Søk

Kategorier

oktober 2011
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Israel hjelper landets fiender

Israel er i praksis i krig med det selvstyrte området Gaza, som styres av terroristorganisasjonen Hamas, og det er heller ikke underskrevet noen fredsavtale med de palestinske lederne på Vestbredden. Likevel er det mengdevis av eksempler på at Israel og israelere hjelper sine fiender. Sannsynligvis er Israel det eneste landet i verden gjennom hele historien som har tatt våre på, hjulpet, og hjelper sin egen erkefiende. Her er noen eksempler:

■ israelsk nybygger ønsker å hjelpe syrere med humanitær hjelp. Han sier: «Som naboer, og et folk som er stolte av våre jødiske verdier, kan Israel bistå i form av humanitær og medisinsk hjelp.»

■ palestinske barn som hadde blitt diagnostisert med kreft fikk muligheten til å besøke Israels skianlegg i Hermon. De ble ledsaget av sine familier og hadde en morsom dag med IDFs Alpine Unit.

■ En IDF-sanitetsoffiser hjalp en palestinsk kvinne med å føde inne i en militær ambulanse. Hun ringte etter hjelp, og IDF svarte positivt selv om det området hun befant seg i var utilgjengelige for en ambulanse. IDFs ambulansepersonell kommenterte dette slik: «Jeg bare reagerte på situasjonen slik alle mennesker ville ha gjort»

■ En israeler hjelper palestinere å få tilgang til bedre medisinsk behandling. Hans kommentar: «Uavhengig av politiske eller religiøse holdninger er vi alle mennesker.»

■ En israelsk lege strekker en hjelpende hånd til syke palestinere. Legens kommentar: «Når vi kommer for å plukke opp de syke barna, får vi mye hjelp fra soldatene ved kontrollpostene.”

■ israelske selskaper bidrar til å bygge en palestinsk by på Vestbredden byen Rawabi.

■ Israel hjelper 300 palestinere som bor i Libya, hvis liv er truet, inn i de palestinske selvstyremyndighetene-kontrollert område.

■ En Kibbutz bygget en meierigård for palestinere i Hebron. En palestiner sier: «Vi henvendte oss til Kibbutz Afikim fordi den israelske melkebransjen er nr. 1 i verden, og vi er glade for å kunne bruke kunnskapen og moderniseringen til våre naboer til å hjelpe oss med å øke mengden av melk i de palestinske områdene.»

■ IDF hjelper med å overføre palestinske slangeagurker.

■ En IDF soldat og bosettere redder livet til en palestinsk baby. Soldaten sier: «De vet vi har et dyktig medisinsk team her, og i ethvert tilfelle av ulykke eller skade kommer vi og hjelper dem.»

■ Landbruksdepartementet hjelper palestinske bønder til å forbedre sine teknikker. En palestinsk lege sier: «Vi lever i det samme klima og under samme forhold, slik at vi ikke prøver å unngå å motta hjelp fra de akkumulerte israelske erfaringene.»

■ IDF sendte 14 000 tonn av bistand til Gaza.

■ IDF sendte humanitær hjelp til Gaza under IDFs aksjon for å slå ned Hamas. Hjelpen gikk opp 900 %.

■ Israel hjalp rundt 150 palestinere med å flykte fra Gaza etter en blodig Hamas aksjon i Gaza. De ble hjulpet ut av Gaza via Israel til Jeriko.

■ israelere hjalp palestinerne å høste olivenavlinger. En israeler sier: «Jeg tror det vi gjør nå er veien til fred mellom palestinere og jøder. Vi arbeider hånd i hånd på trærne og plukker frukt sammen.»

■ israelere hjalp palestinske veterinærer å bekjempe fugleinfluensa.

■ 1976 åpnet IDF en seksjon av den libanesiske grensen, kjent som The Good Fence, og tillot medisinsk og annen hjelp til innbyggere i Sør-Libanon som var i nød.
Listen kan gjøres uendelige mye større, men dette er noen få konkrete eksempler.

