Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Provoserende misbruk av barn

«Den var provoserende, men jeg er glad bare noen titalls personer møtte opp», sier FrP-leder Siv Jensen om demonstrasjonen foran Stortinget i dag. «Når personer bruker barn i demonstrasjonen for å få norske styrker ut av Afghanistan, og attpåtil legger demonstrasjonen til samme tidspunkt som medaljeutdelingen til norske soldater, provoserer det meg kraftig», sier Siv Jensen til FrPs nettside.

Hun er glad så få møtte opp, og sier det gir signaler om at det svært ekstreme budskapet ikke har støtte i befolkningen. «Demonstrasjonen blir sånn sett litt patetisk, når de på forhånd hevdet at det skulle komme flere hundre,» sier hun.

Jensen er samtidig klar på at den omstridte demonstrasjonen burde gå av stabelen som planlagt. «Dette handler om ytringsfrihet. Det er bedre at trollene kommer frem i lyset, enn at de opererer i det skjulte,» sier hun til frp.no. Hun mener det var trist at demonstrantene brukte et barn når de åpnet demonstrasjonen. «Det er tragisk å se at demonstrantene bruker barn på denne måten», sier FrP-lederen.

Foto: www.sisteskanse.net

 

16 comments to Provoserende misbruk av barn

 • Jeg synes det er helt greit å demonstrere mot krigføringen i Afganistan og Libya.Og dersom Siv Jensen er så opptatt av barns rettigheter,så burde hun kanskje også tenke på at det bor masse barn i både Afganistan og Libya.Synes det er direkte AVSKYELIG at Norge driver og kriger i disse landene.Igjen driver diverse folkevalgte svin å drar Norge og dens befolkning ned i ei råtten gjørme.

  • arifkarim

   «Jeg synes det er helt greit å demonstrere mot krigføringen i Afganistan og Libya.»

   Enig, men disse demonstrantene på fredag var i tillegg pro-talibansk. Hadde de vært ærlige, kunne flere enn titalls personer deltatt 😀

 • Henrik

  Det er ikke noe nytt at barn blir brukt i politiske demonstrasjoner. Ta en titt på 1 mai toget i Oslo. Det kryr jo av barn. Dette har muslimene lært av sosialistene.

  • arifkarim

   Har dere virkelig glemt pro-nazistiske demonstrasjoner før ww2? O, ja, de var jo høyreekstreme selv om NSDAP betyr Det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti 😀

   Hva er da forskjellen mellom høyreekstrem og venstreekstrem når begge er «ekstrem» versjoner av sosialisme? 😀

 • Munich Machine

  Siv Jensen vet tydligvis ingenting om Islam, der man kan ty til alle virkemidler bare det «fremmer» Islam. Selvmordsbombere, barn og direkte løgner fra f.eks embedspersoner og folk med ansvar.

  Så lenge Regjering og Storting ikke har interesse å lære noe om sannheter i Islam, får vi flere moskeer og annet. Når det det går opp for det offisielle Norge at vi har gjøkunger i redet, er det for sent. Hva om PST fortalte den hele og fulle sannhet til myndighetspersoner i Norge, da hadde pipa fått en annen lyd.

  Koranen er full av dogmer vi ser anvendt i Norge mot styresmaktene og media. Kunnskap er makt, men å sammenligne det med troverdig kunnskap om den radikale læren Islam, er visst umulig.

  Norge var uforberedt en gang tidligere, uten sammenligning forøvrig. Så kom det en mann og snudde opp ned på mange tanker om trygghet igjen. Og ennå sitter man på gjerdet uten å innhente korrekt informasjon. Den dagen «kritisk masse» er oppnådd, er det for sent å snu trender.

  Jeg snakker ikke om overtakelser og andre fantasiversjoner om virkeligheten. Jeg snakker om den tryggheten det norske samfunn har levd under tidligere. Langsiktighet og forutsigbarhet på kontroversielle temaer er ingen stemmesanker i dagens broilersamfunn, det var det før da seniorer tok lange steg i forsiktighet.

  I dag vil unge politikere markere seg og få sine navn i media, samt pennestrøk i historieboka. Da må alt skje så fort som mulig innen perioden. Slik er det med mindretallsstyrer, det hva hva vi gjennomsyres med. Tunge emner styrer man selvsikkert unna, og tar opp hverdagsemner i plenum og fremstiller det som essensielt for å fange opp de røde tråder.

  Problemet er at et fåtall ser dette, eller sagt på en annen måte, vi er for opptatt med å tjene penger til livets opphold at vi ikke makter så mye mer. Derav det dyreste samfunn i verden.

  Derfor er advarsler fra denne minoriteten vel så viktig i dag som alt mulig annet. For senere kan det blir en reell trussel, og da er paradigmeskiftet et faktum.

