Søk

Kategorier

desember 2011
M T O T F L S
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hva du trenger å vite om islam

William J. Federer er forfatter av boken: Hva enhver amerikansk trenger å vite om Koranen – en historie om islam og USA. I dette foredraget presenterer han en historie om Mohammed og islamske erobringen av Midtøsten. Han sammenlikner moralske og etiske prinsipper i islam med kristendommen, og slår fast at Islam er en religiøs så vel som politisk trossystem.

Denne presentasjonen ble gitt som en del av 2011 Social Contract Writers Workshop i Washington, DC.

http://www.youtube.com/watch?v=xvoLg8KQmXs

http://www.youtube.com/watch?v=fYkab8RbXL8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hT1cRXKCs20&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sK1Iq_6A-s0&feature=related

10 comments to Hva du trenger å vite om islam

 • En finner mye mørkt i koranen, mange burde tilegne seg mer kunnskap om denne ideologien.

 • Terje Brønstad

  Islam er på vei til å sende europa inn i en mørketid, men jeg føler meg sikker på at frihetselskende mennesker kommer til å samle seg og til syvende og sist overvinne mørket som er islam. Desverre er det slik at i europa vil ikke folk flest reagere før vi har mistet friheten. Er nok uungåelig at det må en mørketid før det blir positive endringer. For min egen del finner jeg ro i at jeg ikke kommer til å bli muslim i morgen eller noen gang i fremtiden. Kommer aldri til å følge islamistiske lover heller uansett om jeg skulle risikere dødsstraff. Så blir vi overtatt av islamister dør jeg alikevell fri. Er uansett en fremtid jeg håper vi kan unngå.

 • Frode

  Dette er noe av det mest kompakte og sannferdige video foredraget jeg hittil har sett om Islam. Kankje til og med det best forklarende som finnes i dag.

  Kopier linkene til disse filmene og spre dem, slik at flere blir klar over hva Islam og muslimer står for. Om ikke annet for fred,frihet og demokrati. Kopier dem gjerne inn i eposter og send dem til alle du kjenner og som du elsker at skal få beholde og verne sin fred,frihet og sitt demokrati.

  What Americans need to know about Islam – part 1 of 4:
  http://www.youtube.com/watch?v=xvoLg8KQmXs

  What Americans need to know about Islam – part 2 of 4:
  http://www.youtube.com/watch?v=fYkab8RbXL8

  What Americans need to know about Islam – part 3 of 4:
  http://www.youtube.com/watch?v=hT1cRXKCs20

  What Americans need to know about Islam – part 4 of 4:
  http://www.youtube.com/watch?v=sK1Iq_6A-s0

  Oppfordr mottakerne til å sende de videre til sine venner osv. Oversvømm nettet med de fatale fakta om islam! Gjør det nå, ikke utsett det til du har glemt det!. Ikke forvent at noen andre kommer til å gjøre det!. Hvis ikke du gjør det nå,hvem vil så gjøre det? Hvis ikke av oss, hvem vil ?

  Det er relativt få som gjør den tøffeste jobben med å undersøke dette. Din del er lett, og vil ikke kreve mye tid eller krefter. For ditt land og ditt folks skyld, gjør det med en gang!

 • HT

  Folk begår en stor tabbe når de fordyper seg i Islam, koranen, tykke historiebøker etc. for å bedømme muslimer. Det man heller bør gjøre er å treffe muslimer i det virkelige liv. Da finner man fort ut at noen få muslimer er enn gjeng med rasshøl. Noen er spesielle, men fredlige. Også er det en god del som er prikk like Ola dunk. Går på skitur hver søndag, spiller lotto og sitter hjemme i sofaen, ser Dagsrebyen og klager høylytt over for lite smør i butikkhyllene, humpete veier og forsinkede tog.

  • arifkarim

   Enig. Muslimer er bare mennesker, har forskjellig bakgrunn og derav ulike levemåte. Kan ikke putte alle muslimer i samme bås.

   • Tone

    Sier hvem ? Muslimske nett troll. Vi trenger ikke bedømme muslimer. Vi bedømmer deres islamske ideologi. Det er det muslimer er medlemmer av og er ambassadører for som teller.

    Enten man er aktiv eller passiv muslim betyr veldig lite når alle muslimer støtter det samme målet og den samme nazi fascismen.

 • Jeg tror vi vet mer enn nok om islam. At det ikke fører fred og frihet med seg, det er iallefall noe vi alle vet. Kanskje de eneste som ikke har fått det med seg i dette landet, det er vel trolig våre uansvarlige og naive politikere, journalister, biskoper, advokater og andre som har gjort dette til big business?

  Og dersom folket vil ha en ny kurs, så må man ansette nye folk med roret, ellers vil dette ende som ferden med «TITANIC» i 1912.
  Og det finnes bare ETT parti som vil ha en ny kurs, og det er ikke FrP – men derimot DEMOKRATENE I NORGE!!!