Mens nye raketter slo ned mot israelske byer, letter Israel på eksportrestriksjonene og lot lastebiler med hjelp kjøre inn i Gaza.

Mange palestinere får livreddende behandling på israelske sykehus.

Etter Gaza-krigen samlet israelske frivillige organisasjoner inn gaver til befolkningen på Gaza, og Israel satt opp et sykehus på grensen til Gaza, for å hjelpe skadde.

Israelske leger reddet livet til gutt fra Gaza som led av hjernesvulst.

Ikke mange land ville ha hjulpet sine fiender i en situasjon uten fredsløsning, og slettes ikke hjulpet et land som de i praksis var i krig med.

43 comments to Israel hjelper landets fiender

 • rune

  BREAKING: Obama & Israel to Launch War with Iran!!

  spent på om det kommer nå simonsen? 🙂
  http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u/24/n-6J0bTskRg

 • arifkarim

  For en tåpelig og kunnskapsfattig sionistisk overskrift: Israel hjelper landets fiender???

  Det er ikke palestinaarbere som er israels «fiender» men fienden ligger på andre siden. Palestinarabere flyttet ikke til israel, men flere millioner jødiske inntrengere flyttet til Palestina det siste århundre. Den største delen av palestinaarabere måtte faktisk flytte ut av palestina under de utallige krigene som Israelske myndigheter påtvang dem. Og så skal de «vaske» sine synder med noe humanitær arbeid. :D. Her er noen av verdens synlige jøder foran kamera samlet for å redde «sitt folk», og ikke sin religion:
  http://www.youtube.com/watch?v=L0kPZRwpROs

  Enkelte av dem innrømmer selv at jødiske folk er ikke basert på religionen jødedom som resten av ikke-jøder tror, men på biologiske premisser, der en jødisk mor avler en jødisk sønn / datter. De hjernevasker sine unge jøder derfor til å gifte seg med en jøde, og ikke med en utenfor den jødiske blodskretsen. Mens resten av vesten blir stadig dyttet motvillig i multikulturell, multirasistisk faenskap?

  • Anonym

   arifkarim: tøvprat

  • Shakir

   Arif karim@ Helt riktig. Israel kommer med slike ord og propaganda for å virke så snille. Makan til frekkhet. Først dreper de kvinner og barn med overlegg så later de som de skal hjelpe dem. slik lurer de gamle mennesker som jan simonsen. eller vent litt, han lurer jo seg selv. han lyver så han tror det selv. et eksempel på at jøder er sleipe er når Netanyahu strekker ut en hånd til palestinere rett foran nesa på FN og samtidig truer med å intensivere bosettingene. så godkjenner de 1100 ny ulovlige bosettinger dagen etterpå. Jøder vil ikke ha fred. De saboterer hver fredsforhandling og grafser til seg mer jord hver gang. verden ser hvordan jøder hjelper gaza med fosfor bomber og andre typer ulovlig ammunisjon som skyter ut små piler. dette er forbudt ammunisjon internasjonalt. men jøder er jo de utvalgte så regler gjelder ikke dem. Dems religion gir dem rett til plyndring og drap.

   • Anonym

    Ko-ko ko-ko ko-ko

   • Shakir. Du er en ekte antisemitt av beste nazi-merke. Det nazistene gjorde var å dikte opp løgner om jødene, og bruke det til å demonisere verdens jøder. Du dikter opp løgner om Israel, eksempelvis påstander om at Israel med overlegg dreper kvinner og barn, noe det ikke finnes det minste dokumentasjoner for å hevde, og bruker det til å demonisere Israel og dermed også de over 6 millionene jødene som bor der.

