Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvorfor jeg ble en terrorist

Den britiske muslimen Shiraz Maher var en moderat sekulær muslim. Til BBC forteller han sin historie om hvordan han ble en terrorist, før han igjen endret mening og ble en moderat muslim. Her kan du høre hans historie fra han ble «plukket opp» av en aktivistgruppe på universitetet, i programmet BBC Panorama:

httpv://www.youtube.com/watch?v=vYhye-zpuwU&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=ecR7tG5sXyQ&feature=related

8 comments to Hvorfor jeg ble en terrorist

 • arifkarim

  Shiraz Maher ble en ekstremist terrorist da han kom fysisk i kontakt med Hizb Tahreer, en internasjonal ekstremistisk islamist sunniparti med mål å utrydde Israel (mulig etter Harmageddon eller WW3) og danne kalifatet ved å kombinere alle eksisterende muslimske land (helt umulig siden dagens muslimske nasjoner er langt fra islamske, de er mer islamistiske!)Dette skjedde da han var en elev i en kjent universitet i Storbritannia. Altså denne galskapen er «godkjent» av ikke et men flere vestlige sekulære land:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir#Western_countries

  Til motsetning har partiet vært fobudt i en rekke muslimajoritetsland inkludert Jordan tidlig på 1950-tallet:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir#Timeline

 • Hvorfor Muslimer hater alle som er glad i Israel, har verden vist om i over 1000 år. Noe som vi smertelig har erfart. Dette ble nøyaktig planlakt for ca.3000 år siden av en som utførte bare onde gjærninger, som i detalj er dokkumentert.
  Om nå verdens folk ble enig om at troen på en slik ond person, holder helvete varm, så kunne vi ta verandre i hånden, i stedet for å kaste bomer i hode på venn og uvenn, bare på grunn av en djevelsk teori.

  • Eirik

   hmm.. Vet ikke hvilken hendelse du sikter til for 3000 år siden – det var jo storhetstiden til Israel, da kong David regjerte i landet. 🙂
   Tenker du på syndefallet, kanskje? Da går vi i så tilfelle over 6000 år tilbake. (kan selvsagt ha vært en trykkleif i innlegget ditt..)

  • arifkarim

   Når skal vi slutte å leve i en mørk fortid? 😀

 • Troen på en slik djevel, startet da han fik Kain til å slå sin bror i hjel, på grun av en tåpelig ide om at deres gud var interesert i røken av brent mat.
  Etterpå ble Kain et mønster på senere despoter, da ingen kunne straffe ham.
  Kain ble mektig og bygde byen Hanok.
  Troen på gode herskere, er fraverende på jorden, da deres tilhengere kan bli fratatt alt de eier.

  • Geir

   Fant denne spennende dokumentaren om Kain og Abel httpv://www.youtube.com/watch?v=ISBKubVE-AM

 • Geir

  BBC ønsker å «win the hearts of angry young muslims», dette høres jo ut som rene ukeblad-novellen 😉