  • arifkarim

   «Koranen er full av dogmer vi ser anvendt i Norge mot styresmaktene og media. Kunnskap er makt, men å sammenligne det med troverdig kunnskap om den radikale læren Islam, er visst umulig.»

   Koranen er 1400 år gammel religiøs-historisk bok. Selvfølgelig er det full av dogmer som Bibel, Gita og andre hellige tekster. Moderne vintenskap har ikke noe med disse eldgamle religiøse tekster å gjøre. Det er derfor alle forsøk på å «islamisere» menneskesamfunn beskjempes, også med makt hvis mulig.

 • vs60

  http://ivarskrivar.com/2012/01/20/usas-ambassade-farleg-i-oslo-om-kvelden/

  ivar fjeld har en skarp penn, etter det han skriver tror jeg ikke han bor i Norge.
  Nettstedet hans heter Lys og salt i endetida.
  Han kommenterer dagsaktuelle samfunnssaker. Jeg abonerer på nyhetsbrevene hans,
  anbefales.

 • HT

  Norge burde heller brukt resursene paa aa stotte USA den gang de gikk inn i Irak. Vi ser jo at resultatet av den krigen er fred og demokrati som fungerer noenlunde greit. Folk i Irak har det i hvertfall bedre naa enn under Saddam.

  Naar det gjelder de norske bidragene i Afghanistan er jeg skeptisk. Hvorfor skal norske ungdommer miste livet i et land som alltid vil forbli konfliktfylt anyway. Det blir ikke noe bedre i Afghanistan fordi om noen norske 20-aaringer er der.

  Og hvis Norge er saa opptatt av aa stotte afghanere burde familien Rais faatt oppreisning av den norske stat pga denne hersens frekke gjesten Asne Seierstad.

 • Vidar

  En demo mot norsk krigfoering i Afganistan, burde vaert initiert av mange norske politiske partier og faatt oppslutning av tusenvis av demonstranter! At et faatall norskboende muslimer demonstrerer mot denne idiotiske og skitne krigen, har jeg all mulig sympati for. MEN, at det forsoekes fokusert paa at norske soldsater kjemper mot ISLAM i Afganistan, er (dessvaerre) fullstendig feil! Hadde enda krigen i Afganistan vaert retta mot ISLAM! Men en USA-initiert krig og okuppasjon, offisielt for aa bekjempe Taliban og anna «terrorisme» retta mot USA og USA’s interesser, UTEN aa fokusere paa terrorangrepas ideologiske AARSAK, er baade nytteloes (det viser jo etterhvert erfaringene) og uansett ikke noe NORGE har noe med! Det er begredelig aa se norske soldater operere som USA’s leiesoldater!
  Dagens demo kom sammen med trusselvideoen mot Stoltenberg, Stoere og kronprinsen – og burde etter mion mening derfor vaert stoppa! Vi skal ha ytringsfrihet, men ikke trussel-frihet for muslimer! Hadde politiet stoppa DENNE demoen, og det isteden hadde vaert tat initiativ til en demonstrasjon MOT islamsk terror og trussel-virksomhet, hadde den garantert faatt stor oppslutning!

 • vs60

  Dette sa frk. Jensen: Kanskje består ikke den islamistiske trusselen av mange, men de blir flere. Og det er helt uforståelig for meg at mennesker som kommer til Norge og får nyte vår frihet, skal klare å utvikle så hatske holdninger til samfunnet vårt. Og til dem som fremsetter trusler og har den type holdninger, har jeg følgende å si: Dere har vært gitt uante muligheter til å delta på like vilkår i et fritt og uavhengig demokrati – med ytringsfrihet, religionsfrihet og all annen frihet, sier Jensen.

  Hvis dere ikke liker verdiene vi bygger dette samfunnet på, da har jeg følgende beskjed: Reis til et islamistisk land og dyrk deres forkvaklede verdier der.

  Min komentar:De kunne jo prøvd og demonsret i et muslimsk land, de snart blitt drept.Bhatti er ikke annet enn en ordgyter, med munndiare.

  • Vidar

   Denne Bhatti burde sitti inne fortsatt – og deretter kasta ut av landet – sammen med sin aandsbroder Krekar!
   Hvorfor i alle dager lar vi slike folk, slike propagandoerer for vold og terror, vaere i Norge? Jeg haaper inderlig VG-fotografen anmelder Bhatti for hans angrep, og anker naar politiet garantert henlegger anmeldelsen 😉

 • Anonym

  “Give me a child until he is seven and I will give you the man” –Francis Xavier

  Hey, Australia! Meet your newest little terrorist-in-training. http://www.youtube.com/watch?v=PbTlbmHyUfc&feature=player_embedded