Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hisset opp folkemassene til drap

5.juli 2009 gikk kinesiske okkupasjonsstyrker i Øst Turkistan (Xinjang provinsen) til angrep på fredelige demonstranter som representerte den opprinnelige urbefolkningen i området, uigurene. Flere hundre ble skutt og drept. I dagene som fulgte oppstod det etniske opptøyer som førte til at både kinesiske innvandrere og uigurer ble drept. En ny video dokumenterer at generalsekretæren i kommunistpartiet hisset opp folkemassene til drap på uigurer.

I dette TV-innslaget sees den lokale generalsekretæren mens han får de kinesiske folkemassene til å rope «Død over Rabiya» og oppfordre til å gjøre en slutt på «terroristene», som er hans terminologi for uigurene, som utgjør rundt halvparten av befolkningen i Øst Turkistan. De utgjorde forøvrig over 90 prosent av befolkningen før Den Røde Arme rykket inn i landet etter sist verdenskrig og startet en massiv fremmedinnvandring av kinesere til området.

Rabiya Kadeer er uigurenes eksilleder. Hun har mottatt Rafto-prisen for sitt menneskerettighetsarbeid, og er flere ganger nominert til Nobels Fredspris for sitt ikke-voldelige engasjement for økt demokrati, ytringsfrihet og selvstyre for uigurene.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Wz6bOexnB1E

 

4 comments to Hisset opp folkemassene til drap

 • Peder

  Takk til Simonsen som holder oss oppdatert på muslimenes kamp for å overta Kina. Er det bare Kina som har skjønt at verden er i krig med Islam? Takk til kineserne som tar denne oppgaven på alvor. Har Kina blitt verdens siste skanse på Islam? Jeg håper ikke Jageland har fornærmet Kina så mye at de ikke vil ta i mot etniske nordmenn etter at muslimene har blitt i flertall i Norge.

  • arifkarim

   Peder din tulling! Vet du noenting om historien til islam i Kina? Islam nådde Kina tidligere enn alle andre ikke-arabiske steder på jordkloden. Allerede under første kalifattiden klarte muslimske sjøfolk å spre islam til Kina via misjonsarbeid da de kom i kontakt med kinesiske handelsmenn:
   «According to China Muslims’ traditional legendary accounts, Islam was first brought to China by Sa’ad ibn abi Waqqas, who came to China for the third time at the head of an embassy sent by Uthman, the third Caliph, in 651, less than twenty years after the death of prophet Muhammad. The embassy was led by Sa`ad ibn Abī Waqqās, the maternal uncle of the prophet himself. Emperor Gaozong, the Tang emperor who received the envoy then ordered the construction of the Memorial mosque in Canton, the first mosque in the country, in memory of the prophet.[1][2] Hui legends seem to confuse the 651 visit with the initiation of Islam as early as 616/17 by earlier visits of Sahabas.[3]»
   http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Islam_in_China#History

   Men selv om islam har vært i Kina uavbrutt i 1400 år, har ikke andelen muslimer ift. total befolkning vokst til mer enn 1-2 %. Idag bor det ca. 20 millioner muslimer i Kina, og de fleste av dem er etniske, etterkommere av de første konvertitter 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_China#Number_of_Muslims_in_China

   Skam deg! For dine manglende kunnskaper om muslimer og islam i Kina viser bare den typiske uvitenheten som eksisterer i vesten om andre verdensdeler enn deres egen!

  • Du er nok borti tåkeheimen her. Hvordan skal 20 millioner muslimer kunne overta et land på rundt 1 milliard innbyggere, sågar uten at de har noen egen hær. Dette dreier seg om menneskerettigheter, kamp for mer demokrati og økt selvstendighet til et land som i 1949 ble okkupert av Kina. Deretter pøste kommunistene inn etniske kinesere i området, slik at den opprinnelige befolkningsgruppen har sunket fra over 90 prosent av befolkningen til rundt 50 prosent. Er det ikke noe slikt enkelte frykter skal skje med Europa?

   • eplejuice

    Han tenkte langt frem i tid, men glemte
    i farten at Kina har restriksjoner mht.
    antall fødsler. Dessuten går det nå en
    annen artikkel om Qadarawi som vil innføre
    verdensherredømme.

    Misjonsarbeid skriver arif; he, he, he.
    he, he, ho, ho, ha, ha jeg ler meg ihjel
    …et siste råd om pusten skulle ta meg;
    Eneste redning nå er maks 1 barn pr.voksen
    i Norge og Europa før muslimene befolker
    hele kontinentet på vår bekostning.