Søk

Kategorier

desember 2011
M T O T F L S
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jordansk partileder vil erklære hellig krig

En jordansk partileder mener at det er nødvendig å erklære jihad mot land i Europa som ikke tillater islam å spre seg. Og selvfølgelig, sier han, må det erklæres hellig krig mot Israel. Men partilederen presiserer at jihad er rettet mot stater, ikke personer. Kristne og jøder skal få valget mellom å konvertere til islam eller betale en ekstra skatt.  Partilederen mener at det er en sivilisasjonskonflikt mellom den islamske og den vestlige verden.

8.desember ble han intervjuet på jordansk TV:

httpv://www.youtube.com/watch?v=fUJU7hKiuZk&feature=player_embedded

 

20 comments to Jordansk partileder vil erklære hellig krig

 • Kurt Guldvik

  Det forundrer meg at ikke folk ser nødvendigheten av å fjerne alle moskeer fra norsk jord.Dersom jeg skriver at man burde brenne dem ned,så blir jeg vel slettet.Så det skal jeg la være å skrive.

  • Da falt du ned på den rette siden av grensen. Fortsatt god jul.

   • Per A

    Her er det strengt tatt ingenting nytt.
    Det interessante med denne forelesningen er imidlertid at den kommer fra ledelsen i et av araberverdenens mest moderate land: Det er dette som er moderat islam.

    • arifkarim

     Ledelse? Hizb ut-Tahrir er et internasjonalt millitant islamistparti med forgreninger over hele verden. Partiet er forbudt i store deler av muslimske og ikke-muslismke land:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir

     Dessuten møtte denne islamisttullingen sterk motstand og kritikk fra sine egne folk under debattprogrammet.

    • Anonym

     Moderat islam finnes ikke, –
     kun moderate/ dvs.slappe muslimer

     • arifkarim

      Jo, moderat islam finnes, og blir praktisert av moderate muslimer.

      • Vidar

       «Moderat islam» er i strid med baade Koranen og «pedofetens» ord og forbilledlige oppforsel…! Man kan godt KALLE det «moderat islam», men det har fint lite med islam aa gjoere!

 • Anonym

  Vi lever i en åndskamp. Det tilspisser seg
  mellom det gode og det onde, mellom frihet
  og tvang. Europas fremtid vil avgjøres ved
  om nasjonalstatenes myndigheter klarer å avgrense
  Islams innflytelse. Arnulf Øverland skrev en gang
  om kristendommen som den tiende landeplage, men hadde hentet sitt bilde av kristendommen fra feil kilder. Kristendom er frihet, frihet fra krefter som
  vil undergrave og ødelegge kvaliteten ved livet under en åpen himmel i gudsrelasjonen og tillit Guds frelse.
  «For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den
  eneste, osv.» Joh 3.16
  Vi lever i en åndsvirkelighet hvor Jesus måtte faste i
  40 dager for han kunne overvinne den den onde. Mennesket er ånd, og det finnes gode og onde ånder. Gud er selv ånd fra hvem vi kan vi del i Guds ånd.
  Islam har fra starten representert den antikristne ånd
  som underkjenner kjernen i det kristne budskapet ved å
  fornekte av «Ordet ble kjød og tok bolig iblant oss»
  Islam går rett i strupen på inkarnasjonen, og forkaster
  at Kristus er Guds Sønn, at det var Gud selv som grep
  inn i vår virkelighet og gikk inn i vårt sted for oss, våre svakheter og vår svikt. Slik underkjenner Islam selve bærebjelken i den kristne sivilisasjonen, nemlig at vi gir for hverandres velferd og fremtid. De første kristne gv sitt liv og døde i hopetall for sin tro, og kun Johannes av apostlene døde en naturlig død. De første muslimene derimot dro sverd og hugget ned for fote. Dette er forskjellen på kristendom og islam; to motstykker hvor den ene sier; Jeg vil dø for min tro, mens den andre sier at du skal dø for min tro.
  Denne kampen mellom det gode og onde utspiller seg om dagen. Den kan kun vinnes dersom Europa og Vesten ser at islam er Kristi fiende. Islam er et infamsk bedrag som anerkjenner Jesus som en profet på den ene side, men forkaster hvem han egentlig var. De forkaster og
  at han stod opp fra de døde, noe mere enn 500 så på
  en gang, når han viste seg, ifølge Legen Lukas som skrev etter nøysommelig arbeid.
  Det har vel aldri vært klarere enn nå hvilke motpoler
  som står frem; Jesus sa at han var kommet for å gi liv
  i overflod. Han helbredet syke og sendte sine egne ut for å helbrede. Men djevelen er kommet for å stjele, myrde og ødelegge nettopp slik Muhammed og hans hær gjør med stadig mere iver og intensitet.
  Dette er åndskamp, og Europa kan ikke vinne om ikke hjelpen søkes hos den eneste som overvant den onde helt og fullt.
  Nå venter den muslimske verden på den 12 mahdi, og at
  kalifatet kan opprettes slik at den kan samle sine
  krefter i finalekampen mot den kristne verden. Det er
  en forkledd dødskult, og djevelens fremste redskap i
  kampen mot den kristne sivilisasjons geografiske og arkeologisk røtter. Derfor er det og jødene som står
  fremst i rekken for å ta smellen. Men først må
  syndens menneske dvs. antikrist vise seg. Han vil fremme en fredsavtale på 7 år, men bryte den midt i.
  Jordan har en annen mann som kan fylle oppgaven i dag. Han førte Oslo Hudna avtalen i pennen. Han snakker om fred, men har ikke gitt opp Jerusalem. Hans slekt går
  i linje tilbake til Muhammed er prins El Hassan av Jordan.

