Søk

Kategorier

oktober 2011
M T O T F L S
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Muslimske hundemordere går løs

I byen Lérida i Spania er mer enn et dusin hunder funnet forgiftet og drept den siste tiden. Lokale innbyggere tror de er drept av muslimer, melder CBN News. De skal ifølge en senioranalytiker ved Hudson Institute og det Madrid-baserte instituttet Grupo de Estudios Estratégicos, ha erklært hellig krig mot hunder. Muslimer i Lérida hevder at nærvær av hundene bryter med deres religionsfrihet og deres rett til å leve etter islamske prinsipper.

Alle hundene ble forgiftet i september i arbeiderklassebydelene Cappont og La Bordeta, distrikter som er tungt befolket av muslimske innvandrere og hvor mange hunder har blitt drept de siste årene. Lokale innbyggere sier muslimske innvandrere drepte hundene fordi hunder er «urene» dyr ifølge islamsk lære.

I løpet av de siste månedene har beboerne som har tatt sine hunder ut for fotturer blitt trakassert av muslimske innvandrere. Muslimer har også lansert en rekke anti-hund kampanjer på islamske nettsteder og blogger i Spania, melder TV-selskapet.

Politiet har ikke ressurser til å beskytte nabolagene mot hundremorderne. Femti lokale innbyggere har derfor etablert borgerverngrupper som patruljerer i grupper på seks og følger folk som er ute for å lufte kjæledyrene sine.

22 comments to Muslimske hundemordere går løs

 • Asdic

  SALT, España la primera línea de fuego-Ayuda

  Innbyggerne i byen Salt har fått mer enn nok.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=0rUsJIjm1j8&feature=player_embedded

  • eplejuice

   Takk Asdic
   Ap sier de vil være kompromissløse i
   kampen for det flerkulturelle samfunnet.
   Men finnes det virkelig ikke noe i grunnloven
   om samfunnsnedbrytende virksomhet, – for dette kommer
   hit også?
   Eller er det noen som kan gi beskjed til dialogmester
   Jonas Gahr Støre om at de trenger hans hjelp. Jeg har
   alltid sagt til barna min at de ikke skal kalle folk
   for dumme, men heller at det var dumt gjort. Men for
   noen pappskaller vi har i regjering, – bare papp tvers
   igjennom fra øre til øre.
   Legg merke til avslutningen i filmen når innbyggerne spør; «Hvorfor gjør dere dette mot deres egne?

  • Geir

   Takk Asdic,
   stå på, denne type informasjon burde samles på ett nettsted som dokumentasjon for den som vil lære.

   OG slik at vi for ettertiden kan se hva slags kunnskap som fantes, FØR dette multikulti-eksperimentet ødela Norge ettertrykkelig. Slik at de ansvarlige ikke kan vri seg unna.

 • Beer Man

  Politiet har ikke ressurser, og det spekulerer disse pøblene i. Derfor tar folk saken i egne hender og oppretter borgervern. Dette er en farlig utvikling. Jeg mener at politiet må rustes opp, slik at kriminelle får den straffen de fortjener.

 • Jan Hansen

  Muslimenes favorittrett er jo kokt hund, spesielt stekt hundeanus er en sjelden og eksklusiv rett, med kokt potet og svinekjøttsaus.

  Ikke rart hunder forsvinner 🙂

  Det er ikke lenge til noen skriker opp om at griser også forsvinner, for noen fortier dette. Muslimer stjeler også griser, men slike nyheter tåler ikke dagens lys.

  Mon tro om jeg blir forfulgt nå?

 • ArneR

  Det er en merkelig Gud mulimenen har som ikke setter skaperverket over alt annet. Hvis hunden er så uren, hvorfor ble hunden skapt som den er,hvis han er almektig så kunne han vel skapt et bedre dyr.

  • eurasiat

   hunden er skapt av jøder, finansiert av cia, trent av mossad, med andre ord så er hunden en sionistisk konspirasjon og muslimer må derfor drepe dem! ALLAHU ACKBAR!! yalalalalala!!!

 • Vidar

  Slikt kan skje, naar ikke et lands myndigheter i tilstrekkelig klartekst kan forklare innflyttere at DETTE er lover og regler og kultur og skikker HER i landet – og skal dere vaere her, faar dere pent folge dette!
  Dvs. at det bare er et tidssporsmaal foer vi opplever det samme her i NORGE!

