Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Noen vil ha nytt Holocaust

«I dag, 27. januar er Den internasjonale holocaustdagen. Dette er 67 år siden frigjøringen av konsentrasjonsleiren Auschwitz. Nazismen ble beseiret for alltid i 1945. Men ideer som ligner mye er i igjen i ferd med å blomstre opp,» skriver lederen for organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge sin Oslo-avdeling, Christen Krogvig. Han gir denne begrunnelsen:

«Yusuf al-Qaradawi er leder av Det europeiske fatwarådet, og han regnes som åndelig leder for Det muslimske brorskapet. Quaradawi har erklært at Holocaust var en gudommelig straff, og at han håper muslimene vil kunne iverksette et nytt folkemord på jødene… Islamsk råd i Norge har i ettertid nektet å ta avstand fra uttalelsen.

Disse ekstreme holdningene er dessverre alt for utbredt i Den islamske verden. Lederen av Hizbollah har uttalt at han ønsker at jødene skal samles i Israel slik at det skal bli enklere å drepe dem alle. Denne videoen viser en kvinnelig student i USA som forsvarer uttalelsen. Denne videoen viser egyptiske fotballsupportere som roper på et nytt Holocaust.

Iran arbeider med å utvikle atomvåpen. Og Irans president Mahmoud Ahmadinejad har varslet at Israel snart «vil fare til Helvete». Mye tyder derfor på at Ahmadinejad ikke bare ønsker å bygge atomvåpen, men også planlegger å bruke dem!

Den politisk korrekte «sannheten» om jødehatet store deler av Den muslimske verden er at denne konflikten begynte med opprettelsen av staten Israel i 1948. Dette er imidlertid ren historieforfalskning. I følge de islamske historikerne skal jødene ha vist fiendskap mot profeten kort tid etter at Muslimene innvandret til Medina i år 622. Jødene skal ha plaget Allahs sendebud ved å stille vanskelige teologiske spørsmål. En av jødene skal til og med ha forhekset profeten slik at han ble impotent i et år! Det første muslimske overgrepet mot jødene fant sted allerede i år 624 (e.kr.) da den jødiske stammen Banu Qaynuqa ble fordrevet fra sin hjemby Medina, en by som opprinnelig ble etablert av jødiske stammer. Allah skal ha skjenket de fordrevne jødenes eiendom til muslimene som krigsbytte.

Siden har muslimene fordrevet eller undertrykket jødene i denne verdensdelen frem til De europeiske kolonimaktene tok den politiske kontrollen i regionen. Jødene har ofte blitt behandlet dårlig av sine muslimske herrer, men noen muslimske ledere har også behandlet jøder (og kristne) godt.

Bakgrunnen for jødehatet i Den muslimske verden er sammensatt. Jødehatene muslimer har funnet teologiske begrunnelser for sitt hat i ulike hellige skrifter. Det skriftsted om blir hyppig sitert i denne sammenheng lyder slik: Dommedag finner ikke sted før muslimene kriger mot jødene. Muslimene dreper dem helt til jødens skjuler seg bak en steinblokk eller et tre, så sier steniblokken eller trærne: «Du muslim, Allahs tjener, det er en jøde bak meg. Kom og drep ham.» Les mer her. Se innslag fra Hamas TV her. I denne TV-sendingen diskuterer muslimske skriftlærde den kjente utryddelses-profetien.

SIAN understreker at det ikke er slik at alle muslimer støtter disse ytterliggående ideene. Det er grunn til å merke seg at nazistene så seg nødt til å holde planene om folkemord hemmelig for Det tyske folket. I muslimske land ser det ut til at disse ideene er så utbredt at de som står for dette ikke trenger å legge skjul på hva de mener.

40 comments to Noen vil ha nytt Holocaust

 • Anonym

  bra skrevet mr. krogvik!

