Søk

Kategorier

september 2011
M T O T F L S
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hitlers tanker overlevde i Midt Østen

Da Nazi-Tyskland ble beseiret i 1945 trodde mange at det også var slutt på tanken om «Final Solution» på det såkalte “jødiske problemet”, det nazistiske programmet for å utrydde jødene. Men var det slutt? En tysk professor sier at ånden til den endelige løsningen ikke døde med det nazistiske regimet, men ble sendt videre til Israels fiender i Midtøsten.

Han sier Israels fiender i dag: “ikke er nazistene. Det er ikke det samme, og Auschwitz var en enkeltstående forbrytelse Det er ingen gasskamre og sånt som dette. Men du kan si at ideologien til nazistene er fremdeles i live og… du ser den ved vilkårlige drap på jøder. »

Se denne skremmende reportasjen om videreføringen av nazistenes jødeutryddelsesideologi:

httpv://www.youtube.com/watch?v=47TBnRkhntI

10 comments to Hitlers tanker overlevde i Midt Østen

 • Sidsel Wold, NRKs frittgående, men akk så blinde høne i midtøsten, har skrevet en kommentar på Aftenpostens nettside uten engang å anstrenge seg for å skjule sin politiske agenda. Det er ikke annet enn fortsettelsen på endeløse rekker med begreper og ordspill i et hesblesende kjør for å fravriste jødene retten til et land de har bygget opp fra bunnen av, på sine egne kulturelle, etniske, språklige og religiøse røtter. Dette begynner å bli så masete og sært at bare de med politisk rødgrønn stær ikke er i stand til å gjenkjenne jødehatet som formelig oser av norske midtøsten-korrespondenter og dette eiendommelige miljøet de kommer fra.

  Wold spør retorisk, «hvordan skal Netanyahu overbevise FNs medlemsland om at han ønsker fred, når han med handling, altså ulovlig bygging, signaliserer det stikk motsatte».

  Jøder «bygger ulovlig» – i Judea – hallo? Inntil det foreligger en avklaring i henhold til res. 242 er Israel den eneste lovlige administrator av de omstridte territorier. Byggingen er m.a.o. å regne som Israels indre anliggende. Det forholder seg imidlertid slik at den jødiske befolkningen i Israel aldri har stilt noe krav om et araber- eller muslimfritt Israel, derimot går nå Abu Mazen, Arafats tidligere løytnant, ut sammen med Haniyeh (og Nasrallah) og krever et jødefritt Palestina. Gaza ble «judenrein» i 2005, men likevel skytes det fra Gazastripen mot sivile jødiske befolkningssentra, fra Sderot til Ashkelon. Det er jo i forlengelsen av dette fristende å stille Wold et par motspørsmål, ikke bare om hvordan, men HVORFOR Israel skal forhandle med statsløse klans- og militsledere som har charterfestet Israels ødeleggelse? Hvorfor forhandle om fred med folk som ikke vil ha fred? Når skal tålmodigheten med dette uvesenet ta slutt?

  Og når skal norske nyhetskonsumenter miste tålmodigheten med dette venstrevridde pressekorpset som ikke bare sleper rundt på et baktungt marxpist pargass, men som i tillegg skaper et vrengebilde av samtlige konflikter midtøsten, og i tillegg undergraver selve demokratiet i landet vårt? Les mellom linjene når jeg igjen siterer Wold: -«FN er staten Israels fødselshjelper, ja. Men i motsetning atmosfæren under stemmegivningen over delingsplanen i 1947, to år etter holocaust, er det politiske og historisk bakteppet i 2011 et helt annet.»

  For det første, FN var slett ingen jordmor for staten Israels gjenfødelse, Israel gjenopprettet seg selv i en tid der det sto om et være eller ikke være for jødene som folkegruppe. For det andre, ingen ting har forandret seg, hverken politisk eller historisk siden 1947. Israels og jødenes fiender den gangen er Israels og jødenes fiender i dag, og dagens jøder er fortsatt jødene, til orientering for Erna Solberg, som har gått seg vill i ren begrepsforvirring. Siden staten Israel ble gjenopprettet – og før det også – har jødene vært tvunget til å forsvare sin eksistens med våpen i hånd. Nå også sitt hjemland.

