Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Greit å pisse på lik av døde terrorister?

«Jeg greier ikke å mobilisere større forargelse over de amerikanske marineinfanteristene som pisset på drepte Taliban-krigere,» skriver vår kommentator Bjarne Dahl, etter alt oppstyret rundt en video som viser amerikanske soldater som pisser på lik av Taliban-terrorister. Her forklarer hvorfor han ikke er opprørt:

«De muslimske krigerne, i Afghanistan som ellers i den muslimske verden, praktiserer selv råskap uten hemninger, med sprengladninger som etterlater hauger av kroppsdeler, blod og innvoller av skolebarn, voksne og gamle.

Vi har også sett bilder og filmopptak i tusentall av støtende likskjending, som de grillede likene av amerikanske soldater i Irak, lynsjet og hengt etter beina til jubel og “Allahu akbar” fra mobben, andre som ble slept etter biler i Mogadishu, og kristne libanesere med samme behandling i Beirut.

US Marines er i tjeneste overalt, kanskje kan de “trengende” ha hatt kamerater som, levende eller døde, falt i hendene på talibanerne eller deres trosfeller, i Afghanistan eller et annet muslimsk land?

La meg for øvrig minne om at muslimene, i alle kriger og væpnede konflikter de setter i gang, praktiserer å skjære av penis og stikke den i munnen på falne motstandere. Bortsett fra et mulig religiøst motiv kan ikke hensikten være en annen enn provokasjon, og å skape hat og terror. Akkurat dét har muslimer gjort i mer enn tusen år, overalt der de har sluppet til, og inn. La dem få høste som de har sådd».

25 comments to Greit å pisse på lik av døde terrorister?

 • Anonym

  Enig. Pisse på døde er ikke så uvanlig i østen.

  • Tor

   Menneske piss er ganske luktfri, hadde jeg vært dem hadde jeg melket litt kattepiss fra noboens katt og sendt nedover på flasker.
   Det lukter sjikkelig grakatt piss og vill ha vært litt bedre.

   Ellers så kan man bruke stinkdyr og godt råtne egg. Blander man dette med grisblod gjør det en ekstra god virkning.

 • Terje

  Helt enig med Dahl. Pissing på døde terrorister er helt ok.

  • arifkarim

   Så terrorister er altså «ikke» mennesker? 😀
   Hva er da forskjellen mellom en «etisk» soldat med masse års utdanning og en «uetisk» analfabet terrorist? ;D

 • HT

  Jeg har desverre en liten mistanke om at Bjarne Dahl synes det er greit aa urinere paa levende innvandrere ogsaa.

 • arifkarim

  «La meg for øvrig minne om at muslimene, i alle kriger og væpnede konflikter de setter i gang, praktiserer å skjære av penis og stikke den i munnen på falne motstandere.»
  Ja,så? Og kilden din er? Japanerne drev også med denne praksissen da de innvaderte Kina under ww2, betyr ikke at de «alltid» har gjort dette i alle mulige kriger tidligere.

 • Shakir

  Her var det en masse løgn uten kilder.

 • Shakir

  Det er vel og har alltid vært normalt for amerikanere og voldta små jenter i krig som i Irak og sette fyr på dem etterpå. Dessuten så har ikke amerikanere en dritt å gjøre i Irak. En krig basert på løgn og tyveri av olje.
  Et annet eksempel er Libya. Verre skal det bli for de som klagde på Gaddafi.

  • HT

   Fullstendig feil Shakir. USA var redningen for det irakiske folk. Uten USA hadde Saddam Hussein fortsatt aa terrorisere det irakiske folk. Naa er det forholdsvis rolig og fritt i Irak. Takket vaere USA.

  • Shakir: Dersom amerikanske soldater oppfører seg slik du sier vil de bli stilt for krigsrett.

 • Rockman

  @ Shakir.

  Enten går du på stoff, eller så har du langt skjegg?
  «Alle Amerikanere»? Har ikke hørt på maken til vrøvl du ytrer her. Går flere Muslimer rundt med denne vrangforestillingen, ja, da er det ikke rart det blir terrorister her i verden.

  Mvh.

  Rockman

 • Yme

  I krig skjer alt.

