Søk

Kategorier

desember 2011
M T O T F L S
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvordan blir et muslimsk Belgia?

Hva vil skje med Belgia når muslimene overtar? Lederen for bevegelsen Shariah4Belgium, Sheik Abu Imran, har svaret. I denne reklamefilmen for organisasjonen hans sier han at alle «avguder» – inkludert den berømte Atomium monumentet – vil bli ødelagt når Belgia kommer under islamsk kontroll.

«Når Islam regjerer vårt land, vil alle former for avgudsdyrkelse – kunst, vitenskap, musikk, offentlige festivaler, alle ikke-islamske ritualer – slipes ned under jernhælen av Shariah. Det blir ikke rom for kompromisser. Vi vil alle leve i fullkommen frihet for alltid som slaver av Allah,» forklarer han:

httpv://www.youtube.com/watch?v=l4jWJiYgoIA

18 comments to Hvordan blir et muslimsk Belgia?

 • Vidar

  Veldig positivt med slike klare uttalelser fra folk som ikke kan beskyldes for aa vaere verken «islamofobe» eller paa noen maate paranoide islam-hatere! 😉
  Faar jo bare haape naive islam-TILHENGERE vaakner opp foer det er altfor seint…

  • arifkarim

   «eller paa noen maate paranoide islam-hatere!»

   Latterlig. ENDA du ikke har skjønt forskjellEN mellom religionen islam og den moderne politiske grenen islamisme som har ingenting med den tradisjonelle religionen islam å gjøre:
   http://www.meforum.org/14/the-islamists-have-it-wrong

   • Vidar

    Er vel heller DU som nekter aa innse den direkte koplinga mellom Koranen – «profeten» Muhammeds eksempel – religionen islam – den politiske islam!
    Dagens «islamisme» har ALT med tradisjonell islam aa gjoere! Det er ingen vesentlig forskjell (eller skal vi si «utvikling») mellom «den tradisjonelle religionen islam» slik den opptraadte i Europa FORRIGE gang muslimene «forsokte seg», og slik den opptrer I DAG! Koranen er den samme, hadithene er de samme, og den pedofile massemorderen Muhammed er fortsatt det store forbildet!

 • Terje

  Nei Vidar, ingen kommer til å våkne opp. For når du ikke en gang reagerer når du står til livet i møkk (les: islammøkk), så er det ganske enkelt bare et tidsspørsmål før du drukner i dritten.

 • Nei, for noen kjekke karer. Og herregud så komisk at han måtte sjekke ut mobilen sin, dette lille, høyteknologiske symbolet på hele det vestlige samfunnet han hater, midt under sin (stønn) lange tirade mot det selvsamme.
  Bare samle dem sammen og send dem avgårde til Guantanamo asap. Nei, la meg omformulere: Vi trenger vårt eget Guantanamo for Europa. Kan jeg foreslå Færøyene, evt. Shetland?

  • Vidar

   Nei for all del, ikke odelegg de flotte Faroyene eller Shetland! Men hvorfor ikke bruke Svalbard… Har foreslaatt Svalbard baade som sted for et sentralt «flyktningemottak» og for fengsel eller arbeidsleir, saa hvorfor ikke ogsaa for et europeisk «Guantanamo»!

   • Kurt Guldvik

    Nei,Vidar.Svalbard skal ikke være noen skrotplass.Ser ofte utspill om at Bjørnøya,Svalbard osv bør skrotelegges.

    • Vidar

     Svalbard trenger ikke bli noen «skrotplass» selv om flyktningemottak, fengsler og arbeidsleire blir plassert DER istedenfor paa fastlands-Norge! Derimot vil det effektivt foere til at mange av dagens problemer paa nettopp fastlands-Norge blir – bokstavelig talt – fjerna! Baade ved at en mengde kriminelle forsvinner, og formodentlig ogsaa ved at faerre kriminelle KOMMER! Antar det er langt mindre fristende for «lykkejegere» fra diverse u-land aa «flykte» til Norge for aa tilbringe noen aar paa Svalbard, sammenligna med dagens «tilbud»!

  • arifkarim

   «Bare samle dem sammen og send dem avgårde til Guantanamo asap.»

   Presiser gjerne hva som inneholder «dem». Hvis dem betyr alle muslimer som bor i vesten, er du en gammeldags nazist som ville sende alle jøder til konsentrasjonsleirene, også de som ikke var med på å konspirere mot Tyskland 😀

   • Henrik

    For engangs skyld er jeg enig med Arfikam. Hvorfor sende «disse» til norske øyperler. Skal de ut av norge så må de returneres til deres hjemland , til deres kultur, tradisjon og familie. Det er vel ingen hensikt å samle de i leier i europa. De har ingen ting i europa å gjøre.