 • arifkarim

  «Iran arbeider med å utvikle atomvåpen. Og Irans president Mahmoud Ahmadinejad har varslet at Israel snart «vil fare til Helvete». Mye tyder derfor på at Ahmadinejad ikke bare ønsker å bygge atomvåpen, men også planlegger å bruke dem!»
  Latterlig tolkning. Les hele teksten før du kommer til konklusjoner:
  «- Grunnen er lagt for at sionistregimet snart farer til helvete. Og alle land som støtter dette regimet, kommer til å følge Israel på veien til helvete, sa han.»
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10041578
  Iran har per idag ca. 25000 iranske jøder som har bodd der i årtusner. Ønsker sionistene krig med Iran, kan de fint utslette sine egne «jøder» i Iran også 😀
  Dessuten, hvorfor skal ahmadinejad bruke atomvåpen mot Israel når han vet alt om Israels atomvåpen arsenal i tillegg til evig slave USAs løfter om å redde Israel uansett konsekvenser? 😀 Israel er et lite punkt på kartet ift. Irans samlede areal. Hvorfor skal ahmadinejad risikere hele sitt lands utslettelse ved å angripe Israel først? 😀

  «Den politisk korrekte «sannheten» om jødehatet store deler av Den muslimske verden er at denne konflikten begynte med opprettelsen av staten Israel i 1948.»
  Hahaha. Det er ikke jødehat i «store» deler av muslimsk verden. Jødehat eksisterer først og fremst i araberland, særlig Israels naboer. Azerbaijan for eksempel har ingen antisemittisk historie:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Azerbaijani_Jews#Antisemitism_in_Azerbaijan
  http://en.wikipedia.org/wiki/Antisemitism_in_the_Arab_world

  «Bakgrunnen for jødehatet i Den muslimske verden er sammensatt. Jødehatene muslimer har funnet teologiske begrunnelser for sitt hat i ulike hellige skrifter.»
  Ehh… nei:
  «Jerome Chanes,[32] Pinson, Rosenblatt,[34] Mark Cohen, Norman Stillman, Uri Avnery, M. Klien and Bernard Lewis argue that antisemitism in pre-modern Islam is rare, and did not emerge until modern times. Lewis argues that there is little sign any deep-rooted emotional hostility directed against Jews, or any other group, that can be characterized as antisemitism. There were, however, clearly negative attitudes, which were in part the «normal» feelings of a dominant group towards subject groups (which exists in virtually any society). More specifically, the contempt consisted of Muslim contempt for disbelievers.[61]»
  http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_anti-semitism#Pre-modern_Islam

  Islam og systematisk antisemittisme er to helt forskjellige ting.

  Dessuten har muslimer ingeting å «vinne» hvis de idag setter igang en ny holocaust på jøder. Det fordi de nå «mistet» muligheten da jødene bodde 1400 år i muslimdominerte områder uten å møte holocaust slik «religionen» krever 😀
  http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_under_Muslim_rule

  • Svaret til arif kanin blir da : Islamister er IKKE RASONELLE ! De er hjernevasket fra barnsben av til å HATE alle mennesker som er ikke-muslimer. At både failed states som Pakistan og Iran har atomvåpen, er en trussel for alle siviliserte land. At Pakistan til og med har AGENTER i Stortingets presidentskap, er meget bekymringsverdig. En agent som har fått pris fra Pakistans president, for å ha » fremmet Pakistans interesser i Norge».
   Det burde ringe en bjelle hos noen og enhver. Spesielt PST.

