Søk

Kategorier

desember 2011
M T O T F L S
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Med røtter i europeisk fascisme

Det Muslimske Brorskapet vant valget i Egypt.  Partiet hadde en velorganisert organisasjon lenge før Mubaraks fall, i motsetning til flere av de nyetablerte partiene, som helst ville ha utsatt valget. Dermed er det oppstått en farlig internasjonal situasjon i Midt Østen, med risiko for nye kriger. Det muslimske brorskapet ble etablert i 1928, og har røtter til den daværende europeiske fascismen.

Det var en blanding av islamsk fundamentalisme og europeisk inspirert fascisme, sier Tarek Fatah, som selv er muslim.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Szagj149Ob4&feature=player_embedded

 

58 comments to Med røtter i europeisk fascisme

 • motstand

  «oppstått» ???? nei nei nei simonsen ;-)dette er planlagt for lenge siden av dine venner der nede 😉
  bare å lese dokumentene som har ligget på nettet så hadde du visst om storkrigen som snart kommer i mangfoldige år 🙂
  men les/se «nyhetene» du for å holde deg oppdatert på hva som skjer i verden……

  • Terje Brønstad

   forbaska tullprat. Det er islamistene og ikke sionistene som planlegger det meste av faenskap i dagens verden. Men fortsett å lev i din lille eventyrverden

   • arifkarim

    Hvorfor velger du side? Både islamister og sionister like farlige ekstreme ideologier.

    • Pioneer

     @arifkam

     Du har et poeng. Det er ekstreme gærninger som deg som er farlig uavhengig av religion. Hitler var ikke spesielt religiøs (bortsett fra hans skjulte støtte til islam og gærne imaner)men han være en ekstremist og derved farlig. Arifkam du driter fullstendig i Islam. Du gjør alt i din makt for at vi skal hate Islam og det lykkes du godt med. Selv er du ikke engang en muslim. Hadde du gått på gaten i et muslimsland så hadde han blitt lynsjet av shiaer og sunnier. Dette vet du selv. Tulling, det eneste du gjør er å spamme ned dette forumet med det eneste formål å skape islamhat i den norske befolkningen. Jeg skjønner at du seiler under falskt flagg og din taktikk lykkes ikke ovenfor meg. Jeg vet at det finnes gode muslimer.

     • arifkarim

      «Du har et poeng. Det er ekstreme gærninger som deg som er farlig uavhengig av religion.»
      Det er ikke frie-ytringer som er farlige. Det er faktiske handlinger basert på disse ytringene. I flere vestlige land er det faktisk straffbart å utfordre den offisielle versjonen av Holocaust. Aldri før i historien har det vært straffbart å mene noe annet enn det som er offisielt om en bestemt hendelse. PS! Det døde langt flere mennesker enn bare jøder i Holocaust. Hva frykter myndighetene i disse land? Antisemittisme eller sionisme?
      http://en.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial#By_country

      «Hitler var ikke spesielt religiøs (bortsett fra hans skjulte støtte til islam og gærne imaner)men han være en ekstremist og derved farlig.»
      Hitler før ww2 støttet også millitante kristne, betyr ikke at han var veldig kristen av tro:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler%27s_religious_views#Positive_Christianity

      «Arifkam du driter fullstendig i Islam. Du gjør alt i din makt for at vi skal hate Islam og det lykkes du godt med.»
      Det er ikke min jobb å få andre til å elske / hate islam. Jeg bare ytrer det jeg vet er rett / galt. Da er det opptil andre selv å danne sin egen mening om islam og muslimer. Jeg er sterk imot propaganda, PR og alt annet tenke-for-andre politikken. Alle mennesker har naturgitte rett til å tenke selv for sitt eget beste. Vi trenger ikke «eksperter» til å lede oss som om vi var sauer :D. Når folk under hvilket som helst styresett gir tenke- og avgjørelsesmakten sin til «ledere», skaper de i praksis sin egen undergang. Et menneske er selv sin egen leder.

      «Selv er du ikke engang en muslim. Hadde du gått på gaten i et muslimsland så hadde han blitt lynsjet av shiaer og sunnier.»
      Jeg er en ahmadimuslim, og det bor flere millioner ahmadimuslimer overalt på jordkloden fra Canada i Nord til Australia i Sør:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya_Muslim_Community#Demographics

      Forfølgelse av ahmadiyyer har historien tilbake til opprettelsen av misdannelsen Pakistan. I en sekulær stat som India ville slike progromer aldri fungere. Dermed er det ikke så rart hvorfor ekstreme islamistiske partier migrerte til Pakistan, istedenfor India.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Ahmadis#India

      «Dette vet du selv. Tulling, det eneste du gjør er å spamme ned dette forumet med det eneste formål å skape islamhat i den norske befolkningen.»
      Det er islamister som skaper islamhat med umenneskelige ytringer og handlingene sine. Jeg er en sekulær muslim, og er på ingen hellig ferd mot å skape islamhat i den norske befolkningen. Dette hatet eksisterer fra før av.

