Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stoltenbergs nyttårstale

Vår kommentator Amund Garfors har alltid sett fram til å høre Kongens og statsministerens nyttårstaler. I år måtte jeg stusse litt da Jens Stoltenberg uttalte at han ønsket ”digitale nabokjerringer” til varsling om personer som fremfører ”ekstreme ytringer.” «Nå skal trolig de som enda tør å stå fram og ”tale Roma midt imot”- ikke lenger føle seg trygge for at kanskje politiet ringer på døra,» skriver han, og fortsetter:

«Er det et tystersamfunn vi nå skal få? For tysting satt i system, det kjenner vi dessverre så altfor godt fra alle de totalitære samfunn som heldigvis er blitt kastet på søppelhaugen, slik f.eks Øst-Tyskland, Romania og Sovjetunionen osv. Stalin og Hitler bygde begge i sin tid opp slike system, der de t.o.m. fikk barn til å tyste på sine foreldre.

Og nå er det kanskje vi som ikke godtar multikulturen, ”berikelsen” og det ”fargerike fellesskap” som er tredd nedover våre hoder, som det skal gå utover? For sannheten er den at MAKTA, den har ingen argumenter mot multikulturen, islam og innvandringen av ikke-kompatible og uønskede personer som er med på å ødelegge landet vårt! Og derfor skal nå propaganda og tysting benyttes for alt den er verdt.

Men myndighetene og denne ”makta” – de burde da neppe hatt rett til å skattlegge oss når de ikke engang klarer å beskytte folket mot volden og kriminaliteten som utbrer seg på alle plan i samfunnet, der f.eks voldtekter på norske kvinner er blitt som en ren rutine i hovedstaden. Staten burde vite at dets primæroppgave er å sikre borgernes liv, helse og eiendom, med at de i det minste hadde nok politi!

Derimot brukes millioner av kroner i statsstøtte til de systemtro mediene som støtter makta. Og NRK som er den ivrigste til å kritisere det eneste demokratiet i Midt-Østen, nemlig Israel.

Jo, denne makta med ”nabokjerringa” til hjelp, de har ordnet seg bra. Men selv om makta rår over nesten alle pengene våre, der også media gjør som de får beskjed om, så er det likevel noen få som de ikke klarer å kontrollere. Og det er vi som skriver på Internett og diverse blogger. Men disse skal nå hvem som helst kunne angi. For nå har makta v/Jens Stoltenberg oppfordret til tysting over en lav sko. Så vi ser nå at totalitarismen som George Orwell i boka 1984 advarte mot, den nærmer seg raskt.

Men jeg synes synd i de små som vokser opp i dag. For DE vil få regninga! Og det vil bli ufrihet, vold, kriminalitet, voldtekter, drap og sosial uro. Stakkars dem og stakkars oss og stakkars Norge! For hva har vi gjort som fortjener slike ledere?»

8 comments to Stoltenbergs nyttårstale

 • Terje

  Norge er per def ødelagt, ikke i dag, men noe frem i tid. Pakistanere, somaliere og andre fra den tredje verden sørger for det. Lykke til!

 • Vinden Blåser

  Det virker nesten som om ikke regjeringer vår styrer lenger, de virker truet, forskremte og hvite i ansiktet.Blir Norge truet av noen ? Tappet økonomisk i hemmelighet ? Stoltenberg, Støre Halvorsen og Faremo, virker Fjernkontrollerte aav noen somm er mye STØRRE og STERKERE……. Er det Bjørnen i Øst som stikker labben og klørnee fram ?

 • Makten bak makten, heter det. Vi får håpe på et skikkelig økonomisk «krakk» i Norge. Materialismen råder, og det gjør at nordmenn ikke blir kvitt skylappene.

  • HT

   Delvis enig, og delvis uenig med Bjornar Royset. Jeg haaper ikke paa noe okonomisk krakk i Norge. Tvert i mot saa haaper jeg vi beholder jobbene vaare.

   Jeg er hjertens enig i at denne materialismen er med paa odelegge samfunnet vaart. Takk for at du nevnte det.

   Forovrig er det helt kurant at Stoltenberg oppfordrer oss til aa anmelde kriminalitet.

 • Har dere ikke lagt merke til at alle som styrer etter en form for(isme), har den tåplige oppfatning om at dem skal skape det Perfekte samfunn. SÅ bra å blande alle kulturene i et fargerikt felleskap,så blir alle så lykkelige , glade og snille.MEN dette gjelder bare ELITEN !!! Ikke det vanlige hverdags menneske..Dette såkalte farderike felles skapet er så til grader feilslått. Man blir sjokkert over å se hva regjeringen foretar seg! Naivitet,dumskap,løgn….og er dette en ønsket utvikling—SÅ er det faktisk SVIK av vår kultur, vårt land og vårt folk!

 • Riktig Kaspar! Takk for dine kloke ord! Du setter skapet på plass, og du har så rett så rett i din konklusjon. Men husk det at denne forbannede eliten som har røvet til seg makta, de tenker kun på seg sjøl. De har ingen som helst tanke for landet sitt og for den vanlige nordmann, ihvertfall ikke de eldre. Dette landet styres av sauer og apekatter som burde vært jaget ut av Stortinget for mange år siden. Vi hadde et slags demokrati opptil 60 eller kanskje 70-tallet, men etter den tid har vi fått disse yrkespolitikerne som bare tenker på egeninteressen, på sin egen berikelse av fellesskapets penger, på sin karriere, der de verste av disse utskuddene håper å få feite og godt betalte jobber innafor FN, EØS,Schengen, NWO og alt annen elendighet som de har tvunget Norge inn i, UTEN å spørre folket

 • Noe ble slettet

  Ser at Jan Simonsen slettet et langt innlegg av en av tilhengerne av Norulf Øvrebottens konspirasjonsteorier igjen under denne diskusjonen.

  Det er jo en interessant ide at Norge egentlig har vært kontrollert av Moskva siden Stalins dager. Jeg vet ikke om jeg helt tror på denne ideen, men den ville jo gi en mulig forklaring på hvorfor norske politikere, media, ja til og med akademia synes å leve i bakvendtland.

  Men jeg skjønner jo at Jan Simonsen sletter disse innleggene, for de blir jo postet både her og der uavhengig av hva temaet for det blogginlegget de liksom skal kommentere er.

 • Ja,Pamper i regjeringen! SVAR er det mange som venter på— Hvordan kan dere våge å SIDESTILLE ISLAM med kristendommen i GRUNNLOVEN???? REF.Høringsutsendingen av(1.april 2011)var datoen valgt med overlegg?Eller der dette ordna over hodene på (i skjul for offentligheten)vanlige folk???