Søk

Kategorier

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Må bygge 270 leiligheter pr. dag – kun for å huse innvandrere

Nigel Farage er leder for det britiske uavhengighetspartiet, som gjorde et kjempevalg under det siste valget til EU-Parlament. Han er kjent som en av de skarpeste motstanderne av EU i Europa. I dette intervjuet påpeker han hvilken konsekvens masseinnvandringen til Storbritannia har for boligproblemene.

Det må bygges 270 nye boliger pr. dag bare for å huse innvandrerne:

httpv://www.youtube.com/watch?v=HNENwFCzeak

33 comments to Må bygge 270 leiligheter pr. dag – kun for å huse innvandrere

 • Halvor

  Ikke rart det ikke lenger finnes mulighet for unge å komme inn på boligmarkedet i Norge. Selv har jeg blitt så syk av å stadig måtte flytte fra høye boligpriser, at jeg ikke lenger orker noe etter over 40 år kamp for å forsøke få meg bolig i Norge.

  Jeg har derfor pensjonert meg selv, og akseptert å gå på trygd resten av livet.

  Jeg anbefaler sterkt ungdommer å gjøre det samme, før de blir like syke som meg, fordi da slipper en tross alt å stadig begymre seg for høyere og høyere boligpriser og strømpriser fordi staten må betale.

  Imens kan dere gjøre noe fornuftig. Begynn å kjemp mot svikerne som sitter på Stortinget og lever i sin egen boble.

  Utviklingen jeg har sett i Norge i alle år er at det heller ikke hjelper om man bygger boliger i perioder, fordi prisene justerer seg oppover i takt med grådige økonomer,einedomsmeglere og spekulanter som skor seg på å tjene stadig mer penger markedet som aldri blir mettet pga. innvandring både fra midtøsten og resten av Europa, slik at etniske nordmenn stadig ligger på etterskudd i Boligjakten.

  Høye leiepriser gjør også at man heller aldri får oppspart egenkapital til stadig høyere boligpriser.

  Dette er en snøball som har vært i bevegelse i mange tiår allerede og vil bare vokse vokse inntil alle svikerne på Stortinget fjernes og stills for retten.

  • Christen

   Som trygdet burde du ha mye tid til å delta med fornuftige innlegg i nett-debatter.

   • Halvor

    Virkelighetsfjern kommentar.Du burde heller sette deg inn i virkeligheten før du uttaler deg.

  • HT

   Jeg anbefaler deg å føytte til utlandet Halvor. Meld deg inn i NAV utland og finn et behagelig sted i sydlige strøk.

   • Halvor

    Beklager, men jeg er ikke av dem som elsker varmere strøk. Kanskje for 14 dager en gang per tiendeår, men etter det orker jeg ikke varmen.

    Jeg elsker norsk natur og sammenblandingen av fire ekstreme og nydelige årstider og kan ikke tenke meg noe annet.

    Slike ulike årstider som vi har vinner man heller ikke i sydeligere strøk.

    Men takk og pris, vi er alle ulike.

 • Christen

  Min mor har fortalt meg om hvordan det var å høre Churchill på radio under okkupasjonen. Disse videoene med Farage gir meg samme følelse.

 • Anonym

  Dere som liker Farage her inne bør skaffe dere litt informasjon om Ron Paul også. Han er amerikansk presidentkandidat og globalistenes og NWO sin største skrekk.

  Her sier han sannheten om Bilderberger-konferansen som partilederne i den kommende borgerlige regjeringen elsker å delta på.

 • Terje

  I forhold til befolkningsstørrelsen har Norge mye større innvandring enn Storbritannia.

  Eller som Prognosesenteret sier:

  «Norge har den sterkeste befolkningsveksten i hele Europa, og SSB spår at vi kan nå 5,5 millioner innbyggere i 2020. Dette betyr at vi minimum må bygge 350.000 nye boliger innen 2020 (…)»

  Noen som tror 350 000 nye boliger er realistisk innen 2020?

  Boligprodusentenes forening mener at:

  «Befolkningsveksten i Norge er for høy»

  Noen som tror innvandringen vil avta?

  Med viten og vilje ødelegger politikerne landet. Kom ikke å si at dere (politikere) ikke visste hva dere gjorde. Og husk: alle politiske vedtak er reversible; de kan repareres nesten uansett hvor gale de var. Dog er ett område irreversibelt: innvandringen! Dramatiske demografiske endringer vet vi historisk skjer bare som følge av innvandring, konflikter og kriger.

  Vi har fått et dypt splittet folk som aldri mer vil kunne bli ET SAMLET FOLK slik tilfellet også er i Danmark som danske Britta Mogensen skriver i artikkelen «Vi bliver aldrig mere et samlet folk» . Til det er motsetningene som innvandringen har skapt for store, ja de er uoverstigelige. Jeg vil aldri noen gang tilgi de som bidro til ødeleggelsen av Norge. Jeg vil heller ikke kalle disse simple svikerne for mine landsmenn.