      «Jeg skjønner at du seiler under falskt flagg og din taktikk lykkes ikke ovenfor meg. Jeg vet at det finnes gode muslimer.»
      Ifølge enkelte skribenter på denne bloggen, viser det seg at «gode muslimer» er de som lever i steinalderland og roper Allah o Akbar dag og natt. Tanken er at de av muslimene som følger 1400 år gammel islamsk lære fundamentalistisk må være de beste muslimene. Problemet i dette argumentet er bare at det finnes ingen dømmer som kan avgjøre hvem som er en god eller dårlig muslim enn GUD selv på dommedagen! 😀

 • Frode

  Jammen er du treg Jan Simonsen

  FIAVNORGE eller det som tidligere var «Nei til mer Islamisering i Norge» har raportert om dette en mengde ganger og flere år før Stoltenberg og Støre møtte opp på Tarir -plassen sammen med de «Allha» skrikende muslimene og uttalte «Dette er en historisk dag»:

  Vesten’s ledere lar seg igjen narre til å tro på muslimsk demokrati i islamske land:
  https://sites.google.com/site/fiavnorge/nyheter/61

  Mer enn 95% av Egypterne støtter terror organisasjoner som «al Qaida»:
  https://sites.google.com/site/fiavnorge/nyheter/58

  Det Norske Storting har fått blod på hendene med Stoltenberg:
  https://sites.google.com/site/fiavnorge/nyheter/75

  Så situvasjonen har vært der hele tiden, og den utarter seg akkurat slik den har utartet seg i land der islamiseringsprosessen er i ferd med å kneble siste rester av vestlig innflytelse på samme måte som Iran, Irak, Libanon osv.
  Koranen gir aldri lov til å la mennesker være frie normale mennesker, og det vil derfor heller aldri bli helt fredelig i noe islamsk land.

  Det vi ser hele tiden i disse landa er bølger av muslimer som kriger mot hverandre fordi, noen av de glemmer å lese alle de detaljstyrte islamske lovene de som muslimer er medlemmer av og dermed får smake umenneskligheten og ektheten av andre oppgående og ekte praktiserende muslimer.

  Som alltid, det finnes bare et islam, men muslimer er uansett livsfarlige mennesker fordi man ikke vet om de har lest medlemskontrakten som heter Koranen for å være medlem av Islam.

  Det sier seg selv at vi ikke kan ha mennesker i Norge som man ikke vet hvor man har henne. De får mengder av barn og følger mer og mer den ene ekte Koran boken jo flere de blir i Norge.

  Det er derfor alle mslimer er potesielle bomber og er hele poenget med å tegne Muhammads hode som en bombe med fenghette som er tent, og som kan gå av når som helst.

  Det er også direkte feilaktig å si at det muslimske brorskapet har røtter til den europeiske fascismen fordi fascismen i islam bygger fyllt og helt på Koranens klare fascisme og er også en del av grunnlaget for den europeiske fascismen på samme måte som Hitler lærte mye av sin djevelskap av muslimene.

  Å spørre en muslime om svar er som å spørre hesten som passer havresekken pluss løgn. Du får aldri et objektivt svar.

  • Anonym

   Jeg måtte smile litt når jeg leste siste avsnittet ditt. Jeg gjorde det samme en gang jeg var hos bestemor. Hesten spiste opp all havren og den fikk en voldsom kolikk (døden nær). «Noe lignende vil nok hende med muslimene også». Hva jeg fikk, jo en voldsom reprimande.
   Du beskriver situasjonen meget riktig.

  • Her på FY har jeg skrevet mange nyhetsartikler som forteller om Muslimsk Broderskap, også tidligere. Og selvsagt kjent til faren fra denne bevegelsen gjennom mange år. For nye og gamle lesere er det viktig å gjenta denne informasjonen.

  • arifkarim

   «Koranens klare fascisme og er også en del av grunnlaget for den europeiske fascismen på samme måte som Hitler lærte mye av sin djevelskap av muslimene.»

   Kilde? Er nå Hitler plutselig blitt «muslimsk»! 😀 Lykke til hjernedøde sionist!

   • Terje Brønstad

    Muftaen av Jerusalem besøkte Hitler flere ganger og påvirket han i jødespørsmålet. Senere fikk han sin egen SS- avdeling bestående av muslimer på Balkan. En naturlig alliert kan man si. Men du vet da hvor mye jødehat som er nedskrevet av koranen. Jødene tok i mot Muhammed da han var ung i byen Medina. Hva ble takken, masseslakt og masseforfølgelse.

 • vs60

  Egypt i dag.
  Imanens kvinnesyn. Mest sannsynligvis hater mannen kvinner. Skulle gjerne vite om de preiker slikt i Europa også.

  Muslim Cleric: «Face of a woman like her vagina»
  Dette er fra den berømte egyptiske predikant, Abu Ishaq al-Huwaini – som tidligere sa at islam lærer muslimer å plyndre, voldta, og slavebinde vantro. En leder av Egypts Salafi bevegelse, som er nummer 2 etter Det muslimske brorskap i Egypt de siste valgene, Huwaini kommentarer er en påminnelse om hva som er i vente for nasjonen.

  «Ansiktet til en kvinne er som skjeden,» fra Elaph, 13 desember:

  Berømt Salafi predikant Sheikh Abu Ishaq al-Huwainia sammenlignet ansiktet til en kvinne med hennes vagina under en tale foran en gruppe mennesker og nødvendigheten for kvinner å bære Niqab [slør]. Sjeiken ord vakte harme blant kvinner og muslimer i Egypt, selv om hans støttespillere forsvarte ham ..