   • arifkarim

    «Islamister er IKKE RASONELLE ! De er hjernevasket fra barnsben av til å HATE alle mennesker som er ikke-muslimer.»
    Islamister er ikke rasjonelle fordi alle ekstremister gjør ulogiske handlinger basert på sine sinnsyke ideologier, så der er vi enige. Når det gjelder hatet mot ikke-muslimer, så skal du få vite at ifølge wahhabisme (en gren av islamsk ekstremisme), er alle ikke-wahhabier «ikke-muslimer» 😀
    «The religious curriculum in Saudi Arabia teaches you that people are basically two sides: Salafis [Wahhabis], who are the winners, the chosen ones, who will go to heaven, and the rest. The rest are Muslims and Christians and Jews and others.»
    http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/saudi/analyses/wahhabism.html
    Det er ekstremist muslimer som dreper andre uskyldige muslimer i mislykket stater som Irak og Afghanistan via terrorbombene sine, og kaller disse sinnsyke ugjerningene sine for «jihad». 🙁

    «At både failed states som Pakistan og Iran har atomvåpen, er en trussel for alle siviliserte land.»
    Pakistan og Iran er ikke «failed states» bare fordi de har muslimsk flertall. Pakistan utviklet ikke atomvåpen for å utslette Israel eller USA, men for å balansere invasjonstrussler fra nabolandet India som først utviklet atomvåpen med Russlands «hjelp» 😀

    «At Pakistan til og med har AGENTER i Stortingets presidentskap, er meget bekymringsverdig.»
    Latterlig. Det er Israel som har en hær av sionistiske agenter i den amerikanske kongressen og regjeringen som jobber 24/7 for israelske «interesser» uansett om disse interessene er i strid med amerikanske interesser i regionen. USAs største lobbyvirksomhet er ikke arabisk med jødisk 😀
    http://en.wikipedia.org/wiki/American_Israel_Public_Affairs_Committee

    «En agent som har fått pris fra Pakistans president, for å ha » fremmet Pakistans interesser i Norge».»
    Mange amerikanske jøder og sionister burde få slike priser årlig fra Israelske regjeringen for «å fremme israelske interesser» i den amerikanske politikken 😀

    «Det burde ringe en bjelle hos noen og enhver. Spesielt PST.»
    PST og den norske e-tjenesten har plassert sine agenter i Pakistan, ifølge skandale eks-PST-sjefen Janne Kristiansen. 😀
    http://www.nettavisen.no/nyheter/article3316596.ece

    Tror du ikke pakistanske myndigheter er bekymret for slikt? Alle land driver med «ulovlig» etterrettning mot hverandre uansett om de er allierte eller ikke. Bare se på Israel og USA:
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/8745089/US-government-spied-on-Israels-Washington-embassy.html
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Pollard

  • Christen

   Hva er grunnen til at nazistene i motsetning til muslimske ledere ikke kunne offentliggjøre slike planer overfor eget folk?

   • arifkarim

    Nazistene trengte ikke å gjøre dette «offisielt». Nazistenes hellige bibel (Mein Kampf) viste klart forakt for «jødiske rase» allerede i 1925:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf#Antisemitism

   • arifkarim

    Dessuten samarbeidet nazistene med sionistene fra 1933 – 1941:
    «Achievements of Haavara

    Between 1933 and 1941, some 60,000 German Jews emigrated to Palestine through the Ha’avara and other German-Zionist arrangements, or about ten percent of Germany’s 1933 Jewish population. (These German Jews made up about 15 percent of Palestine’s 1939 Jewish population.) Some Ha’avara emigrants transferred considerable personal wealth from Germany to Palestine. As Jewish historian Edwin Black has noted: «Many of these people, especially in the late 1930s, were allowed to transfer actual replicas of their homes and factories — indeed rough replicas of their very existence.»40

    The total amount transferred from Germany to Palestine through the Ha’avara between August 1933 and the end of 1939 was 8.1 million pounds or 139.57 million German marks (then equivalent to more than $40 million). This amount included 33.9 million German marks ($13.8 million) provided by the Reichsbank in connection with the Agreement.41»
    http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html
    http://www.jewsagainstzionism.com/antisemitism/nazisupport.cfm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

    Se forøvrig denne videoen for å bli fri sionistisk propaganda:

