Søk

Kategorier

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nye Hitzbollah-angrep forhindret i i Aserbajdsjan og Argentina

Den Libanon-baserte terroristorganisasjonen Hitzbollah har i det siste trappet opp terrorplanleggingen mot jødiske og israelske mål utenfor Israels grenser. Nylig ble en terrorist med tilknytning til Hitzbollah arrestert i Thailand der en terrorgruppe planla å angripe jødiske mål. Nå er en annen Hitzbollah-celle avslørt i Aserbajdsjans hovedstad Baku, og en tredje gruppe avslørt i Argentina.

En Hizbollah celle støttet av etterretningsagenter fra Teheran og eksterne iranske terrorceller i Tyrkia, Bulgaria, Georgia og Armenia, ble arrestert i Baku 19. januar av offiserer fra Aserbajdsjans National Security departementet (MNS) mens de var i ferd med å planlegge angrep på den israelske ambassaden, to jødiske sentere, to ledende rabbinere, Rabbi Shneor Segal og Rabbi Mati Lewis, samt israelske og lokale personligheter, skriver nettavisen Debka files, som er kjent for solide kilder innen etterretningstjenestene.

To av terroristene bor i Aserbajdsjan, og den Teheran-baserte lederen var rekruttert av iransk etterretning. Han kom fra Teheran med en fil full av bilder av de målrettede israelske og jødiske målene, planer av bygningene som skulle angripes, kart og penger til å dekke kostnadene. Hver av terroristene ble lovet et honorar på 150.000 dollar, skriver Debka files.

Også i Argentina planla Hitzbollah-tilknyttede terrorister aksjoner mot jødiske mål. I følge Debka files har argentinske myndigheter arrestert en samarbeidscelle mellom tre terrorister fra Iran og Hitzbollah og jakter på et større nettverk av terrorister. Også her var hovedmålet jødiske Habad-sentere, som det finnes ti av i Argentina. Det argentinske antiterror-politiet var et skritt foran angriperne også her.

De tre terroristene ble fanget i den argentinske feriebyen San Carlos de Bariloche, 1680 kilometer fra Buenos Aires, et yndet utgangspunkt for israelske backpackere på besøk i Patagonia og Andesfjellene. Byen ligger på bredden av innsjøen Naheil Huapi, en stor turistattraksjon i Rio Negro-distriktet som er berømt for sin skjønnhet, skriver Debka files.

Argentinas anti-terrorpoliti, Federal Special Operations Group, kjent som T4, arresterte de tre terroristene etter tips fra amerikansk og israelsk etterretning. I deres besittelse var avslørende dokumenter og kart. Habads gjestehus og jødiske institusjoner i landet ble deretter stengt og gitt ekstra sikkerhetsvakter, i likhet med den israelske ambassaden i hovedstaden. I 1992 ble ambassaden angrepet av iranske terrorister som drepte 29 mennesker og skadet 242.

Ifølge Debka files undersøker nå de argentinske myndighetene om terroristene var blitt gitt husly, veiledning og hjelp av familiemedlemmer av nazister fra andre verdenskrig som rømmet til Latin Amerika. På det tidspunktet den israelske ambassaden ble angrepet for tjue år siden, var de iranske og Hizbollah-tilknyttede terroristene i følge Debka files kilder mistenkt for å ha arbeidet hånd i hanske med lokale pro-nazistiske elementer, noe verken Argentina, Tyskland eller Israel offisielt har bekreftet. San Carlos de Bariloche er kjent som et sentralt oppholdssted for nazister som flyktet fra Europa i 1945.

Antiterror-myndighetene i Buenos Aires erklærte denne uken at de har varslet Chile, Peru, Uruguay og Mexico, om at iranske og Hitzbollah-tilknyttede terrorister også kan være på vei til disse landene.

Terrorplanene mot mål i Argentina, Thailand og Aserbajdsjan indikerer at iransk etterretning og Hizbollah er midt i en verdensomspennende terroroffensiv mot Israel og jøder, mener Debka files analytikere. Habad-sentrene ble plukket ut fordi dørene alltid er åpne for reisende, lett identifiserbare og tilgjengelig. De er ofte fullpakket med et stort antall jødiske og israelske besøkende. Angriperne er derfor sikret store oppslag i internasjonale medier dersom de lykkes.

I november 2008 angrep Lashkar e-Taiba, den pakistanske grenen av al-Qaida, Habad House i Mumbai og drepte åtte israelere og amerikanske jøder før bygningen ble sprengt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mOLmEGVEv3c

6 comments to Nye Hitzbollah-angrep forhindret i i Aserbajdsjan og Argentina

 • Ser den Libanon baserte terrorismen er i ferd med å bli eksportert over store deler av verden, virker som om hovedfokus uten for Israel – Midtøsten ligger i Sør og Nord Amerika.