 • Asdic

  Why are the arabs not happy ?

  Conclusion: Why the Arabs are not happy!!!

  · They are not happy in Gaza.
  · They are not happy in the West Bank.
  · They are not happy in Jerusalem.
  · They are not happy in Israel. (There is no equality)
  · They are not happy in Egypt.
  · They are not happy in Libya.
  · They are not happy in Algeria.
  · They are not happy in Tunis.
  · They are not happy in Morocco.
  · They are not happy in Yemen.
  · They are not happy in Iraq.
  · They are not happy in Afghanistan.
  · They are not happy in Syria.
  · They are not happy in Lebanon.
  · They are not happy in Sudan.
  · They are not happy in Jordan.
  · They are not happy in Iran.

  Where are the Arabs happy?

  They are happy in England.
  They are happy in France.

  They are happy in Italy.
  They are happy in Germany.
  They are happy in Sweden.
  They are happy in Holland.
  They are happy in Denmark.
  They are happy in Belgium.
  They are happy in Norway.
  They are happy in the U.S.
  They are happy in Canada.

  They are happy in Romania.
  They are happy in Hungary.

  They are happy in Australia.
  They are happy in New Zealand.

  They are happy in any other country in the world not being under Muslim rule.

  And whom do they blame?

  · Not Islam.
  · Not their leadership.
  · Not themselves.
  But the same countries in which they are happy to live.

  This is so true… Democracy is really good for them:

  In a democracy they can live comfortably,
  Enjoy the high quality of life ,which they did not build nor work for,
  an where they don’t have to be productive and earn a living.
  They can be wild,
  break the law,
  exploit the social services,

  wear Burka’s and make a mockery of our Police and Courts,

  and
  Generally bite the hand that feeds them.

  My question is why do they always try to bring their failed system with them,

  and why do they want to turn our Countries into the country they left.

  Is that the answer to achive a better life ? –

  while our Governments is fixated on pandering to them… Why??

 • «Muslimer i Lérida hevder at nærvær av hundene bryter med deres religionsfrihet og deres rett til å leve etter islamske prinsipper.»

  Siden Spania ikke er et muslimsk land, strider dette ikke mot den normale rettsforfatning at hunder befinner seg der det er folk, og dermed er det muslimenes ytring som er lovstridig.

 • Islamske prinsipper er ikke en del av den vestlige verden, som bygger på parlamentarisme og er nå sekulariserte samfunn, d.v.s. at ingen religiøse grupper skal kunne presse igjennom direktiver som er religiøst tuftet.

  Kristne i alle vestlige land har sett en gradvis bevegelse bort fra kristendommen i lover, forordninger og skolevesenet.

  Vi nå ser en falitterklæring og kapitulasjon overfor en minoritet, som er en direkte trussel mot vårt frie samfunn. De er bedre enn oss, og skal ha en fortrinnsrett kristne har mistet.

  Men vi lever i demokratier som lar minoriteter og flinke lobbyer styre vår samfunnretning, fordi flertallet er mer opptatt av å klare de gallopperende utgiftene for bl.a. vanvittige huspriser, å fore våre matbaroner med mer overskudd og å gi til fellesskapet som blir mer fremmed hver dag som går.

  FRP, Høyre, AP og alle pertier er på jordet, for det vi trenger er et lovverk som gir realistiske muligheter til alle som bor her. Vi behøver et moderne samfunn med multikultur som et gode, og mennesker fra fjern og nær som har reelle muligheter til å klare seg i vårt samfunn.

  Da behøver vi strengere regelverk for å få dette mulig, Da hadde vi aldri hatt disse debattene, og mange flere ville vært med i andre mer konstruktive debatter om reelle verdier som kunne kommet hele samfunnet til del.

  • Vidar

   Problemet er at selv om islamske prinsipper paa ingen maate er en del av den vestlige verdens lover, regler og kultur, TOER jo ikke vestlige LEDERE fortelle muslimene dette! Islam burde overhode ikke ha fnugg av relevans i Europa! Det burde vaert totalt uinteressant hva muslimer maatte anse for «ureint»!!!
   Islam maa erklaeres uonska og IRRELEVANT i Europa!

   • eplejuice

    – en sann fryd å lese hver gang du
    erklærer islam irrelevant i Europa.
    Men hvordan kan muslimene hjelpes til
    å innse hvilken arvegods dette er?