  Den som har svelget våset fra norske mediehus om «den arabiske våren» og «demokratiske revolusjoner i den muslimske verden» bør fjerne blendingsgardinene og få seg en reality check. Det er et valg mellom pest og kolera i en «revolusjon» som, tradisjonen tro, spiser sine egne med stor appetitt. En demokratisering av araberlandene skulle tilsi at presset mot Israel lettet, men det stikk motsatte er i ferd med å skje.

  Reichkommisars Erdogans krigsretorikk og egypternes angrep på den israelske ambassaden i Kairo kommer som et ekko av Krystallnatten mellom 9 og 10 november 1938, og med det også et preludium til noe langt verre. I Iran sitter en religiøs gærning med ambisjoner om å angripe Israel med kjernefysiske stridshoder, og nå sitter også reichkommisar Erdogan og skaper friksjonsvarmgang på verdens største krutttønne. Tyrkias NATO-medlemskap kan i seg selv bli en gloheit potet for Hussein Obama å få i fanget dersom Erdogan gjør alvor av sine trusler om å konfrontere Israel på Gaza-blokkaden, en blokkade som forøvrig er helt lovlig.

  I et anfall av ren pessimisme ser jeg ingen annen løsning på denne gordiske knuten enn en total krig, som for alle parter vil innebære en tragedie av bibelske proporsjoner. Med forbehold om at VårHerre ikke blander seg inn er sannsynligheten stor for at atomvåpen kan bli brukt, og gi enhver her oppe i steinrøysa problemer med å uttale sine fredsfraser bak munnbind og kjeledresser. Et Holocuast II kan ikke iverksettes uten proporsjonale mottiltak, hvilket innebærer en miljøforandring som er helseskadelig, om ikke rent fram dødelig for deg og meg. Så mitt råd til alle er: Lev – og la Israel leve i fred!

  bjorn

  http://bjornmadso.blogspot.com/

  • Godt skrevet. Når det gjelder Sidsel Wold: Det er interessant at hun kaller FN for «Israels fødselshjelper». Det tyder på at hun tross alt VET at FN aldri egentlig var noen «fødselshjelper» for Israel, for hadde hun virkelig trodd dette, ville hun sansynligvis gjentatt det gamle, teite, uriktige mantraet som man så ofte får høre fra både muslimer og venstreraddiser om at FN (og da selvfølgelig med USA i spissen…) «ga» jødene «Palestina» som plaster på såret for holocaust. Dette vet Sidsel Wold ikke er sant, og derfor bruker hun i stedet uttrykket «fødselshjelper». På den måten får hun både gjentatt det samme, gamle mantraet om at landet ble «gitt» til jødene av USA og Europa som plaster på såret for holocaust, uten å samtidig ordlegge seg på den måten, direkte.
   Hun er en sleip dame. En jødehater av rang, og desverre, i motsetning til de fleste jødehatere (som f.eks. Marie Simonsen og Marthe Michelet i Dagbladet), samtidig smart nok til å skjule sine mørkebrune motiver. Det er en farlig kombinasjon.

 • Anonym

  «Hitlers tanker overlevde i Midt Østen»

