Søk

Kategorier

desember 2011
M T O T F L S
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

70 prosent av familievolden skjer i innvandrermiljøer

Familievoldskoordinator Stein Erik Olsen i Oslo sier at familier med annen etnisk bakgrunn enn norsk dominerer hjemmevoldsstatistikken, skriver Nettavisen.  Han sier at julevolden er en myte på lik linje med at det er flere innbrudd i feriene. «70 prosent av disse sakene gjelder familier med annen etnisk bakgrunn enn norsk,» forteller han.

«Kulturene vi her snakker om bruker lite alkohol og feirer ikke jul, sier familievoldskoordinatoren i Oslo til Nettavisen, og legger til: «Det vi har sett her på Stovner er at antall saker har gått ned under ramadan,» Hvorfor antall familievoldssaker går ned under muslimenes fastetid vil ikke Olsen spekulere i.
Olsen sier at en av utfordringene med andre kulturer er at de har egne lover og et annet kvinnesyn enn det som er akseptert i det norske samfunnet.

«I de verste sakene våre så er det ganske ekstremt hvordan kulturene styrer familien, og hvordan det er andre lover og regler enn de norske som gjelder. Men vi har fått mer kunnskap om disse sakene, og det er ikke lenger alle kvinner fra disse kulturene som aksepterer det. For mange av dem er det utrolig tøft å melde fra. Å snakke med oss betyr gjerne at de må bryte med personer som er deres eneste holdepunkter i et fremmed land», sier Olsen.

15 comments to 70 prosent av familievolden skjer i innvandrermiljøer

 • Vidar

  Og naar skal det gaa opp for naive «multikulturister» at deres patetiske «aksept» av alle andre kulturer, bare legger stein til byrden for de kvinnene som er OFRE for disse «kulturene»? Naar skal norske myndigheter slutte aa akseptere lovbrudd, kvinneundertrykking og vold bare fordi det begaas av «fremmedkulturelle»???

 • Anonym

  Innvandrere i Norge utgjør 12,2% av befolkningen i Norge, eller 600 922 personer (pr 1. januar 2011). Muslimer i Norge utgjør ca. 5% av befolkningen i Norge. (ps. dette er sosialistiske tall… og sosialister er ikke til å stole på.) Så kan dere jo regne på hvor mange ganger mere voldlige Innvandrere/Muslimer er enn EKTE Nordmenn. Sjokkerende!

  • motstand

   trodde de utgjorde 1.8% og når de står bak så høye %tall så sier det seg selv at noen kulturberikelse er det ihvertfall ikke 😉

   • Vidar

    Og siden norske myndigheter ikke krever aa faa vite asylsoekeresinnvandreres religiose tilhoerighetpreferanser, HAR ikke Norge noen sikker oversikt over hvor mange muslimer som bor eller oppholder seg i Norge! Og det er helt urealistisk aa hevde at 5% av Norges befolkning – naer sagt 50% av alle innvandrere! – skulle vaere muslimer! Tror nok mer paa tallet 1,8%….
    Hvilket bare ytterligere understreker deres overrepresentasjon paa alskens volds- og kriminal-statistikker!

  • arifkarim

   «dette er sosialistiske tall… og sosialister er ikke til å stole på.»

   Hahaha. Og allikevel velger dere i majoriteten disse psykopatiske sosialister flere år på rad! 😀

   Venter spent på når sosialister blir beskyldt for valgfusk også!

 • vs60

  Det er ikke bare i innvandrermiljøer familievolden skjer. Har dere glømt serien om vold å drap i norske hjem som VG hadde i fjor.

  Boken: Family Violence sier «Det viser seg statistisk sett at det er større risiko for å bli drept, overfalt og psykisk eller sexsuelt av et familie medlem enn av en fremmed». Så der en skulle føle seg glade å trygge er for mange voksne å barn detverste stedet de kan oppholde seg.

  Tall fra myndighetene viser at det hvert år er 14 000 kvinner i Russland som dør som følge av vold i hjem- met. Kilde: RIA NOVOSTI, RUSSLAND.
  linken er fra Russland, men den gir vel et godt bilde av det som foregår overalt.

  • dette er ikke vanlig familievold. Sett deg inn i hva æresdrap er. menn dreper sine egne døtre. Fan ikke bland det med «familievold». Dette er pur ondskap.

   • Vidar

    Det er ikke vanlig «norsk» familievold, men hvor er egentlig forskjellen…? Jo, naar NORSKE menn (og endel kvinner!) mishandler sine barn og ektefeller – og foreldre… – blir dette entydig fordomt av alle andre, og de selv forstaar som regel at det de har gjort er helt bedritent, og de faar daarlig samvittighet. Og havner de i fengsel, er de virkelig «lavkaste» der! 😉
    Men naar en MUSLIMSK MANN (det vaere seg far eller bror) begaar et «aeresdrap» – eller en annen form for saakalt aeres-relatert overgrep overfor et (fortrinnsvis kvinnelig) familiemedlem, blir det BEJUBLA av andre muslimer, han oppfatter det som en GOD gjerning, har selvsagt ingen anger eller daarlig samvittighet – og ville i et muslimsk land heller ikke bli straffa/komme i fengsel for gjerningen. Og blir det reist strafesak mot han i f.eks. Norge, blir jo DET oppfatta som en «krenkelse» – og heile saken blir forsoekt bortforklart som «kultur»… Samt forsoekt bortforklart som noe som ikke har noe med islam aa gjoere, av ihuga islamister!
    Norge boer selvsagt innfoere oyeblikkelig «null-toleranse» for ALL «familievold» – med sidestilling av «aeresrelatert» vold og annen «hat-kriminalitet»!
    Men helst burde Norge si NEI TIL ISLAM!

   • vs60

    Vold er vold uansett hvordan du enn snur å vender på det. Så drap, overfall og psykisk eller sexsuelt mishandling av et familie medlem er er altså en mildere form for vold. Maken til sludder.

    Nå følger også kvinnene i mennenes fotspor.
    Mødre slår barn oftere enn fedre
    Mødre slår barn oftere enn fedre, og hyppigst er volden mot døtre, viser en ny rapport.

    http://www.dagbladet.no/2011/12/15/nyheter/innenriks/vold/barn/mor/19426039

 • ingen bombe dette. muslimske menn behandler damene sine som søppel. Velkjent og kunne skrevet bok om de som ble drept av dem. I såkalte «æresdrap». Disgusting kultur.

 • […] abuse cases Oslo: Immigrant families account for 70% of domestic abuse casesVia Nettavisen (h/t Jan Simonsen, Norwegian)Norwegian news-site Nettavisen wanted to write about the increase in crime and domestic […]