 • Vidar

  Hjertens enig, Christen! Og muslimers (som «arifkarim») patetiske forsoek paa bortforklaringer av Irans ordbruk som symbolsk og religiost, stemmer jo darlig med det faktum at landet bedriver atomvaapenopprusting! DEN er verken symbolsk eller spesielt aandelig…;-)
  Islam representerer i dag den farligste ideologiske OG fysiske trussel mot baade Israel som nasjon, joedene som folk – og «vesten» som sivilisert kultursamfunn! Det er skremmende at ikke vestlige politikere i storre grad ser dette, og gjoer det som trengs for aa stoppe utysket! Men, som Bjorn Afzelius synger, «hur kan man kjempa, naer man icke innser faran»…

  • arifkarim

   «Og muslimers (som «arifkarim») patetiske forsoek paa bortforklaringer av Irans ordbruk som symbolsk og religiost, stemmer jo darlig med det faktum at landet bedriver atomvaapenopprusting!»
   Og hva så? Har ikke Israel og Pakistan atomvåpen allerede, dust? 😀

   «DEN er verken symbolsk eller spesielt aandelig…;-)
   Islam representerer i dag den farligste ideologiske OG fysiske trussel mot baade Israel som nasjon, joedene som folk – og «vesten» som sivilisert kultursamfunn!»
   Og hvilken fiende er igjen når 1,7 milliader muslimer er drept for å redde sioniststaten Israels eksistens? 😀
   Israel er ingen nasjon. Jøder er ingen folk:
   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People

   «Det er skremmende at ikke vestlige politikere i storre grad ser dette, og gjoer det som trengs for aa stoppe utysket!»
   MOSSAD har drept utallige forskere og vitenskapsfolk som samarbeidet eller jobbet med MØ-nasjoner for utvikling av raketter, atomteknologi og annet millitær industri. Hvor mange slike målrettede hevn-attentat har samlede MØ-nasjoner gjort utenom Israel? 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Israeli_assassinations
   Hvorfor kaller ikke vestlige idioter slike målrettede attentat fra Israel for «terroraksjoner»? 😀

   • Vidar

    Jeg tror jeg konkluderer med at du ikke forstaar normalt norsk, arif… Uansett hvor lenge du har bodd i Norge;-)
    Naar jeg skriver at Irans FYSISKE trusler understrekes av landets atomvaapenopprusting, har det selvsagt intet med saken aa gjoere at ogsaa Israel og Pakistan (…?) har atomvaapen!?! Og min paastand om at ISLAM i dag representerer den farligste ideologiske og fysiske tryssel mot ……, har det da null relevans aa spekulere i hvem som er fienden naar alle muslimer er doede??! Regner med at du har lest det norske folkeeventyret «God dag mnan – oekseskaft!» , men jeg tror sannelig du har misforstaatt DET ogsaa…;-)
    Og det STORE tankekorset – at saa faa vestlige politikere og land ser farene og gjoer noe med det – «besvarer» du med at MOSSAD har drept noen rakettforskere…?
    «I rest my case» 😉

 • Asdic

  «Bakgrunnen for jødehatet i Den muslimske verden er sammensatt. Jødehatene muslimer har funnet teologiske begrunnelser for sitt hat i ulike hellige skrifter.»
  Ehh… nei: skriver A.kanin, og ljuger som vanlig.

  Abu Huraira reported Allah’s Messenger (may peace be upon him) as saying: The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews.

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=w-dyMsXNHx4

  • henrik

   Endlig er asdic tilbake.. Hvor har du vært ? På ferie?