  What came first: Islam (The Qur’an and Sunnah) or Hitler’s Nazism (Mein Kampf)? Muhammad and Hitler, the Qur’an and Mein Kampf, Islam and Nazism are couplets apart from time and place. Deceit was their common currency. The blood of Jews was their common goal. Fighting was justified, even glorified. And millions have been sacrificed at the altar of our ignorance: Ishaq:262 «Some Muslims remained friends with Jews, so Allah sent down a Qur’an forbidding them to take Jews as friends. From their mouths hatred has already shown itself and what they conceal is worse.» Qur’an 33:26 «Allah made the Jews leave their homes by terrorizing them so that you killed some and made many captive. And He made you inherit their lands, their homes, and their wealth. He gave you a country you had not traversed before.» Ishaq:258 «The Jews used to turn men away from Islam. So Allah said, ‘Many Scripture folk wish to make you unbelievers after you have believed. They are envious. Be indulgent until Allah gives you his orders [to rob them, rape them, sell them into slavery, and murder them.]» Tabari VII:94 «The Prophet said, ‘Who will rid me of Ashraf?’ Muhammad bin Maslamah, said, ‘I will rid you of him, Messenger of Allah. I will kill him.’ ‘Do it then,’ he said, ‘if you can.'»
  (Ashraf was from the Jewish clan of Banu Nadir.) Tabari VII:97 «The morning after the murder of Ashraf, the Prophet declared, ‘Kill any Jew who falls under your power.'» Bukhari:V1B1N6 «Just issue orders to kill every Jew in the country.» Ishaq:464 «According to Aisha, one Jewish woman was killed. She was by my side, talking with me while Allah’s Messenger was killing her men in the marketplace.» Tabari VIII:38 «The Messenger of Allah commanded that all of the Jewish men and boys who had reached puberty should be beheaded. Then the Prophet divided the wealth, wives, and children of the Qurayza Jews among the Muslims.» Tabari VIII:130 «The Messenger said during his final illness, ‘Two religions cannot coexist in the Arabian Peninsula.’ Umar investigated the matter, then sent to the Jews, saying: ‘Allah has given permission for you to be expelled; for I have received word that the Prophet said that two religions cannot coexist in Arabia.» Bukhari:V4B52N177 (Hamas article 7) «Allah’s Apostle said, ‘The Hour (The Day of Judgement) will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. «O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him.»‘»

  httpv://www.youtube.com/watch?v=ng4_VuxGVY4 The Path

  To The Final Solution

 • «The smiling baby killer» en artikkel som omhandler nettopp dette temaet:
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4123657,00.html

  Hilsen fra Israel

 • Anonym

  Enkelte avslører sin ID med sine lange innlegg.

 • Shakir

  Jan Simonsen@ Så fint at du har et bilde med en imam og Hitler. Men du har glemt å tilføye din bestefar og de norske nazistene. Dessuten så var bror parten av nazistene fra europa. Den tiden der så tror jeg ikke muslimske land visste hva nazisme eller hitler var for noe. Alt foregikk i det hemmelige. Norske jøder ble hentet hjemme midt på natten og eiendeler ble konfiskert av Norge.
  Du trenger ikke å kaste skylden over på muslimeme med det teite bildet ditt. Vi veit at denne bloggen kun handler om å sverte muslimer og skaffe flere tilhengere til dine sionist venner. Du eier faen ikke skam.

  • Min ene bestefar var død da krigen begynte. Den andre var en fredelig bonde på et småbruk, null interessert i politikk så vidt jeg vet, og ikke medlem av noe naziparti. Men det var mange nazister og landsforrædere i Norge. Det kan jo ikke unnskylde stormuftien av Jerusalem. Merkelig logikk du prøver å bruke her.

 • Shakir

  Det er din logikk som er merkelig. Og du kan ikke unnskylde de europeiske nazistene med en mufti.
  dessuten åssen i helvete skal du forklare at hvis alle muslimer vil ha jødene utslettet. Så hvorfor i helvete utslettet ikke osmanske riket alle jødene i midtøsten. osmanske rike hadde kontroll over omtrent hele midtøsten i flere hundre år. Hvis muslimer virkelig ville fjernet dem så kunne de det men gjorde ikke det. Så du kan ikke unnskylde dere med å skylde på muslimer. det er europa som er kjent for holochaust og ikke muslimske land. Skammen er din. du trenger ikke unnskylde europa med en mufti. Det er merkelig logikk du bruker her!!

 • D.M

  Litt vertigo i logikkens verden shakir???

 • Anonym

  Delegation of Sudanese Muslims visits Gaza, vows to wage Jihad against the Jews! How many thousands of oppressed Sudanese Muslim refugees has Israel taken in and given shelter, jobs, and benefits? Gee, payback’s a bitch. Director of Sudanese Ministry of International Cooperation Ahmad Malek Ahmad: The way to achieve change is through fighting, through Jihad. There is no other way. Today, on Jerusalem Day, we saw the banners of the various mujahideen factions raised. “The Quran is our constitution, the Prophet Muhammad is our master, Jihad is our path, and death for the sake of Allah is our loftiest aspiration.” I wish I could have kissed all these banners.” MEMRI: http://www.thememriblog.org/blog_personal/en/40715.htm

  httpv://www.youtube.com/watch?v=xpADEuBaaBM&feature=player_embedded