  • arifkarim

   «Arnulf Øverland skrev en gang
   om kristendommen som den tiende landeplage, men hadde hentet sitt bilde av kristendommen fra feil kilder.»
   Feil. Alle gamledagse abrahamske religioner har alltid vært og fortsatt er landeplagere. Det forbauser meg ikke hvordan den offisielle kristendommen som ble hetset så voldsom av norske intellektuelle det siste århundret, har nå plutselig blitt «elsket» pånytt pga møte med politisk islam av enkelte intellektuelle. Kristendommen vil aldri klare å bekjempe politisk millitant islam. Man er nødt til å begrense alle religioner i sine 4 vegger, der de hører. Ferdig med saken!

   «Islam har fra starten representert den antikristne ånd
   som underkjenner kjernen i det kristne budskapet»
   Islamsk troslære er annerledes. Den tillater ikke andre Guder enn den monoteistiske guden av Adam og Abraham. Dessuten har islam ingen plass til Guds «fysiske» sønner og døtre fordi Gud er selv ingen fysisk vesen av kjøtt og blod, ifølge islam 🙂

   «Islam går rett i strupen på inkarnasjonen, og forkaster
   at Kristus er Guds Sønn, at det var Gud selv som grep
   inn i vår virkelighet og gikk inn i vårt sted for oss, våre svakheter og vår svikt.»
   Enig. Jesus var ingenting mer enn en messias og profet sendt av Gud. Han var sønn av jomfru Maria, ikke akkurat Guds sønn, ifølge islam. Alle syndige er selv ansvarlige for sine synder. At alle mennesker er født med synd er noe av det mest ulogiske jeg har hørt på lenge. Hvordan kan et lite menneskebarn uten noe som helst forståelse for rett / galt klare «å synde»? 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_view_of_the_Trinity#The_Trinity_in_the_Qur.27an

   «Slik underkjenner Islam selve bærebjelken i den kristne sivilisasjonen, nemlig at vi gir for hverandres velferd og fremtid.»
   De kristne makters herjinger de siste århundrene har motbevist dette argumentet. 😀

   «De første muslimene derimot dro sverd og hugget ned for fote. Dette er forskjellen på kristendom og islam; to motstykker hvor den ene sier; Jeg vil dø for min tro, mens den andre sier at du skal dø for min tro.»
   Ikke alle steder ble kristendommen spredt med frivilje heller. Hørt om tvangskristningen av den hedenske sivilisasjonen i europa? 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/Christianization#Christianization_of_Europe_.287th-15th_centuries.29

   «Denne kampen mellom det gode og onde utspiller seg om dagen. Den kan kun vinnes dersom Europa og Vesten ser at islam er Kristi fiende.»
   Er du stokk dum eller? Tiden er forlengst gått forbi middelalders korstogene og jihadkrigene. Vi lever idag i sekulær demokrati med religionsfrihet. Seff kan ingen erklære islam eller muslimer krig så lenge de lever fredlig i samfunnet. Det er bråkmakere som må tas, ikke alle troende 😀

   «Islam er et infamsk bedrag som anerkjenner Jesus som en profet på den ene side, men forkaster hvem han egentlig var.»
   Jøder forkaster også Jesus som Messias. Hvorfor klarer du bare på islam? 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/Judaism%27s_view_of_Jesus

   «De forkaster og
   at han stod opp fra de døde, noe mere enn 500 så på
   en gang, når han viste seg, ifølge Legen Lukas som skrev etter nøysommelig arbeid.»
   500? Da ti bud ble gitt det israelske folket, ble denne hendelsen observert av over 3 millioner israelere, ifølge GT:
   http://www.simpletoremember.com/articles/a/start-of-judaism/

   Historisk fakta krever fysiske bevis, ikke akkurat «hvor mange» som opplevde en overnaturlig hendelse.

