Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Herman Kahan om Holocaust

25. september i fjor holdt Herman Kahan et foredraget på MIFFs seminar i Oslo, blant annet om Holocaust og fangetransporten av norske jøder til Auschwitz. Det er tøft å snakke om Holocaust, sier Kahan. Det fører alltid til noen dagers nattesøvn i ettertid. Selv var han 17 år da han havnet i nazistenes fangenskap, helt uskyldig, uten å ha begått noen forbrytelse.

Her er foredraget:

httpv://www.youtube.com/watch?v=_ya3LsV5nck

FNs generalsekretær om Holocaust:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wwc4gpmU4r4&feature=share

Derfor må vi minnes Holocaust:

httpv://www.youtube.com/watch?v=1FbxnWrBaDw&feature=player_embedded

4 comments to Herman Kahan om Holocaust

 • undrende

  Det var forferdelige tider. Det ble masse drap av homofile, sigøynere, vanlige mennesker og deriblandt svært mange jøder. Jøder var prioritert. Det er viktig å huske at det ikke var bare jøder som opplevde det helvete som dette var. Det er kanskje på tide å la det nåværende Tyske folket få fred for det som de ikke er skyld i. Et helvete er noe som svært mange ganger har hendt i historien, det er ingen grense for hva nmennesker kan gjøre mot andre. Hutsier og Tutsier sin skjebne for noen år siden var forferdelig. Slike handlinger blir vanskelige å måle mot hverandre, siden det er enkelt mennesker som opplever det, og som desverre adderer seg til tall. Holocost var forferdelig ikke fordi det var så mange som ble av livet, men den forferdelig skjebenen til enkel mennesket swom opplevde dette. Alle kriger har desverre de samme likheter. Det er ikke noe hyggeligt for de mennesker som blir drept i Irak og Afganistan, det er heller ikke hyggelig for de som overlever med store skader på sinn og skinn. Holocost er desverre bare statestikk, selvom det er muligens den største i den mere moderne tid.

  • Tell

   Det plagsomme er vel at det egentlig var nazistene som var de greie ærlige som ikke var rasister, og de var jo de greie som prøvde å få vekk det fæle grusomme jødeherredømmet i verden dengang. Det skal ikke forundre meg om det nesten ble kun er slik grusomt jødeherredømme i Vest Tyskland igjen etter krigen fordi de fikk jo hjelp av jødeherredømmet i USA til å bygge opp landet igjen.

 • Min hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper.Han skal ingenlunde la din fot vakle,din vokter skal ingenlunde slumre. Se, han slumrer ikke og sover ikke, Israels vokter.

  Hjerlig hilsen fra Wenche

 • Holocaust er en løgn og jeg kan dokumentere det. Her tar jeg livet av 10 utbredte Holocaust-myter: http://gasskammer.blogspot.no/2012/06/10-holocaust-myter.html

  Og her er det jødiske David Cole som tar oss med til det såkalte gasskammeret, Krema I, i Auschwitz, og stiller noen særdeles gode spørsmål: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IGPhfe1jSLk

  Cole ble truet til stillhet av jødiske ekstremister etter at han laget denne dokumentaren. Slik går det ofte når man våger å gå imot Holocaust-religionen. Noen har også blitt myrdet simpelthen fordi de sa at den offisielle historien ikke stemmer med dokumenterte fakta. Andre sitter den dag i dag i fengsel.

  Og nå vet jeg jeg blir kastet ut herfra. Simpelthen for at jeg sier disse tingene uten å hverken være hatsk eller rasistisk. Det eneste jeg gjør er å si at «Holocaust» aldri fant sted. Hvilket alle fakta også tyder på er sant. Og hvilket er god grunn for en slik sensur og forfølgelse av alle som våger å si at keiseren har ingen klær på.