Søk

Kategorier

november 2011
M T O T F L S
« okt   des »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Pamela Geller om islamiseringen

21.september i år holdt lederen for Stopp Islamiseringen av Amerika, Pamela Geller, foredrag på Beverly Hill Hotel.  Pamela Geller (født 1958) er en amerikansk blogger, forfatter, politisk aktivist, og kommentator.  Hun er kjent først og fremst for hennes kritikk av islam. Pamela Geller har markert seg sterkt som foredragsholder. Her kan du høre hennes foredrag fra Beverly Hill Hotel:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Co05gJM-AD4&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=jAMUim1C6PQ&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=ulq2j3x_R2w&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=soikMdqXz34&feature=related

7 comments to Pamela Geller om islamiseringen

 • Geller er dyktig… Synd vi ikke har flere av dette kaliberet i Norge

 • wence

  Han som skapte himmel og jord. han har også i tidligere tider brukt kvinner som ikke er redde og det samme skjer idag.

 • FrP burde hatt en leder som Pamela Geller i sin midte. Da hadde FrP klart seg uten Carl I. Hagen. Men jeg er sterkt i tvil om Siv klarer jobben nå, ganske aleine, nå når «Kong Carl» er borte.
  Hadde Siv vært lur, så hadde hun invitert Pamela Geller til FrP sitt landsmøte i 2013, for da ville FrP trolig kommet til å gjordt sitt beste valg hittil. Men kjenner jeg Siv rett, så tør hun neppe gjøre et slikt stunt, for hun skal jo tekkes så mange, og som vi vet, hun skal unngå unngå sannheten om islam for å ikke støte disse liberale rottene innafor partiet.

  Takker Pamela Geller for at hun sier sannheten og ikke pakker sine ord inn i bomull, slik som alt for mange politikere gjør i disse tider.

 • Kjetil R

  @ Amund

  Kjempegod idé å invitere Pamela Geller til Norge

  Hvis ikke Jensen & frepperne kan/vil, så er det sikkert andre som kunne stå for invitasjonen

  Kanskje flere grupper kunne gå sammen og invitere henne hit ?

  Takker for ditt store engasjement for å få en ansvarlig innvandringspolitikk i Norge

 • Hei Kjetil R! Mange takk for tilliten og takk for at også du tenner på denne ideen om å få Pamela Geller til Norge. Jeg tviler sterkt på at Siv Jensen og FrP vil gå i spissen for slikt. Men jeg skal legge det framfor Vidar Kleppe ved neste landsmøte, og at vi sponser en flybillett på henne til Norge i 2013, der vi får henne som vår fremste markedsfører for DEMOKRATENE. Ingen tvil om at vi vil få tusenvis av stemmer om den dama taler vår sak. Og denne muligheten for DEMOKRATENE, til nå komme inn på Stortinget, når det er full forvirring og kaos innafor rekkene til FrP – den kommer neppe tilbake igjen.

 • Free Iran

  Hei Amund G. hvorfor ikke neste måned eller begynnelsen av 2012 ? vi i europeiske land har ikke mye tid igjen , vesten er iferd med å bli svelget av muslimer og muslimske tankegang ,ikke lenge til at vi drukne i islams skamløs og barbariske elendighet . wakeup people

 • Hei Free Iran!
  Ja hadde det vært opp til meg så skulle jeg gjerne ha fått denne dama over til Norge om så imorgen. At dette sinnsyke eksperimentet med å bytte ut kristendommen med islam, det ser jo enhver som er istand til å tenke, at det vil ende i en tragedie. Du har rett i det at vi har liten tid å miste, for denne okkupasjonen av islamister og muslimer går nå i en rasende fart. Og tankegangen til disse «berikerne» hører ikke hjemme her i vårt land. Så du skal ikke se bort fra at vi en dag vil druke i akkurat dette du advarer mot, nemlig i en islamsk skamløs og barbarisk elendighet. Så det er virkelig på tide at de rette karene våkner! Og gjør de ikke det, ja da skal du se at de framprovoserer mange med de samme tilbøyligheter, drømmmer og planer som det som Anders Behring Breivik viste fram den 22/7-11. Men jeg trodde nemlig ikke at våre myndigheter ville dra strikken så langt som de gjorde, før ABB kom på banen. Så det er liten tvil hos meg at de kan takke seg selv for Anders Behring Breiviks ugjerninger!
  Og dersom du har dagens AFTENPOSTEN, så bla opp på side 4, og der kan du lese om hvordan ransoffer nr. 351 som nesten drept av slike jævla somaliske «berikere» på Grønland i Oslo. Dersom ikke slikt fører til hat og enda flere potensielle kandidater av Anders Behring Breiviks kaliber, ja da veit ikke jeg hva det ellers vil føre til i dette sinnsyke landet, og som ikke engang klarer å beskytte sin egen befolkning på hjemmebane. Jeg vil vare spy!