Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bilulykke eller æresdrap?

I 2009 ble likene av tre tenåringer, alle døtre av Mohammed Shafia funnet flytende i en bil nedsunket i en kanal i det østlige Ontario, den mest folkerike og nest største i areal av Canadas ti provinser. I bilen lå også liket av Mohammed Shafia første kone i et polygamt ekteskap. Mohammad Shafia, hans sønn Hamed og hans kone Tooba Yahya gråt på TV over den tragiske bilulykken. Men var det egentlig en bilulykke?

Nå står de tre familiemedlemmene tiltalt for drap på de fire familiemedlemmene, æresdrap, mener påtalemyndigheten:

httpv://www.youtube.com/watch?v=jpwqtRefqls

httpv://www.youtube.com/watch?v=0uqy9GV_SZU&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=uwUP8lCeqwo&feature=related

17 comments to Bilulykke eller æresdrap?

 • Jan Banan

  Helt sikkert et kollektivt selvmord der alle fire tok store mengder med sovemedisin før dem la avgårde på kjøreturen.

 • Anonym

  GERMANY: Muslim man kills girlfriend’s unborn baby after he finds out she had been examined by a male doctor! Upon learning that his girlfriend was seen by a male doctor, Afghan-born Ahmad Sherzai, started punching the girlfriend in the abdomen so hard, that the unborn baby suffered a cerebral hemorrhage and died.

  Islam vs Europe/Web.de: «The starting point for the fateful event was a routine gynaecological examination of the pregnant woman. As the female doctor who was usually responsible for her was on holiday, the examination was performed by a male substitute instead. For the then 20-year-old boyfriend, a practicing Muslim, this was horrific. The fatal punches caused the unborn baby to suffer cerebral haemorrhages while still in its mother’s womb. It was delivered through emergency Caesarian section, but died of its serious injuries two days later in the hospital. As the child was not born at the time of the action, the indictment against the 21-year-old refers only to “abortion” and not to murder. When the Rheine resident learned of the examination by the doctor, a major row broke out between the couple. Sherzai is said to have struck his seven-month pregnant girlfriend forcefully several times in the abdomen. The Muslim got 2 years and 9 months for this. His girlfriend was of German origin and from a Catholic family. Both Sherzai and his father (“a devout family”) have had a long history of trouble with the police.» http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/01/germany-muslim-kills-his-girlfriends.html

 • Anonym

  Pakistan: Brother chops off sister’s legs for «honor.» Sister dies. No charges filed. Allah

  Bachaya has surrendered himself to Rohilanwali police after killing his sister in the name of «honor» but he is confident that he will be released in a matter of days. Bachaya axed off both his sister’s legs for her alleged loose morals. http://tribune.com.pk/story/326149/honour-killing-suspect-surrenders-confident-of-acquittal/

 • Shakir

  I Norge og ellers i europa så dumpes nasvnløse unger i søppel dynga etter abort også. Hva faen vil dere frem til…

  • Vidar

   Muslimsk praksis blir vel ikke akkurat bedre av at «vestlig» sekulaer-ateistisk praksis tillater aborter?
   Eller mener du at vi IKKE skal kritisere aeresdrap og kvinneundertrykking blant muslimer fordi VAART samfunn tillater abort?
   Jeg er personlig abort-motstander, men aksepterer sannelig ikke drap paa FOEDTE kvinner av den grunn!

  • HT

   Jeg er enig i ditt abortsyn Shakir.

 • vs60

  Hvilken djevelsk demoniserende idologi får en far til å drepe døtrene sine?
  Morderen ble dømt.
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10077111

  • Vidar

   Det var vel hva en kaller et RETORISK sporsmaal, VS60..?
   Men svare er jo veldig enkelt; ISLAM!

   • arifkarim

    Islam? Er du helt tullerusk eller? Æresdrap har eksistert før «ISLAM» i mange forskjellige kulturer 😀
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honor_killing#Honor_killings_in_history

    • Vidar

     Men i DAG maalbaeres denne forkastelige og forhistoriske «kulturen» fortrinnsvis av MUSLIMER!
     Og denne djevelen til far – sammen med hans ikke mindre ONDE kone og sonn – bekjenner seg alle til SATANS RELIGION, ISLAM!
     Men det har altsaa null relevans, siden folk ogsaa i forhistoriske tider har drept hverandre pga. stolthet og «aere»…?

 • Amund GARFORS

  Dette er bare avskyelig! Hvordan kan disse menneskene om man da kan kalle dem for mennesker, for de er jo verre enn ville dyr, virkelig ta livet av sine egne kjære barn? Jeg har ikke annet svar enn at islam har gjort disse folka om til maskiner som utfører enhver grusom ting, bare Allah og deres sinnsyke profet sier at slik skal det være.
  Hvorfor kommer disse menneskene til Vesten og ønsker å leve i siviliserte samfunn hvor lov og rett skal gjelde? Tror de virkelig at de kan ta med seg sin syke ideologi, forkledd som religion, og fortsette å praktisere denne sykdommen her i Vesten?

  Det var virkelig bra at kanadisk politi oppklarte dette massemordet, og der rettsvesenet fulgte opp og gsv disse morderne 25 år fengsel. Jeg håper det har sin virkning på andre muslimer som pønsker på de samme ugjerninger!

  • Vidar

   «Menneskene er de eneste ONDE dyra», veit du… Og naar mennesker lar seg paavirke av «DEN onde», blir resultatet…, jaevlig!
   Islam er «Satans religion», og jo mer «religioes», jo mer «rett-troende», jo vaerre handlinger kan muslimer aapenbart begaa! Og fortsatt tro at de har gjort det rette, handla i samsvar med Allah (dvs. Satan) sin vilje!
   Denne saken – og dommen – vil forhaapentligvis faa de fleste «sekulaere» og lite trtoende muslimer til aa stoppe opp og TENKE. De mer «rett-troende» vil bare oppfatte den som nok et angrep paa dem selv og «profeten»…

 • Anonym

  HONOR IN ISLAM… honor killings, honor mutilations, honor gougings! A Bangladeshi college professor’s husband allegedly gouged her eyes out when he suspected her of cheating. http://www.thedailybeast.com/articles/2011/07/16/muslim-honor-crimes-rumana-monzur-allegedly-mauled-by-her-husband.html

  Rumana went back in Canada to receive what she hopes will be treatment to allow her to see again.

 • […] ikke har noe med religion å gjøre, men kun med kultur. Selv påtalemyndigheten i saken mot en canadisk muslim som drepte flere medlemmer av sin familie, hevdet at drapene ikke var forbundet med religionen […]