 • det er euorpeeisk fascisme
  som skal gjøre europa levelig igjen!(de er er på fremmarsj)
  men jeg er en «snill» fascist(omtrent som o jespersens
  «nazi per»
  der skal ikke krummes et hode på jødene
  de har vært vår BERIKELSE(jeg mener det!!)
  ved sin kultur vitenskap etc
  i motsetning til islam(subkultur)=
  fremmed idee for ekte europeere
  unntatt jagland
  burde absolutt vært sparket ut av europarådet
  støre narr finnes vel knapt

 • hadde jeg levd på 30 tallet
  hadde vervet meg til Francos falanger(etterpåklokskap selvføgelig)
  i krig mot ja du vet!!!
  propaganden vi blir servert her i norge
  konstant:»franco var/er djevelen
  hans motstandere gjorde også krigsforbrytelser mot fredlige prester /nonner /munker/og sivilbefolkning
  luta lei nrks/68 verdensanskuelse/historieoppfatning.
  uderzo

  • undrende

   UNDERZO.
   Hvilke Spania var det Frank kom tilbake til. Et land hvor 4 gruperinger sloss mot hverandre. I gatene i Madrid hang det Sovjetiske flagget og gater ble døpt til avenida de Lenin osv. I Ronda hadde sosialistene og anarkistene drevet masser av mennesker utenfor stupet ved Plaza del Torro. For å dø. Det er ikke noen tvil om at i den fullstendige 4 delte borger krigen måtte Franko rydde opp og det med hard hånd. Etter krigen ble de norske sosialistene som deltok i krigen hedret av sosialistene i Norge. Det spøkelset Åse Liones ble blant annet formann i Nobel komiten. Hun klarte ikke noe så enkelt som å uttale ord annet enn hun må sees som en verdig konkurent til «klovnen» Jaggeland. Jeg tror den Klovnen Lunnestad som sitter sammen med Jaggeland i kometeen kan være verdig konkurent til tittelen total klovn.

 • @undrende
  tiltredes!
  (forøvrig: mitt nick er uderzo ikke uNderzo/for orden skyld)

 • PG

  Hvorfor så negative til muslimer. De fleste muslimer er fredelige folk som vil leve i fred og ha det godt. Det er snart 2 mrd muslimer, og vi kan ikke bare avfeie dem som tullinger. Hvis vi skal ha religionsfrihet i verden må jo også muslimene få lov til å ha sin tro. Vi får jo lov til å ha vår tro eventuelt har vi lov til å ikke tro på noe. Det er også farlig å farge vold som muslimsk eller kristen. Vold utført av muslimer er like ille som når hvite menn utøver vold. Men det er ikke rett å skyte på muslimer generelt.

  • Trine

   Fredelige er ikke det samme som tilbakeholdne. Muslimer er forholder seg passive sålenge de ikke har makt nok eller flertall til å overta.

   Men leser vi på Internet så ser vi at muslimer snakker om den store vulkanen som kommer når de er mange nok.

   Det samme har vi sett i Egypt,Jemen,Syria, Inran, Libanon osv.

   Norge har allerede sett de første tendensene:
   https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/09/13/01
   Jihad(hellig krig) som voldtekter,bilbranner,drap,narkotikan salg, hærverk og annen kriminalitet som de driver periodiske gerilja krig med er bare noe som blir hauset ned eller tauset ned av såkalte «fredelige» muslimer som venter på en sjangs til de er mange nok eller har infilrert nok:
   https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/dialog

   Muslimer er tidsintilte bomber som går av når terror reirene deres er blitt tatt inn i varmen og makten er lagt i ders hender.

   ET VITENSKAPELIG ENKELT OG FORSTÅELIG LYDKURS I ISLAM:
   https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/05/01

   • PG

    Er ikke muslimer også mennesker. De er som oss, men de har bare en annen tro. De har samme grunnleggende behov som oss, mat, klær, utdanning, arbeid, personlig utvikling. Vil dere påstå at alle muslimer er krigersk. Å bruke vold og skjule seg bak en religion representerer nødvendigvis ikke religionen selv. Det er farlig å farge ondskap med bruk av navn på religion, farge eller tilhørighet. Ondskap er å gjøre urett mot andre mennesker.

    • «Er ikke muslimer også mennesker»
     Jo.
     «De er som oss, men de har bare en annen tro»
     Nei, de er ikke det. Hos dem er det visse prinsipper som styrer dem gjennom hele livet, og som er viktigere enn livet selv: Islam. Selv muslimer som ikke er særlig religiøse, men som har vokst opp med disse prinsippene (som er for omfattende til å gå inn på i detalj her) har dette i bakhodet, og er preget av disse prinsippene, innlært fra barndommen av. Islam er galskap, og det finnes bare grader av galskap. Selv det du sier om at:
     «De har samme grunnleggende behov som oss, mat, klær, utdanning, arbeid, personlig utvikling»
     …stemmer ikke. Hos muslimer er det underkastelsen under guden de kaller Allah som er det viktigste, viktigere enn alt du ramser opp ovenfor. Utdanning, arbeid, personlig utvikling, alt dette må vike dersom det vil gå på bekostning av dyrkelsen av Allah. Jeg hadde en elev (jeg er lærer) hvis far var imam: Faren og gutten insisterte på at gutten ikke skulle ha verken Krl eller heimkunnskap, det første fordi «han allerede hadde den riktige religionen, og å lære om det andre var da ikke bare syndig, men også helt unødvendig», og det andre fordi han var gutt, ikke jente, og det sømmet seg ikke for ham å bedrive slike kvinnelige ting som å lære å lage mat.
     Med det resultat at denne gutten, som ellers faktisk var ganske oppvakt og hadde brukbare karakterer, såvidt jeg husker var han en kløpper i matte, gikk glipp av mulighetene til å velge en god videregående skole og en studieretning som ville passet for ham.
     All thanks to Allah.
     «Å bruke vold og skjule seg bak en religion representerer nødvendigvis ikke religionen selv»
     Du har ikke skjønt noe som helst.