 • arifkarim

  Debka = Mossad eller israelsk propaganda mot land som kritiserer Israel, bak fasaden av «anonyme» kilder. Navnet Debka i seg selv betyr en arabisk folkedans 😀
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dabke

  Når det gjelder denne terrorsaken i Azerbaijan, så har Iran offisielt benektet innblanding i dette:
  «Iran’s embassy in Baku, Azerbaijan, has categorically rejected any links between Iranian security bodies and a terrorist group recently arrested in Azerbaijan, saying the US and Israel are behind such a scenario.
  It added that enemies of Iran and Azerbaijan hatched such a plot to deal a blow to the Islamic Republic’s international image and damage relations between the two neighboring countries.

  The honorable people of Azerbaijan are well aware of various the plots by the US and the Israeli regime against Iran and Azerbaijan, and assess such scenarios as part of their efforts to spread Iranophobia and Islamophobia.
  The statement emphasized that Iran’s foreign policy on neighboring states, particularly on Azerbaijan, has been based on good neighborliness, constructive interaction and non-interference in their internal affairs.»
  http://www.presstv.ir/detail/223323.html

  Når det gjelder sionistisk terror i Iran, er det vel ingen hemmelighet lenger hvordan Mossad rekrutterete Jundallah terrorister for å kjempe sin «helligkrig» mot Iran i CIAs uniformer 😀
  «False Flag
  A series of CIA memos describes how Israeli Mossad agents posed as American spies to recruit members of the terrorist organization Jundallah to fight their covert war against Iran.
  Buried deep in the archives of America’s intelligence services are a series of memos, written during the last years of President George W. Bush’s administration, that describe how Israeli Mossad officers recruited operatives belonging to the terrorist group Jundallah by passing themselves off as American agents. According to two U.S. intelligence officials, the Israelis, flush with American dollars and toting U.S. passports, posed as CIA officers in recruiting Jundallah operatives — what is commonly referred to as a «false flag» operation.
  The memos also detail CIA field reports saying that Israel’s recruiting activities occurred under the nose of U.S. intelligence officers, most notably in London, the capital of one of Israel’s ostensible allies, where Mossad officers posing as CIA operatives met with Jundallah officials.
  «It’s amazing what the Israelis thought they could get away with,» the intelligence officer said. «Their recruitment activities were nearly in the open. They apparently didn’t give a damn what we thought.»
  «The report sparked White House concerns that Israel’s program was putting Americans at risk,» the intelligence officer told me. «There’s no question that the U.S. has cooperated with Israel in intelligence-gathering operations against the Iranians, but this was different. No matter what anyone thinks, we’re not in the business of assassinating Iranian officials or killing Iranian civilians.»»
  http://www.foreignpolicy.com/articles/2012/01/13/false_flag?page=0,0
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jundallah#Israel

  Så nå kan dere sionister og israelvenner dømme selv hvilken «side» av historien dere har lyst å stå på. En fanatisk sionistisk Israel som er villig til å misbruke sin største alliert USA på alle mulige måter for å bli kvitt sine antatte «fiender» ved å samarbeid med antiisraelske sunniterrorister viser disse ekstreme sionistenes sanne natur og moral! 😀
  Altså islamsk terrorisme er den største «trusselen» hvis føres mot jøder og israelere. Men når samme terrorisme føres mot Iranske innbyggere, ja da er det plutselig OK og fritt frem med samarbeid med de?????!!!! Dobbelmoralen hos sioniststaten er visst like stor som det er i andre vestlige land 😀

 • vs60

  Muzzerne skal til sitt muslimske paradis (les: horhus) med de 70 jomfruene som de er lovet, om de dør som selvmordsbombere. Om veien til dette paradiset er stenket med uskyldige menneskers blod, spiller ingen rolle. Ja, om de sågar må vasse i blod opp til knærnene så har de målet framfor seg. Til sitt muslimske paradis skal de, koste hva det koste vil.
  Bare det å tro på noe så djevelsk gir meg frysninger på ryggraden.

 • […] India og Georgia.  Frie Ytringer har tidligere skrevet om planene for angrep mot jødiske mål i flere land. Samtidig startet Iran denne uken for første gang lasting av innenlands produsert kjernebrensel […]

 • […] mot de israelske ungdommene i Bulgaria i går følger et mønster som har vært synlig over lengre tid. Israel vil ikke over tid sitte rolig og kun forsvare seg gjennom økte sikkerhetstiltak. Dersom […]