  • Terje

   Denne setningen falt ut:

   PS. For hvert statsborgerskap som gis bort, gir vi også bort en andel av pensjonsfondet (tidl. oljefondet) tilsvarende vel 600 000 kroner pr. dags dato.

   • kritikker

    «PS. For hvert statsborgerskap som gis bort, gir vi også bort en andel av pensjonsfondet (tidl. oljefondet) tilsvarende vel 600 000 kroner pr. dags dato»

    Tenke seg! Dersom det utstedes 5110000 ny stats-borgerskap (200 per dag, i 70 år), så minsker andel av pensjonsfond til stakarslige nok.296735,91 per statsborger.
    Eller 12 øre per statsborgerskap, for å være helt nøyaktig. Skjønner godt at fødselsrate i Norge holdes så lavt.

 • Terje

  Timebomb «BRITAIN is sitting on a £195billion immigration timebomb, a devastating new report reveals today. A shocking picture is painted of the massive bill taxpayers face to educate the extra kids born as a result of record-breaking migration. (…)»

  Det står ikke bedre til i Norge, for som Hegnar Online skriver: «Oslos gjeld eksploderer». Det er dessverre riktig for kommunen mangler 15 milliarder bare til skoler. Hver eneste uke i ti år fremover må det bygges ett nytt klasserom i Oslo for å holde tritt med befolkningsøkningen som kun skyldes innvandring. Innvandrere som ikke en gang betaler for seg, for de aller fleste kommer fra den tredje verden.

  Mer om Oslo kommune her.

 • Vidar

  Jeg lurer paa om innvandringsmotstanden – baade blant «folk flest» OG blant politikerne – ville vaert stoerre hvis Norge IKKE hadde vaert saa forferdelig rikt! Hvis folk virkelig hadde merka «paa pungen» hvor uforholdsmessig dyrt det er aa leke sosialkontor og boligkontor for flyktninger og tapere fra heile resten av verden!! Forelopig er det jo «bare» boligsoekere i Oslo og enkelte andre populaere innvandringsomraader som merker stort. Og de fleste av dem forstaar vel knapt nok at innvandringa spiller inn her ogsaa…
  Men motstanden er ikke overveldende i Storbritannia heller, til tross for vanskeligere okonomi…
  Lurer virkelig paa hva som skal til for at folk skal reagere paa galskapen!

  • arifkarim

   «Lurer virkelig paa hva som skal til for at folk skal reagere paa galskapen!»
   Hæ? Europeere reagerte jo ikke engang på nazistenes massedrap av etniske minoriteter i flere år før amerikanere og sovjeterne «befridde» dem fra nazi-trolldom 😀

 • Amund GARFORS

  Dersom vi skal redde Norge mot at disse evneveike idiotene som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og hele denne gjengen av landssvikere som sitter i Stortinget skal ruinere og gjøre Norge til et nytt Kosovo, så må vi SNAREST ha en norsk politiker av Nigel Farage sin størrelse! Dette landet vil være fortapt innen 20 år dersom vi lar disse hyklerne, disse svikerne og landsforæderne som idag styrer landet, UTEN både kunnskap og fullmakt fra folket, få lov til å fortsette på denne kursen som vil kjøre landet mot akkurat det samme havari som TITANIC gikk i møte for 100 år siden, og som COSTA CONCORDIA fikk som skjebne akkurat 100 år seinere. Believe me!

 • Amund GARFORS

  Terje! En behøver ikke å være professor i statsvitenskap for å se at Oslo kommune kommer å gå på en slik smell at de vil ALDRI bli istand til å komme seg på fote igjen. Oslo er nå iferd med å bli like ødelagt som der disse inntrengerne kommer fra, og der vannstyre, korrupsjon og galskap råder.