    • Peter

     Hjelper aldri så mye om man er menneske når man er medlems av en nazi fascist ideologi som islam. Og troen deres er Nazi fascisme på det aller verste.

     Det er derfor noen mennesker må sperres inne fordi de ikke forstår sitt eget beste og meleder seg ut av nazi fascisme.
     Det er derfor Nazisme er forbudt.

     Islam og det muslimer er ambassadører for og medlemmer for er mye verre og tusen ganger mer djevelskap. Det skal de også måtte ta konsekvensene av fordi de støtter opp om det entene man er passiv eller aktiv deltager.

     Groteske Barbariske Resultater av Islam og muslimer i Verden:
     https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/resultatv

     Mer djevelskap fra muslimer og islam: Tydelige tegn og konsekvenser for Norge og Nordmenn:
     https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/11

     Muslimer er ingen rase eller farge, de rekruterer fra alle miljøer så kom ikke med den gamle løgnen:
     https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/logner

     Djevelskap det er å observere at djevelskapen brer seg utover me ikke gjøre noe for å hindre den

     DET ENESTE SOM TRENGS FOR AT DJEVELSKAPEN SKAL BLOMSTRE, ER GODE MENNESKER SOM GJØR INGENTING.

     Islam og muslimer er som å få kreftsvulster og prasitter på engang, grunnrota blir sakte men sikkkert infisert,deretter dør planta av at rota dør og blir skiftet ut.

     ET VITENSKAPELIG ENKELT OG FORSTÅELIG LYDKURS I ISLAM:
     https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/05/01

    • Terje Brønstad

     Det er feil, muslimer er teknisk sett mennesker men med et uforenlig syn på verden med resten av oss, derfor skal det være varig fred på jorda må muslimene bo i sin del i verden og resten i sin. Muslimene har jo vist at de ikke engang klarer å leve i fred med sine egne. De drives av den farligste ideologien som noen gang har vært på jorda sammen med nazismen

   • arifkarim

    «Fredelige er ikke det samme som tilbakeholdne. Muslimer er forholder seg passive sålenge de ikke har makt nok eller flertall til å overta.»
    Palestinaarabere hadde flertall da sioniststaten Israel ble misdannet. Hva gjorde de? JO de ble selv kastet ut av Palestina av sionistene 😀

    «Men leser vi på Internet så ser vi at muslimer snakker om den store vulkanen som kommer når de er mange nok.»
    Hæ? Er ikke over 1 milliard muslimer i verden allerede mange nok? 1 av 6 menneske i verden er muslim.

    «Det samme har vi sett i Egypt,Jemen,Syria, Inran, Libanon osv.»
    Tosk! Disse områdene har hatt muslimsk flertall i århundrer.

    «Jihad(hellig krig) som voldtekter,bilbranner,drap,narkotikan salg, hærverk og annen kriminalitet som de driver periodiske gerilja krig med er bare noe som blir hauset ned eller tauset ned av såkalte “fredelige” muslimer som venter på en sjangs til de er mange nok eller har infilrert nok»
    Og slik oppførsel finnes jo selvfølgelig ikke hos folk som ikke er muslimer? Tamiltigre, er de muslimer? 😀

    «Muslimer er tidsintilte bomber som går av når terror reirene deres er blitt tatt inn i varmen og makten er lagt i ders hender.»
    Muslimer har hatt makt i MØ og andre steder i flere århundrer. Hva er det du babler om?

    «ET VITENSKAPELIG ENKELT OG FORSTÅELIG LYDKURS I ISLAM»
    Vitenskapelig eller sionistisk? Er det vitenskapelig bevist at 6 millioner jøder døde under holocaust?

 • PG

  Det er sjokkerende at dere mener at muslimer ikke er mennesker. hvilket gammeldags menneskesyn. Vi lever i 2011. Hvilket grunnlag skal man ha for kommunikasjon med mennesker når man har slik motvilje mot andre. Islam er tross alt en akseptert verdensreligion. Det er også kulturforskjeller mellom religioner og folkeslag, det som er viktig for en folkegruppe eller religion er ikke viktig for en annen. Man dømmer jo også en kultur, en bedømming som kan slå feil ut fra hva som er viktig for oss og ikke dem, f.eks. muslimer. Jeg håper dere tuller med meg, eller er jeg kommet til et galehus.