    • rune

     Du dikter opp løgner om Israel, eksempelvis påstander om at Israel med overlegg dreper kvinner og barn, noe det ikke finnes det minste dokumentasjoner for å hevde.
     NEI NÅ LYVER DU ENTEN SÅ DET RENNER AV DEG SIMONSEN ELLERS SÅ ER DU HJERNEVASKET!!!!!!!
     http://www.youtube.com/watch?v=e0AZY7_b9UU&feature=related

     JEG HAR 13 I FORSVARET BAK MEG OG DET FINNES IKKE EN ENESTE GRUNN TIL Å SLIPPE HVIT FOSFOR PÅ EN BY!!!!!!

     • eplejuice

      Fosfor eller ikke fosfor. Det
      finnes heller ingen grunn til å
      sende raketter ustanselig.

     • Hvilket Israel heller ikke har gjort. Bruk av fosfor er ikke forbudt etter internasjonale konvensjoner. Det er kun forbudt brukt mot sivile. Israel brukte fosfor over åpen mark for å skjule troppeforflytninger, hvilket er lovlig bruk. Noe av fosforen kan ha vært drevet inn mot bebyggelsen i utkanten av Gaza by, men det var helt minimalt.

   • I motsetning til sine muslimske naboer er Israel et sivilisert land.

   • arifkarim

    Shakir: Det foregår ingen religionskrig der nede i Midtøsten, men ren verdslig politisk ideologisk konflikt mellom den sekulære sionisme og den verdslige politisk islam: islamisme. PLO som ønsket seg selvstendig Palestinsk stat ble med hjelp av Likud sabotert av Hamas som nå herjer med sin brutal islamisme på Gazastripen:
    http://www.mediamonitors.net/hanania46.html

    Med andre ord, går alt etter planen. Mens verdens øyne peker på konflikt ved grensene, bygger israelere videre skammensmur og enda flere ulovlige bosetninger på okkupert jord:
    «Tirsdag la instituttet fram en ny rapport basert på opplysningene i databasen. Den avdekker at bosettingene, som er bygd i områdene Israel okkuperte i 1967, nå dekker 12.000 mål av Vestbredden. »
    http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/midtosten/omstridte-israelske-bosettinger-til-100-milliarder-3167523.html

    Hvordan forklarer sionister og israel venner denne ulovlige bygging av nye bosetninger på vestbredden annet enn bevisst forsøk fra Israel å aldi komme i fred med palestina-arabere 😀

  • D.M

   arif… tull!!!

   • arifkarim

    Forklar gjerne mer enn dette, din one-liner!

    • D.M

     Forklare deg arif? Når du evner og skrive påtvunget krig fra Israel`s side er det vel langt fra og kunne bedrive en enkel forklaring gjennom nett! Dette er ikke gjennopretting av hjernevaskblogg.

     Synspunktene dide bunner ut idet samme som omtrent alle arabere,muslimere og det er:En jødisk stat skal ikke eksistere!

     • arifkarim

      JEG har aldri vært imot en uavhengig jødisk stat. Ikke vær så hjernevasket selv da! Visste du at det fantes flere alternativer enn Palestina da sionisme startet som bevegelse?

      USA, Uganda, Madagaskar, Japan, Russland var mulige kandidater, men allikevel ble Palestina valgt som den eneste målet av den sionistiske kongressen, hvorfor? 😀
      «In an English-language Palestinian-Israeli debate on Iranian TV, which aired on Press TV on January 14, 2008, Tamimi debated Israeli lecturer Yossi Mekelberg. In response to Mekelberg stating that «We need justice for everyone, and I will tell you where…», Tamimi stated that: «Justice? You go back to Germany. That’s justice. You turn Germany into your state, not Palestine. Why should Palestine be a Jewish state? Why?»[22]

      In January, 2006, Tamimi wrote that creation of the state of Israel «was a solution to a European problem and the Palestinians are under no obligation to be the scapegoats for Europe’s failure to recognise the Jews as human beings entitled to inalienable rights. Hamas, like all Palestinians, refuses to be made to pay for the criminals who perpetrated the Holocaust. However, Israel is a reality and that is why Hamas is willing to deal with that reality in a manner that is compatible with its principles.»[23]»
      http://en.wikipedia.org/wiki/Proposals_for_a_Jewish_state

      Det er akkurat dine synspunkter som er full av hjernevasking, når den ekstrem hatede iranske presidenten er enig med meg og mange andre som ikke er imot en selvstendig jødisk stat, men er imot en selvstendig stat i palestina. Se selv:
      httpv://www.youtube.com/watch?v=ykd-syzZ4ZY

      Hva har palestinarabere noe som helst med den europeiske holocaust å gjøre, utenom den ene og alene stor-muftien i Jerusalem? SKal alle palestinarabere straffes for en manns ugjerninger?

