Søk

Kategorier

oktober 2011
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Søndagshumor: Siv Jensen og Morten Ramm

Hvem sier at Siv Jensen ikke har sans for humor. I alle fall ikke vi på Frie Ytringer. På dette området skiller hun seg like mye ut fra sin forgjenger som FrP-leder som kjønnsforskjellen mellom de to FrP-lederne. I dette innslaget fra Torsdagskveld i Nydalen, ler hun hjertelig av Morten Ramms parodi på rapperen Tommy Pedersen. Her er innslaget fra Torsdagskveld i Nydalen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=lN8MaxY4tvE

Og her er et annet innsalg med Morten Ramm.

4 comments to Søndagshumor: Siv Jensen og Morten Ramm

 • Oluf

  Min gode mann, Jan Simonsen, du klarte ikke å dy deg. Du måtte kaste ukvemsord mot hedersmannen Carl I Hagen. Det var kanskje derfor du liksom la ut denne positive artikkelen artikkelen om Siv, for å ramme Hagen?

 • Hansi

  Jeg lo godt av deg og Bauge. Var dere fulle? Var det vodka dere kastet på programlederen? Hvorfor kan ikke du Simonsen komme tilbake på stortinget?

  • Så vidt jeg husker var jeg edru. Jeg har imidlertid vært med på en revy hvor jeg måtte styrte en øl på scenen. Det var i Stavanger i min siste stortingsperiode. Jeg fikk i oppdrag å delta i en sketsj der jeg spilte en kjent Big Brother-person, Rodney. Jeg ble spurt om jeg ville ha lettøl i glasset, men ba om vanlig øl. Dermed gikk resten av seg selv. Jeg styrtet halvliteren og sjanglet ut av scenen. Til stor applaus.

   Når det gjelder Stortinget så hadde det selvsagt vært hyggelig å komme tilbake dit, men det er selvsagt ikke mulig ettersom jeg er ekskludert fra Fremskrittspartiet.

 • Vel, vel, kjære Oluf. Jeg har tross alt vært nært innpå Carl I. Hagen i et par tiår, og er på ingen måte alene om å mene at han alltid har vært blottet for humoristisk sans.

  Det er for øvrig mye bitende satire om Carl I. Hagen og hans frue i min kriminalroman «Døden på Stortinget», som kan bestilles fra forlaget ved å trykke på linken på høyre siden av denne spalten.