  Den som ikke ser det,han er både blind, døv og totalt uten vett og forstand. Det er på høy tid at Oslo nå sier STOPP til denne sinnsyke importen av muslimer som kommer til å ødelegge den byen for evig og alltid! For det er jo det som har vært planen helt fra de første pakistanerne satt sine føtter på norsk jord i midten av 60-tallet. Denne katastrofen som venter Oslo var tidlig planlagt, og tro meg du, de fikk god hjelp av svikefulle og feige norske politikere som ikke fikk disse frekke inntrengerne tilbake slik finnene nemlig klarte
  For de prøve på akkurat den sammme taktikken i Helsingfors slik de gjorde den gangen i København, Stockholm og Oslo.Men det var kun finnene som hadde mot og baller nok til å be disse om å dra seg tilbake der de kom fra, Og de som ikke lystret de ble tvangsreturnert. Derfor er det en fryd idag å kunne gå rundt omkring i Helsingfors å nyte et land som enda har sin egen befolkning inntakt, og ikke slik som Norge og Sverige er blitt ødelagt med denne vannvittige og sinnsyke innvandringen fra hundrevis av nasjonaliteter fra luffattige og muslimske land som nå er iferd med å kvele hele samfunnet. Og der dette vil komme til å koste skjorta og ruinere vår egen økonomi, der disse inntrengerne bare spiser av lasset, og ikke tilfører oss annet enn utgifter, bekymringer og et fremtidig helvete! Begynner vi nå kanskje og forstå hvorfor slike karer som Anders Behring Breivik er kommet på arenaen? Dessverre kan det bli flere slike som ham i framtida, og det har vi bare våre uansvarlige politikere å takke, samt likegyldige nordmenn som forlengst har resignert og gitt opp det meste, mens de de håper det går bra i deres tid…

  • arifkarim

   «hundrevis av nasjonaliteter fra luffattige og muslimske land som nå er iferd med å kvele hele samfunnet.»

   Enig. Lutfattige nordmenn utvandret i hundretusenvis til amerika også for å kvele amerika… 😀

   • Reven

    arifkarim skrev: «Lutfattige nordmenn utvandret i hundretusenvis til amerika også for å kvele amerika»

    Det var vel akkurat hva en viss andel av europeerne gjorde for en god del generasjoner siden, sett fra synsvinkelen til de menneskene som befolket det amerikanske kontinentet før dem.

    Hvilken lærdom kan vi trekke ut av det som skjedde den gangen, synes du?

   • Anonym

    hvis vi ser bort i fra de innfødte, så var det vel ikke så mye å kvele der borte nor nordmenn bosatte seg i de nordlige delene av prærien, bare hardt arbeid.

 • Kjetil R J

  Til Amund :

  På meg virker det som om Oslo styrer med full kraft mot Malmø-tilstander

  Kapteinen på skuten Titanic påsto den ikke kunne synke, og gav som kjent kommando om mer gass til tross for varsler om isfjell

  Festligheten om bord bre brått avsluttet da Titanic stod på høykant

  Den norske politiske elite oppfører seg på nøyktig samme måte den arrogante kapteinen ombord på Titanic. Måten de som kommer med advarsler blir behandlet på viser oss tydelig at her er det mye som ikke stemmer …

  • HT

   Hvis du er interresert i å lese om skipsforlis og skipsfartshistorie anbefaler jeg «Histtorier fra de syv hav» av Arild Einar Syvertsen. Seilskutehistorier og et ekstremt spennende kapittel om Emigrantskipet «Norge» sitt forlis utenfor Rockall på begynnelsen av 1900-tallet. Beklager å bevege meg langt utenfor tema.

 • Anonym

  Ifølge Document no. «Religionsnøytral» 9.02.12
  sier Drammen kommune at det står for mange tomme
  kirker som er dyre å drive.
  Den norske kirke bør kunne dele lokaler med andre
  kirkesamfunn, og begravelser kan kommunen ta seg av.
  Forslaget kommer ikke til å gå gjennom.
  Men det er et varsel om hva som venter kirken og
  de kristne i byer der innvandrere les:muslimer får
  stor innflytelse.
  Det er ikke muslimer som stiller krav, det er norske
  kommunepolitikere og byråkrater som avskaffer den
  kristne kulturarven.
  Dette er første varsel om hvilken fremtid kristne
  i kirken går i møte.
  De blir fortrengt, under etiketten likestilling og
  nøytralitet.
  (Dette er så drøyt at jeg måtte skriv det selv om det
  ikke passer til temaet.)

  • arifkarim

   «Det er ikke muslimer som stiller krav, det er norske
   kommunepolitikere og byråkrater som avskaffer den
   kristne kulturarven.»

   Endelig skjønte dere at muslimer i norge krever ikke like mye som deres etniske nordmenn ødelegger sin egen kulturarv 😀

   • Frode

    Nei, det var du beviste at du ikke skjønte at det er politikerne som har makten til å stoppe idioter og muslimer som du.