 • Jan Simonsen : Hvorfor lar du islamister drive og forsøple debattene her inne ? Kan du ikke bare be dem om å reise tilbake til Muslimistan ? De viser jo med all tydelighet at de ikke hører hjemme i et opplyst og sivilisert samfunn.

  • Det bli ingen debatt desom man ikke er uenige. Poenget med kommentarspalten er nettopp at de som er uenige med meningsatikler eller har kommentarer til innholdet i nyhetsatiklene, få anledning til å yte seg. Og det gjelder selvsagt også de som jeg personlig måtte være uenige med.

  • rune

   kast ut islamister og zionister fra europa så er problemet løst!

  • arifkarim

   Så du mener kunn sionistiske israel-vennlige såkalte «rasjonelle og politisk-korrekte» meninger skal få lov å stå på FY? 😀

   • rune

    nei her inne bør alle ytringer komme på trykk med tanke på navnet på denne bloggen men simonsen har vært litt hissig på «delete» knappen i det siste 🙂 truth hurts i guess for det er vanskelig å argumentere mot sannheten så bedre å slette den..litt fascisme skader jo ikke 😛

    nei jeg sa kast ut islamister/sionister fra europa for vi trenger ikke noen av disse press gruppene og folkene her.

 • eplejuice

  Egentlig litt ok at de viser oss hvem de er.
  Ta Riksvei 90 mellom Genesaretsjøen og Rødehavet så
  ser du hvem som må beskyttes mot hvem. Palestinerne
  driver med terror og pøbelstreker på daglig basis og
  jødiske tettsteder har høye piggtrådgjerder og vakttårn men arabernes landsbyer ligger helt åpne. Mange forguder terror og hele 71% støttet Bin Ladens handlinger, noe Sidsel Vold ikke forteller. Neida, hun tror jødene har stålet deres land til tross for at det er helt motsatt både fra gammel tid og siden jødene skulle får sitt hjemland under San Remo 1920.

  • arifkarim

   «Neida, hun tror jødene har stålet deres land til tross for at det er helt motsatt både fra gammel tid og siden jødene skulle får sitt hjemland under San Remo 1920.»

   Hahaha. Verken jøder eller palestinarabere har «stjålet» noe som helst. Begge er der i hvert sitt geografisk område men kjemper konstant om kontrollen på enda mer. Grådighet har vel ingen grenser!
   Hint: Occupy Wallstreet.

 • vs60

  eplejuice, godt å se du er tilbake.

 • Anonym

  What will the Arabs do after all the Jews are driven into the sea? I guess a lot of them will die when there are no more Israeli doctors to save them.

  The Israeli clinic Save a Child’s Heart treats thousands of youngsters even if they are from places that are enemies of Israel.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=iaP3IMJhqns&feature=player_embedded

  • arifkarim

   Så u mean palestine was practically «dead» when zionists began with their mass immigration to palestine?
   «Palestinian Arabs’ political rights

   The Palestinian Arabs felt ignored by the terms of the Mandate. Though at the beginning of the Mandate they constituted a 90 percent majority of the population, the text only referred to them as «non-Jewish communities» that, though having civil and religious rights, were not given any national or political rights. As far as the League of Nations and the British were concerned the Palestinian Arabs were not a people. In contrast the text included six articles (2, 4, 6, 7, 11 and 22) with obligations for the mandatory power to foster and support a «national home» for the Jewish people. Moreover a representative body of the Jewish people, the Jewish Agency, was recognised.[13]»
   http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Palestinian_people

   Go back to school and read som history about how the western powers of the time got lured by the zionist criminals who perpetualy ignored the political rights of the majority palestinian-arabs in the region for the sake of minority of zionist jews of europe!