  Problemet er at de fleste muslimer mangler utdannelse.
  Det har skjedd værre ting igjennom verdenshistorien fra alle parter. Som regel et resultat av Religion.

  Å debatere hvem som har gjort hva mot hvem er meningsløst.

  Om Muslimer ikke begynner oppføre seg i vesten, så kommer «jødeutryddelsen» til å blekne i forhold til hva som venter de som følger Islam.

  • arifkarim

   «Om Muslimer ikke begynner oppføre seg i vesten, så kommer «jødeutryddelsen» til å blekne i forhold til hva som venter de som følger Islam.»
   Og om etnisk-vestlige ekstremister ikke oppfører seg skikkelig mot ikke-etniske innvandrere, kommer 9/11 til å blekne i forhold til hva som venter de som sprer hatpropaganda mot samtlige muslimer i vesten 😀

   • Vidar

    Dette er den typiske trusselen fra muslimske inntrengere; hvis ikke dere i «vesten» gjoer akkukrat slik VI vil – og «krever» – at dere gjoer, skal vi baade gjenta 9.11. og mere til!
    Hvem TROR dere egentlig at dere er…!!! Dere er en gjeng hovedsakelig fattige, uutdanna og «usiviliserte» FLYKTNINGER, som altsaa har stikki av fra deres EGNE udregelige land og regimer og soekt tilflukt, «asyl», i den velordna, siviliserte del av verden – og saa oppfoerer dere dere saa inn i granskauen idiotisk og bedritent at dere gjoer ALT dere kan for aa bli mislikt og HATA av de som i utgangspunktet var venlig instilte og aapna baade landegrenser og lommeboeker for at dere skulle faa et bedre liv!!! MAKAN til idiotisk oppforsel!!!
    Og den dagen tilstrekkelig mange europeere har faatt nok av dere – og den dagen kommer, vaer du sikker! – den dagen blir dere hivd ut! Jeg HAAPER vi vil makte aa oppfoere oss LITT mer i samsvar med vaare idealer enn det nazistene gjorde i forhold til jodene, men DERE muslimske innvandrere til Europa har oppfoert dere LANGT mer bedritent, arrogant, agressivt og voldelig enn jodene noengang TENKTE paa, saa hvis det er snakk om HEVN, ligger dere utrolig tynt an! Forhaapentligvis vil det «bare» bli snakk om utkastelse- av alle muslimske individer som ikke kan sverge troskap til det europeiske landet de har valgt aa bosette seg i. Og selvsagt av de som beviser at de ikke evner eller onsker aa folge det opp i praksis…
    Men er dere saa dustete suicale at dere nekter aa etterkomme krava, blir det nok i en periode heitere i Europa enn i orkenen i Saudi-Arabia! 😉

   • vs60

    Der kom ditt sanne snsikt fram i dagslys. Fint du viser hva du står for, din dritt.

 • Vidar

  Syns Bjarne Dahl fullstendig har mista proposjonene naa!
  Det er selvsagt ALDRI ok aa pisse paa sine doede fiender. Og det blir ikke noe bedre av at fienden har gjort det ene eller det andre i forkant. Ved aa gjoere slikt – eller ved aa gi uttraykk for «forstaaelse» for det – beveger man seg selv ned paa samme lavmaal som det man kritiserer «fienden» for!
  Jeg tillater meg aa vaere ENIG i HT’s forste kommentar her!

  • HT

   Godt sagt Vidar. Jeg synes ogsaa han legger seg paa et lavt nivaa til tider. Fordi om man er en klok gammel mann og krigshelt saa har man visse grunnleggende forpliktelser ovenfor sine medmennesker.

 • Anonym

  Det er selvsagt ikke greit å pisse på døde fiender. Disse soldatene burde nok få en liten bot for skøyerstrekene sine.

 • Anonym

  Calling them «heroes,» Muslims heap praise on the terrorists convicted of the cold-blooded slaughter of the Jewish Fogel family!

  On March 11, 2011, five members of the Fogel family were killed in their home in the Israeli town Itamar by Palestinian terrorists from the Awad family. Hakim Awad led the attack, killing the parents Ehud and Ruth and three of their children, aged 11 years, 4 years, and 2 months.