   • Joda, jeg skal presisere, Arif: Vel, du setter fingeren (om enn utilsiktet) på et gigantisk problem. På den ene side tror jeg store deler av den europeiske, ikke-muslimske befolkninga, kanskje over halvparten, gjerne skulle sett samtlige karer i den videoen der, sendt til Guantanamo. Jeg tror det ville være sterk støtte i samtlige europeiske land for å sende enhver muslim som luktet av det minste snev av militante, anti-demokratiske holdninger, eller som var notorisk kriminelle, avgårde til internering. Samtidig tror jeg flesteparten ikke ville ønske at absolutt alle muslimer, altså de som ikke viser symptomer på militant, anti-demokratisk atferd, eller er kriminelle, skulle sendes avgårde. Problemet er bare at dersom man skulle «kvitta» seg med de militante muslimene (islamistene) og de kriminelle, så ville man umiddelbart islamisert og radikalisert de gjenværende, grunnet denne ideen om ubrytelig samhold (ummahen) muslimer imellom. Dette fenomenet har jeg allerede sett med egne øyne. Jeg vet om en ung muslim, en ungdom, som var notorisk kriminell allerede fra barnsben av, en absolutt versting, som bl.a. hadde bedrevet blind, uprovosert vold mot en fullstendig forsvarsløs person, med det resultat at denne personen ble hjerneskadet og invalid for livet. Likevel flokket vedkommendes venner, hovedsaklig muslimer, men også en del unge, norske raddisser, seg rundt vedkommende, da staten hadde bestemt seg for å sende ham ut.
    Problemet er at i de fleste muslimers øyne er tross alt en «dårlig muslim» bedre enn en kaffir – uansett hva muslimen har gjort.
    Så det er absolutt problematisk å ikke innta standpunktet til «en gammel nazist», som du kaller det. Jeg skal innrømme at jeg personlig gjerne skulle sett et 100% muslimfritt Europa – men jeg er heller ikke en naiv drømmer. Jeg er fullt klar over at denslags bare er, og vil være, en ønskedrøm. Men jeg skulle absolutt gjerne sett en mye klarere, tydeligere holdning overfor militante islamister, med mye mer vekt på den nasjonale sikkerheten, enn i dag. Med, ja, internering av alle militante, anti-demokratiske muslimer, som benytter seg av det selvsamme demokratiet de hater for å promotere sitt sharia-«paradis».

   • Nazi-Tyskland og Islam hadde parallelle linjer i jødespørsmålet, forholdene på Balkan og britisk kontrollerte områder med høye muslimske folketall. Så da kan man ikke kalle islam-kritiske personer for nazister.

    Du i det hele tatt ikke bruke WW2 som brekkstang i noe vedrørende muslimske forhold kontra nåtidens. Det er et kapittel mange muslimer vel vitende lyver om, selv Irans president. Men han er jo ingen skarp mann, bare et sløvt redskap for presteskapet (laget av teak).

    (En som kommer ut av skapet, må ha gått inn på et gitt tidspunkt, når? Da er det bedre å gå inn i et kloster og ta celledeling som eneste tidsfordriv)
    Unnskyll(3 liter) ble kreativ på overtid.

 • Terje

  ‘arifkarim’ er en jødehater fra nederste skuffe, som alle muslimer er. Dagens jøder er naturligvis jødene selv. Nazister finnes nesten ikke i dag, deres rolle er overtatt av muslimene. Husk: en muslim er en muslim, det finnes hverken moderate eller ekstreme muslimer, KUN muslimer (sitat Erdogan, statsminister i den muslimske staten Tyrkia, ansvarlig for folkemord på hundretusenvis av kristne armenere). Islam er reinspikka fascisme, kom ikke å si noe annet.

 • Helt utrolig at denne dødskulten skal få lov til å vokse seg stor og utfolde seg midt inne i Europa, uten at myndighetene slår tilbake mot dette svineriet.
  Hvorfor tar ikke belgiske myndigheter denne sinnsyke mannen alvorlig? Og vi bør heller ikke glemme at det var svært få som tok Adolf Hitler og hans menn alvorlig før de kom til makta i Tyskland. Og hva var det som skjedde da nazistene fikk makten? Jo de gjorde akkurat det de sa de ville gjøre, bl.a utrydde jødene fra hele Europa. Og vi ser nå denne sinnsyke fascisten, denne Sheik Abu Imran også står der og forteller hva som vil bli belgias skjebne den dagen de er mange nok til å ta makta.
  Men likevel blir de ikke tatt alvorlig, satt på et fly, og sendt med enveisbillett tilbake der de kom fra, med forbud om noen gang å vise seg i Belgia igjen.