  • Ole M

   Vi skjønner at du er et muslimsk troll og er hjernevasket med den bakvendte islamske tenkemåten. Den hører ikke hjemme i vestlige samfunn, bare i muslimske fascist samfunn, men du hjalp iallefall til med å få folk til å legge ut en masse fakta opplysninger om islam.
   Takk skal du ha 🙂

   • arifkarim

    «Vi skjønner at du er et muslimsk troll og er hjernevasket med den bakvendte islamske tenkemåten.»
    ABB var også hjernevasket av sionister:
    «Breivik calls on his imaginary comrades: “So let us fight together with Israel, with our Zionist brothers against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists.»
    http://www.thedailybeast.com/articles/2011/07/25/norway-shooter-anders-breivik-s-zionism-in-line-with-pro-israel-european-right.html

    «Den hører ikke hjemme i vestlige samfunn, bare i muslimske fascist samfunn, men du hjalp iallefall til med å få folk til å legge ut en masse fakta opplysninger om islam.»
    Hahaha. Så folk med muslimvennlige meninger hører ikke i vestlig samfunn? Er virkelig hele vesten fullstending innvandert av sionistiske ideologien? 😀

    • Terje Brønstad

     Du ser visst zionister overalt du stakkar. Ta deg en pille eller to. Anbefaler en blanding av Valium og et Z preparat for å stabilisere det forvaklede sinnet ditt. Du vil føle deg bedre 😉

  • Anonym

   Flere av brorkapets talere tok nylig til
   orde for folkemord på jødene under møter
   med flere tusen tilstede i Egypt. Vi ser den
   samme mentaliteten over hele araberverdenen.
   I moskeene tales det om den 12 mahdi som
   skal opprette kalifatet og rense Palestina
   for sekulært nærvær slik at Allahs lov skal
   gjelde.
   Det er en plikt for alle muslimer å utføre jihad
   til hele verden er underlagt islam ifølge Encyclopedia of Islam by Emile Tyron.
   Dette handler ikke om at muslimer en mennesker,
   men at mange er villige til å følge profetens
   voldelige eksempel. Hans liv tåler ikke dagens
   lys. At Islam er akseptert viser hvor syk verden
   er, – hverken mere eller mindre.

 • PG

  Dere virker rimelig ond. Det er så mye hat blant innlegg. Selv om jeg er hvit har jeg hatt fornøyelsen av å arbeide sammen med muslimer. Det eneste de ønsker er å få et godt liv, akkurat som oss. De er også noen av dem man kan stole på helt og fullt, hvis man tar sjansen på å bli venner. At dere plukker enkelte ting ut fra en religion er farlig, og fremmer ikke forståelsen av religionen, enten det er islam eller kristendom. At vi lever i 2011 og man ikke er kommet lenger i medmenneskelig forståelse er en gåte. Men det kan jo komme av kulturforskjellen. Ei heller er det ikke alt man forstår her i verden, men man kan ikke dømme en hel rase av den grunn. Døm ikke de mange på grunn av de få. Om det var 2 milliarder onde muslimer i verden ville det vært mer uroligheter enn det er. Det er bare noen få onde muslimer som lager vondskap, men dere stempler hele gruppen. Ved å lage mer hat kommer man ikke videre på noen måte.

  • Tonje

   Der kom trollet med rasespørmålet igjen.

   Trollet tenkte vel på dette da:

   I Koranen 3.110, står det følgende:
   «Dere[muslimer] er de beste blant folkeslagene oppfostret blant mennesker».

   Hva står det så om Jøder og Kristne.

   I Koranen 98.6, står det følgende:
   «De som avviser Islam[Muhammad og Koranen], blant folket fra Boken( Bibelens folk[Kristne og Jøder] ) og polytheister, vil adlyde i helvete. De er de verste blant skapninger».

   Koranen 8:55;
   «For de verste dyrene i nærver av Allah er de som avviser Ham: De vil ikke tro».

   Koranen 8:22;
   «For de verste blant dyrene i nærver av Allah er de døve og stumme, – de som ikke forstår.»

   Koranen 7:179;
   «Mange (jinn)sjeler og mennesker har vi tilrettelagt et helvete for, fordi de ikke har hjerter til å forstå, og øyne som de ikke ser med, og ører som de ikke hører med. Disse er mye verre en dyr, fordi de er likegyldige.»

   Vi [ikke muslimer] er altså de verste blant skapninger og muslimer ser på seg selv som de beste blant mennesker.

   Så ut fra det er det jo forståelig hvorfor muslimer oppfører seg som de er en egen rase.

   • arifkarim

    «Vi [ikke muslimer] er altså de verste blant skapninger og muslimer ser på seg selv som de beste blant mennesker.

    Så ut fra det er det jo forståelig hvorfor muslimer oppfører seg som de er en egen rase.»

    Alle muslimer tolker ikke disse versene på den måten. Du må også sitere versene før etter dem, og så tolke dem i sin kontekt ift. tid og sted. Når kom disse versene, hva var bakgrunnen osv? Det viser seg at samtlige voldlige vers i koranen har bakgrunn i krigssituasjoner som ble utkjempet mellom de første muslimer og andre arabiske og jødiske stammer. Se:
    http://islam.about.com/od/terrorism/f/terrorism.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Muslims_by_the_Meccans

    Når det gjelder rase-beskyldninger på Muslimer, les Muhammads aller siste fredagspreken før han døde:
    «All mankind is from *Adam and Eve, an Arab has no superiority over a non-Arab nor a non-Arab has any superiority over an Arab; also a white has no superiority over black nor a black has any superiority over white except by piety and good action. Learn that every Muslim is a brother to every Muslim and that the Muslims constitute one brotherhood. Nothing shall be legitimate to a Muslim which belongs to a fellow Muslim unless it was given freely and willingly. Do not, therefore, do injustice to yourselves.»
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Farewell_Sermon