  • arifkarim

   Kan ASDIC (en feig ekstremist som skjuler seg bak nettets anonymitet som Fjordmann) også forklare «når», «hvor», og i hvilken «kontekst» Muhammad sa dette? 😀
   Hitler hadde sine antisemittiske grunner for jødehat. Muhahmmad hadde sine politiske motiver på den tiden. At mohammad sa dette må ses i kontekst i sin samtid, og ikke noe som gjelder i all evighet for alle fremtidige jøder, din tulling!
   http://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad%27s_views_on_Jews

   Hvordan forklarer du eksistensen av praktiserende jøder i muslimdominerte områder fra islams begynnelse til sioniststatens misdannelse hvis alle muslimer «følger» disse «ordrene» om massedrap på allverdens jøder bare pga. noen jødefiendtlige Hadither? 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_under_Muslim_rule

   • Fjordman lissom, men Asdic

    Bukhari 052 004 0522 260

   • Vidar

    «…antisemittiske grunner for jodehat». DEN var ikke dum. Dvs., det var jo akkurat det den VAR…
    SELVSAGT gjelder ikke Muhammeds utsagn og meninger og tanker og ideer i all evighet! De var jo syke nok DA han kom med dem – men DET er det jo bare ikke-muslimer som forstaar! Fortell dine muslimske trosfeller dette, arif, hvis du toer! OG hvis du virkelig mener det, og det ikke bare er noe du skriver – anonymt – paa nettet!

   • Christen Krogvig

    @ Afrikarim. Hvis det er feigt å være annonym, hvorfor er du annonym selv?

    «Hvordan forklarer du eksistensen av praktiserende jøder i muslimdominerte områder fra islams begynnelse til sioniststatens misdannelse hvis alle muslimer «følger» disse «ordrene» om massedrap på allverdens jøder bare pga. noen jødefiendtlige Hadither? :D»

    Dette kan jeg forklare, selv om du vet svaret godt selv.

    Når det gjelder spørsmålet om hvordan jøder skal behandles fremgår dette av Koranen. 9.5 sier at de skal få fire måneder på seg. Så må de pakke seg ut av Arabia eller bli drept.

    Vers 9.29 fastslår at i resten av verden har jøder og kristne (bokas folk) lov til å leve. Men som annen rangs bordere som bla betaler en særskatt.

    Den berømte haditen som står nevnt i begge de to mest autoritaitve haditsamlingene fastslår at jødene skal drepes før Allahs sendebud kan vende tilbake. Dette er mao. ideer knyttet til endetiden.

    Så er spørsmålet, hva er grunnen til at vi etter en del teologers oppfatning nærmer oss endetiden? Jo, jeg tror de vil peke på staten Israel. Tidligere levde jødene på muslimenes nåde. Tidvis ble de utsatt for brutal forfølgelse. Tidvis ble de behandlet godt.

    Reetableringen av Israel er det naturlig å se på som et avgjørende vendepumkt i historien for alle religioner som er basert på Abrahams gud. Og det er klart at når tidligere underkuede annen rangs borgere flykter og etablerer en stat på hellig grunn, da blir undertrykkerne sinte. Bedre blir det ikke når den nye staten oppter svært så selvbevisst og endog gang på gang feier de som dyrker den viktigste profeten av banen militært. Dette til tross for ekstrem tallmesig underlegenhet. Det må jo være muslimene som skal få hjelp fra Gud hvis Muhammed er en ekte profet…?

 • Asdic

  Arifkanin, er som kjent en vaskeekte muzze. La oss se hva den mulimske verden har å by på idag.

  The Salafists in Egypt, flexing their new political muscles, are speaking out against the holiday, which in previous years was accepted by Egyptians. Religious spokesman Abu Hussam al-Bukhaari said:

  The celebration of Valentine’s is a heresy of heresies that has no basis in Islam. Islam calls for love as comprehensive in its legitimacy clarified by the Messenger of Allah peace be upon him, that the Muslim loves his Muslim brother… Valentine’s is a Western tradition. According to the hadeeth: ‘Whoever imitates a people is one of them, original and this is what follows the ceremony of evil and forbidden things, such as wasting time playing, singing and unveiling, wanton display, men mixing with women and the emergence of women without their ‘mahram,’ and so taboo, which are haraam.
  Egyptians seemed to like the holiday, so we’ll see what happens. (Den arabiske våren, you know)

  http://elderofziyon.blogspot.com/2010/02/no-strawberries-on-cakes-for-valentines.html

  http://elderofziyon.blogspot.com/2008/02/saudi-vice-episode-8-seeing-red-on.html

  http://elderofziyon.blogspot.com/2010/02/hamas-arrests-valentines-day-celebrants.html