   «Men djevelen er kommet for å stjele, myrde og ødelegge nettopp slik Muhammed og hans hær gjør med stadig mere iver og intensitet.»
   Muhammads hær? Tror du vi virkelig lever i arabia år 610 ?

   «Dette er åndskamp, og Europa kan ikke vinne om ikke hjelpen søkes hos den eneste som overvant den onde helt og fullt.»
   Alle religioner har sine goder og onder. DU trenger ikke å henge ut islam alene.

   «Nå venter den muslimske verden på den 12 mahdi»
   Ikke hele muslismk verden. Stortsett shia muslimer gjør det:
   http://middleeast.about.com/od/religionsectarianism/a/me081206b.htm

   «og at
   kalifatet kan opprettes slik at den kan samle sine
   krefter i finalekampen mot den kristne verden.»
   Shiamuslimer har alltid motsatt seg kalifatet. Ekstreme politiske sunnimuslimer derimot kan kanskje finne på den i fremtiden, men det blir høyst usannsynlig i praksis pga. moderne verdens krav om uavhengige nasjonalstater.

   «Det er
   en forkledd dødskult, og djevelens fremste redskap i
   kampen mot den kristne sivilisasjons geografiske og arkeologisk røtter.»
   Den tradisjonelle kristne sivilisasjonen er forlengst borte fra jorden. Det vi derimot har idag er europeere, amerikanere, afrikanere, asiatere osv som er kristne av tro uavhenging av «sivilisasjonsstemplet».

   «Derfor er det og jødene som står
   fremst i rekken for å ta smellen.»
   Jøder har aldri hatt så store problemer med muslimer slik som israelske jøder har idag i Israel pga sionisme.

   «Men først må
   syndens menneske dvs. antikrist vise seg. Han vil fremme en fredsavtale på 7 år, men bryte den midt i.»
   Tror du virkelig på at bibelske profetier skal bli oppfylt bokstavlig? 😀

   «Jordan har en annen mann som kan fylle oppgaven i dag. Han førte Oslo Hudna avtalen i pennen. Han snakker om fred, men har ikke gitt opp Jerusalem. Hans slekt går
   i linje tilbake til Muhammed er prins El Hassan av Jordan.»
   Hashemitter mener at deres blodslinje går tilbake til Mohammad. Men det finnes mange andre slike klaner, stammer, familier osv som mener akkurat det samme. Så akkurat hvem som virkelig tilhører Mohammadsslekten er vanskelig å vite siden han hadde ingen sønner.

 • Ja dette bør ikke komme som noen nyhet på noen av oss. Og ihvertfall ikke på våre naive nisser som styrer her i landet, og forøvrig over hele Europa.
  Islam er på frammarsj! Og la det være helt klart! For målet til det militante og imperialistiske islam er VERDENSHERREDØMME!

  Den første etappen er å presse Europa til å bli et Eurabia, men her gjør vi jo et meget «godt arbeid» sjøl når vi sender avgårde våre soldater og fly til Libya for å gjøre grunnarbeidet klart.
  Metodene er jo så ymse, men EU som trenger olje gjør hva som helst for å inynde seg hos arabere, mens araberne gjerne vil bytte dette sorte gullet mot masse-emigrasjon der deres egne fødselstall er helt ute av alle proporsjoner, og der fødselsoverskuddet skal dumpes innover Europa, som snart ikke klarer å opprette sitt eget sådan.

  Deretter bytter vi vårt ganske svake såkalla demokrati og t med en livsfarlig ideologi som de påstår er religion, men i mine øyner ligner mer på Hitlers fascisme. For alt skal jo ofres på tolleransens alter. Og her har Europa med våre ledere forlengst lagt seg skinnflat der de allerede har gått i allianse med fanenskapet, der våre politikere springer i moskeene og lar seg blackmaile. Ja ikke bare disse svake politikerne, men når også kongehuset lar seg rive med i denne begeistringen for selve Satan, da er det ikke mye håp for fedrelandet!

  Jo sannelig, de er forvirra, og hele Europa er forvirra der ikke lenger er samlet om noe som helst, der motstandskraften mot islam snart er borte, og der de bare skal snakke om hvor godt denne «integreringen» går, der vi ikke fatter og begriper at vi lar oss lure trill rundt av Mohammeds soldater som allerede er på plass og ønsket velkommen. Og der vi betaler for vår egen undergang, der vår ytringsfrihet blir kneblet og hvor en ikke har mulighet til å komme til ordet hverken i landets aviser eller i radio og TV. Selvsensuren er blitt vårt varemerke og der sannheten blir erstattet med løgn.