    Islam- og muslimhatere klarer ikke å endre historien til sionismens fordel 😀

  • arifkarim

   «Dere virker rimelig ond. Det er så mye hat blant innlegg.»
   Denne bloggen er infisert av sionister, og absolutt alle sionister hater islam og muslimer. Sionister vet i sine innerste at de støtter okkupasjon av et arabisk-muslimsk flertallsområde pga. sin sinnsyke sekulære ideologien sionisme. Hvorfor er det helt umulig for sionister å akseptere at det er mulig å være muslim / araber / palestiner osv uten at man hater eller konspirerer mot Israel? PS! 40 % av alle mennesker i Palestina + Israel er muslimer:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Israel_and_the_Palestinian_territories

   «Selv om jeg er hvit har jeg hatt fornøyelsen av å arbeide sammen med muslimer. Det eneste de ønsker er å få et godt liv, akkurat som oss. De er også noen av dem man kan stole på helt og fullt, hvis man tar sjansen på å bli venner.»
   Jeg er ikke hvit, og i min arbeidsavdelig finnes det heller ingen fargede. JEG har dermed stor fornøyelsen av å arbeide sammen med ikke-muslimer. I år har jeg vært med på flere julebord sammen med dem, uten at jeg drakk alkohol en eneste gang. Allikevel aksepterer jeg deres, og de min måte å leve på. Dette samspillet mellom muslimer og ikke-muslimer blir sett på som «fare» for både ekstremistiske sionister og europeiske fascister som Breivik. For dem er det helt umulig å forstå om en slik verden er faktisk mulig i praksis! Din og min erfaring viser at disse idiotene har tatt fullstendig feil. Muslimer er bare mennesker. Islamister derimot er på samme nivå som sionister.

   «At dere plukker enkelte ting ut fra en religion er farlig, og fremmer ikke forståelsen av religionen, enten det er islam eller kristendom. At vi lever i 2011 og man ikke er kommet lenger i medmenneskelig forståelse er en gåte.»
   Det er ingen gåte. Verden er lettlurt og fortsatt blir påvirket av tullete ekstreme ideologier uten rot i virkelighet.

   «Men det kan jo komme av kulturforskjellen. Ei heller er det ikke alt man forstår her i verden, men man kan ikke dømme en hel rase av den grunn.»
   Oops Oops. Muslimer tilhører ingen bestemt rase! 😀

   «Døm ikke de mange på grunn av de få. Om det var 2 milliarder onde muslimer i verden ville det vært mer uroligheter enn det er.»
   Helt enig. Men rasjonell tenkning får ikke plass i ideologiske hoder styrt av islamhatere med sionistisk agenda. Vis meg en antiislam / antimuslim som også er imot sioniststaten Israel! 😀

   «Det er bare noen få onde muslimer som lager vondskap, men dere stempler hele gruppen. Ved å lage mer hat kommer man ikke videre på noen måte.»
   Igjen helt enig. Man kan seff ikke hate verdens 1,7 milliarder mennesker, bare fordi de kaller seg muslimer. Jeg kan heller ikke hate alle jøder og kristne, bare fordi en betydelig del av dem er sionister. Alle mennesker er selv ansvarlige for sine handlinger. Man kan ikke bare skylde på religion, filosofi eller «ordre» for den saksskyld for å bli fri fra sine ugjerninger.

   • PG

    Du har mye rett selv om du virker litt skarp i kantene. Jeg kommer aldri opp på ditt nivå å argumentere.

  • Terje Brønstad

   Du har et litt naivt syn på det hele. Finnes naturligvis greie og hardtarbeidende muslimer, jeg kjenner flere av dem, men de er sekulære. De er integrert og har flere kritiske meninger rundt hvordan islam utøves mange steder i verden. De er sekulære og står for i underkant av 1/3 av verdens muslimer. Resten bør vi frykte. De retter seg etter Mohammeds lære også når det gjelder å ta over nye områder. Spille sårbar, fremstå ydmyk for deretter å inneha en helt annen fremferd når de øker i antall. Anbefaler deg å sjekke et tidligere blogginnlegg her om ting man bør vite om islam. Var 4 videoklipp om historien til Mohammed og Islam. Slutt å vær naiv. Naiviteten blir i verste fall vår undergang

 • Jan Hansen

  Her kommer mer av samme sort, send muslimene i Norge tilbake, gi de en koffert penger med på returflyet. Hvorfor er det bare kjedelig kritikk av muslam og linker til det ene og det andre. Hvorfor sier ingen det som det er, at vi skal sende dem hjem der de kom fra? Hvis flere ønsket hjemsendelse av muslimer vil det også bli et økende krav, og normalt å mene!

  • Tonje

   Det hjelper jo ikke å gå på muslimene når det er lederne våres som tillater det. Det vi må si er at vi sparker alt so sitter på Stotinget i dag og får inn Nasjoanle partier mot EU og EØS, dvs demokratene,Kristelig Samlingsparti og evt. Kystpartiet.
   Ingenting er brukbart av det som sitter på stortinget i dag

   • kritikker

    …..og selvfølgelig med deg som øverste leder. Og så bygger dere høye gjerder langs hele Norges grensen, og ingen annen kommer noen gang inn igjen (eller ut). Og så har dere all olje fra Nordsjø – og KUN fra Nordsjø, og all fisk fra Nordsjø – og KUN fra Nordsjø, for dere selv. Og så betaler dere nok 10000,– for et kilo smør, for dere har ikke lov til å importere fra EU. Og så avler dere som kaniner, for å få mange nok soldatkvinner og soldater for å kjempe mot alle utenfor – fordi dem ikke lenger vil vite fra dere.

