
  * 953 Comments

  5:05pm UK, Saturday August 13, 2011

  Tom Parmenter, Sky News correspondent
  A gang who took part in looting in London and spoke to Sky News about their theft have been told there is «no excuse» for their actions.

  The Communities Secretary has dismissed claims that they stole from shops because the Government is not doing enough to help them.

  The four teenagers who looted in neighbourhoods across London told Sky News it was like a «shopping spree».

  Speaking on condition of anonymity the group admitted that they stole iPads, Blackberry tablets, games consoles, laptops, clothes, trainers and even nappies and clothes for their children.

  http://news.sky.com/home/uk-news/article/16048584

  Se video av the lads.

 • Shakir

  Dere som sier at den norske regjeringen støtter terrorister. Husk at Siv Jensen pyntet talestolen med Israelsk flagg mens bombene regnet over palestinske barn og kvinner. Det at de ble brukt som levende skjold er bare piss. De ble heller brukt som levende skyteskiver for israels 16-17år gamle militøre rekrutter.

  • Vidar

   Vi kan godt diskutere hva som egentlig er «terrorisme», spesielt i en krigssituasjon. Men at handlingene til ABB fortjener betegnelsen, er det vel ingen tvil om! Det aa skyte for aa drepe flest mulig ungdommer paa en politisk sommercamp, det aa sprenge ei bilbombe i sentrum av Oslo, det er TERRORISME!
   Jeg er hjertens enig i at det Siv Jensen gjorde naar hun pynta talerstolen med israelske flagg, ogsaa var en stoette til krig, undertrykking – og gjerne «terrorisme» – og ikke hakket bedre enn aa pynte det med verken USA’s eller Kinas eller Palestinas flagg. De er alle nasjoner som bedriver undertrykking og krig. Alt. «terrorisme».
   Men at den norske regjeringa stoetter STATER som gjoer ting vi ikke liker, ER dog ikke det samme som at de generelt «stoetter terrorisme»! DET blir det rett og slett for dumt aa hevde.

  • Anonym

   @Shakir
   Når haglet bomber over Judea og Samaria, innbyggerne på Gaza stripen er Gazanere.

 • Asdic

  Hamas – Human Shield Confession

  httpv://www.youtube.com/watch?v=g0wJXf2nt4Y

  Det er godt at noen er orientert.

 • Ola Olsen

  Stoltenberg var med på å bombe sivile i Lybia og ha er direkte ansvarlig for frapet på Gadaffis barnebern som ble bombet av norske piloter i sitt hjem i Tripoli. Selvsagt visste man at Gadaffi hadde legetim belegg til å komme med et militært motangrep. At Arbeiderpartiet ikke beskyttet sin indokrtineringsleir med spesialstyrker under de pågående bombe massakeren de var med på i Lybia gjør den øverste ledelsen av Arbeiderpartiet medskyldige i de liv som gikk tapt der.

  Er den øvereste ledelsen for vår sikkerhet her i landet en gjeng med molboer??!!!

 • […] Breivik-tilhengere med hatliste over “norske forrædere” […]

 • […] som driftes av lederen for det canadiske minipartiet the Renaissance Party of North America, Sebastian Ernst Ronin, ble Breiviks massedrap på ungdommer på Utøya diskutert livlig i dagene etter massemordene. […]

 • […] i nazistiske og høyreekstremistiske miljøer internasjonalt. Da Breivik begikk sitt massemord fikk han støtte fra det lille kanadiske partiet Renaissance Party of North America under den eksentriske lederen […]