  • Vantro Hund

   «En muzze» var et passende ord. På tide noen fant et uttrykk som kan beskrive våre moderne jødehatere allah-nazzene=muzzer.

   • arifkarim

    Jeg har ingen hat for jøder (praktiserende av den jødiske troen, jødedommen). Det jeg kritiserer er den politiske ekstreme ideologien sionisme som er sammensmelting av tradisjonell jødedom med ideen om den jødiske «nasjonen». Tradisjonelle Torah-jøder har vist stor motstand til sionisme og opprettelse av Israel fra dag 1. Dermed er ikke min kritikk av sionisme og Israel basert på Islam eller min muslimsk bakgrunn. Når det er sagt kritiserer jeg også ekstreme islamister som rettferdiggjør jødehat og holocaust pga. eldgammel konflikt mellom Medina-muslimer og jødiske stammer. Engangskonflikt skal ikke legges tilgrunn for fremtidig hat. Det er ulogisk og urasjonell på alle mulige måter.
    http://www.jewsagainstzionism.com/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Antisemitism_in_the_Arab_world
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People

    • Christen Krogvig

     Det å gjennopprette Israel er jo en logisk konsekvens ideene i Det gamle testamentet.

     Guds løfte om land er jo selve kjeren i dette idesystemet.

 • Asdic

  Neida, jeg har vært her hele tiden, men jeg gider ikke å lese kaninens rabuleringer og kranle med en notorisk løgner.

  Nå er han GHM også her med våset sitt.

  http://www.sisteskanse.net/

  • arifkarim

   Endelig innrømmer du at «JEG» er en «trussel» mot ditt selvskapte muslim- og islamhetsende verdensbildet! Tusen takk for det 😀

   • Fjordman lissom, men Asdic

    Du…en trussel? Forumtroll og plageånd.

    http://i172.photobucket.com/albums/w1/Asdic_photos/Forumtroll.jpg

   • Vidar

    Du er nok fortrinnsvis kun en trussel mot deg selv, asrif! Dine tanker KAN vaere en trussel mot DIN muslimske tro, og definitivt mot ditt liv og helse hvis du toer aa flagge dem blant dine trosfeller!
    Du har – tidvis – en tolkning av islam og Koranen som er like lite «muslimsk» som Jehovas Vitner og Mormonere representerer «kristen» teologi. Forskjellen er imidlertid tradisjonelt at muslimer DREPER sine dissedenter, mens kristne noyer seg med aa fordomme og utstoete dem…
    Men for all del, fortsett med dine «kkjeterske» tanker og ytringer. En vakker dag oppdager nok ogsaa DU at det du maalbaerer faktisk IKKE er islam! 😉

 • Amund GARFORS

  Ja det er liten tvil hos meg at vi har sterke krefter i dette landet som nok en gang ønsker jødeutryddelse og et nytt Holocaust. Her går aviser som Aftenposten i første rekke, sterkt fulgt opp av SV og andre jødehatere, og som dette landet dessverre har så altfor mange av idag!
  Men det var nesten helt utrolig at dette landet ved statsminister Jens Stoltenberg endelig krøp til korset og kom med en unnskyldning mot deportasjonene jødeforfølgelsene i dette landet, etter at tyskerne nesten ble ønsket velkommen til landet 9.april 1940.