 • shakir

  Jan Simonsen@ kall meg hva du vil. men det forandrer ikke noe på den virkeligheten og krigsforbrytelsene til Nazisrael. Hvem trenger dokumenter når man kan se sannheten med blotte øye?? Dødstallene på kvinner og barn sier sitt om hvem som var målet. overdrevent bombebruk på boligstrøk og forfor bomber på bebodde områder. dette er krigsforbrytelser lignende Nazistene.

  • D.M

   Shakir@

   Bare i syria har det død mange ganger fler under såkalt fredelig demonstrasjon enn det gjorde under gazakrigen. Bare til ettertanke for deg,hvis du har noen!

  • Holst

   Overdrevet bombebruk var noe de alierte drev på med.

  • arifkarim

   Her har du hele dokumentasjonen på antall drap på begge sider av konflikten:
   http://www.ifamericansknew.org/

   • D.M

    Arif

    Det er vel ikke inludert der palestinere som dreper palestinere?Døde det ikke nærmere 900 palestinere bare under ett valg?
    Arifkarim, dere er mestere i og flytte fokus fra menneskesyn til sammenligning gjennom antall drepte! 900 drept under valg=dårlig mennskesyn. 900 drept under krig=førsøk på og skåne sivile=godt menneskesyn!

    • arifkarim

     Statistikken viser antall drepte på begge sider av konflikten. Hvordan eller hvem som drepte er ikke tatt hensyn til. Meningen var å vise at det fortsett er palestinaarabere som blir slaktet mest, uansett om det er ekstremister i Hamas som gjør det, eller om de blir offer for Israels nyutviklet «forsvarsteknologi». Israelere er flinke til å spare liv: sitt eget folks liv.

     • D.M

      Ja det kan ikke sies at palestinerne er like flinke til og beskytte sine liv. Når man skyver barna fremfor seg under krigføring eller valg for den slags skyld er menneskesynet noe forstyrret.Er uetiske valg fra arabere også noe man skal tilegge Israel som syndebukk for Arif? Hadde ikke staten eksitert hadde man ikke trengt krigføring, eller hatt konflikten mellom hamas og fatha.

      Med en slik grunntanke kunne man fremlegge statistikk fra Srilanka eller Sudan også! Hvis det ikke er relevant hvordan eller hvem som har drept hvem, hva er da hensikten med en slik statistikk? Hvis ikke det skal brukes til propaganda «Men det er vel ikke hensikten»

 • Rockman

  @ Arifkarim.

  Du legger ut i det vide og det brede om hvordan Israel oppfører seg mot Palestinaaraberne. Men la oss nå si at alle Israelitter reiser fra Israel og overlater landet til Palestinaaraberne. Hva tror du da vil skje? Jo, det skal jeg fortelle deg, det vil bli en blodig borgekrig mellom de ulike muslimske gruppene som Hamas, Fatah, og div. klaner. Hvorfor, jo jeg kan fortelle deg det også.
  Muslimer klarer nemlig ikke å forholde seg til at andre ikke har samme mening som dem selv. Hvis man er Shia, skal man ta Sunni, el. omvent, og er man så «uheldig» at man er Kristen, ja, da blir man lynsjet av både Shia og Sunni. Slik er det i den muslimske verden. Kom nå ikke med noen motargumenter på dette, for slik er det om du innrømmer det eller ei.

  Mvh.

  Rockman

  • HT

   Ja her har Rockman et poeng. Mange muslimer klarer ikke å se verdien i mangfoldet, og blir automatisk fiendtlig innstilt til mennesker de er ulike. Konsekvensen av dette bør bli at Norge strammer inn innvandringen. Det bør bli mindre innvandring til Norge.