  Og her ligger akkurat vår endligt plantet. Det er likegyldighet og ansvarsfraskrivelse som går igjen i land etter land. Disse apekattene som sitter med makta eier ikke baller, og har aldri vist disse folka hvem det er som bestemmer. For de som tror at disse muslimene som vi ser rundt oss hver eneste dag, ikke en dag kan bli våre verste fiender, de bør nå begynne å ta dette meget alvorlig! For også disse, de vil komme til å bli tvunget over på den «rette siden» og dermed vil de også røpe hvorfor de en gang tok seg inn i Europa.

  Denne monokulturen som dette diktatoriske samrøret vil innebære for oss «vantro,» det vil bli en ganske skremmende opplevelse for de som da fortsatt er i livet, og som vil bli tvunget inn i dette pulserende helvete av ondskap,mørke, hat, vold og død.

  Dersom ikke lederne, ikke bare i Belgia men over hele Europa snarest tar av seg silkehanskene, og heller kler på seg hjelm og stålhanske, der de snarest går ut og tar tak i denne livsfarlige ideologien, der de forbyr slike mennesker som denne Sheik Abu Imran å ytre seg på denne måten, da vil det nok en gang gå med Europa slik det gjorde på 30-tallet, da nazistene kom til makta oss satte alt i brann.

  Disse uansvarlige politikerne som selger oss ut til denne mennesklige største katastrofen, der islam har fått fritt leide og tilstand til å utbre sitt hat og propaganda det er bare ei skam! Og det viser bare hvor naive, ubrukelige,og uten kunnskap og forstand disse idiotene som styrer hele Europa er.
  Veit de ikke at Islam vil kunne komme til å bli den største forbrytelsen etter nazistene som noen gang har vederfart Europa og denne befolkningen?
  For sannheten er den, at Islam er en forbrytelse mot hele menneskeheten, muslimer inkludert!

  • arifkarim

   Islamister kommer aldri til makta i vesten rett og slett bare fordi store deler av forskjellige muslimske folkegrupper støtter dem ikke 😀

 • Fred

  Jeg håper du har rett at islamister kommer aldri til makta. Jeg håper også at islamistene ikke støttes av muslimske folk i Norge og Europa. Men hva skal skje hvis vi har et muslimerflertall her? Skal vi ha moderate muslimer i regjeringen, eller skal vi utsettes for sharialovgivningen? Ingen vet det. Dette er nettopp hva jeg frykter i fremtiden for barna mine. Og jeg er ikke den eneste som spør dette.

  Jeg tror i tilleg at den økonomiske situasjonen skal forandre i fremtiden, og dette kan gi en reddning eller en meget farlig borgerkrig.

 • vs60

  Belgium: Salafist twerps reportedly harass passers-by in Antwerpen.

  Det er merkelig lite av denne historien andre steder, men det kaller oppmerksomhet igjen til eksistensen av «Shariah4Belgium», en gruppe som minner om tidligere «Sharia4UK.» De åpnet en sharia «domstol» i Belgia i fjor.

  De «4» betyr at de er kule, eller noe. «Belgisk politi anhold medlemmer av denne islamistiske gruppen for trakassering i Antwerpen,» fra United News Network, 4. januar (takk til The Religion of Peace):

  Brussel (UNN) Belgisk politi arresterte onsdag 15 medlemmer av en radikal Salafist islamistiske gruppen etter at de hadde trakassert forbipasserende i byen Antwerpen og ropte anti-vestlige slagord, opplyser politiet.
  Sharia for Belgia aktivister distribuert løpesedler som glorifisere Islam og kritisere den vestlige levemåten på en sentral gate i den nordlige havnebyen Antwerpen.

  Arrangørene hadde ingen forespørsel om en demonstrasjon, som ble godkjent, sa talskvinnen.
  Når offiserer ba demonstrantene om å identifisere seg nektet de, «la hun til.» Dette førte til trefninger, men ingen ble skadet. »
  Gruppen ble anholdt for å forårsake offentlig forstyrrelse og tatt med til politistasjonen for identifisering og avhør.
  De ble løslatt senere på onsdag, men Antwerpen borgermester Patrick Janssens har besluttet å skrive en klage mot Sharia for Belgia fordi han sa han ønsker at offentlig orden skal bli respektert i hans by.
  Sharia Belgia ønsker at islamsk lov skal innføres i Belgia, som andre byer på 480 000 innbyggere har de en stort muslimsk samfunn, hovedsakelig fra Tyrkia og Marokko, og en av Europas største jødiske ortodokse samfunn.

  http://www.jihadwatch.org/2012/01/belgium-salafist-twerps-reportedly-harass-passers-by-in-antwerp.html