  • Vidar

   De ENESTE som eventuelt maatte onske noen jodeutryddelse/nytt Holocaust i VAART land, maa vaere et par sinsforvirra «nazzer», samt en stadig voksende gjeng «muzzer»…;-) Det er bare paranoid SLUDDER aa hevde at ledende NORSKE politikere og partier – eller aviser – skulle onske noe slikt, enn si vaere «jodehatere»! Her skyder du ikke OVER maal, Amund, her skyter du deg selv rett i foten!
   Foroevrig var Stoltenbergs «unnskkyldning» baade tullete, patetisk – og fullstendig feil! Det han KUNNE beklaga, var norske embetsmenn og ikke minst POLITIFOLKS underdanige og feige «lydighet» overfor de tyske okuppant-myndighetene! Foroevrig er det ene og alene TYSKE myndigheter som kan holdes ansvarlig for jodeforfolgelsene – inkludert deportasjonen av NORSKE joder – under 2. verdenskreig! INGEN andre europeiske land trenger «krype til korset» og be om unnskyldning. Spesielt ikke 75 aar etter at ugjerningen fant sted!

 • Tell

  Det plagsomme er vel at det egentlig var nazistene som var de greie ærlige som ikke var rasister, og de var jo de greie som prøvde å få vekk det fæle grusomme jødeherredømmet i verden dengang. Det skal ikke forundre meg om det nesten ble et slikt grunt grusomt jødeherredømme i Vest Tyskland igjen etter krigen fordi de fikk jo hjelp av jødeherredømmet i USA til å bygge opp landet igjen. Abrahams slekts imperialisme er en dum uvitenhet som ødelegger mest for dem selv da de fleste av disse imperialist jøder havner i helvetet når de dør av alderdom eller annet grunnet dems overtroiske opphevelse av seg selv

 • Asdic

  Hva ønseker den muslimske jødehateren Tell å meddele oss med dette skvalderet?

 • Tell

  Asdic må vel se at dette ikke er jødehat men kanskje sant. Jøde er en betegnelse på meg også fra noen som sier at Abrahams barn født på morssiden er jøde. Det å få vekk et sykt familieslekts imperialistisk samarbeid som bygger på gammel stor slekts overtro er å hjelpe alle i verden og det er ikke jødehat. Hitler drepte ingen faktisk.

  Skjønte du noe ut av det Asdic

 • Tell

  Jeg er norsk blond nordmann med blå øyne og jeg er ikke muslim men respekterer muslimer.

  Hvorfor trodde du at jeg er Muslim. her på sidene er det stort sett historier som er løgn om Muslimer for å sette verden opp mot muslimer. Og når Jan Simonsen selv er jødisk og har en slik hatefull side mot muslimer så er det jo lov å hjelpe muslimer og jøder og andre som ikke støtter Jan også. Det blir ingen diskusjon uten kritikk fra oss.

  • Asdic

   Hva respekterer du muslimene for?

   Dere syn på vanntro eller deres syn på kvinner?

   http://www.jihadwatch.org/

   • Anonym

    Spar oss for den tafatte propagandaen din. Jævla jødelakei. Flytt til Israel. Du er en skam for alle nordmenn.

   • arifkarim

    Hva respekterer du jødene for?

    Deres syn på ågerrenter eller deres syn på gjeldbasert økonomi?

    • Asdic

     Orker vi mere av dette? Holl opp nå. Du er en forumplage med ditt jødehat.

     • arifkarim

      Og du er en forumplage med ditt ensidige muslimhat. Hat går begge veier. Lykke til med generaliseringene dine 😀

  • Tell : Hvorfor respekterer du muslimer ? Hva har de bidratt med til en beder verden ? Hvordan ser det ut i de land muslimene styrer ? Hva med kvinnesynet deres ?
   Hva med deres hat mot ikke-muslimer ? Støtter du sharia ? Synes du det er for få muslimer i Norge ? Ønsker du å bosette deg i et muslimsk land ?
   Kan du svare ærlig på disse spørsmålene ?

