Søk

Kategorier

september 2011
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat
Skriv ut Skriv ut

Synger for å minnes terrorofre

I dag minnes USA og verden terrorofrene etter angrepene i Washington og New York for ti år siden. Blant sangerne under den store minneseremonien i FN-bygningen i New York er en av Israels mest anerkjente sangere, David D’Or, skriver Ynet News. Seremonien er organisert av den amerikanske FN-delegasjonen og David D’Or vil bli ledsaget av New York Symphony Orchestra.

Under arrangementet er sangeren forventet å møte Israels ambassadør til FN Ron Prosor, skriver den israelske avisen.

«Det er en følelsesmessig beveget hendelse, og det var bare naturlig at jeg akseptere den amerikanske appellen om å opptre på FN-seremonien,» sier D’Or.  «Musikk krysser grenser og kulturer, og har makt til å forene og bringe folk sammen,» sier han.

FNs generalsekretær Ban Ki-moon og USAs utenriksminister Hillary Clinton skal etter planen tale under arrangementet. Den amerikanske presidenten, Barack Obama, skal tale under hovedarrangementet ved “Ground Zero”.


Les også:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>