Søk

Kategorier

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ny suksess for israelsk forsvarsindustri

Det israelske forsvarsdepartementet kunngjorde forrige fredag at det har gjennomførte en vellykket test av «Arrow» anti-missilsystem. Eksperimentet testet systemets forbedrede evner til å håndtere ballistiske raketter som Scud og den iranske Shihab. Forsvarsminister Ehud Barak gratulerte alle de som deltok i den vellykkete testen. Han fremholdt utviklingen av systemet som en viktig teknologisk bragd, skriver Israel National News.

«Den suksessfulle testen demonstrerer nok en gang den høye teknologiske kapasiteten til ingeniører, tekniske eksperter og ansatte i den israelske forsvarsindustrien som har deltatt i dette eksperimentet,» sa forsvarsministeren.

Forrige måned offentliggjorde forsvarsdepartementet bilder av en fersk test av Arrow 3, antiballistisk våpensystem.  Arrow 3 er en oppgradering av et forsvarssystem som er utviklet i samarbeid med USA siden 1980-årene, designet til å ødelegge langdistanseraketter.

Forrige uke ble det rapportert at Israel og USA har planer om å eksportere Arrow-systemet til Sør Korea for 1 milliard dollar, skriver Israel National News. Israel benekter imidlertid at det er tilfelle.

httpv://www.youtube.com/watch?v=lsW8Ib0pvUs

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ila3VPF2drY

Kommentarer er skrudd av.