    • Terje Brønstad

     Haha, for noe forbanna vås du kommer med, men du gav meg en god latter. Er det noen som avler tonnevis av barn så er det muslimer. 😉

  • arifkarim

   «Her kommer mer av samme sort, send muslimene i Norge tilbake, gi de en koffert penger med på returflyet.»
   Hva?! Har du tenkt å «bestikke» norske muslimer for å unngå kritikk av den vestlige dobbelmoralen? 😀

   «Hvorfor er det bare kjedelig kritikk av muslam og linker til det ene og det andre. Hvorfor sier ingen det som det er, at vi skal sende dem hjem der de kom fra?»
   Fordi det er idiotisk å først åpne slusene for muslimsk innvandring etter ww2 og så kaste dem «alle» ut bare fordi enkelte av dem har blitt et problem for de innfødte.

   «Hvis flere ønsket hjemsendelse av muslimer vil det også bli et økende krav, og normalt å mene!»
   Det er ingenting som blir «normalt» så lenge den bryter med logikken.
   Uskyldige mennesker som har lovlig opphold i Norge kan ikke deporteres til sine opprinnelsesland bare fordi de er «muslimer» 😀

   • Nils P

    Sa muslimen og godtet seg :-). Hva med å få inn litt større blanding av Shia og Sunni muslimer, så de kan drepe hverandre slik de pleier, og problemet er løst

    Her er en hvordan muslimer ber til hverandre og truer hverandre. Ikke bli overrasket over hvordan de behandler [ikke-muslimer] 🙂

    httpv://www.youtube.com/watch?v=SQ7wCFE32qQ

    • Ivar O.

     Disse muslimske partene skulle ha hatt et par atombomber hver, så løser problemet seg raskere 🙂

    • arifkarim

     «Her er en hvordan muslimer ber til hverandre og truer hverandre. Ikke bli overrasket over hvordan de behandler [ikke-muslimer]»

     Memri er veldig selektiv til hva de oversetter blant TV-sendinger i muslimsk verden:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_East_Media_Research_Institute#Reception

     Andre moderate sendinger blir effektivt sensurert av MEMRI som igjen er styrt av tidligere ansatte i Israelsk E-tjenesten:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_East_Media_Research_Institute#Staff

     • Tone

      Er det den beste løgna du har, å skylde det på Israel, det er jo akkurat det muslimene gjør på slutte av filmen. Ikke rart muslimer er seg selv nærmest.

      Jeg hadde gitt dere styk på IQ-testen for lenger bak i bakvendtland skal man lete lenge etter enn muslimer 🙁

      • arifkarim

       Løgn? Høyreekstremistiske sionister er ansatt i Memri:
       «Based in Washington, DC with branch offices in Jerusalem, Berlin, London, Rome, Shanghai, Baghdad, and Tokyo, MEMRI was founded in 1998. MEMRI was fonded by Yigal Carmon and Meyrav Wurmser. Wurmser, who later left MEMRI, is an Israeli-born, American scholar of the Arab world. She is also a Senior Fellow at the US think tank, the Hudson Institute.,[2] who participated in a study that led to the report, A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm, a paper prepared for Likud party leader and then incoming Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu.

       MEMRI’s founding staff of seven included three who had formerly served in military intelligence in the Israeli Defense Forces (IDF).[3][4]»
       http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_East_Media_Research_Institute#Staff

       Unnskyld, men det er du som burde få stryk i Historien. MEMRI har røtter tilbake i Israels E-tjenesten 😀

     • Terje Brønstad

      Du er gærn du Arif. 😉 Memritv viser galskapen. Det som sies på arabiske sendinger er ekte, eller påstår du kanskje at det er zionister som har forfalsket sendingene. Du er helt utrolig i det at du forventer at majoriteten på denne bloggen faktisk skal tro på tullpratet ditt, som er bevis nok på at du faktisk tror på det selv noe som er skremmende. Anbefaler deg en pille eller to og å heller legge frem tullet ditt for idiotene i radikal front sin hjemmeside.

 • Anonym

  Arifkarim: Har du sovnet? Bare 12 innlegg foreløbig her.

 • Ja det er utrolig mange naive mennesker i dette landet, og en av dem er PG som kommer med en del kommentarer her. Men tusen takk til deg MOSKUS som prøvde å banke litt lærdom inn i hans hode, lærer som du er.

  Men denne naive holdningen til muslimer som mange nordmenn har, ja da ser jeg ganske mørkt på fremtiden. For meg ser det det ut som de må vente til de SELV har fått erfaring med «berikelsen» – før de skjønner hva dette dreier seg om. Men da begynner det å bli litt i seineste laget. Og Norge er større enn Oslo, for mange steder er «berikelsen» ennå ikke kommet så langt at folk har avslørt løgna.

  Hjernevaskingen går sin gang gjennom NRK og alle avisene som forlengst har tatt parti med svikefulle, æreløse og uansvarlige politikere!
  Ja det er mange måter å hjernevaske oss på. Bl.a er skolebøkerne fulle av slikt, og i barnehagen får de stakkars barna det inn med teeskje. Der blir jo islam fremstilt som en fredelig religion. Og egentlig er det jo vestens skyld at islamske land har mangel på demokrati og menneskerettigheter, pga fattigdom, imperialisme osv., mens alle vet at det er grunnet islam at det meste går rett i dass.