  Vi må nå fatte og begripe at disse hordene av muslimer som bare venter på å strømme inn i Europa blir vår egen endeligt. Den euro-arabiske dialogen som president Sarkozy dro igang er et selvbedrag. Og det er på tide at folk våkner fra sin søvn! For nå blir vi utfordret av omfattende og beinharde totalitære krefter som vil ha et ord med i laget. Det er nok å se på hva de klarte i Oslo under valgkampen, der de kuppet AP sin liste i Oslo kommunestyre, og hvor det nå er flertall av muslimer som styrer i det partiet. Og de vil neppe slutte der. De slutter ikke før hele Stortinget er omgjort til en stor moskee, og Ola Dunk sitter utafor og gråter sine modige tårer, med halvmåneflagget vaiende på toppen!
  Skal vi noen gang lære?

 • motstand

  «The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the «agentur» of the «Illuminati» between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.»
  http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

  godt nyttår 🙂

 • Hans

  Er det bare Kristent Samlingsparti (KSP) som taler mot islamisering av Norge nå ? Er alle andre partier skremt til taushet ?

 • Meget godt spørsmål fra deg Hans. Det ser sannelig ut for meg at de fleste er blitt skremt og har heller valgt tausheten framfor å si sannheten klart og tydelig. Ja vi lever i ei farlig tid, hvor mange heller velger å holde kjeft. Men var det ikke Jens som like etter 22/7 sa at det skulle bli så mye mere åpenhet og demokrati? Skal vi le eller gråte over slik svada? Våre aviser er totalt lukket for den minste kritikk av islam og muslimer, eller mot dem som skriver om islamiseringen av landet.

  • shakir

   Når du snakker om mer åpenhet og demokrati mener du at folk skal hetse muslimer åpenbart og at alle tv kanaler skal sende propaganda mot muslimer og at det skal være fritt fram for alle å si alt rasistisk piss de måtte komme med?? Og det uten konsekvenser?? Det statsministeren mener med mer åpenhet og demokrati er at slike rasister som dere ikke skal kunne gjemme dere bak ytringsfrihetens navn. Når dere selv kaller folk som kritiserer Israel for antisemitter så må dere godta at noen andre kaller dere rasister fordi dere kritiserer muslimer. Eller?? Mer åpenhet og demokrati betyr ikke at det er tillatt å hetse folk offentlig. Men det betyr at det finne slike som breivik og disse må frem i lyset og det blir økt press på dette miljøet slik at de ikke bygger opp til en ny holochaust men denne gangen mot muslimer. Mer åpenhet og demokrati er å sile ut disse mentalt forstyrrede rasistene.

   • arifkarim

    Kunne ikke sagt det bedre selv: Holocaust mot muslimer! 😀

   • Vidar

    Dersom det aa kritisere islam, dersom det aa argumentere for aa forby islam i Norge og Europa, dersom det aa jobbe for at vi fortsatt skal ha ytringsfrihet (inkludert frihet til aa kritisere, karrikere og saagar «spotte» religioner, inkludert islam, og religioese og mytiske skikkelser, deriblant den saakalte «profeten» Muhammed), trosfrihet, demokrati og en rettsstat, er synonymt med aa «hetse muslimer» – ja DA innebaerer virkelig aapenhet og demokrati muslimhets!
    Men det betyr ogsaa at muslimer snarest boer forsvinne fra Europa, siden de ikke klarer aa leve i et demokratisk samfunn, med «aapenhet» og frihet, uten aa FOELE seg «hetset».
    Jeg syns faktisk oppriktig synd paa slike folk!

 • Kurt Guldvik

  Det er vel ikke så merkelig at muslimer får en følelse av å ikke være velkommen her i Norge.Slike ting er naturlig når man trenger seg inn på fremmed område,og krever anerkjennelse for en ukultur.Og langt verre kommer det til å bli.Det kan hverken Jens Stoltenberg eller andre som løper Islam sitt ærende hindre.Muslimer kommer antagelig til å gå langt tøffere tider i møte.I Norge og ellers i Europa.Det ulmer allerede.

 • Vidar

  Problemet er ikke at muslimer IKKE foeler seg velkomne. Problemet er naar de FOELER seg velkomne – til tross for at de overhode ikke ER det!!!
  Men problemet er egentlig ikke «muslimer flest», som i realiteten ikke er mer religioese eller «muslimske» enn europeere flest er religioese og «kristne»! Problemet er de muslimene som virkelig ER muslimer; som kjenner til og faktisk TROR paa Koranens budskap, som faktisk for ramme alvor ser paa den pedofile drapsmannen Muhammed som en «profet» og et forbilde!!! DE folka har i halvanna tusen aar gjort alt de har kunnet for aa sorge for at muslimer er hata som pesten over heile verden – og de har lykkes 100%.