    • Vidar

     Ja, si det du… Ihvertfall ikke ved at folk faker «rezzpekt» for islam! Men jeg TROR faktisk at dersom de opplevde at «den siviliserte verden» konsekvent avviste islam med forakt, burde det jo fortalt dem NOE… Men, som ved all annen «avvening», maa det tilbys noe anna. Og som kristen tror jeg faktisk at det eneste – for ikke aa si DEN eneste – som kan frigjore muslimene fra islams ondskap, er Jesus!

   • stupid

    @Vidar

    Er du enig at jøder kan få leve og bo i Europa. Jeg tenker siden du ikke anerkjenner Israel. Et sted må de jo bo, eller tenker du litt som Hitler?

    • Vidar

     Tror du har misforstaatt et par ting, «stupid»…
     Jeg ANERKJENNER staten Israel, jeg er bare veldig kritisk til baade maaten den blei oppretta paa, og politikken denne staten foerer. Men Israel eksisterer som en stat, og jeg er absolutt ikke tilhenger av aa «fjerne» verken Israel eller joedene fra Midt-Osten! Foroevrig maa da joeder faa bo der de hoerer hjemme, uansett om det er i Europa eller Asia eller Amerika eller… Hvorfor skulle de ikke det? Og selv om du kaller det «stupid», trenger du ikke late som om du er SAA dum at du tror sympati med palestina-araberne og motstand mot Israels politikk, er ensbetydende med verken antisemittisme eller «jodehat»! Saa «hitlinga» di boer du legge av deg snarest…

 • Øivind

  Hvis det er snakk om løshunder som er blitt tatt av dage, må jeg faktisk innrømme at jeg har en viss forståelse for det.

  Det er ille nok med mange hundeiere her i Norge som gir fullstendig blaffen i både båndtvang og plikten til å fjerne hundedritten etter » Fido». Hvis en by også har et problem med løshunder, er det faktisk forståelig at man ønsker de fjernet. Det er selvfølgelig myndighetens plikt å gjøre den jobben. Imidlertid; hvis ikke de ansvarlige autoriteter gjør det de skal, kan det ende med en viss utålmodighet hos den jevne borger.

  • Asdic

   Det har alltid vært løshunder i Spania. Disse opptrer gjerne i vennegjenger med 20 dyr. De raser rundt på jakt efter godbiter fra restauranter og cafegjester.

   Hvis muslimene ikke liker dette, kan de finne veien til Gibraltar og komme seg hjem dit de hører hjemme.

   • Vidar

    Og hvis LOESHUNDER skal vise seg aa vaere losningen paa muslim-problemet i SPANIA, vil jeg oppfordre til utstrakt bruk av loeshunder her i landet ogsaa!!!
    Naa vil sikkert enkelte kalle dette baade «rasistisk» (naar blei forresten muslimer en «rase»…?), «hat mot folkegruppe» (men jeg snakker om aa bli kvitt et PROBLEM, ikke en folkegruppe…) og selvsagt uttrykk for «islamofobi» 😉 Det siste er det vanskelig aa motbevise, men er fobier blitt straffbare?

 • Asdic

  Integreringe er en vrien sak, spesielt når man hverken vil eller får lov av opprinnelseslandet:

  The Moroccan government is aggressively implementing «a strategy of great magnitude» to exert control over the religious and cultural beliefs and practices of the nearly one million Moroccan immigrants who reside in Spain.

  The strategy involves establishing a parallel Muslim society in Spain by discouraging Moroccans from integrating into their host country, and by encouraging them instead to live an Islamic lifestyle isolated from Spanish society.

  Rabat is also financing the construction of hundreds of mosques in Spain whose imams are directly appointed by the Moroccan government. Moreover, the North African country is attempting to impose Muslim religious instruction in Spanish public schools, and is pressuring Moroccan families to remove their children from those schools that fail to comply.

  http://www.hudson-ny.org/2380/morocco-muslim-immigrants-spain

  Enda mer berikelse?

  http://www.hudson-ny.org/search.php?cx=008156819136653025619%3Ax4zxnheshhm&cof=FORID%3A9&ie=UTF-8&q=Muslim+Spain#924

 • Anonym

  Jeg trodde Norge også har «løsbikkjer». Disse er vel til stadighet ute og voldtar.