 • Amund GARFORS

  Hvor dum og lavpannet er du egentlig Arifkarim som prøver deg på en slik dirty sammenligning, der du stiller norske emigranter som dro over til Amerika i sin tid, men disse muslimske inntrengerne til Vesten som ikke kliper i ærlig arbeid?
  Tror du nemlig de sto amerikanske myndigheter klare med hus, mat, innbo,penger etc etc til de nordmenn som dro over dit den gangen? Tror du det virkelig det var et apparat slik som NAV og UDI som la alt til rette og fylte lommene fulle av penger på nordmenn, svensker, dansker, engelskmenn. irlandere, hollendere, tyskere, franskmenn, italienere osv.? Å nei du Arifkarim, her var det opp til enhver om hvilke liv han ønsket å få i det nye landet han kom til. Og her gjaldt det Å JOBBE steinhardt fra første dag! Noe som ikke en eneste av disse såkalte innvandrerne som har tatt seg inn i Vesten har behøvd å gjøre for å overleve.
  Her kan de leve i sus og dus et helt liv med kjerring og en skokk med unger PÅ VÅRE skattepenger! Og nå gidder jeg snart ikke mere av den måten du driver med din sjikane, der du prøver å sammenlige ærlige mennesker som den gangen tok seg over Atlanterhavet i skrøpeelige farkoster med disse svindelerne som tar seg inn til vestlige flyplasser i jetfly. Skam deg!

  • Anonym

   Uintelligent er denne mannen herr GARFORS. Hva vet han Amerikafarerne? Jeg reiste over og studerte og bodde der i lange tider. Hva fikk jeg når jeg kom til USA? Enkelt – ingen ting. Der sto ingen representant fra fattigkassa nå kalt NAV her i Norge og ventet på flyplassen. Jeg hadde spart opp noen kroner og tok også et lån. Ved siden av studier jobbet jeg også. Har aldri mottatt ei krone fra fra USA ei heller fra A.S. Norge i støtte.
   Selv når jeg ble alenemor til 2 små så søkte jeg aldri om noe.
   Nå har vi hatt en flott uke på denne bloggen, men idag skjønner jeg ordspråket «en skigard kan ikke stå evig». Nå har typen lest seg opp igjen, fyllt på intelligensen sin, men det virker ikke som det har hjulpet noe. Dette blir verre og verre.
   Det er så mange på denne bloggen som har så gode innlegg. Det er synd at en eller annen trekker denne standarden ned.

 • Terje

  Hjernen på et menneske må ha kommet langt i forråtnelsesprosessen når vedkommende sammenlikner europeiske innvandrere som bygget opp USA til verdens mektigste land med dritt fra den tredje verden generelt, og fra verstingland som Pakistan og Somalia spesielt, som innvandrer til, og raserer, vestlige samfunn. Er det mulig å bli mer mentalt pervertert enn en slik lavpanne?

 • Amund GARFORS

  Ja Terje, du har så rett så rett i det du skriver. Det er jo en hån der han sammenlige denne dritten som Vesten har tatt imot fra disse muslimske svindlerlanda, og som kun er kommet hit for å leve med sugerør i de forskjellige lands statskasser. Men det bare viser frekkheten til disse personene, bl.a denne Arifkarim som ikke biter seg i leppa mot å komme med slikt oppgulp, løgn og ærekrenkelse overfor de europeere som dro til Amerika i sin tid, og som bygde opp dette landet til et mønsterbruk, og som ble verdens rikeste og sterkeste land.
  Og hva har disse muslimene tilført Europa de siste 40-50 år etter at de begynte å ta seg ulovlig inn i de respektive land? Kan Arifkarim svare på det?

  Å sammenligne innvandring fra det gamle Europa til USA for 150-200 år siden med denne sinnsyke importen av somaliere, pakistanere, irakere, afghanere, marokkanere og alt det andre som har veltet inn i vestlige land, det blir bare direkte perverst og kan ikke tas alvorlig når vi vet hvilke enorme beløp som er brukt på disse mennesker, og som i tillegg svindler og jukser til seg alt de makter så lenge dette vanvittige sosialsystemet klarer å henge med.

  • Vidar

   Det er EN sammenligning som er helt paa sin plass; Enhver «folkevandring» odelegger urbefolkninga i de landa folkevandringene rammer! Og akkurat som indianerne i Amerika blei mer eller mindre tillintetgjort – og deres kultur likesaa – vil europeisk kultur og vi oprinnelige europeere bli odelagt av forst og fremst MUSLIMSK innvandring! Men det er ganske lite trolig at muslimenes innvandring til Europa vil bety noe POSITIVT! For som jeg tidligere har nevnt; tidligere kolonisering og utvandring FRA Europa, har fortrinnsvis brakt FRAMSKRITT til tilbakestaaende og underutvikla land og folk. Dagens «vandringer» baade GAAR den andre veien, og FUNGERER den andre veien…

   • Reven

    …dessuten, så har vi jo etterhvert kommet frem til at det å reise ut i verden og overta andres territorier ikke var det snilleste noen av våre forfedre har gjort opp gjennom historien. Så det er ingen grunn til å se på det som foregikk den gangen som noe forsvar for at muslimer skal få gjøre det samme med Europa i dag