  Konsekvensene av dette kan man ikke forvente at folket skal kunne kjenne til, fordi pressen har sviktet til gangs! Media har absolutt sin del av skylden av at det norske folk er ført bak lyset og ikke forstår hva som er i ferd med å skje. Fordi media legger hele tiden lokk på sannheten, og derfor får vi slike navie personer som PG her. Ja de som burde opplyse folket de gjør ikke jobben sin, og de lar samtidig viktige debatter heller fungere som gapestokker ved å stemple oss motstandere av islam som rasister og det som verre er.

  Og folket har sin del av ansvaret for ikke å ha fulgt med i timen, og heller latt seg avlede med brød og sirkus. Eller rettere sagt, sport i alle kanaler, med såpeoperaer, krim, sex, mord og annen «underholdning» for å sløve folk ned til noen tullinger som ikke skal bry seg, og som til slutt skal sovne over grøtfatet…

 • med røtter i tysk språk kultur og musikk matopplevelser
  ikke minst tysk ØL
  jeg ser det slik i disse dager
  et atter sterkt etnisk tyskland
  en garanti for et islamfritt Europa
  ES LEBE DEUTSCHLAND!!
  hilser med u tube adressen

  Andre Rieu-Alte Kameraden 2009

 • har IKKE tenkt å skyte på fremmede
  men det er ikke det samme som å opptre som bladlus(«kom og knert os»)
  på egen rosenkvist(europa)slik jeg oppfatter europas sosialdemokrater idag
  de påstår å skulle skape en bedre verden!?!!!
  hva de formår å lage er kaos og anarki!!!
  slik jeg ser tingene.
  uderzo

 • den «stille terror»
  mot et noe naivt folk
  eksempler:

  det tiltagende presset på forvaltningen av alkohol her i landet(anført av nrk/vårt land)
  Selv om alkohol har vært benyttet her til lands i lang tid.
  Det er narkotikaen som er problemet og som Stoltenbergfamilien vil legalisere(en meget diskree form for terror)

  man utrykker (fritt sitert) ønske om at fremmede må inn i kommunestyrer og forvaltning(jfr like og «inkluderings»ministern

  våre kirker og skoler brenner(eller forfaller pga manglende vedlikehold)

  våre «prester» utdeles «toleransepriser» sammen med imamer istedetfor å forkynne evangeliet om Frelsern
  som døde for oss til våre synders forlatelse og ved troen vår endlige salighet bak død og grav.

  der etableres snart islamske nettverk i hver bygd og by her i landet

  vårt landbruk ser ut til å være angrepet
  halal slakt ser ut til å være naturlig på våre slakterier
  våre grisefjøs brenner(«uvisst» av hvilken grunn)
  våre sauer for svinner på beitet(«uvisst» av hvilken grunn)

  fremmede ønsker å nydyrke nedlagte gårder
  (mens mange av våre unge går for lut og kaldt vann
  blir tilbudt rus av de fremmede og «sprøiterom»
  som «plaster på såret» av våre «styresmakter»

  våre «ledere» (IDIOTER)
  tillater fremmede å okkupere våre tufter(grunnmurer)

  på grunn av vår uforstand og dåraktighet
  så går våre murer til grunne

  Profeten Jesaja ytrer:
  derfor skal denne misgjerning bli for dere som et
  falleferdig stykke av en høy mur som skyver seg mer og mer frem inntil muren med ett
  i et øyeblikk styrter sammen og knuses!

  uderzo
  dette er tanker som kom til meg ved Guds Ånde
  sikkert ikke retorisk velformulert
  men likevel ikke til å misforstå

 • er det NOEN som burde idømmes tvunget psykisk
  helsevern så er det toneangivende politikere
  og byråkrater i vår forvaltning
  GOD Kveld!!

  uderzo

 • rettelse:
  øverst i min kommentar
  om det overhodet intresserer noen!!??!
  skal være like og inkluderings OMBUDET må vite
  vi har snart ombud for hva det skulle være:
  ombudet for oss med 1 liktorn
  ombudet for oss med 2 skuffede svigerforeldre
  ombudet for oss med 3 adventslys(istedenfor 4)
  ombudet for oss med 4 juletreføtter
  ombudet for oss med 5 sanser istedet for seks
  ombudet for oss med utilbørlige 6 fantasier
  ETC ETC

 • INNSLAG PÅ DAGSNYTT 18
  angående ungarn
  ser ut til at de ønsker å riste av seg d
  sosialdemokratiske terrorveldet
  Men i samme stund du
  vår rikspropaganda er på marsj!!!!! nrk journalister steinfeld grosvold
  utenrikministern
  de er utrettlige i å håne europeeiske nasjonalstater
  men for all del å BYGGE nasjoner i østen og midtøsten
  og gud vet hvor…..
  den banden der skulle vært internert!!!

  • hvorfor er støre berettiget
   til å komme med noen pauli ord om ungarn??
   eller europa for den sak skyld!!
   Vedkommende må gjerne se på seg selv som en «profet»
   som de tidskorrekte gjerne lytter til!
   Jeg lytter ikke til slike folk
   en falsk profet
   man hører klapringen i halen på slanger