Søk

Kategorier

august 2011
M T O T F L S
« jul   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jon Voight besøkte terrorofre

Hollywood-skuespilleren Jon Voight, far til stjernen Angelina Jolie, var i Israel forrige for å vise sin støtte til staten. Jon Voight har markert seg som en varm tilhenger av Israel, og har besøkt landet flere ganger. Denne gangen besøkte han ofrene for de siste terrorhandlingene på Soroka Hospital i Beersheva, skriver Israel21c. Voight sier han er lei av angrepene, og at Israel trenger sine venner i slike situasjoner. “USA bør være Israels beste venn,” sier han til den israelske avisen Ynet News

Han legger til at målet med besøket var å rapportere tilbake om situasjonen til den amerikanske offentligheten.

Den Oscar-vinnende skuespilleren ble overrasket over å høre at sykehuset også behandler palestinere. “Folk fra utlandet forstår ikke virkeligheten i Israel før de kommer hit,” sier Voight. “Den amerikanske offentligheten mener Israel er sterk, tøff og smart, men trenger å huske at israelerne også er humane, sårbare, og omgitt av fiender.”

Voight tok også del i et arrangement om holocaust, organisert av den amerikanske kringkasteren Glenn Beck. “Jeg føler komplett forakt for alle som ikke er intelligente nok til å se at medias propaganda portretterer palestinerne som ofre som er truer av staten Israel,” sa han til folkemengden i Jerusalem i forbindelse med arrangementet

httpv://www.youtube.com/watch?v=g-YtYL6br_8&feature=player_embedded

Kommentarer er skrudd av.