  • Til Tell: For det første: Jeg er verken hel- eller halvt jødisk. for det andre: Dette nettstedet er ikke hatefullt mot muslimer. Jeg driver ikke propaganda mot noen, men driver nyhetsjournalistikk basert på seriøse kilder. I tillegg legger jeg ut enkelte meningsytringer som kan skape debatt. Jeg er ikke alltid enig i innholdet i disse meningsinnleggene selv. Det er selvsagt forfatterne som hefter for dem. For det tredje: Jeg respekter selvsagt muslimer, også de muslimene som har holdninger som jeg er sterkt imot. Alle har rett til å ha sin tro og sine meninger. Slik fungerer vårt demokrati.

 • Tell

  Jeg er helt jødisk når jøde er Abrahams barn født på morssiden av Abrahams slektslinje slik jøde blir beskrevet da. Og Hitler samlet inn Abrahams slekt på morssiden og det ble kalt jøder selv om de drev med hor og ikke fulgte de 10 bud.

  Her er det litt om hvem som liksom er jøde og ut fra tall i USA så er det over halvparten av USA\s befokning nå som er Abrahams barn og kan kalle seg da jøde selv om de ikke følger jødedommen. Ut fra de som følger jødedommen så og er født som Abrahams barn så er det vel offisielt på nettet 7 millioner slike religionjøder i USA. Og det er kun disse religiøse jøder som er telt opp som jøder i USA og derfor er de så få. hvis vi teller oss Abrahams barn som jøder også så blir det sikkert over 150 millioner jøder i USA. I USA så er hele rettsvesenet, politiet, fengselsvesenet, helsevesenet, psykiatrien, politikken styrt av Abrahams barn som er overstyrt av jøder i det skjulte der borte. Det er slik i Norge også. I Norge er det kanskje 1 million Abrahams barn og jeg er en av disse jøder.

  Det er drfor det er så mamge som ikke er Abrahams barn som mister husene sine i USA nå og blir dreptfor å få ned befolkningsveksten. Det er Abrahams barn som tror de eier USA ut fra sin gamle overtro om å overta verden og derfor har de nedsløvet alle som ikke er Abrahams barn og de har drept over 500 000 Indianere fordi de ikke var Abrahams barn og fordi det ikke er de som liksom kan bli mange da Abrahams barn liksom skal bli mange og overta verden.

  Her er det noe på nettet om hvem som er jøde og det går an til å bli jøde ved å konvertere til jødedom, men du får ikke fordelene som Abrahams barn jøder har med skatttefri og rentefrie lån og slikt da fordi det er kun for ekte jøder. Abrahams barn har tatt monopol på å eie alle banker i hemmlighet, hvis du ikke er jøde og oppretter bank offentlig så blir du drept.

  Så nå vet dere at i virkligheten så fungerer ikke vårt demokrati i det hele tatt rettferdig men stikk motsatt ut fra overtroen til noen slekter med Abrahams barn som overfører den tåpelige overtroen sin på sine barn ut fra sitt tåpelige govrangsyn som gjør at både de og barna dems havner i helvetet neste liv etter at de har levd med skattefri pågrunn av at skattevesenet styres av jødeherredømmet og skjulte jødiske menn i hemmlige indre sirkler i Frmurerlosjene. Det ermange gode og snille jøder i Frimurerlosjene men de vet ikke hvem som styrer over dem der.

  Main article: Who is a Jew?
  Judaism shares some of the characteristics of a nation, an ethnicity, a religion, and a culture, making the definition of who is a Jew vary slightly depending on whether a religious or national approach to identity is used.[27] Generally, in modern secular usage, Jews include three groups: people who were born to a Jewish family regardless of whether or not they follow the religion; those who have some Jewish ancestral background or lineage (sometimes including those who do not have strictly matrilineal descent); and people without any Jewish ancestral background or lineage who have formally converted to Judaism and therefore are followers of the religion.[28]